- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Ya pkass senin dogumuna cok az kalmış nasıl hissediyorsun kendini bundan 2_3hafta öncesine kadar su an hicbi işaret yokmu ne bilim kendi ev işlerini gorebiliyomusun yemek yapabiliyomusun
ben hala emzirme sütyeni bulamadım
ben bulamadım o ottan sancı başlayınca açılmayı hızlandırmak için içiliyormuş erken içme bencekızlar kayınvalidem hacdan hurma getirtmiş yine
az önce getirdi 13 tane var içinde kutunun
yeşil hurmalardan
hergün bi tane yesem bişey olmaz heralde değilmi
birde ben meryem ana otu istemiştim ondan hacca gittiğinde
şimdi nette baktım 36. haftadan itibaren kullanabilirsiniz diyor
daha erken değilmi ot için
otu suya koyunca ot açıldıkça rahimde açılıyormuş sancı başlıyormuş
acaba suyum gelincemi koysam suya
A Aspirin1987 bıda yükle ya.. aratma benı sımdı zatı moralım bozuk
Bunuda beğenmesseniz çıplak resim koycam görceksinizMasallah ama gobus nirde:)
ben hamileliğimin ortalarında almıştım
ama hala onu takıyorum
çantaya sütyen koymadım
emzirme atleti var 2 tane , bana yeterli geldi koymucam da
ben normal yaptım ama..bebegı hemen esımın ve annemın yanına gatırmısler..ben doğumhaneden çıktım yanımda bır Allahın kulu yok..geze geze geldım odaya esım benı ayakta bıbasına gorunceBen bugun doktorun tartisinda 2 kilo vermis ciktim gecen hafta 94 dum bu hafta 92 ciktim ayni tartida tartiliyorum hep doktor nasil yaptin diyo bilmiyorumki dedim:)
Bubarada sezo sonrasi bende kendime gelip odaya ciktigimda 30 kisi bebegin basindaydi beni yataga yatirdilar hemsire odayu bosaltin bukadr kalabalik bebek ve anne icin iyi degil demisti:) bide millet cocuk cikinca hepsi onun basina gitmis arkadasimda ameliyat kapisinda biri olsun kiz cikinca uzukur kimseyi goremezse demis kimse seni dusunmuyo herkez bebek pesinde
yok netten almıcam,cok usandırdılar..parayla rezılolduk..hafta sonu bebek mağazalarına bakıcaz ınsaallah bulurum ıstedıgımıcanını sıkma N11 de ayhan yada ünal bebe var ordan park yatak sipariş ettim 2 günde elime geçti üstelik doğudayım sorunsuzda geldi. iyi firma yani. pazartesi akşam bebek için oto koltuğu indirimdeydi onu sipariş etmiş bugün gelmiş. sen de bu gün sipariş versen en geç pazartesi elinde olur fiyatları da çok iyi
ben sılıkonlu sutyen kullanmıştım emzırırkenben hala emzirme sütyeni bulamadım
ben 39+6 da dogurmustum..dogmuyo dogmuyo dıye yapmadığım kalmamıştı..ama cok net hatırlıyorum aksamları cokbol nar yedım..nar doğumu başlatıyor bılıyorsunGüzel soru :)
Sürekli adet sancısı gibi sancılarım var,hatta dün gece yine sancılar yüzünden uyuyamadım.. Sonra kıvrandığım yerde uyuya kalmışım.
Ama yapıcağım işlerden geri kalmıyorum
Şimdi evimi süpürücem ardından da silerim
Makinaya çamaşır atıp kuruyanları ütülücem
Ve akşam için yemek yapıcam
Eşim 8 gibi evde oluyor , 8 e kadar bitirmiş olurum
Fakat 2-3 hafta önce bu kadar aktif değildim , korkuyordum doğumu tetikler mi diye
E ama şuan doğum başlarsa mutluluktan uçarım bu sebeple daha çok kendi işimi kendim görüyorum
Yani bende kendi işlerimi görebiliyorum bazen nefesi başka yerden alıyorum ama sol e Bole yapıyorum eşim zaten öğrenci çoğunlukla evde biraz yardım ediyor yeni elektrik süpürgesi aldık çok sdviyo onu dur diyo ben supururum sen kirarsin simdiGüzel soru :)
Sürekli adet sancısı gibi sancılarım var,hatta dün gece yine sancılar yüzünden uyuyamadım.. Sonra kıvrandığım yerde uyuya kalmışım.
Ama yapıcağım işlerden geri kalmıyorum
Şimdi evimi süpürücem ardından da silerim
Makinaya çamaşır atıp kuruyanları ütülücem
Ve akşam için yemek yapıcam
Eşim 8 gibi evde oluyor , 8 e kadar bitirmiş olurum
Fakat 2-3 hafta önce bu kadar aktif değildim , korkuyordum doğumu tetikler mi diye
E ama şuan doğum başlarsa mutluluktan uçarım bu sebeple daha çok kendi işimi kendim görüyorum
ben bulamadım o ottan sancı başlayınca açılmayı hızlandırmak için içiliyormuş erken içme bence
kız normaldede bastırıyorlar ya
bi abla anlatıyordu oğlunu doğururken ebe üstüne cıkmış şişmanmışta öldüm o an o ağırlıkta diyordu
sezoda sen hareket etmiyorsun mecbur bastırıyorlar cıksın diye
Pozisyonu ile ilgili konuştuk geçen hafta kfa aşağıda ayaklar yukarıdaydı şimdi kafa kol el herşey birbiine girmişbuyumussun kızz..maasallah ben kadar olmuşsun@Aspirin1987
dr agıdecektın ne dedı..ne var ne yokmuş?
Ben sporcu sutyeni aldım su an kullanıyorum çok rahat hem daha sağlıklı emzirme sutyeni çıt çıt aç kapat çocuk catlarbende emzirme atletide yok
evde sütyen takmıyorum zaten hastanede de ablam yanımda olur takmam
eve gelince normal sütyen takar arkasını açık bırakırım biri gelirse kapatırım ne yapayım artık
beden bulamıyorum 80-85 diyor hep bedenlere
e birde destekli değiller zaten
75 bulsam stok yapacağım artık
Ben sporcu sutyeni aldım su an kullanıyorum çok rahat hem daha sağlıklı emzirme sutyeni çıt çıt aç kapat çocuk catlarbununla hemen hop alttan kaldır süper rahat kendi içinde küçük balenide var ne bilim ben çok rahat ettim tavsiye ederim
ben sılıkonlu sutyen kullanmıştım emzırırkensenınkılerde kucuk ya olabılırbence..hem memıslerım 90 bedene kadar çıkmasına rağmen hıc sarkmadı sımdı de su tamamı mıkro olan sporcu atletımıdır nedır ondan aldım 2 tane..rahat baya takıyorum..
Memorial Dicle hastanesiymiş seninki,benimki diğeri :)Ayşegül hanim benimki
Bu arada biz geldik doktordan kızım 2,670 gr olmuş ama pozisyonu tuhafdr ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum dedi ters D harfi olmuş dedi elleriyle kafasını tutmuş sırtını sağ kaburgama dayamış bu pozisyonla doğum çok zor dedi korkuyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?