2015 Şubat Anneleri

Ya pkass senin dogumuna cok az kalmış nasıl hissediyorsun kendini bundan 2_3hafta öncesine kadar su an hicbi işaret yokmu ne bilim kendi ev işlerini gorebiliyomusun yemek yapabiliyomusun

Güzel soru :)
Sürekli adet sancısı gibi sancılarım var,hatta dün gece yine sancılar yüzünden uyuyamadım.. Sonra kıvrandığım yerde uyuya kalmışım.
Ama yapıcağım işlerden geri kalmıyorum
Şimdi evimi süpürücem ardından da silerim
Makinaya çamaşır atıp kuruyanları ütülücem
Ve akşam için yemek yapıcam
Eşim 8 gibi evde oluyor , 8 e kadar bitirmiş olurum
Fakat 2-3 hafta önce bu kadar aktif değildim , korkuyordum doğumu tetikler mi diye
E ama şuan doğum başlarsa mutluluktan uçarım bu sebeple daha çok kendi işimi kendim görüyorum

ben bulamadım o ottan sancı başlayınca açılmayı hızlandırmak için içiliyormuş erken içme bence

Eklentiler

• image.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 116
  • image.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 93
ben hamileliğimin ortalarında almıştım
ama hala onu takıyorum
çantaya sütyen koymadım
emzirme atleti var 2 tane , bana yeterli geldi koymucam da

bende emzirme atletide yok
evde sütyen takmıyorum zaten hastanede de ablam yanımda olur takmam
eve gelince normal sütyen takar arkasını açık bırakırım biri gelirse kapatırım ne yapayım artık
beden bulamıyorum 80-85 diyor hep bedenlere
e birde destekli değiller zaten
75 bulsam stok yapacağım artık

ben normal yaptım ama..bebegı hemen esımın ve annemın yanına gatırmısler..ben doğumhaneden çıktım yanımda bır Allahın kulu yok..geze geze geldım odaya esım benı ayakta bıbasına gorunceaha tam böyle bakakalmıştı :)
yok netten almıcam,cok usandırdılar..parayla rezılolduk..hafta sonu bebek mağazalarına bakıcaz ınsaallah bulurum ıstedıgımı
ben hala emzirme sütyeni bulamadım
ben sılıkonlu sutyen kullanmıştım emzırırken senınkılerde kucuk ya olabılırbence..hem memıslerım 90 bedene kadar çıkmasına rağmen hıc sarkmadı sımdı de su tamamı mıkro olan sporcu atletımıdır nedır ondan aldım 2 tane..rahat baya takıyorum..
ben 39+6 da dogurmustum..dogmuyo dogmuyo dıye yapmadığım kalmamıştı..ama cok net hatırlıyorum aksamları cokbol nar yedım..nar doğumu başlatıyor bılıyorsun bıde kendını yor..cok yol yuru mesela..sandalyenın sırtından tut yere çömel kalk sureklı yap bunu..bagdas kurarak otur yere..

Yani bende kendi işlerimi görebiliyorum bazen nefesi başka yerden alıyorum ama sol e Bole yapıyorum eşim zaten öğrenci çoğunlukla evde biraz yardım ediyor yeni elektrik süpürgesi aldık çok sdviyo onu dur diyo ben supururum sen kirarsin simdibenimde günde 5_6kez adet sancısı gibi oluyor çok kısa suruyo tabi rahatsız etmiyo allahtan uyku problemim yok mışıl mışıl uyuyorum çoğu zaman

buyumussun kızz..maasallah ben kadar olmuşsun @Aspirin1987

dr agıdecektın ne dedı..ne var ne yokmuş?

Bu arada biz geldik doktordan kızım 2,670 gr olmuş ama pozisyonu tuhaf dr ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum dedi ters D harfi olmuş dedi elleriyle kafasını tutmuş sırtını sağ kaburgama dayamış bu pozisyonla doğum çok zor dedi korkuyorummm

her doğumda öle üstüne çıkma olmuyor. eğer güzel ıkınamazsa anne bebek arada sıkışmasın diye durumu hızlandırmak için yapılıyor.
duyduğumuz kötü doğum hikayeleri de var elbette ama bence bunları okumayıp duymamalıyız. çünkü ister istemez etkileniyor insan.
pozitif düşünmek ve bunun doğal bir süreç olduğuna kendimizi hazırlamalıyız.

O kundak battaniyeden ebebekte vardi 50tl aldim ben pembis tavsan kulakli cok kullanisli mevlut icin dehil de hastanede cikarken koyarim tasimasi daha pratik diye düşündüm mevlüt icin kizimda tüllü.müllü mevlüt yatagi diye bisey almistik yine bebegi icine koyuyon gosterirken millete krem rengi kokos biseydi onu kullanirim tabi mevlüt yaparsam

Ben sporcu sutyeni aldım su an kullanıyorum çok rahat hem daha sağlıklı emzirme sutyeni çıt çıt aç kapat çocuk catlar bununla hemen hop alttan kaldır süper rahat kendi içinde küçük balenide var ne bilim ben çok rahat ettim tavsiye ederim

Çok korkuyorum ya allahım sen bütün bebekleri koru nolur bide 10-12 şubat arası sezeryan olur sancın falan gelmesse aksi bi durum olmassa dedi

yaa bende göğüs yok hala
yani evde takmıyorum görsen dümdüz oluyor göğüslerim
göbek kocaman oldu onlar görünmüyor bile
sporcu sütyeni nasıl bişeymiş

kendi sütyenlerimi kullanacağım evde ne yapayım
zaten kimsenin yanında emzirmem geçerim odaya odada emziririm
tam desteklerin bile içi boş

Geçmişi okumaya savas verdikce önümde sayfalar birikiyor az yavas olun huuu doğuramadikca ceneye vurdunuz

su instagramda takiplesenler bulamiyom gecmiste yazdiginiz sayfayi biriniz ozelden ativerin ekleyeyim ordan zincirlme buldugumu. Bu arada dogumlra az kaldi ya bi haberlesme zinciri neyim kursa miydik biz de gerci cogumuzda naklen yayin yapma potansiyeli var ama dunya hali bak misal dandinidandini bi gitti gidis o gidis nedir akibeti hala cok merak ediyorum

Kiz cocuk hep oylr durcak degil ya illa acilip duzelecek sekli ne bakiyon drlara sen bahane uretme merkezi olmus hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…