benimde oğlumda hasta bakıcı kolları ile üssten bastırdı bebeğe yardım ediyorlar ama acı veriyor o biraz. bence bunları düşünmeyin arkadaşlar korku ile doğuma girmeyin. kendinizi rahatlatın pozitf düşünün kolay olacak deyin öyle olsun. ben bu doğumumun çok kolay olacağını hayal ediyorum. sancı başlayacak hazırlanıp evden çıkacağız. hastaneye vardığımızda kısa bir süre sonra çok sancı çeklmeden kızımı alacam kucağıma (inşallah)kız normaldede bastırıyorlar ya
bi abla anlatıyordu oğlunu doğururken ebe üstüne cıkmış şişmanmışta öldüm o an o ağırlıkta diyordu
sezoda sen hareket etmiyorsun mecbur bastırıyorlar cıksın diye
tatlım onu sancın başlayınca koyacaksın suya ve biraz içeceksin ama sancı oluncakızlar kayınvalidem hacdan hurma getirtmiş yine
az önce getirdi 13 tane var içinde kutunun
yeşil hurmalardan
hergün bi tane yesem bişey olmaz heralde değilmi
birde ben meryem ana otu istemiştim ondan hacca gittiğinde
şimdi nette baktım 36. haftadan itibaren kullanabilirsiniz diyor
daha erken değilmi ot için
otu suya koyunca ot açıldıkça rahimde açılıyormuş sancı başlıyormuş
acaba suyum gelincemi koysam suya
Aynen, bir de sürekli "hadi canımın içleri" diyor ya çok yapmacık ve sinir geliyor.ümmiye anneye sinir oluyorum sürekli bağırıyo
benimki temizlik yapmaz
yemek desem tamamda bırak temiz öyle kalsın der yada şirketteki kadını gönderiyim der
ama o da her geldiğinde çok konuşup sinirlerimi geriyor
kendim yapıyım daha iyi
evet hayırlısı sen normal mi istiyorsun
Litchi bak kundak bu kayınvalidrmin aldığı. mevlütte de bebek bununla taşınıyormuş
tatlım onu sancın başlayınca koyacaksın suya ve biraz içeceksin ama sancı olunca
Aynen, bir de sürekli "hadi canımın içleri" diyor ya çok yapmacık ve sinir geliyor.
Of ya erken bence dün yemek fln yaptım ondan mı oldu acaba yadevamı gelirse ara doktorunu o zaman
doktor bana devam ederse gel demişti
ama benimki gevşek biraz
Çok güzelmiş canımben de böyle bişey alayım o zaman. Ebebekte de var demiştin di mi?
bnmde bu rahatsızlığımdan dolayı hep kordtuğum normal doğumdu..dua ediyorum ama hep hakkımda hangisi hayırlı ise o olsun diyegönlümden geçen normal ama illa sezeryan olmam demiyorum
şu da var , nedense sezeryan daha korkutucu geliyor başından beri
canım e bebeğe yeni baktım biraz pahalı bilgin olsun o tarz kundak battaniyeden LCW dede var 20 liraydı en son ama dantelli süslü değil kendinde süsleyeblirsin. yine de diğer sitelerden de bakın derim.Çok güzelmiş canımben de böyle bişey alayım o zaman. Ebebekte de var demiştin di mi?
Bu yamukluk benim hayatımı etkiledi canım resmen. Doğru düzgün oturup kalkamıyorum. İlk doğumumda olmuştu 2 ay yerimden kalkamadım. Aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Dr belkide yaşamazsın desi ama risk alamam.
Of ya erken bence dün yemek fln yaptım ondan mı oldu acaba ya
eltim gıl hep içti bana da getirdi faydası var gibi geldi azıçık sancım olmaya başladi 2 günden beri
doğum sancın başlayınca koyacaksın vaya suyun gelincede olur sonuçta ikisindede başlamış oluyor doğum..nas felak inşirah ayatel kürsü bunları okuhangi sancı ama
en iyisi su gelince içmek o zaman
birde üzerine meryem suresi mi okunacak yasin mi
böööğğğk yani onun canımın içleri demesinden
o kadın geçen yaz çılgın teyzeler diye bir yarışma vardı ordaydı orda birinci oldu şimdi burada totosu kalkmış orda hiç sesi çıkmıyordu
Ayşegül hanim benimkiAydın Ilgın doktorum,senin??
kafam karıştı şimdiAdaçayını hamilelikte Dr lar önermiyordu sonunda öneriyor mu bilemedim canım yaa.
Çok güzelmiş canımben de böyle bişey alayım o zaman. Ebebekte de var demiştin di mi?
canını sıkma N11 de ayhan yada ünal bebe var ordan park yatak sipariş ettim 2 günde elime geçti üstelik doğudayım sorunsuzda geldi. iyi firma yani. pazartesi akşam bebek için oto koltuğu indirimdeydi onu sipariş etmiş bugün gelmiş. sen de bu gün sipariş versen en geç pazartesi elinde olur fiyatları da çok iyioff yaa cok moralım bozuldu..
n11 den sepet besıt sıparısı verdım bekle bekle 3 haftagelmedı kargo..MNG kargonun darıca subesı ndekı mallar yüzünden elımıze gelmeden gerı gıttı besık..ustune ustuk besıgı 4taksıtle almıştık ıade ucretınıde 4 taksıtle 4 ayda odeyeceklermıs
neyse dedık ...dun gıttıgıdıyor dan yıne besık sıparısı verdık..bugun geldı..açtım kı kolıyı sok oldum..yeryer lekelenmıs deforme olmuş,gosterılen urunle alakası olmayan kıytırık bırsey gelmıs..kuması tul gıbı ..yıne ıade ıslemı başlattım..esım eve gelsın gerı goturucek kargoya verecek ıade edecek..
ugras dur ısın yoksa..burası kucuk bır yer 1 tane bebekmagazası var,onlarda saolsunlar bunu cok güzel adam kazıklayarak kullanıyorlar.
bebe doğacak yatacak yerı yok yaacok canım sıkıldı..benmı bahtsızım normal mı bunlar anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?