2015 Şubat Anneleri

Bu arada doğum tarihin mi belli oldu asıl msjini göremedim ama alintilardan öyle bişi anladım sanki ???

O zaman doğuma kadar kullandırtıcaktı canım. Sezeryandan da bir gün önce kestiriyor zaten. Bence sen sonuna kadar kullanabilirsin. Seninki zaten 0.2 ml di mi?

Tabikiii Allah hepimizin yardimcisi olsun kolay kolay dogum nasip etsin.bu kdr beklemis annesi insallah zmni bekliycekte tatli kuzu

....
oldum olası kansızlık çıkmıyor bende
ama sanırım 28. haftada verilen kan serumunun faydası çok olmuş bana

Keşke bana da yapilsaymis çok uzun sure kan tahlili yaptirmamistim simdi doğum yaklaştı diye tahlil yapıldı doktorum da çok şaşırdı boyle düşük çıkmasına..

Kizlar bim e sisme yatak geliyormus. Kullanan var mi rahat mi? Benim evde 2 kisi gelse yatacak yer yok. Bir kisi acikta kalir:) alsammi acaba cift kisilik elektrkli pompasida varmis 150 tl

Tabikiii Allah hepimizin yardimcisi olsun kolay kolay dogum nasip etsin.bu kdr beklemis annesi insallah zmni bekliycekte tatli kuzu

Allaha şükür canım.. Daha erken doğan bebekler var hep sukrediyorum.. Abisi de ablası da bu zamanlarda doğdu zaten (36. Ve 37. Haftada) kizim da öyle olacak.Rabbim sağlık sıhhat versin ağzımızın tadını bozmasin.

Yazabilirsem yazicam size hastaneden

canım hayırla gelsin bebeğin
doktorun pıhtılaşmayı sezeryan sebeplerinden mi sayıyor?

sen ye hurma yine de. Sut yapar. Kan yapiyor. Lohusalikta knsizliktan bayiliyordum nerdeyse yine ilac icemedim hurma ile duzeldi

Ben de neye üzülüyorum biliyor musun mattika saclarim çok güzel oldular gür ve parlak. Doğumdan sonra dökülecek birazı yine çatal çatal olmaya başlıcak uzamicaklar keşke saçların boyle kalsa uzatmayı düşünüyorum daha da ama boyle çatallı matalli olunca sinirlerin bozuluyor kestiriyorum yine basa dönüyoruz

Ayni haftadayiz.benim kiz da 2700mus.perşembe gitmiştim Dr a.güzel dedi.3500 bitiririz tahminen dedi.

Evet o pompayı biliyorum ben canım. Normal doğumda da öncesinde sancı hissettikçe basıyosun butona bunda da operasyon sonrası ağrı olursa basarız inşallah.

O zaman doğuma kadar kullandırtıcaktı canım. Sezeryandan da bir gün önce kestiriyor zaten. Bence sen sonuna kadar kullanabilirsin. Seninki zaten 0.2 ml di mi?
Evet cnm dozu fazla değil bende kullanıyorum şu an aslında ama kocam endişeleniyor bırak artık diyor ama göze alamıyorum

Her zmn oturdugun sandalyeye otur mesela, bacaklarini birlestir. Normalde yakin bir znda bacaklarinin ustu bosken artik gobegin bacaklarina dokunmaya basliyorsa olmussun :)

Evet cnm dozu fazla değil bende kullanıyorum şu an aslında ama kocam endişeleniyor bırak artık diyor ama göze alamıyorum

bende bırakacak olsam endişelenirdim seni anlıyorum
geçen hafta aspirini bıraktım içim içimi yedi elimde olmadan
bu pıhtılaşmayı ölçen testler var ondan isteyebilirsin gerekli kan akışı oluyor mu diye
en azından senin kafan rahat olur

Selam millet. Bugun arabadan inerken düştüm :) ama onemli bişey yok. Ellerimin ve dizlerimin ustune dustum kedi gibi dört ayak ustune :))). Sadece omzumda ufak bi agri var. Dikkat edin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…