- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
Bu arada doğum tarihin mi belli oldu asıl msjini göremedim ama alintilardan öyle bişi anladım sanki ???Bugün ben kentparktaydım canım. Babyshower dündü ama bir arkadaşın eşi yurt dışından gelip o gün için kayak rezervasyonu yapmış diğer bir arkadaşın da oğlunun doğum günüyymüş o yüzden erteledik. Bugün olsun istedim ama hepsinin Açıköğretim sınavı görevleri varmış.
Cnm peki normal olsaydı iğneyi ne zaman kesecekti doktor? Nerden bilebilir doğum gününü? Bence için rahat olsun benim kafa bi dünya oldu mesela iğne kesme zamanı için hem normali bekliyo hemde iğneyi kes diyor napıcam?
Bu arada doğum tarihin mi belli oldu asıl msjini göremedim ama alintilardan öyle bişi anladım sanki ???
Tabikiii Allah hepimizin yardimcisi olsun kolay kolay dogum nasip etsin.bu kdr beklemis annesi insallah zmni bekliycekte tatli kuzuEvet canım bebis daha önce gelmezse bu pazartesi3 cm açılmam vardı cuma günü benim 3. Dogumum belki biliyorsundur rahmimde de sorun var zaten fazla duramiyor bebisler doktor riske atmayalim dedi normal doğum yapicam Allahin izniyle ama suni sancı alarak olacak sanırım.. Herşeyin hayırlısı.. Dua edelim bol bol birbirimize
....
oldum olası kansızlık çıkmıyor bende
ama sanırım 28. haftada verilen kan serumunun faydası çok olmuş bana
Hayırlısı olsun insallah canim..herşey çok güzel olacak inşallahHaftaya bir gün dedi Dr Perşembe ya da cuma olabilir diye düşünüyoruz inşallah canım. Dr ve eşimin programlarına göre netleşir.
Tabikiii Allah hepimizin yardimcisi olsun kolay kolay dogum nasip etsin.bu kdr beklemis annesi insallah zmni bekliycekte tatli kuzu
canım hayırla gelsin bebeğinBen de suyumuz nişanını gelsin bebiş hazır olsun öyle gidelim istedim ama arada birsürü Olasılık var dendi pıhtılaşma sorunu en büyük etken. Bir de bebiş doğum pozisyonunda olmadığı için sezeryan yapıcak.
sen ye hurma yine de. Sut yapar. Kan yapiyor. Lohusalikta knsizliktan bayiliyordum nerdeyse yine ilac icemedim hurma ile duzeldi
amin canım saol insallahAnldım canım Allah yardımcın olsun. Ben atlattım 2 ay sonra hamile kaldım. İnşaAllahdoğumla atlatırsın sende
Ayni haftadayiz.benim kiz da 2700mus.perşembe gitmiştim Dr a.güzel dedi.3500 bitiririz tahminen dedi.iyi akşamlar kızlar dünden beri giremedim yazılanları geri doğru okumadım şimdi ama bir ara okuyacam
bugün kontrolümüz vardı kızımı gördüm ilk defa yüzünü doğru düzgün gösterdi.
nst ye girdim dr problem yok dedi çok şükür kilomuz 2668 gr olmuş iyi mi dedim dr a iyi dedi sizce nasıl
c.tesi izne ayrılmaya karar verdim dayanamıyorum artık.
Hayırlı olsun vuslat günü belli olmuş.Allah yardımcın olsun.Keşke bana da yapilsaymis çok uzun sure kan tahlili yaptirmamistim simdi doğum yaklaştı diye tahlil yapıldı doktorum da çok şaşırdı boyle düşük çıkmasına..
Artık gelsin bebişler sağlıkla litchi,gecemiz yok artık zaten ,banada bi dahakine kesin tarih verir,dönmüyor bu inatçı bebişama gamze yazmış ya ağrı pompası diyeben onu bir tanıdıktanda duymuştum o çok etkiliymiş ondan taktıralım ...
hgb kaç çikdi canim kaninda ?Keşke bana da yapilsaymis çok uzun sure kan tahlili yaptirmamistim simdi doğum yaklaştı diye tahlil yapıldı doktorum da çok şaşırdı boyle düşük çıkmasına..
Evet cnm dozu fazla değil bende kullanıyorum şu an aslında ama kocam endişeleniyor bırak artık diyor ama göze alamıyorumO zaman doğuma kadar kullandırtıcaktı canım. Sezeryandan da bir gün önce kestiriyor zaten. Bence sen sonuna kadar kullanabilirsin. Seninki zaten 0.2 ml di mi?
Her zmn oturdugun sandalyeye otur mesela, bacaklarini birlestir. Normalde yakin bir znda bacaklarinin ustu bosken artik gobegin bacaklarina dokunmaya basliyorsa olmussun :)ama bizde görelim teyzoşun paşasını merak ediyoruz ıg yok die mahrum kaldık cennet kokuludan :)
Hadi hayırlısı canım zaten erken gelecek dediklerimiz herhalde sona kalıcak haftaya fln şubat başına çoğu bebişi kucağında yazacaklar bakalım biz napıcaz. Benim dün geceden beri karnımın içinde sertleşmeler oluyor ama bu sabahta ara ara sertleşiyor ama ağrı yok kaburgama doğru üst kısmında oluyor sertleşmeler.
Bnm perşmbe ağrılar sancılar bişiler oldu snra geçti dün akşamdan beride ara ara karnımın üst kısmı sertleşiyor kaburgalarıma baskı hissediyorum. Acep kanala girme çabalarımı bunlar. bacakları nasıl birleştircez iyice tarif etsenizde denesem.
neresine parmak sığarsa ya, şu parmkla ölçme işini resimle göstersenizde bnde baksam karnım indimi die
Seninkiler bnmkilere benziyor biraz bizi kıskanıyorlar oğullarının ilgisi kndi üstlerine bekliyorlar hep kndileri en iyisi biliyor ya hep senin söylediğine muhalefet oluyorlar. Bak gelecekti k.valide kaynımın oğluna bakıyor eşim onunla gelme onu bırak birilerine burada ayak bağı olur çok tutturma huyu var çocuğun uyutmaz kıskanır fln dedi die tutmuş demiş ki bunu sen mi söylüyorsun yoksa ınzar mı bunu duyunca sinirlerim tepeme çıktı. Kociş onun hoşuna gitmicek bişi söylese hemen benim söylettiğimi düşünüyor sanki bnm kocada akıl fikir yok herşeyin altında bni arıyor birde düşünün ya yeni evliyim hiç birebir kırgınlık laf dalaşımız olmadı. nişanlılık düğün sürecinde ben hep eşimi aracı kılarak bişileri ilettim onlara istemediğim kbl etmediğim şeylerde direkt kalbini kırmıyım yüzgöz olmıyım die şimdi eşim ne dese altında bni arıyor buda bnm sinirimi bozuyor bir gün çok feci patlıcam. Annem babam kardeşim geldiler bnm yanıma bizimkiler burada die hanım naz yaptı gelmek için en son eşime gelmesme fln demiş eşimde kızmıştı nasıl istiyorsan öle yap die geçen gün dedim ara çağır bnden biliyor herşeyi zaten suçum yokken bni suçluyor hamile hamile bni geriyor bizzat bnle konuşurkende canım kızım gzel kızım bir tatlı yağlamalı konuşuyor ki sorma sinir oluyorum iyice böyle snraki şeyleri duyunca nefret ediyorum ondan yapmacık yüze gülüp arkadan söyleyen halleri bni soğuttu ondan. aramıyorum artık bnde koca ararsada bni isterseler normal konuşuyorum bnde yapmacıklı olarak okadr.
Şimdi son kararı doğumdn snra gelecekmiş kocasıyla birlikte şimdi gelip kalabalık yapmayalım demiş. İçimden dedim isabet olmuş gelmesinler şimdi ev küçük kalabalık olcaz bnm anneme ihtiyacım var ona değil, insan annesinin bile bazı yaptıklarına rht edemiyor keşke kimseye minnet etmesek annemize bile.
Yaaa bnide çarşmba kontrol etcek korkuyorum nasıl bir acı ağrı oluyor ne kadr sürüyor ilk sokarken mi yoksa işlem boyunca ağrı acı oluyor mu? Bitince yürüme etkileniyor mu çok tırsıyorum
Hayırlı olsun senin de tarih belli olmuş.Allah yardımcı olsunNe bileyim canım yaa hazırlamıştım aslında kendimi ama zamanını bebiş ki belirleseydi ki diyorum. Hayırlısı inşallah.
Evet cnm dozu fazla değil bende kullanıyorum şu an aslında ama kocam endişeleniyor bırak artık diyor ama göze alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?