2015 Şubat Anneleri

Çok düşükmüş canım yaa

Evet canim inşallah bi problem çıkmaz. Bende de hata var hic aklıma gelmedi 1-2 ay öncesinden bi tahlil filan yaptırmak. Doktor ilaç yazmıştı ama icemiyorum yiyim iceyim dedim o da ise yaramamis. Sağlık olsun..

Var ya bu tarz miyomlar sezeryan Sırasında alınırsa çok fazla kanama yapabiliyormuş Allah korusun sonu başka sonuçlara gidiyormuş internetten okudum öyle korkuyorum ki. Dr a bir ara sorayım dedim ama bu kadar açık soramadım sanırım o da kanarsa kan veririz gibi bir yorum yaptı. Açıkcası miyomun Rahmi etkilemesinden korkuyorum

ah canim benim. Esime diyorum cocuk olmasa kimseyi istemem sasiriyor. Insana kendi annesi bile fazla geliyor. Uzme kendini az kaldi esin gelcek. Guzel bir normal dogum yapcaksin ins cektigine degecek

Insalah canim ya

rabbim eslermizi eksik etnesin basimizdan aynen dedgn gibi aci ama gercek bi yonden kirik kanadimiz kolumuz napalım

Ben zaten bir bebeğin o kadar Minik olacağını hiç.düşünemediğim için genelde büyük şeyler almışım.
Kıızıyorlar bana bebekler minik oluyor diye. Zaten çocuklara kıyafet alırken ölçüyü
Tutturduğum görülmemiştir.
Şekerden korkuyorum
Çıkmadı ama şeker olan bebek büyük olur diyorlarya. Birde bir rahatsızlığı mı var acaba diyorum. Kafa manyak gibi ooldu.
Birde noksan beyinli bir akadaş var yyeni bebekleri oldu.bugün aradı bana abuk subuk şeyler anlattı.

Canim doktorun alaninda iyi biri ki bunca zanan guvenip teslim oldun elbet bu kpnuda donanimi tecrubesi iyidir yoksa aksini teklif etmezdi smdi butun olumsuz senaryolari dusunmeyi birak onune bak meleğine kavusmna cok az kaldı buna odaklan hayaliylee ısıt icini hersey iyi olacak inan buna

Gelisimi ii o zmn masallah.sata gore tarih belirliyolar zaten.artik guvencez tek care.tobb da mi dogum yapcaksn?

Öyle düşündük canım benim bütün tahlillerim falan orda yapıldı. Dr da oraya gelebilir diye bugün gittik konuştuk. Ben sormasam doğru düzgün bilgşlendirdikleri yoktu. Liste var mı diyorum çıkarıp veriyorlar. Paket var mı diyorum iki günlük yatış diyorlar. Başka hastaneler süslüyormuş Odayı falan diyorum biz de süslüyoruz lohusa şerbeti veriyoruz falan demeye başladılar. Kendi paketlerinin içeriğini bilmiyorlardı tam yani.

Kizlar bim e sisme yatak geliyormus. Kullanan var mi rahat mi? Benim evde 2 kisi gelse yatacak yer yok. Bir kisi acikta kalir:) alsammi acaba cift kisilik elektrkli pompasida varmis 150 tl

Bende var öyle şişme yatak çok kullanışlı oluyor birisi geldiğinde. Elektrikle birkaç dakikada şişiyor aynı şekilde de iniyor/

Böylesi gerekliymiş demk ki canım , sen onun için en sağlıklısını düşünüyorsun sonuçtan doktor böle Olmalı diyorsa diyecek bişeyimiz yok ki . Bak
Ne bileyim canım yaa hazırlamıştım aslında kendimi ama zamanını bebiş ki belirleseydi ki diyorum. Hayırlısı inşallah.
Haklısın ya

canım hayırla gelsin bebeğin
doktorun pıhtılaşmayı sezeryan sebeplerinden mi sayıyor?

Yok pıhtılaşma kordon dolanmasıyla iyice riskli hale geliyor daha önceki yaşadıklarımızı da bildiği için gelişimi tamamlandıktan sonra beklemek riskli diye pıhtılaşmayı söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…