Benim kan 8 çıkmışserum baglicaklarmis doğumda
Nazar boncuklari doldurcam cnm icineEksik yazmışım haklısın bu siselerin içinde ne var şeker falan mi
Çok düşükmüş canım yaa
hgb kaç çikdi canim kaninda ?
Sana hangi gunu verdi doktor tarih olarak baktim ama bulamadim sezeryan olacak sanirim..Doğuralım arkadaşımla aynı gün.
artik dusunme canim. Bebeginin gelisine odaklan
sezeryan daha kanamali. Normalden. Dr benim pihtilasma hizima vs bakti ekstra birsey olsa ona gore onlem alcak. Igneni birak vs dicek. Sen de dr.una guven. Dusuk doz kullaniyorsun inan sorun olmuyor igne kullanmak normalde de seseryanda da. Sende miyom yok. Litchide miyom var o kanama yapabiliyor. Artik dr.lara guvenme zamani. Son gunlerdeyiz
ah canim benim. Esime diyorum cocuk olmasa kimseyi istemem sasiriyor. Insana kendi annesi bile fazla geliyor. Uzme kendini az kaldi esin gelcek. Guzel bir normal dogum yapcaksin ins cektigine degecek
insan evlenince daha iyi anlıyor bazı şeyleri
Allah ım kimsenin başına vermesin ama diyorum bazen
başımıza bişey gelse geri gidecek kapım yok diye
Allah eşlerimize zeval vermesin onlarda olmasa iyice kimsesiz kalacağız hepimiz
ve topikte çoğumuzda anne sorunsalı var
Var ya bu tarz miyomlar sezeryan Sırasında alınırsa çok fazla kanama yapabiliyormuş Allah korusun sonu başka sonuçlara gidiyormuş internetten okudum öyle korkuyorum ki. Dr a bir ara sorayım dedim ama bu kadar açık soramadım sanırım o da kanarsa kan veririz gibi bir yorum yaptı. Açıkcası miyomun Rahmi etkilemesinden korkuyorum
Gelisimi ii o zmn masallah.sata gore tarih belirliyolar zaten.artik guvencez tek care.tobb da mi dogum yapcaksn?
Kizlar bim e sisme yatak geliyormus. Kullanan var mi rahat mi? Benim evde 2 kisi gelse yatacak yer yok. Bir kisi acikta kalir:) alsammi acaba cift kisilik elektrkli pompasida varmis 150 tl
Hayırlısı olsun insallah canim..herşey çok güzel olacak inşallah
Ne bileyim canım yaa hazırlamıştım aslında kendimi ama zamanını bebiş ki belirleseydi ki diyorum. Hayırlısı inşallah.
Haklısın yaSenin de azmis canim yaş doktorunun haberi yok mu doğuma da az kaldı sonuçta tam gününde dogacak olsa bile bana göre ilaçlarin ise yaramasi için az bi sure başka Bisey yapılamıyor mu? Doktorum serum önerdi bana nasılsa doğum yakin diye o zaman alicam.. Sen de doktoruna sorsana bi?
CumaSana hangi gunu verdi doktor tarih olarak baktim ama bulamadim sezeryan olacak sanirim..
canım hayırla gelsin bebeğin
doktorun pıhtılaşmayı sezeryan sebeplerinden mi sayıyor?
Amann geçmiş olsun.Selam millet. Bugun arabadan inerken düştüm :) ama onemli bişey yok. Ellerimin ve dizlerimin ustune dustum kedi gibi dört ayak ustune :))). Sadece omzumda ufak bi agri var. Dikkat edin...
Oy cok gecmiş olsun canmSelam millet. Bugun arabadan inerken düştüm :) ama onemli bişey yok. Ellerimin ve dizlerimin ustune dustum kedi gibi dört ayak ustune :))). Sadece omzumda ufak bi agri var. Dikkat edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?