Ben de neye üzülüyorum biliyor musun mattika saclarim çok güzel oldular gür ve parlak. Doğumdan sonra dökülecek birazı yine çatal çatal olmaya başlıcak uzamicaklarkeşke saçların boyle kalsa uzatmayı düşünüyorum daha da ama boyle çatallı matalli olunca sinirlerin bozuluyor kestiriyorum yine basa dönüyoruz
Ayni haftadayiz.benim kiz da 2700mus.perşembe gitmiştim Dr a.güzel dedi.3500 bitiririz tahminen dedi.
Hayırlı olsun allah yardımcı olsun,yazdım mi yazmadım mi şaşırdım,bi daha yazıyınmdedim.bi anda atağa gectiniz.inşallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız.Cuma
Haftaya
Ben zaten bir bebeğin o kadar Minik olacağını hiç.düşünemediğim için genelde büyük şeyler almışım.
Kıızıyorlar bana bebekler minik oluyor diye. Zaten çocuklara kıyafet alırken ölçüyü
Tutturduğum görülmemiştir.
Şekerden korkuyorum
Çıkmadı ama şeker olan bebek büyük olur diyorlarya. Birde bir rahatsızlığı mı var acaba diyorum. Kafa manyak gibi ooldu.
Birde noksan beyinli bir akadaş var yyeni bebekleri oldu.bugün aradı bana abuk subuk şeyler anlattı.
Hayırlı olsun senin de tarih belli olmuş.Allah yardımcı olsun
Selam millet. Bugun arabadan inerken düştüm :) ama onemli bişey yok. Ellerimin ve dizlerimin ustune dustum kedi gibi dört ayak ustune :))). Sadece omzumda ufak bi agri var. Dikkat edin...
Canım boşver emzirme sütyenini onlar çok kocaman bak önden açılan çok şık sütyenleri var 75 bugun gördüm acayip güzel oysho diye bir mağazada. Önden açılabildiği için emzirmek için ideal bence. Alıcaktım da kasada çok sıra vardı alamadım.
Bende de var mide bulantısııBenim çok midem bulanıyor,aşırı halsizim. Yatıyorum ama yatmaya bile gücü olmazya insanın öyleyim.
Banyo yapsam iyileşir miyim diyorum.
Suda yaşar oldum.
Bebek de aşağı doğru ineceğine sürekli yukarı çıkıyor, sanırım sığmıyor artık.60 cm oldu sanırım.
Doğuralım arkadaşımla aynı gün.
Benim çok midem bulanıyor,aşırı halsizim. Yatıyorum ama yatmaya bile gücü olmazya insanın öyleyim.
Suda yaşar oldum.
Bebek de aşağı doğru ineceğine sürekli yukarı çıkıyor, sanırım sığmıyor artık.60 cm oldu sanırım.
Benim çok midem bulanıyor,aşırı halsizim. Yatıyorum ama yatmaya bile gücü olmazya insanın öyleyim.
Suda yaşar oldum.
Valla geçtik atağa. Ben en doğru kararı vermişim çünkü akşamdan yatalak gibi oluyorum.Hayırlı olsun allah yardımcı olsun,yazdım mi yazmadım mi şaşırdım,bi daha yazıyınmdedim.bi anda atağa gectiniz.inşallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Canim doktorun alaninda iyi biri ki bunca zanan guvenip teslim oldun elbet bu kpnuda donanimi tecrubesi iyidir yoksa aksini teklif etmezdi smdi butun olumsuz senaryolari dusunmeyi birak onune bak meleğine kavusmna cok az kaldı buna odaklan hayaliylee ısıt icini hersey iyi olacak inan buna
İyi iyi.çok zayifta olmuyor tombikte olmuyor.ortalama bi kilo.normal doğum içinde ideal oluyor.senin sezeryan senin ki alsın canım.ilk biraz verme payı oluyor ya bebegin rahat olur.3500 iyi bir miktar mı? Bel altı günde kilo aldırabilir miyim diye düşünüyırum ben de. 4 kilo olsun istiyodum ama bari en az 3500 olsun diyorum şimdi.
Cam mı o? Ve sandalye mi o siyah olan.Eki Görüntüle 1387506
Kızlarrrr kapı süsüm nasıllll :))
Yok ya senin maasallahin var.son dakikaya kadar azimle calisiyorsun.o kadarcikta olsun.Valla geçtik atağa. Ben en doğru kararı vermişim çünkü akşamdan yatalak gibi oluyorum.
Oturduğum,yattığım yerden daha kalkamaz oldum.
Gündüzde çalışırken iyi koltuktan kalkınca bir iki dk kasılıp kalıyorum.
Kilodan mı? Yoksa yoruluyor muyum ya da herkes mi böyle bilmiyorum
Zaten senle ben yakında erimeye başlıycazBende de var mide bulantısııeve gidiyorum şimdi Yoldayım ilk hedef duşakabin ileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?