2015 Şubat Anneleri

Vücudunda gerekli miktarda Demir ve çinko olursa çatallanmaz canım.

Ayni haftadayiz.benim kiz da 2700mus.perşembe gitmiştim Dr a.güzel dedi.3500 bitiririz tahminen dedi.

3500 iyi bir miktar mı? Bel altı günde kilo aldırabilir miyim diye düşünüyırum ben de. 4 kilo olsun istiyodum ama bari en az 3500 olsun diyorum şimdi.

Ya maşallah de ne sorunu annesi kimi bebiş tontiş kimisi skinny:) bizde bebeler doğduktan sonra şişiyo mesela arkadasım 5 kg ye yakındı doğurduğu bebek :) dedik 2 aylık fazladan yemiş içmiş gelmiş maşallah :)

Benim çok midem bulanıyor,aşırı halsizim. Yatıyorum ama yatmaya bile gücü olmazya insanın öyleyim.
Banyo yapsam iyileşir miyim diyorum.
Suda yaşar oldum.
Bebek de aşağı doğru ineceğine sürekli yukarı çıkıyor, sanırım sığmıyor artık.60 cm oldu sanırım.

aaaa evet yaaa bak ben onları hiç düşünememiştim zaten hep istemiştim nedense önden açılan bir sütyen
fantaziden hiç anlamam ama onlar hep ilgimi çekmişti

Bende de var mide bulantısıı eve gidiyorum şimdi Yoldayım ilk hedef duşakabin ileri

Canım Emek hanımın çikolataları hazır. Pazartesi kargolanacak inşaAllah:)

Galiba artık sığmıyolar ve mideye baskı yapıyolar. Geçen benim de midem aynen öle oldu. Hopladı zıpladı bebe benim midem pert seninki zati maşallah büyükçe iyice rahatsız ediyodur seni neyse az kaldı zamanın :) Allah kolaylık versin..

Hayırlı olsun allah yardımcı olsun,yazdım mi yazmadım mi şaşırdım,bi daha yazıyınmdedim.bi anda atağa gectiniz.inşallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Valla geçtik atağa. Ben en doğru kararı vermişim çünkü akşamdan yatalak gibi oluyorum.
Oturduğum,yattığım yerden daha kalkamaz oldum.
Gündüzde çalışırken iyi koltuktan kalkınca bir iki dk kasılıp kalıyorum.
Kilodan mı? Yoksa yoruluyor muyum ya da herkes mi böyle bilmiyorum

Iyi olucak di mi? Herşey iyi olucak inşallah

3500 iyi bir miktar mı? Bel altı günde kilo aldırabilir miyim diye düşünüyırum ben de. 4 kilo olsun istiyodum ama bari en az 3500 olsun diyorum şimdi.
İyi iyi.çok zayifta olmuyor tombikte olmuyor.ortalama bi kilo.normal doğum içinde ideal oluyor.senin sezeryan senin ki alsın canım.ilk biraz verme payı oluyor ya bebegin rahat olur.

Kızlar ya bişey sorucam ben şimdi diyorum ki lokum alsam onu süslesem püslesem doğuma kadar dursa bozulurmu tahmini 15-18 gün falan

Yok ya senin maasallahin var.son dakikaya kadar azimle calisiyorsun.o kadarcikta olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…