- 20 Şubat 2013
- 707
- 620
- 408
Bende almadım canım hepsiburadadan bi tane emzirme atleti aldm 95 beden bi görsen korse gibi sarıyo canımı acıttı bide kısacık belim açılır onunla onun için normal südyen kullanıcam baktım olmuyo ebebek te var hemen sipariş edicemaaaa evet yaaa bak ben onları hiç düşünememiştim zaten hep istemiştim nedense önden açılan bir sütyen
fantaziden hiç anlamam ama onlar hep ilgimi çekmişti
Yok canım pleksi malzemesi. Siyah olan sandalye:) görünsün diye siyaha koydum:)Cam mı o? Ve sandalye mi o siyah olan.
sezeryanı epiduralmı olacaksın genel mi?3500 iyi bir miktar mı? Bel altı günde kilo aldırabilir miyim diye düşünüyırum ben de. 4 kilo olsun istiyodum ama bari en az 3500 olsun diyorum şimdi.
Eki Görüntüle 1387501 Canım Emek hanımın çikolataları hazır. Pazartesi kargolanacak inşaAllah:)
Evet saclar dokulmese dogumdan sonra ne.guzel olurduBen de neye üzülüyorum biliyor musun mattika saclarim çok güzel oldular gür ve parlak. Doğumdan sonra dökülecek birazı yine çatal çatal olmaya başlıcak uzamicaklarkeşke saçların boyle kalsa uzatmayı düşünüyorum daha da ama boyle çatallı matalli olunca sinirlerin bozuluyor kestiriyorum yine basa dönüyoruz
Gecmis olsun canim. Allah korumusSelam millet. Bugun arabadan inerken düştüm :) ama onemli bişey yok. Ellerimin ve dizlerimin ustune dustum kedi gibi dört ayak ustune :))). Sadece omzumda ufak bi agri var. Dikkat edin...
yani alinmasi lazimsa miyomun seseryan olman iyi bu yonden. Ins kanama da yapmaz. Korkutma kendiniVar ya bu tarz miyomlar sezeryan Sırasında alınırsa çok fazla kanama yapabiliyormuş Allah korusun sonu başka sonuçlara gidiyormuş internetten okudum öyle korkuyorum ki. Dr a bir ara sorayım dedim ama bu kadar açık soramadım sanırım o da kanarsa kan veririz gibi bir yorum yaptı. Açıkcası miyomun Rahmi etkilemesinden korkuyorum
Lohusa şerbetlerini de tokuşturalım
Hayırlısı olsun canım:) ama bence biran önce bi isim seçseniz iyi olur. Geç kalınmış sanki:)Isim belirlemiş olsaydık ben de isterdim ama son ana kadar ismi düşünücez sanırım.
Bi arkadasim orda dogum yspti 1 yil gln once cok memnun kalmisti 5 yildizli otel konforu fln demisti.insallah sen de memnun kalirsinÖyle düşündük canım benim bütün tahlillerim falan orda yapıldı. Dr da oraya gelebilir diye bugün gittik konuştuk. Ben sormasam doğru düzgün bilgşlendirdikleri yoktu. Liste var mı diyorum çıkarıp veriyorlar. Paket var mı diyorum iki günlük yatış diyorlar. Başka hastaneler süslüyormuş Odayı falan diyorum biz de süslüyoruz lohusa şerbeti veriyoruz falan demeye başladılar. Kendi paketlerinin içeriğini bilmiyorlardı tam yani.
Sen nasipse çocuk doğunca çok ağlarsa AC su sesini rahatlar çocuk.cocuk9ay su sesi duydu.tanıdık gelecektir.Benim çok midem bulanıyor,aşırı halsizim. Yatıyorum ama yatmaya bile gücü olmazya insanın öyleyim.
Banyo yapsam iyileşir miyim diyorum.
Suda yaşar oldum.
Bebek de aşağı doğru ineceğine sürekli yukarı çıkıyor, sanırım sığmıyor artık.60 cm oldu sanırım.
Valla geçtik atağa. Ben en doğru kararı vermişim çünkü akşamdan yatalak gibi oluyorum.
Oturduğum,yattığım yerden daha kalkamaz oldum.
Gündüzde çalışırken iyi koltuktan kalkınca bir iki dk kasılıp kalıyorum.
Kilodan mı? Yoksa yoruluyor muyum ya da herkes mi böyle bilmiyorum
İyi iyi.çok zayifta olmuyor tombikte olmuyor.ortalama bi kilo.normal doğum içinde ideal oluyor.senin sezeryan senin ki alsın canım.ilk biraz verme payı oluyor ya bebegin rahat olur.
Kızlar ya bişey sorucam ben şimdi diyorum ki lokum alsam onu süslesem püslesem doğuma kadar dursa bozulurmu tahmini 15-18 gün falan
sezeryanı epiduralmı olacaksın genel mi?
çok soru soruyorum ama
bazı sitelerde iğne kullananlarda epidural spinal yapılmaz diye okudum
gerçi normalde yapılmaz diyorlar ama yapan cok
hahaha bıktım havlu yıkayıp asmaktan heri:)Zaten senle ben yakında erimeye başlıycaz
EceSitede sorun vardi giremedim. Neyse siz de yazamamissiniz zaten :)
Size soru
Gokce mi
Deniz mi
Ece mi??
Hayırlısı olsun canım:) ama bence biran önce bi isim seçseniz iyi olur. Geç kalınmış sanki:)
Canım çikolatalarını gördünmü?Cam mı o? Ve sandalye mi o siyah olan.
Bende var öyle şişme yatak çok kullanışlı oluyor birisi geldiğinde. Elektrikle birkaç dakikada şişiyor aynı şekilde de iniyor/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?