2015 Şubat Anneleri

aaaa evet yaaa bak ben onları hiç düşünememiştim zaten hep istemiştim nedense önden açılan bir sütyen
fantaziden hiç anlamam ama onlar hep ilgimi çekmişti
Bende almadım canım hepsiburadadan bi tane emzirme atleti aldm 95 beden bi görsen korse gibi sarıyo canımı acıttı bide kısacık belim açılır onunla onun için normal südyen kullanıcam baktım olmuyo ebebek te var hemen sipariş edicem

3500 iyi bir miktar mı? Bel altı günde kilo aldırabilir miyim diye düşünüyırum ben de. 4 kilo olsun istiyodum ama bari en az 3500 olsun diyorum şimdi.
sezeryanı epiduralmı olacaksın genel mi?
çok soru soruyorum ama
bazı sitelerde iğne kullananlarda epidural spinal yapılmaz diye okudum
gerçi normalde yapılmaz diyorlar ama yapan cok

Evet saclar dokulmese dogumdan sonra ne.guzel olurdu

Selam millet. Bugun arabadan inerken düştüm :) ama onemli bişey yok. Ellerimin ve dizlerimin ustune dustum kedi gibi dört ayak ustune :))). Sadece omzumda ufak bi agri var. Dikkat edin...
Gecmis olsun canim. Allah korumus

yani alinmasi lazimsa miyomun seseryan olman iyi bu yonden. Ins kanama da yapmaz. Korkutma kendini

Isim belirlemiş olsaydık ben de isterdim ama son ana kadar ismi düşünücez sanırım.
Hayırlısı olsun canım:) ama bence biran önce bi isim seçseniz iyi olur. Geç kalınmış sanki:)

Bi arkadasim orda dogum yspti 1 yil gln once cok memnun kalmisti 5 yildizli otel konforu fln demisti.insallah sen de memnun kalirsin

Sen nasipse çocuk doğunca çok ağlarsa AC su sesini rahatlar çocuk.cocuk9ay su sesi duydu.tanıdık gelecektir.

Ben de Öyleyim bugun tartıldım toplamda dört kilo almışım iyi mi? Kilodan falan değil kemiklerim ayrılıyor gibi. Özellikle oturup kalkarken arabaya tek bacağı atıp ikinciyi çekerken falan çok zor oluyor.

İyi iyi.çok zayifta olmuyor tombikte olmuyor.ortalama bi kilo.normal doğum içinde ideal oluyor.senin sezeryan senin ki alsın canım.ilk biraz verme payı oluyor ya bebegin rahat olur.

Alsın da ne yiyeyim üç beş günde bilemedim ki. Bol bol hurma yesem mi ki?

sezeryanı epiduralmı olacaksın genel mi?
çok soru soruyorum ama
bazı sitelerde iğne kullananlarda epidural spinal yapılmaz diye okudum
gerçi normalde yapılmaz diyorlar ama yapan cok

Epidural dedim ama tahlil mi yapıcaklar bilmiyorum canım. Bir gün önceden iğneyi bırakıcakmışım.

Sitede sorun vardi giremedim. Neyse siz de yazamamissiniz zaten :)

Size soru
Gokce mi
Deniz mi
Ece mi??

Bende var öyle şişme yatak çok kullanışlı oluyor birisi geldiğinde. Elektrikle birkaç dakikada şişiyor aynı şekilde de iniyor/

süpermiş alayım o zaman ben de yoksa kanepe gibi birşey almam lazımdı, boşuna masrafa girmemiş olurum doğum üstü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…