2015 Şubat Anneleri

4 kg mı ay maşallah nasıl özendim

Selam millet. Bugun arabadan inerken düştüm :) ama onemli bişey yok. Ellerimin ve dizlerimin ustune dustum kedi gibi dört ayak ustune :))). Sadece omzumda ufak bi agri var. Dikkat edin...
Çok geçmiş olsun.neyseki ucuz atlatmissin.
Isim belirlemiş olsaydık ben de isterdim ama son ana kadar ismi düşünücez sanırım.
Beril güzeldi aslında.beril senindi di mi.

Ben yokken yazmazsınız işte aklım kalmaz benimde.hep beraber doğuralım. Doğuma 3. Ve 4. Aranıyor.
@pkasss geldi mi bugün
3.var ya tramisu.4.lazim

Canım evim baya soğuk yani salonum ama buzdolabındamı muhafaza etsem ... Pastanelerede günlük gelmiyo onlarda kim bilir kaç ay duruyo bişey olmaz hrhalde dimi

Buzdolabı konusunda emin değilim orası da çok soğuk gelebilir lokum için. Alırken yeni olmasına dikkat edersin evde de serin bir ortam yeterli olabilir.

Plastik olduğu için yatarken dönüşlerde falan biraz ses çıkarıyor ama rahat bir yatak. Söndürünce çantasına koyuyorsun hiç yer de kaplamıyor.
markasi ne acaba. Birinde gordm ben esim yatmisti hic rahat degil demisti. Sen kendin denedjn mu hic

ana sınıfındaki öğretmeni diğerlerinden farklı yazma ödevi veriyordu. okuma bildiği için yazmasını geliştirmek için.
ama 1. sınıfa başladı; biz sıkılıyor bildiği için dediğimiz halde çocuk yazmayı bilirken çizgi ödevi yaptı. ekstra ilgileniyordu da evet ama sen biraz arkadaşlarına uymalısın, diyordu kardeşime. ama benim ilkokul öğretmenim yazmayı bildiğim için arkadaşlarıma 1 sayfa ödev veriyorsa bana 3 satır yaz sonra şunu yap diye kendi verdiği kitaptan ödev veriyordu. hepsi de tecrübeli yılların öğretmeni.
4. sınıfta öğretmeni değişti genç bir öğretmen geldi; onunla girişkenliği arttı.
benim kardeşim de kız ama cadı :) okulun 2. haftası dişini kırdı koştururken

maşallah oğluna canım evet başarının tadını alıp şımartılmadığında vazgeçmez hele ki hırslıysa kardeşimde var dozunda bir hırs.
ilkokulda da o tarz bir öğretmene denk düşerseniz size çok iş düşecek.

Sitede sorun vardi giremedim. Neyse siz de yazamamissiniz zaten :)

Size soru
Gokce mi
Deniz mi
Ece mi??
Bizde oglusumuza deniz ismini koymayi dusunuyoruz:) mete de dusunduk. Karar veremedik. Bence deniz ismi cok guzel. Gokce de guzel.

Bizde oglusumuza deniz ismini koymayi dusunuyoruz:) mete de dusunduk. Karar veremedik. Bence deniz ismi cok guzel. Gokce de guzel.
Oglumda da cok dusunmustuk deniz i. Tek koyunca cinsiyeti karisir diye koymadik. Ama hala dusunuyoruz :)
Artik karar vermekbistiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…