Epidural dedim ama tahlil mi yapıcaklar bilmiyorum canım. Bir gün önceden iğneyi bırakıcakmışım.
Canım evim baya soğuk yani salonum ama buzdolabındamı muhafaza etsem ... Pastanelerede günlük gelmiyo onlarda kim bilir kaç ay duruyo bişey olmaz hrhalde dimiSerin yerde tutarsan bozulmaz canım.
4 kg mı ay maşallah nasıl özendimBen de Öyleyim bugun tartıldım toplamda dört kilo almışım iyi mi? Kilodan falan değil kemiklerim ayrılıyor gibi. Özellikle oturup kalkarken arabaya tek bacağı atıp ikinciyi çekerken falan çok zor oluyor.
süpermiş alayım o zaman ben deyoksa kanepe gibi birşey almam lazımdı, boşuna masrafa girmemiş olurum doğum üstü.
4 kg mı ay maşallah nasıl özendim
Cok iyi yapmışsın valla :)Şeker yüzünden diyet yaptık işte.
Çok geçmiş olsun.neyseki ucuz atlatmissin.Selam millet. Bugun arabadan inerken düştüm :) ama onemli bişey yok. Ellerimin ve dizlerimin ustune dustum kedi gibi dört ayak ustune :))). Sadece omzumda ufak bi agri var. Dikkat edin...
Beril güzeldi aslında.beril senindi di mi.Isim belirlemiş olsaydık ben de isterdim ama son ana kadar ismi düşünücez sanırım.
3.var ya tramisu.4.lazimBen yokken yazmazsınız işte aklım kalmaz benimde.hep beraber doğuralım. Doğuma 3. Ve 4. Aranıyor.
@pkasss geldi mi bugün
Canım evim baya soğuk yani salonum ama buzdolabındamı muhafaza etsem ... Pastanelerede günlük gelmiyo onlarda kim bilir kaç ay duruyo bişey olmaz hrhalde dimi
markasi ne acaba. Birinde gordm ben esim yatmisti hic rahat degil demisti. Sen kendin denedjn mu hicPlastik olduğu için yatarken dönüşlerde falan biraz ses çıkarıyor ama rahat bir yatak. Söndürünce çantasına koyuyorsun hiç yer de kaplamıyor.
Çok geçmiş olsun.neyseki ucuz atlatmissin.
Beril güzeldi aslında.beril senindi di mi.
3.var ya tramisu.4.lazim
markasi ne acaba. Birinde gordm ben esim yatmisti hic rahat degil demisti. Sen kendin denedjn mu hic
öyle yada böyle haftaya bu zamanlar kızın kucağında olacak desene çok heyecanlı
kalite farki vardir mutlaka.Denedim de biz onu fransadan almıştık acaba markalar sorun olur mu ki. Markası Intex miş.
Olur mu canım benim,aksine ilgiyle okudum.sanki benim oğlum büyümüş de oraları kazanmiscasina sevindim.Allah yolunu açık etsin inşallah kardeşinin. İyi öğretmenler ve doğru motiveyle çocuklar ne kadar güzel yerlere gelebiliyorlar,benim.derdim çocuğun fazla üzerine gidip su anki konumundan sıkılıp o zekasını haylazliga yaramazliga vermesi.tabii erkek çocuğu azıcık haylaz da olacak ama başarının tadını da alırsa bir daha vazgecmez.burs olayı dördüncü sınıfta basliyormus ben arastirdim onun öncesi de yine iyi ve ilgili bi öğretmeni olması lazim büyük ihtimalle siniftaki birçok çocuktan farklı olacak oğlum ona gore ayak uydurması lazım öğretmeninin de. Su an anaokuluna gidiyor mesela öğretmeni çok iyi ve yılların öğretmeni olmasına rağmen çok geleneksel bi tavrı var eski tarz devam eden bi öğretmen ve ogluma özel davranmiyor ders bazında yani mesela sınıftaki çocuklara 9u öğretmiş en son gecen gün oğlum bana anne 257 Nasil yazılıyor bi 2 bi 5 bi 7 mi diye soruyordusınıfta öğretmeni ogluma da 9 yazması konusunda direttiği ve oğlum da bildiği için sıkılıyor ve sağa sola arkadaşlarına sarıyor yaramazliga vuruyor yani..
Bizde oglusumuza deniz ismini koymayi dusunuyoruz:) mete de dusunduk. Karar veremedik. Bence deniz ismi cok guzel. Gokce de guzel.Sitede sorun vardi giremedim. Neyse siz de yazamamissiniz zaten :)
Size soru
Gokce mi
Deniz mi
Ece mi??
Sitede sorun vardi giremedim. Neyse siz de yazamamissiniz zaten :)
Size soru
Gokce mi
Deniz mi
Ece mi??
Ay ne guzel ya keske herkesinki belli olsa herseyi doguruyomuyum acaba die dusunmek zorunda kalmasakCuma
Haftaya
Oglumda da cok dusunmustuk deniz i. Tek koyunca cinsiyeti karisir diye koymadik. Ama hala dusunuyoruz :)Bizde oglusumuza deniz ismini koymayi dusunuyoruz:) mete de dusunduk. Karar veremedik. Bence deniz ismi cok guzel. Gokce de guzel.
Ben de misafirlikte sisme yatakta yatmistim kabus gibiydi. Kaltesine gore degisir mi bilemicemmarkasi ne acaba. Birinde gordm ben esim yatmisti hic rahat degil demisti. Sen kendin denedjn mu hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?