EceSitede sorun vardi giremedim. Neyse siz de yazamamissiniz zaten :)
Size soru
Gokce mi
Deniz mi
Ece mi??
siz bide bana sorun onu yanıyor bulanıyor ekşiyor ve iştahım yok hiçbişey yiyesim yok zorla zorla yiyorumöğünleri artık neden acaba?Zaten senle ben yakında erimeye başlıycaz
Aynen biz de netlestiremedik.Oglumda da cok dusunmustuk deniz i. Tek koyunca cinsiyeti karisir diye koymadik. Ama hala dusunuyoruz :)
Artik karar vermekbistiyorum
Canim,lokum bozulmaz hemen..ama buzdolabina koyma cok sertlesip kaliyor sonra..mumkunse imalatci biyerden alirsan cok guzel taze oluyor..Canım evim baya soğuk yani salonum ama buzdolabındamı muhafaza etsem ... Pastanelerede günlük gelmiyo onlarda kim bilir kaç ay duruyo bişey olmaz hrhalde dimi
Hayırlı olsun canım benimde doğum 3 veya 4 şubat bir sıkıntı olmazsa inşallahInşallah canım
Nooldu bacımBen bugün bu sinirle doğurmazsam hiç bir gün doğurmam
Kizlar cok tesekkur ederim mesajlarıniz icin. Iyiyim merak etmeyin. Omzum incinmis olabilir ani dustugum icin agirligimi sol omzuma verdim sanirim. Ama onemli bisey yok. Tekrar tesekkurler.
Ben bugün bu sinirle doğurmazsam hiç bir gün doğurmam
Relax canımmmBen bugün bu sinirle doğurmazsam hiç bir gün doğurmam
Ben de misafirlikte sisme yatakta yatmistim kabus gibiydi. Kaltesine gore degisir mi bilemicem
Peki bende bi soru soruyim Mira mi Bengisu mu?
Ya bosver anlayis yoksunu oluyolar bazen...S serefraz85ysmnfth cherish insanları anlamıyorum zaten doluyum eşimi boğabilirim şuan kapıştık yani doğal olarak çıktım evden dolandım bi saat 10 kere Aradı açmadım sonra gittim eve sakinleşince evde yok tabiki Şerefsiz damat girmiş kanına bu saat oldu yok Aradım zehir zıkkım olsun içiyo o Şerefsiz götürmüş kitledim Kapıları Aradım babasını da Oğluna akıl ver diye ama nafile oda onlardan beter ne dediler se artık sinirim tavan yaptı öle böle kapışmadık yani kırılan camları gelsin toplasın hiç bişey umrumda değil Kızımın Odasında oturuyorum şimdi ya sabır ya selamet
Mira bencePeki bende bi soru soruyim Mira mi Bengisu mu?
Oy =( cnm bnm , ne desem saçma şimdi. Tek diyeceğim bugunler de geçecek sen ve bebeğin önemli olan ..S serefraz85ysmnfth cherish insanları anlamıyorum zaten doluyum eşimi boğabilirim şuan kapıştık yani doğal olarak çıktım evden dolandım bi saat 10 kere Aradı açmadım sonra gittim eve sakinleşince evde yok tabiki Şerefsiz damat girmiş kanına bu saat oldu yok Aradım zehir zıkkım olsun içiyo o Şerefsiz götürmüş kitledim Kapıları Aradım babasını da Oğluna akıl ver diye ama nafile oda onlardan beter ne dediler se artık sinirim tavan yaptı öle böle kapışmadık yani kırılan camları gelsin toplasın hiç bişey umrumda değil Kızımın Odasında oturuyorum şimdi ya sabır ya selamet
S serefraz85ysmnfth cherish insanları anlamıyorum zaten doluyum eşimi boğabilirim şuan kapıştık yani doğal olarak çıktım evden dolandım bi saat 10 kere Aradı açmadım sonra gittim eve sakinleşince evde yok tabiki Şerefsiz damat girmiş kanına bu saat oldu yok Aradım zehir zıkkım olsun içiyo o Şerefsiz götürmüş kitledim Kapıları Aradım babasını da Oğluna akıl ver diye ama nafile oda onlardan beter ne dediler se artık sinirim tavan yaptı öle böle kapışmadık yani kırılan camları gelsin toplasın hiç bişey umrumda değil Kızımın Odasında oturuyorum şimdi ya sabır ya selamet
hayatımda hiç bir zaman ayaklarımın bu kadar büyüyeceğini tahmin etmezdim. resmen hobbit ayağı gibi oldular :) son günler şişmeye başladım ne olacak bilmem
ana sınıfındaki öğretmeni diğerlerinden farklı yazma ödevi veriyordu. okuma bildiği için yazmasını geliştirmek için.
ama 1. sınıfa başladı; biz sıkılıyor bildiği için dediğimiz halde çocuk yazmayı bilirken çizgi ödevi yaptı. ekstra ilgileniyordu da evet ama sen biraz arkadaşlarına uymalısın, diyordu kardeşime. ama benim ilkokul öğretmenim yazmayı bildiğim için arkadaşlarıma 1 sayfa ödev veriyorsa bana 3 satır yaz sonra şunu yap diye kendi verdiği kitaptan ödev veriyordu. hepsi de tecrübeli yılların öğretmeni.
4. sınıfta öğretmeni değişti genç bir öğretmen geldi; onunla girişkenliği arttı.
benim kardeşim de kız ama cadı :) okulun 2. haftası dişini kırdı koştururken
maşallah oğluna canımevet başarının tadını alıp şımartılmadığında vazgeçmez hele ki hırslıysa kardeşimde var dozunda bir hırs.
ilkokulda da o tarz bir öğretmene denk düşerseniz size çok iş düşecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?