2015 Şubat Anneleri

Canım evim baya soğuk yani salonum ama buzdolabındamı muhafaza etsem ... Pastanelerede günlük gelmiyo onlarda kim bilir kaç ay duruyo bişey olmaz hrhalde dimi
Canim,lokum bozulmaz hemen..ama buzdolabina koyma cok sertlesip kaliyor sonra..mumkunse imalatci biyerden alirsan cok guzel taze oluyor..

Kizlar cok tesekkur ederim mesajlarıniz icin. Iyiyim merak etmeyin. Omzum incinmis olabilir ani dustugum icin agirligimi sol omzuma verdim sanirim. Ama onemli bisey yok. Tekrar tesekkurler.

Canim gecmis olsun iyi olmnza sevindim

Ben bugün bu sinirle doğurmazsam hiç bir gün doğurmam

Ne ddiyim canim cook da haklisin kizmakta noldu esin gelince eve kapistinz mi

Ya bu büyük kızanim iyice cıgrından cıktı burda her uyku saati mi eziyet olur arkadaş. Saat maat kalmadı zaten duzen bozuldu gitti bi isyankar tavırlar herseyle inatlasmalar laf yarışları ayyy kabus ya dogum yaklaştıkça cozutuyoz sonumuz hayrola gözüm korktu yeminle

S serefraz85 ysmnfth cherish insanları anlamıyorum zaten doluyum eşimi boğabilirim şuan kapıştık yani doğal olarak çıktım evden dolandım bi saat 10 kere Aradı açmadım sonra gittim eve sakinleşince evde yok tabiki Şerefsiz damat girmiş kanına bu saat oldu yok Aradım zehir zıkkım olsun içiyo o Şerefsiz götürmüş kitledim Kapıları Aradım babasını da Oğluna akıl ver diye ama nafile oda onlardan beter ne dediler se artık sinirim tavan yaptı öle böle kapışmadık yani kırılan camları gelsin toplasın hiç bişey umrumda değil Kızımın Odasında oturuyorum şimdi ya sabır ya selamet

hayatımda hiç bir zaman ayaklarımın bu kadar büyüyeceğini tahmin etmezdim. resmen hobbit ayağı gibi oldular :) son günler şişmeye başladım ne olacak bilmem

Ya bosver anlayis yoksunu oluyolar bazen...

Oy =( cnm bnm , ne desem saçma şimdi. Tek diyeceğim bugunler de geçecek sen ve bebeğin önemli olan ..

Oy oyy fena sardirmis gitmis mevzu da yemek krizinin uzerne bi de icmeye mi gitmis seninki o da iyi olmamis yarali parmaga iser gibi hey yarabbim ne diyim bebis icin sakin klmya calis canm

hayatımda hiç bir zaman ayaklarımın bu kadar büyüyeceğini tahmin etmezdim. resmen hobbit ayağı gibi oldular :) son günler şişmeye başladım ne olacak bilmem

benimkiler de öyle ikinciye aldığım ayakkabı da olmuyor ustten sisiyo bi de buyumekten ote bisey tuhaf oldular hepten

Daha genç bi öğretmeni vardı oğlumun O İngilizce bile öğretiyordu okulda ben de evde destekliyordum zaten oğlum 2,5 yaşından beri iPad kullandığı için aşina bazı şeylere öğretmeni ogretince ben üstüne gosterince yaşına gore tabii bayağı ilerletmişti.ama bu öğretmeni bu yasta İngilizce öğrenip ilerde şakır şakır konuşan mi var Allah aşkına demişti bir seferinde ve İngilizce ogretmeyecegini söyledi.sindi oğlum çat pat sorular soruyor bana ama eskisi gibi değil yani biraz torpulendi gibi oldu hevesi.öteki öğretmenle devam etseydi daha farklı olacaktı.okul da öğretmen de çok önemli.yani kimse kotu değildir ama benim oğlumun dilinden anlayan onun ileri gitmesini sağlayabilecek bi öğretmeni olmalı. Kardeşinden bahsederken nedense erkek diye düşünmüştüm demek kiz kardeşin..maasallah diyorum tekrardan. Oğlumun öğretmeni rehberlik servisine oğlumun okumayı soktuğunu söylemiş onlar da beni görüşmeye çağırdılar.ama saglik ocakları Nasil prosedür için varsa (benim Görüşüm bu şekilde) rehberlik de sanki bi prosedürü uyguluyor gibiydi ne oluyorsa,oraya imza at buraya sunu yaz..ben de sevindim cagirdiklarini duyunca dedim herhalde akil verecekler vs..
Seneye okula başlayacak oğlum.Okulda birkaç tanıdık var belki öğretmen konusunda yardımcı olurlar. Esim de genel olarak çocuk iyiyse zaten siyrilacaktir,extra çabaya gerek yok zihniyetinde.bense en ufak bi ışık kırıntısı varsa bu emekle daha ileriye gidebilir o yüzden emek vermek lazim bende boyle düşünüyorum. Çocuk yetiştirirken özellikle çiftlerin düşüncelerinde çok ayrılık cikabiliyor..umarım sizlerin öyle olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…