2015 Şubat Anneleri

benimkiler de öyle ikinciye aldığım ayakkabı da olmuyor ustten sisiyo bi de buyumekten ote bisey tuhaf oldular hepten

zaten büyümekten ziyade böyle somun ekmeği gibi üstten basık çirkin bir duruma düştüler ayakkabı mayakkabı hak getire zaten.

Canım kendi kendini gaza getiriyorsun yapma. Birşey değil yine kendine zarar.Bebeğine zarar.Sinirin geçsin esin karşına alınıp konuşulacak biriyse oturur konuşursunuz.Konuşmaktan anlamiyorsa sen eşini daha iyi tanırsın neyden anlarsa o şekilde anlatirsin sen de...

Canım sıkma canını eniştede maşaAllah yani. Boşver yinede. Eve gelince sakin ol. Sizi mutsuz etmek isteyenleri mutlu etme.. Allah ıslah etsin.

zaten büyümekten ziyade böyle somun ekmeği gibi üstten basık çirkin bir duruma düştüler ayakkabı mayakkabı hak getire zaten.

Aynen tarif ettigin gibi benm sag daha sis bariz boyut farki var ikisi arasında. El parmaklarımin kökleri cok fena ağrıyor bir de kizario orda da odem olmya başladı bukerken kemik aciyor resmen

Su bahsettiginiz katir kutur sesler benden de geliyor iki gecedir tepistikce icerde kaburgamdan bişeyler citliyor kitirdiyor cok komik ya

Vücudunda gerekli miktarda Demir ve çinko olursa çatallanmaz canım.

Canım benim kan degerlerim her zaman sıkıntılı zaten.. Tırnaklarım da çok sağlam değildir kiriliverir dibinden çok uzatmamama rağmen çok dipten kesmek zorunda kalırim filan.. Çinko filan hak getire

Kizlar cok tesekkur ederim mesajlarıniz icin. Iyiyim merak etmeyin. Omzum incinmis olabilir ani dustugum icin agirligimi sol omzuma verdim sanirim. Ama onemli bisey yok. Tekrar tesekkurler.

Canım çok geçmiş olsun.son haftalarda kaslar gevsediginden dolayı daha fazla sakarlık olabiliyormus.dikkat et kendine

İmkânın varsa şöyle bi suyun altına gir çık.düşünmeden uzanmaya çalış.rahatlat kendini.onlara birşey olmaz olan sana olur.esinle size olur.bu gece bitir.yarin salim kafayla konuşursunuz.

hayatımda hiç bir zaman ayaklarımın bu kadar büyüyeceğini tahmin etmezdim. resmen hobbit ayağı gibi oldular :) son günler şişmeye başladım ne olacak bilmem

Bu hastane için iç çamaşırı aldınız mı? Bugün bana kocaman bişey sattılar. Yüksek bel hiç giymedim şimdiye kadar. Ama sezeryan olursa acıtabilir diye düşünüp böyle nişey aldım ama iyi mi yaptım bilemiyorum. Sizin nasıl çamaşır boyutlarınız?

benim popo tarafı büyük olan standart iç çamaşırı aldım öyle sezeryan da olsam etki etmeyecek şekilde. çok kocamanlarına gerek yok sırf hasta bezlerini tutsun diye aldım yoksa eski iç çamaşırlarım hala oluyor bana. popomda büyüme yok.

Canım benim kan degerlerim her zaman sıkıntılı zaten.. Tırnaklarım da çok sağlam değildir kiriliverir dibinden çok uzatmamama rağmen çok dipten kesmek zorunda kalırim filan.. Çinko filan hak getire

Canım hap kullan gerçekten eksikliğe birebir. Ven tam iki yıl Demir hapı kullandım da anca demirim normal oldu. Biraz uzun sürüyor ama sonunda işe yarıyor.

benm de öyle aldıklarım sezaryanda da rahat etmstim

Bunlar biraz da hamile çamaşırı gibi ama çekince Göğüs altına kadar gelecek kadar büyük. Ne yapsam ki yaw. .

Ben de oyle babannem isi 2don almistim..dedigin gibi dikis yerine gelmesin diye..satan da bu modeli onerdi zaten,alirken cok guldum..satici kiz,olacak o kadar anne olacaksin dedi

Ben de oyle babannem isi 2don almistim..dedigin gibi dikis yerine gelmesin diye..satan da bu modeli onerdi zaten,alirken cok guldum..satici kiz,olacak o kadar anne olacaksin dedi

Bana da önerdiler diye aldım ben beş tane almışım tanesi onbeşten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…