benimkiler de öyle ikinciye aldığım ayakkabı da olmuyor ustten sisiyo bi de buyumekten ote bisey tuhaf oldular hepten
S serefraz85ysmnfth @cherish insanları anlamıyorum zaten doluyum eşimi boğabilirim şuan kapıştık yani doğal olarak çıktım evden dolandım bi saat 10 kere Aradı açmadım sonra gittim eve sakinleşince evde yok tabiki Şerefsiz damat girmiş kanına bu saat oldu yok Aradım zehir zıkkım olsun içiyo o Şerefsiz götürmüş kitledim Kapıları Aradım babasını da Oğluna akıl ver diye ama nafile oda onlardan beter ne dediler se artık sinirim tavan yaptı öle böle kapışmadık yani kırılan camları gelsin toplasın hiç bişey umrumda değil Kızımın Odasında oturuyorum şimdi ya sabır ya selamet
Canım sıkma canınıS serefraz85ysmnfth @cherish insanları anlamıyorum zaten doluyum eşimi boğabilirim şuan kapıştık yani doğal olarak çıktım evden dolandım bi saat 10 kere Aradı açmadım sonra gittim eve sakinleşince evde yok tabiki Şerefsiz damat girmiş kanına bu saat oldu yok Aradım zehir zıkkım olsun içiyo o Şerefsiz götürmüş kitledim Kapıları Aradım babasını da Oğluna akıl ver diye ama nafile oda onlardan beter ne dediler se artık sinirim tavan yaptı öle böle kapışmadık yani kırılan camları gelsin toplasın hiç bişey umrumda değil Kızımın Odasında oturuyorum şimdi ya sabır ya selamet
zaten büyümekten ziyade böyle somun ekmeği gibi üstten basık çirkin bir duruma düştülerayakkabı mayakkabı hak getire zaten.
Vücudunda gerekli miktarda Demir ve çinko olursa çatallanmaz canım.
Kizlar cok tesekkur ederim mesajlarıniz icin. Iyiyim merak etmeyin. Omzum incinmis olabilir ani dustugum icin agirligimi sol omzuma verdim sanirim. Ama onemli bisey yok. Tekrar tesekkurler.
İmkânın varsa şöyle bi suyun altına gir çık.düşünmeden uzanmaya çalış.rahatlat kendini.onlara birşey olmaz olan sana olur.esinle size olur.bu gece bitir.yarin salim kafayla konuşursunuz.S serefraz85ysmnfth @cherish insanları anlamıyorum zaten doluyum eşimi boğabilirim şuan kapıştık yani doğal olarak çıktım evden dolandım bi saat 10 kere Aradı açmadım sonra gittim eve sakinleşince evde yok tabiki Şerefsiz damat girmiş kanına bu saat oldu yok Aradım zehir zıkkım olsun içiyo o Şerefsiz götürmüş kitledim Kapıları Aradım babasını da Oğluna akıl ver diye ama nafile oda onlardan beter ne dediler se artık sinirim tavan yaptı öle böle kapışmadık yani kırılan camları gelsin toplasın hiç bişey umrumda değil Kızımın Odasında oturuyorum şimdi ya sabır ya selamet
Ece diyorum.Sitede sorun vardi giremedim. Neyse siz de yazamamissiniz zaten :)
Size soru
Gokce mi
Deniz mi
Ece mi??
hayatımda hiç bir zaman ayaklarımın bu kadar büyüyeceğini tahmin etmezdim. resmen hobbit ayağı gibi oldular :) son günler şişmeye başladım ne olacak bilmem
Mira bence
Bu hastane için iç çamaşırı aldınız mı? Bugün bana kocaman bişey sattılar. Yüksek bel hiç giymedim şimdiye kadar. Ama sezeryan olursa acıtabilir diye düşünüp böyle nişey aldım ama iyi mi yaptım bilemiyorum. Sizin nasıl çamaşır boyutlarınız?
Canım benim kan degerlerim her zaman sıkıntılı zaten.. Tırnaklarım da çok sağlam değildir kiriliverir dibinden çok uzatmamama rağmen çok dipten kesmek zorunda kalırim filan.. Çinko filan hak getire
Bu hastane için iç çamaşırı aldınız mı? Bugün bana kocaman bişey sattılar. Yüksek bel hiç giymedim şimdiye kadar. Ama sezeryan olursa acıtabilir diye düşünüp böyle nişey aldım ama iyi mi yaptım bilemiyorum. Sizin nasıl çamaşır boyutlarınız?
benim popo tarafı büyük olan standart iç çamaşırı aldım öyle sezeryan da olsam etki etmeyecek şekilde. çok kocamanlarına gerek yok sırf hasta bezlerini tutsun diye aldım yoksa eski iç çamaşırlarım hala oluyor bana. popomda büyüme yok.
Ben de oyle babannem isi 2don almistim..dedigin gibi dikis yerine gelmesin diye..satan da bu modeli onerdi zaten,alirken cok guldum..satici kiz,olacak o kadar anne olacaksin dediBu hastane için iç çamaşırı aldınız mı? Bugün bana kocaman bişey sattılar. Yüksek bel hiç giymedim şimdiye kadar. Ama sezeryan olursa acıtabilir diye düşünüp böyle nişey aldım ama iyi mi yaptım bilemiyorum. Sizin nasıl çamaşır boyutlarınız?
Ablası çok teşekkür ederizEki Görüntüle 1387501 Canım Emek hanımın çikolataları hazır. Pazartesi kargolanacak inşaAllah:)
benm de öyle aldıklarım sezaryanda da rahat etmstim
Ben de oyle babannem isi 2don almistim..dedigin gibi dikis yerine gelmesin diye..satan da bu modeli onerdi zaten,alirken cok guldum..satici kiz,olacak o kadar anne olacaksin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?