O sivri kısımları çok sivri geldi. Oralar biraz düz olaymış keşke.Yok canım pleksi malzemesi. Siyah olan sandalye:) görünsün diye siyaha koydum:)
S serefraz85ysmnfth @cherish insanları anlamıyorum zaten doluyum eşimi boğabilirim şuan kapıştık yani doğal olarak çıktım evden dolandım bi saat 10 kere Aradı açmadım sonra gittim eve sakinleşince evde yok tabiki Şerefsiz damat girmiş kanına bu saat oldu yok Aradım zehir zıkkım olsun içiyo o Şerefsiz götürmüş kitledim Kapıları Aradım babasını da Oğluna akıl ver diye ama nafile oda onlardan beter ne dediler se artık sinirim tavan yaptı öle böle kapışmadık yani kırılan camları gelsin toplasın hiç bişey umrumda değil Kızımın Odasında oturuyorum şimdi ya sabır ya selamet
Rica ederiz canım. Hayırlısıyla gelsin bebekte ağız tadıyla yensin inşaAllah.Ablası çok teşekkür ederiz
Şimdi içerden tekme attı kızım.da teşekkür etti.
Emeğinize sağlık
Benim çizdiğim şeklin aynısını yaptı eşim:) ben öyle yapmışım yani:) çiçekleride ben ekledim.O sivri kısımları çok sivri geldi. Oralar biraz düz olaymış keşke.
Çok güzel. Bizimkide böyle ama ışıklı heniz gelmedi
O sivri kısımları çok sivri geldi. Oralar biraz düz olaymış keşke.
Çok güzel. Bizimkide böyle ama ışıklı heniz gelmedi
Ben kararsiz kaldigim icin bi siyah bi beyaz almistim Ankaradan:) simdilik yeter diye dusunuyorum ama bilemedim simdi takviye yapsak mi?Bana da önerdiler diye aldımben beş tane almışım tanesi onbeşten
Bende hamile külodu diye satılanlardan aldım. Üst kısmı uzun oluyo ya dikişe gelmez diye düşündüm. Kızımdayken erkek külodu almıştım:) ortası geniş oluyo ya hasta bezi daha rahat oluyo.Bu hastane için iç çamaşırı aldınız mı? Bugün bana kocaman bişey sattılar. Yüksek bel hiç giymedim şimdiye kadar. Ama sezeryan olursa acıtabilir diye düşünüp böyle nişey aldım ama iyi mi yaptım bilemiyorum. Sizin nasıl çamaşır boyutlarınız?
Canım evim baya soğuk yani salonum ama buzdolabındamı muhafaza etsem ... Pastanelerede günlük gelmiyo onlarda kim bilir kaç ay duruyo bişey olmaz hrhalde dimi
markasi ne acaba. Birinde gordm ben esim yatmisti hic rahat degil demisti. Sen kendin denedjn mu hic
Kapi susunz guzel olmus,gule gule kullanin..bunu hastanede mi yoksa kendi odasinda mi kullanacaksinz peki?Benim çizdiğim şeklin aynısını yaptı eşim:) ben öyle yapmışım yani:) çiçekleride ben ekledim.
Kuzuklar için herşey :)
Canım ben önce hastanede kullanıcam inşaAllah, sonrada evde.Kapi susunz guzel olmus,gule gule kullanin..bunu hastanede mi yoksa kendi odasinda mi kullanacaksinz peki?
Benim hastanede kapi susunu kendileri takiyormus..eve de dusunmemistim ama simdi sizlerinkini gorunce imrendim,ben de mi yapsam acaba?
Eee bende düşünüyorum şu anda. Hele bugün jel gibi çok fazla bir akıntı var. Belimde ağrı var. Her gece bu gece doğacak diye yatıyorum.Ay ne guzel ya keske herkesinki belli olsa herseyi doguruyomuyum acaba die dusunmek zorunda kalmasak
Denedim de biz onu fransadan almıştık acaba markalar sorun olur mu ki. Markası Intex miş.
Midede yer yoksiz bide bana sorun onu yanıyor bulanıyor ekşiyor ve iştahım yok hiçbişey yiyesim yok zorla zorla yiyorumöğünleri artık neden acaba?
Kalsın o zaman öyle mi? Değiştirsem mi ki diyordum da.
Ben kararsiz kaldigim icin bi siyah bi beyaz almistim Ankaradan:) simdilik yeter diye dusunuyorum ama bilemedim simdi takviye yapsak mi?
Şu sabahlığı aldım bugün
http://www.icgiyimozel.com/kom-lundi-sabahlik-17421
Kapşonlu diye beğenmiştim kapşonunda kulak da varmışyalnız polar olduğu için çok yer kaplıyor.
Ben hepsini o model almadim 3 tane yuksek bel hamile kulodu tipinde aldım su an da giydigimden. Uc tane de orta bel dedikleri normal model aldim dar oturan düşük beller gibi değil ama daha günlük modellerdendi onlar da. Istersen sen de birazini degstr baska modelle
hayatımda hiç bir zaman ayaklarımın bu kadar büyüyeceğini tahmin etmezdim. resmen hobbit ayağı gibi oldular :) son günler şişmeye başladım ne olacak bilmem
çok sevimliymiş :) benim sabahlığım da polar. yumuşacık ve kullanışlı olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?