2015 Şubat Anneleri

Yok canım pleksi malzemesi. Siyah olan sandalye:) görünsün diye siyaha koydum:)
O sivri kısımları çok sivri geldi. Oralar biraz düz olaymış keşke.
Çok güzel. Bizimkide böyle ama ışıklı heniz gelmedi

Baba'yı aramak iyi olmamış zaten onlar değil miydi evde tutup akşam yemeği yediren. Amaçlarına ulaşmışlar işte. Birdaha ailesini hıc karıştırma canım sen böyle onları aradıkça kendilerini değerli görürler hiç takma onları sakın. eşin zaten hatasını anlayacak. Aç bir çikolata ye kendini de bebeğini de mutlu et gerisi boş canım.

Ablası çok teşekkür ederiz
Şimdi içerden tekme attı kızım.da teşekkür etti.
Emeğinize sağlık
Rica ederiz canım. Hayırlısıyla gelsin bebekte ağız tadıyla yensin inşaAllah.

O sivri kısımları çok sivri geldi. Oralar biraz düz olaymış keşke.
Çok güzel. Bizimkide böyle ama ışıklı heniz gelmedi
Benim çizdiğim şeklin aynısını yaptı eşim:) ben öyle yapmışım yani:) çiçekleride ben ekledim.
Kuzuklar için herşey :)

Bende hamile külodu diye satılanlardan aldım. Üst kısmı uzun oluyo ya dikişe gelmez diye düşündüm. Kızımdayken erkek külodu almıştım:) ortası geniş oluyo ya hasta bezi daha rahat oluyo.

markasi ne acaba. Birinde gordm ben esim yatmisti hic rahat degil demisti. Sen kendin denedjn mu hic

valla bim e gelecekmiş canım markasını bilmiyorum. forumlarda da okudum genelde herkes rahat diyor. inşallah rahat ve kullanışlıdır. doğumdan sonra gelip kalanlar için lazım olacak :/

Benim çizdiğim şeklin aynısını yaptı eşim:) ben öyle yapmışım yani:) çiçekleride ben ekledim.
Kuzuklar için herşey :)
Kapi susunz guzel olmus,gule gule kullanin..bunu hastanede mi yoksa kendi odasinda mi kullanacaksinz peki?
Benim hastanede kapi susunu kendileri takiyormus..eve de dusunmemistim ama simdi sizlerinkini gorunce imrendim,ben de mi yapsam acaba?

Kapi susunz guzel olmus,gule gule kullanin..bunu hastanede mi yoksa kendi odasinda mi kullanacaksinz peki?
Benim hastanede kapi susunu kendileri takiyormus..eve de dusunmemistim ama simdi sizlerinkini gorunce imrendim,ben de mi yapsam acaba?
Canım ben önce hastanede kullanıcam inşaAllah, sonrada evde.

Ay ne guzel ya keske herkesinki belli olsa herseyi doguruyomuyum acaba die dusunmek zorunda kalmasak
Eee bende düşünüyorum şu anda. Hele bugün jel gibi çok fazla bir akıntı var. Belimde ağrı var. Her gece bu gece doğacak diye yatıyorum.

Kalsın o zaman öyle mi? Değiştirsem mi ki diyordum da.

Ben hepsini o model almadim 3 tane yuksek bel hamile kulodu tipinde aldım su an da giydigimden. Uc tane de orta bel dedikleri normal model aldim dar oturan düşük beller gibi değil ama daha günlük modellerdendi onlar da. Istersen sen de birazini degstr baska modelle

Belki ikisi ya da üçü kalır Diğerlerini değiştiririm canım. Benim normalde kullandığım çamaşırlar hep bikini tarzı düşük beldir ilk defa böyle bişey giyicem bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…