2015 Şubat Anneleri

Kapi susunz guzel olmus,gule gule kullanin..bunu hastanede mi yoksa kendi odasinda mi kullanacaksinz peki?
Benim hastanede kapi susunu kendileri takiyormus..eve de dusunmemistim ama simdi sizlerinkini gorunce imrendim,ben de mi yapsam acaba?

Hastanedeki süslerde isim olmuyor isim bulduysanız kendi kapı süsünüz daha güzel olur.

Belki ikisi ya da üçü kalır Diğerlerini değiştiririm canım. Benim normalde kullandığım çamaşırlar hep bikini tarzı düşük beldir ilk defa böyle bişey giyicem bakalım.

O zaman kesin degstir rahat edemezsin hem o kadar para vermisin yazik. Iki yüksek bel idare eder ilk iki gun icin sonra cok zoryacagini sanmiyorum dikisin digerlerini orta bel al bikini tipi elinde vardir zaten

ben belim kapanmadan hiç rahat edemediğim için 3 aydır felan o çookk yüksek bel hamile iç çamaşırından kullanıyorum. çok da rahat. iyi ki öyle almışsın.

Bende hamile külodu diye satılanlardan aldım. Üst kısmı uzun oluyo ya dikişe gelmez diye düşündüm. Kızımdayken erkek külodu almıştım:) ortası geniş oluyo ya hasta bezi daha rahat oluyo.

Hasta bezini koyacağımız için uygun bunlar diyorsun yani di mi? Sayısı kaç tane? Beş fazla mı olur?

Vaay çok iyiymiş ben de selin limon kolonyası aldım selin ismine alışmaya çalışıyorum. Selin isminde karar kılarsak belki biz de kapı süsü yaptırırız

Eşinin mesleği ne canım? Herkes mesleğini konuşturuyor deyince merak ettim:)

Hasta bezini koyacağımız için uygun bunlar diyorsun yani di mi? Sayısı kaç tane? Beş fazla mı olur?
Canım yerin varsa al 5 tanesinide. Fazla olsun az olmasında. Ben garanticiyim biraz:) hastane bu belli olmaz.
Ya ben wc ye gittiğim zaman , afedersiniz ama idrarıma başlarken içerde bişey bi oynuyo sızlıyo sonra rahatlıyorum. Ne ki o acaba? Bizim kız değildir heralde

Ayrıca sezaryen oldum 2 kez hiç hasta bezi kullanmadım ben normal ped koydum çamaşırımda ona göreydi

Vaay çok iyiymiş ben de selin limon kolonyası aldım selin ismine alışmaya çalışıyorum. Selin isminde karar kılarsak belki biz de kapı süsü yaptırırız
Daha ne zaman yaptıracaksın. Sende vazgec berilden selin olsun işte.

O elektronikçi. Ama araç elektroniği. Öyle şeylerle Çok işi oluyor.
Normalde uçak teknisyeni ama bırakmış o işi.

Bebeğin ne kadar ki canım

8 çıktı canım serum başlayacaklar p.tesi eğer kan kaybim da olursa kan takviyesi yapacaklar Allahtan çok bulunan bi kan.
waww ne kaadr du$mu$,senin bebe sömürmü$ resmen seniii valla , bak sen minik sipayaaa
benim 12 kusur çikdi diye hapi duzensiz almaya basladim ama dogumda yine duser demi, ben yine stok yapiyim en iyisiii
beslenmen nasil canim, et yumurta hayvansal urunleri çok ye,en çok onlardaki demir vucutda emilip kaliyor, sebze deki demir in çok azi emiliyor vucutda

Yine uyku gitti :-(
benimde gitti canim,10 gibi uyumustum çocuklarla,esim yataga gelince uyyandim 1 de ve simdi gram uykum yok
bogazimda da geniz akintisi gibi bisey var, oksurukle falan geçmiyor
oksurdukçe de midem bulaniyor
fenayim yaniiiiiii : ((

Ya benim merak ettigim benim uyku duzenim bebegi etkiliyomudur simdi ben sabaha. karsi uyuyorum 1 aydir bebekde dogunca ole mi olurki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…