Kapi susunz guzel olmus,gule gule kullanin..bunu hastanede mi yoksa kendi odasinda mi kullanacaksinz peki?
Benim hastanede kapi susunu kendileri takiyormus..eve de dusunmemistim ama simdi sizlerinkini gorunce imrendim,ben de mi yapsam acaba?
Belki ikisi ya da üçü kalır Diğerlerini değiştiririm canım. Benim normalde kullandığım çamaşırlar hep bikini tarzı düşük beldir ilk defa böyle bişey giyicem bakalım.
Evet led. Bu başka eşim yaptırdı. Işık vurunca ismin yazdığı yerler parlıyor.Işık mı taktirdınız?
Bu hastane için iç çamaşırı aldınız mı? Bugün bana kocaman bişey sattılar. Yüksek bel hiç giymedim şimdiye kadar. Ama sezeryan olursa acıtabilir diye düşünüp böyle nişey aldım ama iyi mi yaptım bilemiyorum. Sizin nasıl çamaşır boyutlarınız?
Bende hamile külodu diye satılanlardan aldım. Üst kısmı uzun oluyo ya dikişe gelmez diye düşündüm. Kızımdayken erkek külodu almıştım:) ortası geniş oluyo ya hasta bezi daha rahat oluyo.
Kabin boy valize tekbaşına giriyorkıyafetler için iki çanta olayı daha iyi olucak sanırım.
Evet led. Bu başka eşim yaptırdı. Işık vurunca ismin yazdığı yerler parlıyor.
Birde sensörlü bir şey takmış önünden geçince hoşgeldin emek diyor.
Yani ne kaydedersen onu diyor.
Herkes mesleğini konuşturuyor.
Bencede fazla bana kalırsa en iyisi düşük bel ameliyat yeri zaten bantlı onun üzerini kapatmaya gerek yok ki ben düşük bel kullanmıştım yani normal çamaşırBen fazla diye düşünüyorum aslında.
Eşinin mesleği ne canım? Herkes mesleğini konuşturuyor deyince merak ettim:)Evet led. Bu başka eşim yaptırdı. Işık vurunca ismin yazdığı yerler parlıyor.
Birde sensörlü bir şey takmış önünden geçince hoşgeldin emek diyor.
Yani ne kaydedersen onu diyor.
Herkes mesleğini konuşturuyor.
Canım yerin varsa al 5 tanesinide. Fazla olsun az olmasında. Ben garanticiyim biraz:) hastane bu belli olmaz.Hasta bezini koyacağımız için uygun bunlar diyorsun yani di mi? Sayısı kaç tane? Beş fazla mı olur?
Daha ne zaman yaptıracaksın. Sende vazgec berilden selin olsun işte.Vaay çok iyiymişben de selin limon kolonyası aldım selin ismine alışmaya çalışıyorum. Selin isminde karar kılarsak belki biz de kapı süsü yaptırırız
O elektronikçi. Ama araç elektroniği. Öyle şeylerle Çok işi oluyor.Eşinin mesleği ne canım? Herkes mesleğini konuşturuyor deyince merak ettim:)
Canım yerin varsa al 5 tanesinide. Fazla olsun az olmasında. Ben garanticiyim biraz:) hastane bu belli olmaz.
Ya ben wc ye gittiğim zaman , afedersiniz ama idrarıma başlarken içerde bişey bi oynuyo sızlıyo sonra rahatlıyorum. Ne ki o acaba? Bizim kız değildir heralde
latince harika gurcuce prenses sirpca huzur demek.esimin ailesi turk ismi olsun diyo bende gicikligina boyle isim koycam.cunku onlar bosnak ve benim yanimda hic turkce konusmuyolar bide cocuk benim ben karar vericem:)Mira ne demek ki?
Bebeğin ne kadar ki canımbende salı günü kısmetse doktora bekletme diyeceğim. yok sancı su kanama beklersem ooo kilo alıcak başını gidicek zaten sezeryan yapacak ne gereği var beklemenin daha perşembe şuan alabilirim demişti. ama bekleyip sancılarla almak daha iyi deyince bende kabul ettim. inşallah salıya kadar bir belirtim olur da beni de alır,benim korkum iri bebeği normal doğurtmak isterlerse ne yaparım bir sürü tehlikeleri yazıyor nette,o yüzden bu hafta duygu sömürüsü yapacağım. inşallah herkes hayırlısıyla kucağına alır yavruları,beklemek karar vermek çok zormuş bir şeyler için.
waww ne kaadr du$mu$,senin bebe sömürmü$ resmen seniii valla , bak sen minik sipayaaa8 çıktı canım serum başlayacaklar p.tesi eğer kan kaybim da olursa kan takviyesi yapacaklar Allahtan çok bulunan bi kan.
benimde gitti canim,10 gibi uyumustum çocuklarla,esim yataga gelince uyyandim 1 de ve simdi gram uykum yokYine uyku gitti :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?