degisik bi soru :))Ya benim merak ettigim benim uyku duzenim bebegi etkiliyomudur simdi ben sabaha. karsi uyuyorum 1 aydir bebekde dogunca ole mi olurki
Benimki suan tepikliyoda bas asagi duruyo zilli ayagi sag gogsumun altinda ittirip duruyo eger ole bisey varsa yandim:) bu bebiilerin bu saatde ayakta isi ne:)degisik bi soru :))
simdi sen uyanikken bebekdemi uyanik oluyor sence
benim hareletleri hissetigim saatlerle uyumamin bi ilgisi yok gibi bence o kafasina gora takiliyor
gunduz çok hareket hissetmiyorum genelde aksam ben dinlenmeye geçince cosuyor, simdi mesela uykum kaçti oturuyorum ama ses seda yok uyyor galiba ..
Deniz çok güzel bi isim mattikacım. Bizim ailede var yoksa ben hiç tereddüt etmezdim.Oglumda da cok dusunmustuk deniz i. Tek koyunca cinsiyeti karisir diye koymadik. Ama hala dusunuyoruz :)
Artik karar vermekbistiyorum
Ayrıca sezaryen oldum 2 kez hiç hasta bezi kullanmadım ben normal ped koydum çamaşırımda ona göreydi
Hayırlı olsun doğuM tarihin canım. Perşembe mi cuma mı tam karar verdiniz mi?Bazen çok kanama oluyormuş ya o yüzden hasta bezi kullanılıyor sanırım. Hastanenin getirilecekler listesinde sadece ped yazıyordu sordum hasta bezi de gerekiyor mu diye onlar biz veriyoruz dedi.
Hayırlı olsun doğuM tarihin canım. Perşembe mi cuma mı tam karar verdiniz mi?
Ayy çok güzel, mis kokuluna kavuşuyorsun sonunda. Allah sağlıkla, huzurla büyütmeyi nasip etsin.Dr Çarşamba kontrol yapıcak canım büyük ihtimal Perşembe olur herhalde. Eşimin de Dr un da programına uygun gibi.
ah canim daha sakin davranbilseydin keske. Hakliyken haksiz duruma dusurur bunlar insani. Hersey iyi olur ins@serefraz85 @ysmnfth @cherish insanları anlamıyorum zaten doluyum eşimi boğabilirim şuan kapıştık yani doğal olarak çıktım evden dolandım bi saat 10 kere Aradı açmadım sonra gittim eve sakinleşince evde yok tabiki Şerefsiz damat girmiş kanına bu saat oldu yok Aradım zehir zıkkım olsun içiyo o Şerefsiz götürmüş kitledim Kapıları Aradım babasını da Oğluna akıl ver diye ama nafile oda onlardan beter ne dediler se artık sinirim tavan yaptı öle böle kapışmadık yani kırılan camları gelsin toplasın hiç bişey umrumda değil Kızımın Odasında oturuyorum şimdi ya sabır ya selamet
Hala kararsiziz. Bebek sekeri ya da cikolata yaptirmak istiyorum olmadi bir turlu. Deniz evet cok guzel. Kiza mi yakisiyor sence erkege miDeniz çok güzel bi isim mattikacım. Bizim ailede var yoksa ben hiç tereddüt etmezdim.
Barış'ımız da var senin oğluşun gibi :)
Ayy çok güzel, mis kokuluna kavuşuyorsun sonunda. Allah sağlıkla, huzurla büyütmeyi nasip etsin.
Beni heyecan bastı
Bizim Deniz erkek ama ben kıza da çok yakıştırıyorum.Hala kararsiziz. Bebek sekeri ya da cikolata yaptirmak istiyorum olmadi bir turlu. Deniz evet cok guzel. Kiza mi yakisiyor sence erkege mi
Bugün bi liste yap canım, acil alınacaklar listesi,yatak en başta tabiiiInşallah canımben de çok heyecanlıyım daha almadığım şeyler var bebişin yatağı gibi :) bugün alabilirsem onları alıcam. Evde bir Beşik vardı onu falan hazırlayayım diyorum. Salona koyarım o beşiği. BÜYÜKLER gelirse kucaklarına vermek istemiyorum salondaki beşiğe yatırırım ordan severler diye düşündüm.
Bugün bi liste yap canım, acil alınacaklar listesi,yatak en başta tabiii
Salıya kadar listeyi tamamlarsan dinlenme fırsatın olur, rahat edersin.
Ekstradan beşik olması çok güzel olmuş, çok iyi düşünmüşsün.
benimde kaygılandığım şeylerden biri büyüklerin kucağına alıp Şapur şupur sevmek istemesi. Onların hevesini kırmadan nasıl söylemeli ki?
hakkımızda hayırlısı canım doktorlara güvenmek zorundayız bir yere kadar yorum yapılabilir zaten32 ya da 33 desen aralarında çok farklıdır olur dedi ama 38 ve 39 da zaten bebiş Gelişimini tamamlamış olduğu için farklılık yoktur dedi. 50 gram alsın diye bir hafta daha beklemeye gerek yok dedi. Dışarda daha çabuk kilo alırlar dedi.
hakkımızda hayırlısı canım doktorlara güvenmek zorundayız bir yere kadar yorum yapılabilir zaten
sezeryanda rahim içi doktor tarafından temizlendiği için normal doğum kadar kanama olmuyormuşBazen çok kanama oluyormuş ya o yüzden hasta bezi kullanılıyor sanırım. Hastanenin getirilecekler listesinde sadece ped yazıyordu sordum hasta bezi de gerekiyor mu diye onlar biz veriyoruz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?