2015 Şubat Anneleri

Ya benim merak ettigim benim uyku duzenim bebegi etkiliyomudur simdi ben sabaha. karsi uyuyorum 1 aydir bebekde dogunca ole mi olurki
degisik bi soru :))
simdi sen uyanikken bebekdemi uyanik oluyor sence
benim hareletleri hissetigim saatlerle uyumamin bi ilgisi yok gibi bence o kafasina gora takiliyor
gunduz çok hareket hissetmiyorum genelde aksam ben dinlenmeye geçince cosuyor, simdi mesela uykum kaçti oturuyorum ama ses seda yok uyyor galiba ..

Benimki suan tepikliyoda bas asagi duruyo zilli ayagi sag gogsumun altinda ittirip duruyo eger ole bisey varsa yandim:) bu bebiilerin bu saatde ayakta isi ne:)

Oglumda da cok dusunmustuk deniz i. Tek koyunca cinsiyeti karisir diye koymadik. Ama hala dusunuyoruz :)
Artik karar vermekbistiyorum
Deniz çok güzel bi isim mattikacım. Bizim ailede var yoksa ben hiç tereddüt etmezdim.
Barış'ımız da var senin oğluşun gibi :)

Herkeslere günaydın,
Ben girmeyeli doğum tarihi belli olanlar olmuş galiba, hayırlı olsun sağlıkla kavuşun bebelere.
Ben haftaya çatı muayenesi olucam ona göre belli olacak doğum şekli.
Zaman yaklaştıkça her iki doğum şeklinden de tırsmaya başladım, göz açıp kapayıncaya kadar doğuruversek keşke

Ayrıca sezaryen oldum 2 kez hiç hasta bezi kullanmadım ben normal ped koydum çamaşırımda ona göreydi

Bazen çok kanama oluyormuş ya o yüzden hasta bezi kullanılıyor sanırım. Hastanenin getirilecekler listesinde sadece ped yazıyordu sordum hasta bezi de gerekiyor mu diye onlar biz veriyoruz dedi.

Bazen çok kanama oluyormuş ya o yüzden hasta bezi kullanılıyor sanırım. Hastanenin getirilecekler listesinde sadece ped yazıyordu sordum hasta bezi de gerekiyor mu diye onlar biz veriyoruz dedi.
Hayırlı olsun doğuM tarihin canım. Perşembe mi cuma mı tam karar verdiniz mi?

Dr Çarşamba kontrol yapıcak canım büyük ihtimal Perşembe olur herhalde. Eşimin de Dr un da programına uygun gibi.
Ayy çok güzel, mis kokuluna kavuşuyorsun sonunda. Allah sağlıkla, huzurla büyütmeyi nasip etsin.
Beni heyecan bastı

ah canim daha sakin davranbilseydin keske. Hakliyken haksiz duruma dusurur bunlar insani. Hersey iyi olur ins

Deniz çok güzel bi isim mattikacım. Bizim ailede var yoksa ben hiç tereddüt etmezdim.
Barış'ımız da var senin oğluşun gibi :)
Hala kararsiziz. Bebek sekeri ya da cikolata yaptirmak istiyorum olmadi bir turlu. Deniz evet cok guzel. Kiza mi yakisiyor sence erkege mi

Gunaydin anneler.
Haftaya bebekleriyle olcak tarihi belli olanlar. Hepimiz saglikla kolayca kavusalim ins. Ben cok merak ediyorum kacinda gelcek benim bebis.
Bu aksam gidiyor evdeki kalabalik. Canta hazirlicam esime nazlanicam. Hem hamileligin sonu bir daha ne zaman nazlanabilirim ki

Ayy çok güzel, mis kokuluna kavuşuyorsun sonunda. Allah sağlıkla, huzurla büyütmeyi nasip etsin.
Beni heyecan bastı

Inşallah canım ben de çok heyecanlıyım daha almadığım şeyler var bebişin yatağı gibi :) bugün alabilirsem onları alıcam. Evde bir Beşik vardı onu falan hazırlayayım diyorum. Salona koyarım o beşiği. BÜYÜKLER gelirse kucaklarına vermek istemiyorum salondaki beşiğe yatırırım ordan severler diye düşündüm.

Hala kararsiziz. Bebek sekeri ya da cikolata yaptirmak istiyorum olmadi bir turlu. Deniz evet cok guzel. Kiza mi yakisiyor sence erkege mi
Bizim Deniz erkek ama ben kıza da çok yakıştırıyorum.
Sakinlik, huzur, emek, ekmek, adalet.... Bi sürü şey çağrıştırır bana. Severim ben Denizleri...

Bugün bi liste yap canım, acil alınacaklar listesi,yatak en başta tabiii
Salıya kadar listeyi tamamlarsan dinlenme fırsatın olur, rahat edersin.
Ekstradan beşik olması çok güzel olmuş, çok iyi düşünmüşsün.
benimde kaygılandığım şeylerden biri büyüklerin kucağına alıp Şapur şupur sevmek istemesi. Onların hevesini kırmadan nasıl söylemeli ki?

Beni öpme yazan önlükler vardı alıp taksak mı ki

hakkımızda hayırlısı canım doktorlara güvenmek zorundayız bir yere kadar yorum yapılabilir zaten

hakkımızda hayırlısı canım doktorlara güvenmek zorundayız bir yere kadar yorum yapılabilir zaten

Öyle canım hayırlısı inşallah. Bebiş doğum pozisyonunda olsaydı onun kendi istediği zaman gelmesini çok istemiştim. Normal doğum gibisi yok gerçekten. Şimdi de sezeryan korkusu sardı.

Günaydın.
Sanki benim suyum geliyor anlayamıyorum.
Akıntı oluyor ama eşofmanım ıslanıyor.
Bu su meselesi beni drli etti yav.
Bir süre peçete koyuyorum ama o da ıslanmıyor.
Akıntı nasıl pijamayı ıslatır.
Doğacak.valla cumayı beklemeyecek

sezeryanda rahim içi doktor tarafından temizlendiği için normal doğum kadar kanama olmuyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…