beni korku sarınca kızımı düşünüyorum iyi geliyor :)Öyle canım hayırlısı inşallah. Bebiş doğum pozisyonunda olsaydı onun kendi istediği zaman gelmesini çok istemiştim. Normal doğum gibisi yok gerçekten. Şimdi de sezeryan korkusu sardı.
geçen feyzanında öyle olmuştu benimde nerdeyse 1 hafta sürdü akıntı eşofmanı ıslatabiliyor ama tabii emin olamıyor insanGünaydın.
Sanki benim suyum geliyor anlayamıyorum.
Akıntı oluyor ama eşofmanım ıslanıyor.
Bu su meselesi beni drli etti yav.
Bir süre peçete koyuyorum ama o da ıslanmıyor.
Akıntı nasıl pijamayı ıslatır.
Doğacak.valla cumayı beklemeyecek
Geçmiş olsun cnm. Denge sağlayamıyoruz artıkSelam millet. Bugun arabadan inerken düştüm :) ama onemli bişey yok. Ellerimin ve dizlerimin ustune dustum kedi gibi dört ayak ustune :))). Sadece omzumda ufak bi agri var. Dikkat edin...
onlarin kendi dusunceli olursa olur ancak. Yoksa kirmadan soylenmiyor.Bugün bi liste yap canım, acil alınacaklar listesi,yatak en başta tabiii
Salıya kadar listeyi tamamlarsan dinlenme fırsatın olur, rahat edersin.
Ekstradan beşik olması çok güzel olmuş, çok iyi düşünmüşsün.
benimde kaygılandığım şeylerden biri büyüklerin kucağına alıp Şapur şupur sevmek istemesi. Onların hevesini kırmadan nasıl söylemeli ki?
Nasil bir akinti ki. Terliyor da olabilirsin. Gece oyle terlemisim ki altima yaptm heralde diye kalktim. Aman kafa karistiriciGünaydın.
Sanki benim suyum geliyor anlayamıyorum.
Akıntı oluyor ama eşofmanım ıslanıyor.
Bu su meselesi beni drli etti yav.
Bir süre peçete koyuyorum ama o da ıslanmıyor.
Akıntı nasıl pijamayı ıslatır.
Doğacak.valla cumayı beklemeyecek
Sen sanci ceke ceke son gunu bekleme de. Cok.sancili oldu senin. Kolay gelsin hepimizegünaydın kızlar herkese hayırlı pazarlar
dün gece çok sancım oldu aşağıya vurdu durdu çocuk
o vurdukça bıçak saplandı bıçak saplandıkça kesilir gibi oldu
bütün gece uyuyamadım sancıdan
Oy masallah saglikli mutlu bir omru olsun kuzunun.Herkese merhabalar.. Dün öğlen 11.50 de kızım Elisa dünyaya geldi ..
Bekleyen herkese Allah kolaylık versin sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın...takip etmeye devam edicem sizi..sayenizde çok güzel bir 9 ay geçirdim...
Ayrıca söylemeden geçemicem dün gece sadece 1 saat uyudum kuzucuk beni hiç uyutmadı
Gözün aydın. Hayırlı olsun cnm. Sağlıkla büyüt inşaAllah.Herkese merhabalar.. Dün öğlen 11.50 de kızım Elisa dünyaya geldi ..
Bekleyen herkese Allah kolaylık versin sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın...takip etmeye devam edicem sizi..sayenizde çok güzel bir 9 ay geçirdim...
Ayrıca söylemeden geçemicem dün gece sadece 1 saat uyudum kuzucuk beni hiç uyutmadı
2 secenek vardi. Digeri bengisu. Ben isim sonlarina naz su can gibi eklemeleri sevmedigim icin diger scenegi soykedim.Mira ne demek ki?
Sen sanci ceke ceke son gunu bekleme de. Cok.sancili oldu senin. Kolay gelsin hepimize
Herkese merhabalar.. Dün öğlen 11.50 de kızım Elisa dünyaya geldi ..
waww ne kaadr du$mu$,senin bebe sömürmü$ resmen seniii valla , bak sen minik sipayaaa
benim 12 kusur çikdi diye hapi duzensiz almaya basladim ama dogumda yine duser demi, ben yine stok yapiyim en iyisiii
beslenmen nasil canim, et yumurta hayvansal urunleri çok ye,en çok onlardaki demir vucutda emilip kaliyor, sebze deki demir in çok azi emiliyor vucutda
baskalariyla gorusmeden oku canim kendine bol bol. Lohusalikta da cok etkileniyoruz bazi kisilerin bakisi sutu fln kesiyor.neden böyle oldum ben yaaa
halbuki ne kadar güzel gidiyordu
dün gece psikolojim bozuldu biraz onun etkisi sanırım
yengemler geldi evlendiğimden beri ilk kez evime
sözde bana geçmiş olsuna geldiler
evi didiklediler gözleriyle
bana sürekli karnı çok düşmüş aşağı doğum yakın deyip durdular
insan bir maşallah der
zaten kem gözlü oldukları cümle alem tarafından onaylanmış
onlar gitti bende bir baş ağrısı bir burun kanaması
çocuk hareketli hiç durmadı
ha bire sancı yaptı gerildi kuzucuğum
annem okudu soğuk kompres yaptı falan
gece 3 e kadar hiç uyumadım sonra saat başı uyandım
sabah da 8 de uyandım yine
birde dün gece bir haber aldım
benim doktorumla alakalı
2 kuzenim daha hamileydi ikiside benim doktoruma gidiyordu
birinin çocuğuna son ana kadar normal doğum demiş son gün dönmüş çocuk sezeryan lazım demiş
oda başka doktora gitmiş normal doğurmuş
diğeride benden 1 hafta önde onada gelişimi durmuş bebeğin almamız lazım kilosu düşük demiş
oda inanmayıp başka doktora gitmiş gittiği doktor sorun yok herşey yolunda demiş
bu kuzenlere ikisinede yatış vermiş hiç hareket etmeden yatacaksınız demiş ama onların gittiği doktorlar son günlerde yatış değil yürüyüş verilir sizde bir problem yok neden yatıyorsunuz demiş
kafam karıştı bende yatıyorum sürekli
kafanda soru işareti kalmasın o doktor arada sapıtıyor dediklerini unutuyor başka doktorada git dedi kuzenim
birazda onun etkisiyle uyuyamadım sanırım
hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün
neden böyle oldum ben yaaa
halbuki ne kadar güzel gidiyordu
dün gece psikolojim bozuldu biraz onun etkisi sanırım
yengemler geldi evlendiğimden beri ilk kez evime
sözde bana geçmiş olsuna geldiler
evi didiklediler gözleriyle
bana sürekli karnı çok düşmüş aşağı doğum yakın deyip durdular
insan bir maşallah der
zaten kem gözlü oldukları cümle alem tarafından onaylanmış
onlar gitti bende bir baş ağrısı bir burun kanaması
çocuk hareketli hiç durmadı
ha bire sancı yaptı gerildi kuzucuğum
annem okudu soğuk kompres yaptı falan
gece 3 e kadar hiç uyumadım sonra saat başı uyandım
sabah da 8 de uyandım yine
birde dün gece bir haber aldım
benim doktorumla alakalı
2 kuzenim daha hamileydi ikiside benim doktoruma gidiyordu
birinin çocuğuna son ana kadar normal doğum demiş son gün dönmüş çocuk sezeryan lazım demiş
oda başka doktora gitmiş normal doğurmuş
diğeride benden 1 hafta önde onada gelişimi durmuş bebeğin almamız lazım kilosu düşük demiş
oda inanmayıp başka doktora gitmiş gittiği doktor sorun yok herşey yolunda demiş
bu kuzenlere ikisinede yatış vermiş hiç hareket etmeden yatacaksınız demiş ama onların gittiği doktorlar son günlerde yatış değil yürüyüş verilir sizde bir problem yok neden yatıyorsunuz demiş
kafam karıştı bende yatıyorum sürekli
kafanda soru işareti kalmasın o doktor arada sapıtıyor dediklerini unutuyor başka doktorada git dedi kuzenim
birazda onun etkisiyle uyuyamadım sanırım
hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?