2015 Şubat Anneleri

Öyle canım hayırlısı inşallah. Bebiş doğum pozisyonunda olsaydı onun kendi istediği zaman gelmesini çok istemiştim. Normal doğum gibisi yok gerçekten. Şimdi de sezeryan korkusu sardı.
beni korku sarınca kızımı düşünüyorum iyi geliyor :)

geçen feyzanında öyle olmuştu benimde nerdeyse 1 hafta sürdü akıntı eşofmanı ıslatabiliyor ama tabii emin olamıyor insan

Günaydın kızlar cok takip edemiyordum kosturmaktan ama cok şükür ki okul da bitti artık benm için, rahatladim: dun doktora gittim hersey yolunda dedi 2,500 gr olmus oglus ancak ben hic ekranda goremiyorum bebegi .cok karanlik geliyor sadece doktor görülebiliyor. ..sizlerden doguranlar bile olmuş Maşallah bu sirada :) darısı bizlere inşallah :-D

günaydın kızlar herkese hayırlı pazarlar
dün gece çok sancım oldu aşağıya vurdu durdu çocuk
o vurdukça bıçak saplandı bıçak saplandıkça kesilir gibi oldu
bütün gece uyuyamadım sancıdan

onlarin kendi dusunceli olursa olur ancak. Yoksa kirmadan soylenmiyor.

Nasil bir akinti ki. Terliyor da olabilirsin. Gece oyle terlemisim ki altima yaptm heralde diye kalktim. Aman kafa karistirici

Sen sanci ceke ceke son gunu bekleme de. Cok.sancili oldu senin. Kolay gelsin hepimize

Herkese merhabalar.. Dün öğlen 11.50 de kızım Elisa dünyaya geldi ..
Bekleyen herkese Allah kolaylık versin sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın...takip etmeye devam edicem sizi..sayenizde çok güzel bir 9 ay geçirdim...
Ayrıca söylemeden geçemicem dün gece sadece 1 saat uyudum kuzucuk beni hiç uyutmadı

Oy masallah saglikli mutlu bir omru olsun kuzunun.
Ayrinti isteriz dogumla ilgili.

Gözün aydın. Hayırlı olsun cnm. Sağlıkla büyüt inşaAllah.

Sen sanci ceke ceke son gunu bekleme de. Cok.sancili oldu senin. Kolay gelsin hepimize

neden böyle oldum ben yaaa
halbuki ne kadar güzel gidiyordu
dün gece psikolojim bozuldu biraz onun etkisi sanırım
yengemler geldi evlendiğimden beri ilk kez evime
sözde bana geçmiş olsuna geldiler
evi didiklediler gözleriyle
bana sürekli karnı çok düşmüş aşağı doğum yakın deyip durdular
insan bir maşallah der
zaten kem gözlü oldukları cümle alem tarafından onaylanmış
onlar gitti bende bir baş ağrısı bir burun kanaması
çocuk hareketli hiç durmadı
ha bire sancı yaptı gerildi kuzucuğum
annem okudu soğuk kompres yaptı falan
gece 3 e kadar hiç uyumadım sonra saat başı uyandım
sabah da 8 de uyandım yine

birde dün gece bir haber aldım
benim doktorumla alakalı
2 kuzenim daha hamileydi ikiside benim doktoruma gidiyordu
birinin çocuğuna son ana kadar normal doğum demiş son gün dönmüş çocuk sezeryan lazım demiş
oda başka doktora gitmiş normal doğurmuş
diğeride benden 1 hafta önde onada gelişimi durmuş bebeğin almamız lazım kilosu düşük demiş
oda inanmayıp başka doktora gitmiş gittiği doktor sorun yok herşey yolunda demiş
bu kuzenlere ikisinede yatış vermiş hiç hareket etmeden yatacaksınız demiş ama onların gittiği doktorlar son günlerde yatış değil yürüyüş verilir sizde bir problem yok neden yatıyorsunuz demiş

kafam karıştı bende yatıyorum sürekli
kafanda soru işareti kalmasın o doktor arada sapıtıyor dediklerini unutuyor başka doktorada git dedi kuzenim

birazda onun etkisiyle uyuyamadım sanırım

hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün

Ya bir de o kadar çok portakal tuketiyorum ki anlatamam.demir emilimini kolaylastiriyormus güya , eşim eti çok sever etsiz yemeğe ot yemeklerine filan yemek demez salata gözüyle bakar her yemeğe ya kuşbaşı ya tavuk ya kıyma koyarim ama ne bileyim vücut yapmıyor demek ki..ilaç da kullanmadim eşim bi ton kızdı bana.inşallah bi sorun çıkmaz

baskalariyla gorusmeden oku canim kendine bol bol. Lohusalikta da cok etkileniyoruz bazi kisilerin bakisi sutu fln kesiyor.
Dr konusuda da icin raht etsin git baska bir dr.a bence. Yani ben olsam giderdim uyuyamayacak kadar kafama taktiysam

Başağrısı ve burun kanaması insanin aklına yuksek tansiyon getiriyor geçmişi tam okumadan yazıyorum dayanamadım görünce acaba aksam tansiyonun yükselmiş olabilir mi?...
Bence doktorunu değiştirmek için geç kalmis değilsin doğumda bi dengesizlik yapsa ömrün boyu Unutamazsın insanin içinden çıkmaz insan doktoruna guvenebilmeli sana yat dedi belki de biraz biraz hareket etmen gerekiyor zaten çok tehlikeli durumlar dışında hamilelerde ufak yürüyüşler her zaman öneriliyor doğumun kolay geçmesi için..
Ya bu insanları anlamıyorum hic hamile gormemis gibi bakıyorlar bari bajiyorsun çaktırmadan rahatsız etmeden bak yok çok kilo almisin diyenler ben de farkındayım ama şişko olan benim kime ne ki.. Kulaklarimizi tikiycaz tatlım duymazdan gelcez,bebek olunca da bu sefer bebeğe çok karışan oluyor ya sabr dicez başka çare yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…