Günaydın canım iyiyimfyz35 canim nasilsin ne oldu durumlar
Canım hap kullan gerçekten eksikliğe birebir. Ven tam iki yıl Demir hapı kullandım da anca demirim normal oldu. Biraz uzun sürüyor ama sonunda işe yarıyor.
Kuzum sen hem psikolojik olarak o insanların varlığından çok etkilenmişsin hem de nazarları değmiş sana.Bol bol Ayet-el kursi ,Nas ve Felak suresi oku.Benim de var çevremde öyle sözde çok yakın akrabam olup gözleri ile beni hasta eden.Doktor konusunda da için rahat değilse ikinci bir doktora gözük tabi, her işte bir hayır vardır.neden böyle oldum ben yaaa
halbuki ne kadar güzel gidiyordu
dün gece psikolojim bozuldu biraz onun etkisi sanırım
yengemler geldi evlendiğimden beri ilk kez evime
sözde bana geçmiş olsuna geldiler
evi didiklediler gözleriyle
bana sürekli karnı çok düşmüş aşağı doğum yakın deyip durdular
insan bir maşallah der
zaten kem gözlü oldukları cümle alem tarafından onaylanmış
onlar gitti bende bir baş ağrısı bir burun kanaması
çocuk hareketli hiç durmadı
ha bire sancı yaptı gerildi kuzucuğum
annem okudu soğuk kompres yaptı falan
gece 3 e kadar hiç uyumadım sonra saat başı uyandım
sabah da 8 de uyandım yine
birde dün gece bir haber aldım
benim doktorumla alakalı
2 kuzenim daha hamileydi ikiside benim doktoruma gidiyordu
birinin çocuğuna son ana kadar normal doğum demiş son gün dönmüş çocuk sezeryan lazım demiş
oda başka doktora gitmiş normal doğurmuş
diğeride benden 1 hafta önde onada gelişimi durmuş bebeğin almamız lazım kilosu düşük demiş
oda inanmayıp başka doktora gitmiş gittiği doktor sorun yok herşey yolunda demiş
bu kuzenlere ikisinede yatış vermiş hiç hareket etmeden yatacaksınız demiş ama onların gittiği doktorlar son günlerde yatış değil yürüyüş verilir sizde bir problem yok neden yatıyorsunuz demiş
kafam karıştı bende yatıyorum sürekli
kafanda soru işareti kalmasın o doktor arada sapıtıyor dediklerini unutuyor başka doktorada git dedi kuzenim
birazda onun etkisiyle uyuyamadım sanırım
hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün
Günaydın canım iyiyim
baskalariyla gorusmeden oku canim kendine bol bol. Lohusalikta da cok etkileniyoruz bazi kisilerin bakisi sutu fln kesiyor.
Dr konusuda da icin raht etsin git baska bir dr.a bence. Yani ben olsam giderdim uyuyamayacak kadar kafama taktiysam
Başağrısı ve burun kanaması insanin aklına yuksek tansiyon getiriyor geçmişi tam okumadan yazıyorum dayanamadım görünce acaba aksam tansiyonun yükselmiş olabilir mi?...
Bence doktorunu değiştirmek için geç kalmis değilsin doğumda bi dengesizlik yapsa ömrün boyu Unutamazsın insanin içinden çıkmaz insan doktoruna guvenebilmeli sana yat dedi belki de biraz biraz hareket etmen gerekiyor zaten çok tehlikeli durumlar dışında hamilelerde ufak yürüyüşler her zaman öneriliyor doğumun kolay geçmesi için..
Ya bu insanları anlamıyorum hic hamile gormemis gibi bakıyorlar bari bajiyorsun çaktırmadan rahatsız etmeden bakyok çok kilo almisin diyenler ben de farkındayım ama şişko olan benim kime ne ki.. Kulaklarimizi tikiycaz tatlım duymazdan gelcez,bebek olunca da bu sefer bebeğe çok karışan oluyor ya sabr dicez başka çare yok...
Benim jel uzayan giden. Ağrıda var.geçen feyzanında öyle olmuştu benimde nerdeyse 1 hafta sürdü akıntı eşofmanı ıslatabiliyor ama tabii emin olamıyor insan
Hamilelere bakıp hasetlenenlere gerçekten diyecek bir şey bulamıyorum.Allaha havale ediyorum,sokakta yürürken bakıp rahatsız etmek taciz etmektir resmen.Ben birisini o şekilde süzerken gördüğümde ben de gözlerimi dikip onlara bakıyorum , daha da kafalarını çevirmezlerse "Ne var" demek lazım, terbiyesiz insan çok.Sinirlendim yine.
Arkadaşlar nişan denilen sıvı ne renk olur ?
Yok ter. Değil.Nasil bir akinti ki. Terliyor da olabilirsin. Gece oyle terlemisim ki altima yaptm heralde diye kalktim. Aman kafa karistirici
Canim bu hasta bezi ihtiyaci kisiden kisiye degisiyor sanirim.cunku benim 1 ablamda dogru duzgun kanama olmazken,digeri 3-4 hasta bezi kullandi..kuzenim gene 2tane kullanmis..hastane veriyorsa koca bi paket almana gerek yok..bu arada hasta bezini, normal ped yetmedigi icin kullaniyorlarmis.ben de yanima 2tane alacagim,nirmalde benim kanamam az olur cunku..Bazen çok kanama oluyormuş ya o yüzden hasta bezi kullanılıyor sanırım. Hastanenin getirilecekler listesinde sadece ped yazıyordu sordum hasta bezi de gerekiyor mu diye onlar biz veriyoruz dedi.
Sabah sabah ne yapıyorsun dışarda.?Hamilelere bakıp hasetlenenlere gerçekten diyecek bir şey bulamıyorum.Allaha havale ediyorum,sokakta yürürken bakıp rahatsız etmek taciz etmektir resmen.Ben birisini o şekilde süzerken gördüğümde ben de gözlerimi dikip onlara bakıyorum , daha da kafalarını çevirmezlerse "Ne var" demek lazım, terbiyesiz insan çok.Sinirlendim yine.
İşe yarar mı bilemedim, doğumdan önce burda olurlarsa konuşmayı düşünüyorum.Beni öpme yazan önlükler vardı alıp taksak mı ki
Bizimkilerle kayınvalidem düşünürde kayınbabamın düşüneceğini hiç sanmam.onlarin kendi dusunceli olursa olur ancak. Yoksa kirmadan soylenmiyor.
Hayırlı olsun bebeğin. Sağlıkla, huzurla büyüt inşallahHerkese merhabalar.. Dün öğlen 11.50 de kızım Elisa dünyaya geldi ..
Bekleyen herkese Allah kolaylık versin sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın...takip etmeye devam edicem sizi..sayenizde çok güzel bir 9 ay geçirdim...
Ayrıca söylemeden geçemicem dün gece sadece 1 saat uyudum kuzucuk beni hiç uyutmadı
Dert etme olmadı kan verirler. İnsan kanı alınca bir ayılıyor kendine geliyor iyi bile olur. Takma kafana.Doktor serum vericem dedi ise yarar diye düşünmüştüm ama? Tabii birden 12ye çıkacak hali yok ama yine kabul edilebilir düzeyde olsa yeter bana 8 çok düşük gerçekten. Bende migren var onun için bile çok zorda kalmadıkça ilaç almiyorum hatta direkt acile gidiyorum iğne vurduruyorum..
4-5 yaşlarındayken 1 kutu çocuk aspirinini icmistim azıcık hatırlıyor gibiyim tadı güzeldi seker niyetine yedim ben bi kutu ilacı.o zaman da köyde oturuyorduk ne sağlık ocağı var ne hastane.. Annem fark edesiye ben kutuyu bitirmisim,sonra annem çok telaş etti..bir bardak yağ icirdi bir bardak yoğurt yedirdi kusturmak için,daha da kusamadim eliyle parmağını boğazına soktu bu sefer de kan geldi bogazimdan.. Apar topar uzaktaki ilçeye gittik doktor için bütün zorluklarla... Neyse,velhasıl o günden beridir bende kusma fobisi oluştu ne zaman midem bulansa fenalasiyorum ve o günden beridir de doğru düzgün ilaç icemiyorum..
Bebeğin ne kadar ki canım
Yok ter. Değil.
Terliyorumda ama o nemli oluyor. Bu su değil ama işte o jel yoğun ıslatıyor.
Ben neden korkuyorum acaba erkek de değil doğarsa doğar yani ama şu işlerimi düzene soksaydım.daha ev temizlenmedi.
Her şey bize uymuyor demek
Başını okudum cvp yazdım ama sonu pek trajikmiş.Doktor serum vericem dedi ise yarar diye düşünmüştüm ama? Tabii birden 12ye çıkacak hali yok ama yine kabul edilebilir düzeyde olsa yeter bana 8 çok düşük gerçekten. Bende migren var onun için bile çok zorda kalmadıkça ilaç almiyorum hatta direkt acile gidiyorum iğne vurduruyorum..
4-5 yaşlarındayken 1 kutu çocuk aspirinini icmistim azıcık hatırlıyor gibiyim tadı güzeldi seker niyetine yedim ben bi kutu ilacı.o zaman da köyde oturuyorduk ne sağlık ocağı var ne hastane.. Annem fark edesiye ben kutuyu bitirmisim,sonra annem çok telaş etti..bir bardak yağ icirdi bir bardak yoğurt yedirdi kusturmak için,daha da kusamadim eliyle parmağını boğazına soktu bu sefer de kan geldi bogazimdan.. Apar topar uzaktaki ilçeye gittik doktor için bütün zorluklarla... Neyse,velhasıl o günden beridir bende kusma fobisi oluştu ne zaman midem bulansa fenalasiyorum ve o günden beridir de doğru düzgün ilaç icemiyorum..
Hayirli olsun Allah anali babali büyutsün insallah.Ayrintilari da istiyoruz.Herkese merhabalar.. Dün öğlen 11.50 de kızım Elisa dünyaya geldi ..
Bekleyen herkese Allah kolaylık versin sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın...takip etmeye devam edicem sizi..sayenizde çok güzel bir 9 ay geçirdim...
Ayrıca söylemeden geçemicem dün gece sadece 1 saat uyudum kuzucuk beni hiç uyutmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?