2015 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar bol tepikler hepimize :) geçmişi okuyamadım doğuran eden var mı?

Canım hap kullan gerçekten eksikliğe birebir. Ven tam iki yıl Demir hapı kullandım da anca demirim normal oldu. Biraz uzun sürüyor ama sonunda işe yarıyor.

Doktor serum vericem dedi ise yarar diye düşünmüştüm ama? Tabii birden 12ye çıkacak hali yok ama yine kabul edilebilir düzeyde olsa yeter bana 8 çok düşük gerçekten. Bende migren var onun için bile çok zorda kalmadıkça ilaç almiyorum hatta direkt acile gidiyorum iğne vurduruyorum..
4-5 yaşlarındayken 1 kutu çocuk aspirinini icmistim azıcık hatırlıyor gibiyim tadı güzeldi seker niyetine yedim ben bi kutu ilacı.o zaman da köyde oturuyorduk ne sağlık ocağı var ne hastane.. Annem fark edesiye ben kutuyu bitirmisim,sonra annem çok telaş etti..bir bardak yağ icirdi bir bardak yoğurt yedirdi kusturmak için,daha da kusamadim eliyle parmağını boğazına soktu bu sefer de kan geldi bogazimdan.. Apar topar uzaktaki ilçeye gittik doktor için bütün zorluklarla... Neyse,velhasıl o günden beridir bende kusma fobisi oluştu ne zaman midem bulansa fenalasiyorum ve o günden beridir de doğru düzgün ilaç icemiyorum..

Kuzum sen hem psikolojik olarak o insanların varlığından çok etkilenmişsin hem de nazarları değmiş sana.Bol bol Ayet-el kursi ,Nas ve Felak suresi oku.Benim de var çevremde öyle sözde çok yakın akrabam olup gözleri ile beni hasta eden.Doktor konusunda da için rahat değilse ikinci bir doktora gözük tabi, her işte bir hayır vardır.

Hamilelere bakıp hasetlenenlere gerçekten diyecek bir şey bulamıyorum.Allaha havale ediyorum,sokakta yürürken bakıp rahatsız etmek taciz etmektir resmen.Ben birisini o şekilde süzerken gördüğümde ben de gözlerimi dikip onlara bakıyorum , daha da kafalarını çevirmezlerse "Ne var" demek lazım, terbiyesiz insan çok.Sinirlendim yine.

baskalariyla gorusmeden oku canim kendine bol bol. Lohusalikta da cok etkileniyoruz bazi kisilerin bakisi sutu fln kesiyor.
Dr konusuda da icin raht etsin git baska bir dr.a bence. Yani ben olsam giderdim uyuyamayacak kadar kafama taktiysam

bende gitmeyi düşünüyorum başka doktora
yani sinek küçük ama mide bulandırıyor sonuçta
zaten hep aklıma kötü senaryolar geliyor

ne bileyim cnaım yaa halbuki tansiyonum hiç 10/6 dan yukarı çıkmaz ama akşam gerildim ondan da oldu sanırım
eşimle konuşup hafta içi başka doktora gitmeye karar verdim valla duyduklarımdan sonra
banada akşam göbeğin çok düşmüş sen hiç kilo almamışsın nasıl taşıyacaksın nasıl emzireceksin deyip durdular bende allah verir kolaylığını siz bunları düşünmeyin dedim
anneme şimdiden söyledim bebeği zırt pırt kucağa alıp kucağa alıştırmak öpmek ayakta sallamak yok gelenlerede söyleyeceksin çocuklara özellikle öptürmek yok kayınvalidemede söyleyeceğim aynısını kimsenin moral bozucu lafını dinlemek istemiyorum dedim

geçen feyzanında öyle olmuştu benimde nerdeyse 1 hafta sürdü akıntı eşofmanı ıslatabiliyor ama tabii emin olamıyor insan
Benim jel uzayan giden. Ağrıda var.
Ağrı zormuş cidden ondan ağrısı sancısı olan arkadaşlar doğurmak istiyor.
Belki doğmuyordur ama bir belirti var diyelim biz.
Hem 12 günüm kalmış 12 benim uğurlu sayım.

sırf dikkat çekmemek için şalla kapatıyorum önümü ama yinede dikkat çekiyor
bir kere pazarda başıma geldi
tesadüfen kadının bakışlarını yakaladım
dikkatimi çekti çaktırmadan baktım hala bakıyor
birde yetmez gibi yanındaki kadına gösterip bişeyler fısıldıyor
gittim yanına sergiye bakıyor gibi
ne kadar çok öküz var şu pazarda utanmadan baktıkları yetmiyor gibi yanındakilerede gösteriyorlar terbiye fakirleri dedim
kadının umrunda oldumu? hayır

Nasil bir akinti ki. Terliyor da olabilirsin. Gece oyle terlemisim ki altima yaptm heralde diye kalktim. Aman kafa karistirici
Yok ter. Değil.
Terliyorumda ama o nemli oluyor. Bu su değil ama işte o jel yoğun ıslatıyor.
Ben neden korkuyorum acaba erkek de değil doğarsa doğar yani ama şu işlerimi düzene soksaydım.daha ev temizlenmedi.
Her şey bize uymuyor demek

Bazen çok kanama oluyormuş ya o yüzden hasta bezi kullanılıyor sanırım. Hastanenin getirilecekler listesinde sadece ped yazıyordu sordum hasta bezi de gerekiyor mu diye onlar biz veriyoruz dedi.
Canim bu hasta bezi ihtiyaci kisiden kisiye degisiyor sanirim.cunku benim 1 ablamda dogru duzgun kanama olmazken,digeri 3-4 hasta bezi kullandi..kuzenim gene 2tane kullanmis..hastane veriyorsa koca bi paket almana gerek yok..bu arada hasta bezini, normal ped yetmedigi icin kullaniyorlarmis.ben de yanima 2tane alacagim,nirmalde benim kanamam az olur cunku..

Sabah sabah ne yapıyorsun dışarda.?

Beni öpme yazan önlükler vardı alıp taksak mı ki
İşe yarar mı bilemedim, doğumdan önce burda olurlarsa konuşmayı düşünüyorum.

onlarin kendi dusunceli olursa olur ancak. Yoksa kirmadan soylenmiyor.
Bizimkilerle kayınvalidem düşünürde kayınbabamın düşüneceğini hiç sanmam.
Yine de önce tatlı tatlı bir uyarayım sonrasında sabrım kalmayabilir

Hayırlı olsun bebeğin. Sağlıkla, huzurla büyüt inşallah

Dert etme olmadı kan verirler. İnsan kanı alınca bir ayılıyor kendine geliyor iyi bile olur. Takma kafana.

o jelimsi akıntı ben de de oluyor canım. hemde o kadar fazla ki bazen iç çamaşırımdan dışarıya bile çıkıyor.akıntı fazlalığı genelde doğuma yakın çoğalıyormuş :)

Başını okudum cvp yazdım ama sonu pek trajikmiş.
Bebe aspirini dedin o kadar canım çektiki anlatamam ve belkide hayatım boyunca. Bir kez içmişimdir.yan komşunun bebeği var ondan istesem acaba zararlı olur mu?

Hayirli olsun Allah anali babali büyutsün insallah.Ayrintilari da istiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…