Ya alemsin esoba :) canı bebe aspirini çeken tek hamiş sensin :) ama içme bence sancım falan da var demişsin düşünmemeye çalış aspirini bide avucunu yalamayı unutma :) ben öyle yapıyorum yiyemeyeceğim bişeyse avucumu yalayıp avunuyorum :)Başını okudum cvp yazdım ama sonu pek trajikmiş.
Bebe aspirini dedin o kadar canım çektiki anlatamam ve belkide hayatım boyunca. Bir kez içmişimdir.yan komşunun bebeği var ondan istesem acaba zararlı olur mu?
Yalayayım bari. ama neden öyle olduki resmen o tat aklıma geldi bir anda.Ya alemsin esoba :) canı bebe aspirini çeken tek hamiş sensin :) ama içme bence sancım falan da var demişsin düşünmemeye çalış aspirini bide avucunu yalamayı unutma :) ben öyle yapıyorum yiyemeyeceğim bişeyse avucumu yalayıp avunuyorum :)
Yalayayım bari. ama neden öyle olduki resmen o tat aklıma geldi bir anda.
akinti bende de artti. Yarim saat basina camasir degistiriyormYok ter. Değil.
Terliyorumda ama o nemli oluyor. Bu su değil ama işte o jel yoğun ıslatıyor.
Ben neden korkuyorum acaba erkek de değil doğarsa doğar yani ama şu işlerimi düzene soksaydım.daha ev temizlenmedi.
Her şey bize uymuyor demek
yani kirilmazlar da hemen kirilmis pozuna giriyorlar. Neyse olup gidecek bakalimİşe yarar mı bilemedim, doğumdan önce burda olurlarsa konuşmayı düşünüyorum.
Bizimkilerle kayınvalidem düşünürde kayınbabamın düşüneceğini hiç sanmam.
Yine de önce tatlı tatlı bir uyarayım sonrasında sabrım kalmayabilir
dun esim parol iciyordu hapi alip cigneyip yiyesim geldi. Bebe asprini de olur bak. Manyadik iyice. Kafana gore alma kani sulandirirBaşını okudum cvp yazdım ama sonu pek trajikmiş.
Bebe aspirini dedin o kadar canım çektiki anlatamam ve belkide hayatım boyunca. Bir kez içmişimdir.yan komşunun bebeği var ondan istesem acaba zararlı olur mu?
Canm benimde bambu beşik var demitim ya bi türlü süngerci bulup kestiremedim çok uzak bize gidip gezmek laxım diye erteledim hep. Geçen gün bebe mağazasında aynı beşiklerden gördüm bunları satıyor musunuz yataklarını dedim evet dediler evdeki beşiğin ölçülerini aldım aynı beşikten ordada varmış yatağı satın aldım yatak gene sünger ama güzel bence iş görür yani seninde bambuydu galiba bi bak istersen bebe mağazalarına. Oda var ama yanımda yatırmak için beşik istiyordum iyi olduInşallah canımben de çok heyecanlıyım daha almadığım şeyler var bebişin yatağı gibi :) bugün alabilirsem onları alıcam. Evde bir Beşik vardı onu falan hazırlayayım diyorum. Salona koyarım o beşiği. BÜYÜKLER gelirse kucaklarına vermek istemiyorum salondaki beşiğe yatırırım ordan severler diye düşündüm.
Bende severim Denizleri çok güzel anlatmışsın cnm.Bizim Deniz erkek ama ben kıza da çok yakıştırıyorum.
Sakinlik, huzur, emek, ekmek, adalet.... Bi sürü şey çağrıştırır bana. Severim ben Denizleri...
Ben 2-3 gecedir öyle bir terliyorum ki anlatamam saçım bile su içinde kalıyor neden acaba?Nasil bir akinti ki. Terliyor da olabilirsin. Gece oyle terlemisim ki altima yaptm heralde diye kalktim. Aman kafa karistirici
Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın cnm darısı bizlerin başına :)Herkese merhabalar.. Dün öğlen 11.50 de kızım Elisa dünyaya geldi ..
Bekleyen herkese Allah kolaylık versin sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın...takip etmeye devam edicem sizi..sayenizde çok güzel bir 9 ay geçirdim...
Ayrıca söylemeden geçemicem dün gece sadece 1 saat uyudum kuzucuk beni hiç uyutmadı
Pers cuma bi ihtimal crs benim de dogum var insallah.arkayi dortleyelim:)Ben yokken yazmazsınız işte aklım kalmaz benimde.hep beraber doğuralım. Doğuma 3. Ve 4. Aranıyor.
@pkasss geldi mi bugün
Yok tadi yetmez o tozlu aromayi cekti canimkanın çok sulanır yersen ama çok az enerji içeceği içebilirsin tadı aynı bebe aspirini :) şöyle hemen bir yudum tadarsan o tadı almış olursun :)
Başını okudum cvp yazdım ama sonu pek trajikmiş.
bende gitmeyi düşünüyorum başka doktora
yani sinek küçük ama mide bulandırıyor sonuçta
zaten hep aklıma kötü senaryolar geliyor
ne bileyim cnaım yaa halbuki tansiyonum hiç 10/6 dan yukarı çıkmaz ama akşam gerildim ondan da oldu sanırım
eşimle konuşup hafta içi başka doktora gitmeye karar verdim valla duyduklarımdan sonra
banada akşam göbeğin çok düşmüş sen hiç kilo almamışsın nasıl taşıyacaksın nasıl emzireceksin deyip durdular bende allah verir kolaylığını siz bunları düşünmeyin dedim
anneme şimdiden söyledim bebeği zırt pırt kucağa alıp kucağa alıştırmak öpmek ayakta sallamak yok gelenlerede söyleyeceksin çocuklara özellikle öptürmek yok kayınvalidemede söyleyeceğim aynısını kimsenin moral bozucu lafını dinlemek istemiyorum dedim
Sabah sabah ne yapıyorsun dışarda.?
Eşim bulmuş köşesinden minnacık ısırdım,kokladım.
Cidden enerji içeceği tadı var. Hey Allahım her konuda da bilginiz.var maşallah. Onu nasıl keşfettin allah aşkına
Harika soylemissin ama tabi dedigin gibi okuz piyasada cok, Ummiye anne gibi carlamak lazim aslinda onlara.sırf dikkat çekmemek için şalla kapatıyorum önümü ama yinede dikkat çekiyor
bir kere pazarda başıma geldi
tesadüfen kadının bakışlarını yakaladım
dikkatimi çekti çaktırmadan baktım hala bakıyor
birde yetmez gibi yanındaki kadına gösterip bişeyler fısıldıyor
gittim yanına sergiye bakıyor gibi
ne kadar çok öküz var şu pazarda utanmadan baktıkları yetmiyor gibi yanındakilerede gösteriyorlar terbiye fakirleri dedim
kadının umrunda oldumu? hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?