2015 Şubat Anneleri

Bir şekilde Dr unun telefonunu bulamıyor musun? O gelmese bile belki Başkasını önerir.

bunu okuyunca gayrı ıhtıyarı derınden bır oh cektım :) bunları duymaya cıdden ıhtıyacım varmış anladım..
ALLAH razı olsun ..

bunu okuyunca gayrı ıhtıyarı derınden bır oh cektım :) bunları duymaya cıdden ıhtıyacım varmış anladım..
ALLAH razı olsun ..
oyle tabiki canim, için rahat olsun
aramizda evde doganlar bile vardir
dogumu bi doga olayi olarak goruyorum ben,dr yada ebe her kimsede yardimci saglik personeli
dr bisey yapmiyorki, anne ikiniyor çocugu, saglik personelide anneyi yonlendiriyor sadeece yardimci oluyor ..

hersey çok ama çok guzel olucak, ikinci dogum oldugu için daha da kolay olacak dogumun .. seni teselli etmek için demiyorum gerçekten inaniyorum ben buna
benim hiç dogumdan korkdugumu gordunuzmu burda , elbet bi sekilde çikicak bu çocuk burdan, dogumdan baska herseyden korkuyorum ben vallla :))

kizlar yaaaaa oglumun adi emre demistim
emir nasil siece iki numara için ?

OLMUYOR Bi turlu isim bulamiyoruz anlasamiyoruzz kafayi yiycemm
çocuk dogucak nerdeyse ben isim ne olacak bilmiyorum, en sevmedigim i$tir belirisizlik
elimden geleni yapaiyorum ama su isim diyemiyoruz esimle

en son hakan dedik , bugun esim durmus isim ne olacak diyor,en son o demisti halbuki hakan olsun kapatalim bu isim konusunu diye bende kabul etmistim, bu adam benim sabrimi SINIYOR ((((((

Kızlar hapsurunca altıma kaçırıyorum bildiğiniz az da olsa , tamamen kontrolümü kaybettim vücudum üzerimde yaaa

Tamam canım iyiliğim için diyor onu anlıyorum da onlarda bni anlasınlar böyle kndimi evde hapis gibi hissediyorum. Lohusayken ne olacak artık bilmiyorum, annem birde başkası olsa nolur acep die düşünüyorum kara kara, iş bile yaptırtmıyor eğilme kaldırma herşeyi kndi yapıyor ona da yazık üzülüyorum çok yoruluyor die ama işte hiç bişi yapmadan durmk bana göre değil ki

O ortamda tansiyonum oynar benim nasıl olur bilmiyorum canımAllah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.benim gittiğim hastanede genel yapiliyor.dr anestesi dr karar vereceksin dedi.bende sancisi gelip doguma gidenleri kiskaniyorumbu arada ig de ekledigim sensin demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…