emre kim kizkızlar emrenin eşi kimdi
merhaba arkadaşlar..
son günlerde yazmadım pek..ara ara bakabıldıgım kadar sadece..
malum dr meselesı ,ve doğum konusunun net olmayışı benı fazlasıyla gerdı son zamanlarda..bırde ustune eklenen abuk sabuk seyler..
neşem keyfım fazlasıyla kaçtı..burayada yazacak bırsey bulamıyorum ısın garıp tarafı,herkesın kendınce psıkolojısı alt ust zaten..
sırf kafam dağılsın dıye ıs yapmaya çalışıyorum,bu seferde oram buram ağrıyor.. hem ne ağrımak akıllara zarar bıde ona canım sıkılıyor..
evım şükür temız yınede koltuk yıkadık esımle..gumuslugu boşalttık temızledık yıkadım ıcındekılerı..zaten temız old.ıcın cok ugrastırmadı..düşünmemek adına bol bol uğraştım yanı..
netıce ıtıbarıyle sorgulamayı dusunmeyı bıraktım..sartların el verdıgı kadarıyla tedbırımı alıp kendımı Allaha teslım ettım..
salı gunu 39+0da son kez kontrole gıdıcem başka bır dr a..
dahada doğum başlayınca acılden gırıp kestırıcem kendımı..bıtsın artık..
bunu okuyunca gayrı ıhtıyarı derınden bır oh cektım :) bunları duymaya cıdden ıhtıyacım varmış anladım..iremguzum Allahtan hayirlisi olsun insalalh senin ve bebegin için
ben iki çcougumuda acile gidip nobetçi saglik personeliyle dogurdum kim varsa o bakdi,sabaha kadar bi ebe benimle ilgilendi bide bakdim baskasi gelmis nobet degi$mi$ meger : )))
doktor moktor hak getiree yaniii, burada herkes bu sekilde doguruyor ..
korkma hersey yolunda gidecek, o acildekiler her gun dogum yaptiriyolar zaten, i$leri bu onlar için di$ firçalamak gibi bisey dogum yaptirmak :))))
relax canim, Allah yardimciniz olsun olsun insallah ..
Senle günümüz aynıymış. Benimki de yukarda hergün kalkıyorum bakıyorum inmiş mi diye yok hala yukarda :/ hayırlısı olsun..
normalde çok umrumda değil ama geçen doğum yapan birinin haberini aldım. sancıları başlamış ama karnı inmediği için doktor sezeryan doğuma almış. normal doğumu bekliyorum duyunca şaşırdım açıkcası birazda endişelendim.
Bana 24 saat oncesi kafi dedi.nasip olursa 12 saat sonra yine baslicam.40 gun daha dvmiğneyi birgün önceden mi bırakacaksın?
dr u bulabilmek ıcın taa ılce sağlık mudurunu soktuk araya..hala bır haber yok..Bir şekilde Dr unun telefonunu bulamıyor musun? O gelmese bile belki Başkasını önerir.
oyle tabiki canim, için rahat olsunbunu okuyunca gayrı ıhtıyarı derınden bır oh cektım :) bunları duymaya cıdden ıhtıyacım varmış anladım..
ALLAH razı olsun ..
emre kim kiz
En büyük problemlerden biri bence :) neyseki sen halletmissin :)Ağda sorunsalı da bitmiş olduğuna göre ben artık dogursam diyorum bu ikili delilik sona erse =)
Ektekiler bitmiş olanlar canım bere bitsin onu da koycam
him bilmiyorum czniminstagramda biri ekli emrenin esi diye ama tanıyamıyorum
canım senin iyiliğin için böyle davranıyorlar seni anlıyorum hepimiz aynı yollardan geiyoruz
benim annemde pek ehvamlı elim karnımda görse sancın mı var neren ağrıyor diye hemen telaş yapıyor bazen daralıyorum ama onunda elinde değil bizim iyiliğimiz için ugraşıyorlar az kaldı diyorum ama asıl sınav lohusayken yaşanacak
Ağda sorunsalı da bitmiş olduğuna göre ben artık dogursam diyorum bu ikili delilik sona erse =)
dr u bulabilmek ıcın taa ılce sağlık mudurunu soktuk araya..hala bır haber yok..
O ortamda tansiyonum oynar benim nasıl olur bilmiyorum canımCanım ben spinal anestezi olcam. Sende öyle olacaksın büyük ihtimalle. Çünkü sezeryanda spinal yapıyorlar. Genel anestezide bebekte etkileniyormuş, hatta baygın doğan bebekler bile varmış. Ama spinalde hiçbir şekilde bebeğe uyuşma gibi bişey gitmiyormuş. Genele göre daha sağlıklıymış. Benimde salı anestezi uzmanıyla randevum var, bakalım ne dicek. Bende 2 şubat annesi oşcam inşaAllah:)
Çoook güzel olmuş ellerine sağlık, pratikler de ayrı bi güzel duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?