Hepimiz kafayı yiyoruz sanırım bende acayip hisler içindeyim. İnanın günü belli olan arkadaşlara özeniyorum şu an hani şu gün doğum yapıcaz diyenler bir yandan diyorum en güzeli stres yok. Benim kafa olmuş bir milyon tilkiler. Rahat vermiyor
Ektekiler bitmiş olanlar canım bere bitsin onu da koycamFeyza instagramim yok benim buraya da koyar misin mümkünse orguleri ?
Hepimiz kafayı yiyoruz sanırım bende acayip hisler içindeyim. İnanın günü belli olan arkadaşlara özeniyorum şu an hani şu gün doğum yapıcaz diyenler bir yandan diyorum en güzeli stres yok. Benim kafa olmuş bir milyon tilkiler. Rahat vermiyor
Litchi sen de esoba gibi bize ozel acsana bi instagram hesabi dogumdan sonra gorelim anali kuzulu sizi de.
Yazdım ama alıntılanmamış gördün mü
Allah sağlıkla mutlulukla ve kolayca yavrunu kucağına almayi nasip etsin inşallahYrn dogumum var kizlar, dua istiyorum :)
Canım ben spinal anestezi olcam. Sende öyle olacaksın büyük ihtimalle. Çünkü sezeryanda spinal yapıyorlar. Genel anestezide bebekte etkileniyormuş, hatta baygın doğan bebekler bile varmış. Ama spinalde hiçbir şekilde bebeğe uyuşma gibi bişey gitmiyormuş. Genele göre daha sağlıklıymış. Benimde salı anestezi uzmanıyla randevum var, bakalım ne dicek. Bende 2 şubat annesi oşcam inşaAllah:)2 subata gun verdi dr.gerim gerim geriliyorum uykum kaçıyor.korkuyorum garip bişey.narkoza kafam takılıyor.genelmi epiduralmi.eşim genel diyor epiden korkuyor.bakalım uzman ne diycek.gecen nst girdim.bi bebek dogdu.küvez demis dr.36 haftalikmis.yavrum ne agladi cok etkilendiminşallah iyidir anneciğinin yanındadır.sezo olacaklar genelmi istiyorsunuz epi mi
dusunsek te dusunmesekte artık yapabılecegım hıcbırsey yok..sadece ogun geldıgınde herseyın yolunda gıtmesı ıcın dua edıyorum için için..İrem pek bi umitsiz gördüm seni ama son zamanlarda yani doğum esnasinda bile donen bebekler oluyor hakkımızda hayırlısı. Doktor konusu kızımda ben de 7-8 aylığa kadar ayni doktora gittim gittiğim yer hastaneler zincirinin poliklinigiydi orda doğum yoktu ama evine yakındı.sancı başlayınca da doktoru cagirabiliyordun daha uzaktaki ilçedeki hastanede de doğum oluyordu filan.neyse bigun aşırı sancilandim benim de dogumlarim hep sanciyla geliyor ya zaten,dedim doguruyorum herhalde gittik doğum yapilan hastaneye, doktorun ismini söylüyoruz hic tanimiyormus gibi yapıyorlar,sancim var ayakta duramiyorum bana bi Allahın kulu otur şuraya demiyor daha yanlarına çağırıyorlar ben zar zor yürüyorum.doğum başlamış mi diye bakacaklarina para pesindeler yok giriş yapın bilmem ne.. Doktora da ulaşamadım iyi mi. O zaman anladım yanlış yaptığımı boyle doktorun peşinden mi gezecektim bu halimle? Sinirlendim çıktım hastaneden eşime de dedim doğarsa dogsun napayim başka yere gideriz dedim.2 gün dayandım baktım sancılar artıyor oğlumu dogurdugum hastaneye gittik (zaten o hastane de bir diğerinin zinciri ama işleyişleri çok farklı ) oğlumu doğurtan doktorum aslında çok iyiydi ama o da hem çok yoğundu randevu alamiyorduk hem de o da benim kadar filan hamileydi ben doğuma geldiğimde o da doğum iznine ayrılmıştı zaten..hatta şimdi de o doktoruma gidiyorum nasip olursa 3. Bebisimi de o doktor dogurtacak.
Neyse gittik hastaneye sonuçta bildiğim bi yer rastgele bi doktor denk geldi ama öyle iyiydi ki anlatamam. Bu zamana kadar da ilk kez gördüğüm bi doktordu ama çok iyiydi neden bu kadar kendimi kasmışım anlamadım.. Sen de üzülme herşey olacağına varır
amın tatlım amın hepımız ıcın hayırlısı..Canım ya bu kadar sıkma canını. Yapcak bi şe yok senin için de bebişin için de Allah hayırlısını versin...
hıc umutsuz olurmuyum..ınanan ınsanda umutsuzluk olmaz hamdolsun..sadece gunlerın sayılı kaldığı su zamanlarda gerilmek adına hersey oyle ustuste geldı kı bana şu halimden baksa bır seçenek kalmadısen böyle umutsuz olmamalısın,bizler ne yapalım ilk doğumlar, ilk korkular,ilk tedirginlikler.rabbim herşeyin iyisini bilir,kesileceksek kesiliriz ne yapalım böyle kestirip atma herşeyi.biz manyak manyak düşüncelerle o kadar konuştuk anlattık sen hep bizi güldürdün hep teselli ettin şimdi seni böyle görünce valla ben kendi adıma kafayı yiyebilirim müsadenle
Amin canim, hepimizin ins :)Allah yardımcın olsunn cnmm
Yrn dogumum var kizlar, dua istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?