2015 Şubat Anneleri

bende aynıyım,sonum sezeryan olmasına rağmen,doktorun hastanede olmayıp normal doğurtmaya çalışırlar diye korkuyorum. bir ton tilki kafamda ama bir yandan da allah biliyor herşeyi çocuk yeterki sağlıklı olsun da nasıl olursa olsun diye düşünüyorum herşeyin başı onları sağ salim kucaklarımıza almak gerisi hayırlısı ne ise o olsun ne yapalım.

Kizlar benim yarin 36+4.nst.ye girip doktor kontrolune gidicem.oglumuzun idrar cikisinda biraz zorluk vatr,mesane cevresini kalinlastirmis.22 haftadan beri takipteyiz zaten.duruma gore 37. haftayi gorelim gerekirse akciger gelisimi icin igne yapip erken alicaz dedi doktor.ben doktoruma guveniyorum,tecrubeli ve sakin.oyle gereksiz bi igne yapacağını yada gereksiz yere bebegimi erken alacağını filan zannetmiyorum.bebegimin icerde fazla zorlanmamasi icin erken aliriz dedi.dogduktan sonra da kendiliginden acilmazsa operasyon olacak.zaten anne karninda yapilcak bisey yokmus.bekleyip gorucez.ben icimi ferah tutuyorum.pozitif dusunuyorum.sonucta bi can taşıyorum. Ama 1 haftadir bel,kalca ve bacak agrim var.sanirim dogum yaklasti.hepimizin hakkimizda hayirlisi..

al benden de o kadar
doğum ne zaman diye soruyorlar bilmiyorum diyorum
keşke günümüz belli olsa şu tarihte desek
doğacakmı kendini itecekmi yoksa sorun çıkıp sezeryanamı gireceğim zaman daraldıkça psikopata bağladım kendi kendime konuşuyorum

Rahat olun hanimlar. Yani ben de dusunuyorum bir suru sey ama sonra allah kerim diyorum. Illa dogacak orda kalacak degil. Bazi seyler elimizde de degil. Herseyi kontrol etmeye calisinca daha cok kafaya takiyorum. Akisina birakin siz de. Guzel dogumlar yasayacagiz ins

sabah kahvaltıdan sonra dolaptan süt çıkarmıştım ılısın içerim diye
şişeyi geri koyarken kapağını iyi kapatmamışım
dolaptan sızmış bütün dolabı süt yapmış
yerlere akmış
mutfak dolabının altına kadar girmiş
ve ben bunu şimdi farkettim

Litchi sen de esoba gibi bize ozel acsana bi instagram hesabi dogumdan sonra gorelim anali kuzulu sizi de.

Canım benim telefon hala kendini fransız sanıyor.daha Türkiye'de Kullanım için açtıramAdım. Eşimin pasaportuna işletecem ama birtürlü vergisiyle kartıyla uğraşmamadım. Kartım eski nir Nokia telefonda takılı o da bozuldu bozulacak. Hafıza sorunu var. Cevapsız arama oluyor kim aradı göremiyorum mesaj gelmiyor falan. Öbür telefonu tanıtabilirsem açarım instagrM Hesabı canım.

2 subata gun verdi dr.gerim gerim geriliyorum uykum kaçıyor.korkuyorum garip bişey.narkoza kafam takılıyor.genelmi epiduralmi.eşim genel diyor epiden korkuyor.bakalım uzman ne diycek.gecen nst girdim.bi bebek dogdu.küvez demis dr.36 haftalikmis.yavrum ne agladi cok etkilendiminşallah iyidir anneciğinin yanındadır.sezo olacaklar genelmi istiyorsunuz epi mi

Canım ben spinal anestezi olcam. Sende öyle olacaksın büyük ihtimalle. Çünkü sezeryanda spinal yapıyorlar. Genel anestezide bebekte etkileniyormuş, hatta baygın doğan bebekler bile varmış. Ama spinalde hiçbir şekilde bebeğe uyuşma gibi bişey gitmiyormuş. Genele göre daha sağlıklıymış. Benimde salı anestezi uzmanıyla randevum var, bakalım ne dicek. Bende 2 şubat annesi oşcam inşaAllah:)

dusunsek te dusunmesekte artık yapabılecegım hıcbırsey yok..sadece ogun geldıgınde herseyın yolunda gıtmesı ıcın dua edıyorum için için..
Canım ya bu kadar sıkma canını. Yapcak bi şe yok senin için de bebişin için de Allah hayırlısını versin...
amın tatlım amın hepımız ıcın hayırlısı..
hıc umutsuz olurmuyum..ınanan ınsanda umutsuzluk olmaz hamdolsun..sadece gunlerın sayılı kaldığı su zamanlarda gerilmek adına hersey oyle ustuste geldı kı bana şu halimden baksa bır seçenek kalmadı

bugun hersey sarpa sarmış hersey yokuş yukarı gıbı gorunuyor ama bılemeyız elbette hangımız ne yasar.. hakkımızda hayırlısı ve umarım kalbımızden gecenler olur

sağ ayağım o kadar su toplamıştı ki sabah resmen oynattığım da su oynuyordu içinde. şimdi baya indi sayılır,niye bu kadar şişmeye başladı anlamadım salı günü doktora söylemem lazım bu işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…