2015 Şubat Anneleri

Normal diyecek kuzum idrar temizse son günler diye oluyomus benm de öyle

aa senin de yarin miydi saglikla kavus insallah cok guzel bi dogumun olur. bu hafta epey bir dogum var desenize cok heyecanli. Benim kizan sen heves etme bu kuzulara baba gelesiye dur icerde
Hepimiz hayirlisiyla dogru zmnda kavusali ins yavrularmiza canim. Seninki babişini beklesin bence de :)

Doguma yakin ilk cocugu iyice rayindan cikan var mi benmki gibi kafayı yiyoz yeminle iyice huysuz söz dinlemez bisey oldu. surekli cekisme halinde herkesle zaten totosu dakika yerinde durmayan bi cocuktu düz duvara tirmanir oldu enerji patlmasindan. Kimsenin kafasi goturmuyor alisik degiller tabi buyuklerle didisip durdukca hepten geriliyorum. Milletten yuz bulup beni de tanimaz oldu off zor cocuktu ultra ultra zor oldu ya sabır bebem dogunca neler yasiycam az bucuk belli oldu

37. Haftada alsa bile erken doğmuş sayılmıyor artık, içini ferah tutmakla iyi ediyosun. Tedavi edilecek bi durumsada kafaya hiç takmaya gerek yok zaten. Sağlıkla kavuş bebeğine inşallah
Yrn dogumum var kizlar, dua istiyorum :)
Hayırlı doğumlar ydm. Tez zamanda ayağa kalkıp bol bol emzirirsin inşallah.
Bebeğine ve sana mutlu sağlıklı ömürler diliyorum

Reactions: ydm
Bence çocuklar büyükanne büyükbaba görÜnce sapıtıyolar. Çocuğun düzeni değişti birde kreşten arkadaşlarından ayrıldı orda sıkılıyordur, bunun nedeni olarak da kardeşinin doğumunu görüyorsa ekstra huysuzluk yapıyor olabilir. Allah yardımcın olsun canım

aile buyuklerini gorunce boyle sapitiyolar canim dogumunla ilgisi oldugunu sanmiyorum
çocuk nerden bielcek kardesin ne zaman gelecegini, hem gelse bile evdeki çocuk 6 ay boyunca misafir gibi gorurmus kardesi nasil osla gidici diye, 6. aydan sonra anlarmis artik ayni evei hayati paylasacakalrini ..

evinize gidince duzelir insallah hersey ..
kaç yasinda senin oglus, eve gidince kre$ falan du$unsen olurmuki

Nisandan sonra uc gun de bi hafta da bekleyen oluyormus sancin suyun yoksa. Cok da bilmiyorum acikcasi deneyimi olan anneler desinler sen takipte ol

benm tarih secme durumum yok gönlümde yatan tarih o niyeyse icime sıcak geliyor :)

Canım sen dün ilk bebişimi 38+3 te aldılar demiştin ya ultrasonda gelişimi nasıldı? Ileri miydi geri ta da tam zamanını mı gösteriyordu? ememe gibi sorunlar neden oldu acaba? Normalde 38de hatta 37de gelişimi tamamlanıyor diyor Dr lar. Kafama takıldı.

Benimkilerde aynı resmen davul olmuşlar. Bir rahatsızlık vermiyor ama korkutuyor görünce

iremguzum Allahtan hayirlisi olsun insalalh senin ve bebegin için
ben iki çcougumuda acile gidip nobetçi saglik personeliyle dogurdum kim varsa o bakdi,sabaha kadar bi ebe benimle ilgilendi bide bakdim baskasi gelmis nobet degi$mi$ meger : )))
doktor moktor hak getiree yaniii, burada herkes bu sekilde doguruyor ..

korkma hersey yolunda gidecek, o acildekiler her gun dogum yaptiriyolar zaten, i$leri bu onlar için di$ firçalamak gibi bisey dogum yaptirmak :))))

relax canim, Allah yardimciniz olsun olsun insallah ..

Bana 3 aydir karnin dusmus dogum yakin diyorlardi. 27-28. Haftalarimda 2 hafta daha dursa bari dedi cok bilmisler. Doktora sirdugumda hersey normal dedi. Insanlar bos konusup moral bozuyor. Daha neler neler sacmaliyolar biliyorsundur.

Benim hep aşağıdaydı bebiş doğum pozisyonunda olmadığı halde öyleydi. Herkes çok biliyor zaten ağzı olan Konuşuyor.

canım senin iyiliğin için böyle davranıyorlar seni anlıyorum hepimiz aynı yollardan geiyoruz
benim annemde pek ehvamlı elim karnımda görse sancın mı var neren ağrıyor diye hemen telaş yapıyor bazen daralıyorum ama onunda elinde değil bizim iyiliğimiz için ugraşıyorlar az kaldı diyorum ama asıl sınav lohusayken yaşanacak

bugun daha yeni oturdum
kahvalti ev toplama vs derken esim belki arkadasinin gelecegini soyledi karisyla
biraz daha derinden geçtim temizligi
yemek onceden hazirlayim derken onlar geldi sonra da oturmadim zaaten, daha yeni totom yer gorduu ..
belim agriyor uykum varrr .. gece yine oturdum uynaidgim için ..
bugun 25 ocakk bu gunden sonra 30 dan dusecek galiba gunumuz, bende gorbilseydim imzamda hayurliisyla 39. hafta yazisini
belim yorgunlukdan agriyor ama sancim yok pek iyyim bunada sukur ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…