sağ ayağım o kadar su toplamıştı ki sabah resmen oynattığım da su oynuyordu içinde. şimdi baya indi sayılır,niye bu kadar şişmeye başladı anlamadım salı günü doktora söylemem lazım bu işi.
Hepimiz hayirlisiyla dogru zmnda kavusali ins yavrularmiza canim. Seninki babişini beklesin bence de :)aa senin de yarin miydi saglikla kavus insallah cok guzel bi dogumun olur. bu hafta epey bir dogum var desenize cok heyecanli. Benim kizan sen heves etme bu kuzulara baba gelesiye dur icerde
Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşaAllah canım. Kolay olur inş.çok çabuk toparlanırsın.Yrn dogumum var kizlar, dua istiyorum :)
37. Haftada alsa bile erken doğmuş sayılmıyor artık, içini ferah tutmakla iyi ediyosun. Tedavi edilecek bi durumsada kafaya hiç takmaya gerek yok zaten. Sağlıkla kavuş bebeğine inşallahKizlar benim yarin 36+4.nst.ye girip doktor kontrolune gidicem.oglumuzun idrar cikisinda biraz zorluk vatr,mesane cevresini kalinlastirmis.22 haftadan beri takipteyiz zaten.duruma gore 37. haftayi gorelim gerekirse akciger gelisimi icin igne yapip erken alicaz dedi doktor.ben doktoruma guveniyorum,tecrubeli ve sakin.oyle gereksiz bi igne yapacağını yada gereksiz yere bebegimi erken alacağını filan zannetmiyorum.bebegimin icerde fazla zorlanmamasi icin erken aliriz dedi.dogduktan sonra da kendiliginden acilmazsa operasyon olacak.zaten anne karninda yapilcak bisey yokmus.bekleyip gorucez.ben icimi ferah tutuyorum.pozitif dusunuyorum.sonucta bi can taşıyorum. Ama 1 haftadir bel,kalca ve bacak agrim var.sanirim dogum yaklasti.hepimizin hakkimizda hayirlisi..
Hayırlı doğumlar ydm. Tez zamanda ayağa kalkıp bol bol emzirirsin inşallah.Yrn dogumum var kizlar, dua istiyorum :)
Yrn dogumum var kizlar, dua istiyorum :)
Bence çocuklar büyükanne büyükbaba görÜnce sapıtıyolar. Çocuğun düzeni değişti birde kreşten arkadaşlarından ayrıldı orda sıkılıyordur, bunun nedeni olarak da kardeşinin doğumunu görüyorsa ekstra huysuzluk yapıyor olabilir. Allah yardımcın olsun canımDoguma yakin ilk cocugu iyice rayindan cikan var mi benmki gibikafayı yiyoz yeminle iyice huysuz söz dinlemez bisey oldu. surekli cekisme halinde herkesle zaten totosu dakika yerinde durmayan bi cocuktu düz duvara tirmanir oldu enerji patlmasindan. Kimsenin kafasi goturmuyor alisik degiller tabi buyuklerle didisip durdukca hepten geriliyorum. Milletten yuz bulup beni de tanimaz oldu off zor cocuktu ultra ultra zor oldu ya sabır bebem dogunca neler yasiycam az bucuk belli oldu
aile buyuklerini gorunce boyle sapitiyolar canim dogumunla ilgisi oldugunu sanmiyorumDoguma yakin ilk cocugu iyice rayindan cikan var mi benmki gibikafayı yiyoz yeminle iyice huysuz söz dinlemez bisey oldu. surekli cekisme halinde herkesle zaten totosu dakika yerinde durmayan bi cocuktu düz duvara tirmanir oldu enerji patlmasindan. Kimsenin kafasi goturmuyor alisik degiller tabi buyuklerle didisip durdukca hepten geriliyorum. Milletten yuz bulup beni de tanimaz oldu off zor cocuktu ultra ultra zor oldu ya sabır bebem dogunca neler yasiycam az bucuk belli oldu
Benim diger dr.ben de ikisi arasnda cokkk kararsiz kaldm.sirf konfor icin ozeli sctm sanirim.senn skntin neydi?niye buraya geliyodun?Evet canım
Nisandan sonra uc gun de bi hafta da bekleyen oluyormus sancin suyun yoksa. Cok da bilmiyorum acikcasi deneyimi olan anneler desinler sen takipte ol
benm tarih secme durumum yok gönlümde yatan tarih o niyeyse icime sıcak geliyor :)
Benimkilerde aynı resmen davul olmuşlar. Bir rahatsızlık vermiyor ama korkutuyor görüncesağ ayağım o kadar su toplamıştı ki sabah resmen oynattığım da su oynuyordu içinde. şimdi baya indi sayılır,niye bu kadar şişmeye başladı anlamadım salı günü doktora söylemem lazım bu işi.
Evet gec dedi sanirm igne kullandigim icinGeç mi? Bana da o gün olsun dedi de ben dedim yok 30 u olsun.
Bana 3 aydir karnin dusmus dogum yakin diyorlardi. 27-28. Haftalarimda 2 hafta daha dursa bari dedi cok bilmisler. Doktora sirdugumda hersey normal dedi. Insanlar bos konusup moral bozuyor. Daha neler neler sacmaliyolar biliyorsundur.
Allah yardimcin olsun cnmmYrn dogumum var kizlar, dua istiyorum :)
selam kızlar ben geldim.
Dün biraz canım sıkkındı gelemedim. Dayımlara teyzemin oğlu geldi haftasonu oraya gidelim mi dedim annemlere fln kocişe annemle kociş doğuracak kadın gezer mi die çıkıştı bana yolda izde doğururmuşum. Snra ben pc aldım elime size bakmak için annem pcden kopamıyorsun o çocuğuda karnında pc manyağı yaptın fln dedi morlim bozuldu bıraktım pc fln. Evde iş yaptırmıyor herşeyi kndi yapıyor dışarı gezme yok doğururmuşum yolda izde pcde yok eeeeee ben hastamıyım ya hamileyim sıkıldım bunaldım evde sinirlendim evde dün gece yatarkende bir güzel ağladım rahatladımkimse beni anlamıyor evde evde iş yapma dışarı çıkma pc bakma e napcam ben zaten iyice ağırlaştım hareketim kısıtlı bişiler yapayım hareket edeyim istiyorum yaranamıyorum kimseye oturmaktn bıktım
Neyse kızlar dün gece yatarken hep alttan kasık kemiklerime baskı hissettim bebiş çok içten içten hareket eder gibi oluyordu aşağıya ve kasık kemiklerime ağrı geliyordu ve bacaklarıma dizlerime kadar iniyordu ağrı. Böyle böyle uyumaya çabaladım ne zmn uyudum bilmiyorum. Bugünde yine anneme sildirmediğim camlar vardı onları sildi duramadı yağmur yağacak silme dedim boşver, yağmadı die bugün cam sildi. Bnde bişi yapmadım ama işte öle yanında durdum fln. Saat 15 gibi acıktım bişiler yedim. Geldim pc ye bakmaya sizin geçmişleri okurken kasıklarıma adet ağrısı gibi ağrı geliyor kızlar. Ama belimde hiç bişi yok kasık kemiklerim ve kasıklarıma giriyor ağrılar. Kasık kemiklerim ve bacaklarıma vuruyor dizden yukarı.
Dr.um 25 ocak - 4 şubat arası gün veriyordu bana. Ve benim içimden ya 25 ocak ya da 5 şubat die geçiyordu hep, bu gün beklenen gün 25 ocak ve şuan kasıklarımda adet ağrısı var acaba geliyor mu oğluş bari bu gece değil yarın sabah 8 den snra gelse de mesai saati olsa dr. hastanede olsa pzr pzr gece gece bizi telaşlandırmasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?