Onu ben de cok merak eediyorum
Bende onu düşünüyodum canım:) bi türlü bulamadım:)
Slm kizlar ig de birbirinizini eklediniz kimlerin var?varsa yazarsaniz ekliyim
hahah ne biliyim yaws duvara tirmanan kiz çocugu gozumde canlandiramadim galiba ilk okudugmda :))Kizim var benim huuu :) birini gorunce sapittiklari dogru canim da benle de surtusuyor fazlaca ya bebisten mi boyle yapiyo dedim yakinda dogcagini biliyir ufak degil dort yasinda. Bebegin gecici olmycaginin farkindadr yani cadi ins evde bi hale yola koyarz ne diyim. Krese gidiyordu zaten biraz da enerjisini atamadigina costu galiba
bizi
Ekleme talebi gonderdim simdi tatlimhadi yaa siz de mi bilmiyorsunuz
ayol ekledik ama kim olduğunu bilmiyoruz
evet canım kullananlar ekleştik
ben yeni girdim henüz acemiyim ama sanırım s.igoksu zaten cmcmsltn yazıyor
wc deyken bi egzersiz vardi canim onu yapman lazimKızlar hapsurunca altıma kaçırıyorum bildiğiniz az da olsa , tamamen kontrolümü kaybettim vücudum üzerimde yaaa
Masallah canim ne kadar zayifsin sadece gobek varhadi yaa siz de mi bilmiyorsunuz
ayol ekledik ama kim olduğunu bilmiyoruz
evet canım kullananlar ekleştik
ben yeni girdim henüz acemiyim ama sanırım s.igoksu zaten cmcmsltn yazıyor
Masallah canim ne kadar zayifsin sadece gobek var
amin canım inşallah. benim 2 akşamdır sancılarım var az önce bayağı alt tarafa baskı oldu. normal doğum olmasını çok istiyorum sırf doktor bahane bulup sezeryana almasın diye herhalde son dakika gideceğim doktoraYa normal olsun diyip son anda bu gibi sebeplerle sezeryana girenler pek çok ama biz dua edelüm hayırlısıyla normal olsun inşallah...
Bosversene ne guzel iste bebegini sagliklica bi al kucagina ne guzel fit anne olucaksinteşekkür ederim canım hep diyorumya kilo alamadım çok zorlanıyorum diye
patatese batırılmış kürdan gibi duruyor bacaklarım beni taşıyamıyor artık
tesekkurler canim cevabin içinEmir ismi bence güzel.
Bosversene ne guzel iste bebegini sagliklica bi al kucagina ne guzel fit anne olucaksin
Amiiin.canim. sen de bebisini hayirlisiyla buyut ins :)Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşaAllah canım. Kolay olur inş.çok çabuk toparlanırsın.
karnımda sertleşmeler oluyor 3-5 sn falan sürüyor bebek hareketli ...normal midir?
Amiiiin, hepimize ins canim :)Allah sagliklica girip cikmanizi nasip etsin canim
Bence uyumlu olması çok güzel. Kardeşler sonuçta:) benimkide Elif ve Esma olacak.tesekkurler canim cevabin için
emir ismiyle derdim yokda
abiisyle çok benziyor gibi geliyor bana
emre v emir deyince kulaga nasil geliyor sence
çok a$iri benziyormuki, sirf bu benzetme olayinda içime sinmiyor yoksa isim guzel : (((
Huhuuuuu millet ne yaptınız bakayım kimler doğrudu benim ellerim artık tutmuyorne olacak sonum bilemiyorum evimin işini bile çok zor yapıyorum ya bu arada instagram hesabı gördüklerimi ekliyorum haberiniz olsun benim hesabım zeynebtnc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?