2015 Şubat Anneleri

hahah ne biliyim yaws duvara tirmanan kiz çocugu gozumde canlandiramadim galiba ilk okudugmda :))
4 yas az deil ama çokda deil .. simdi uzakdan geliyoir davulun sesi bence i$in ciddiyetinin farkinda deil tam oalrak
benim çocuklar izine gitttigimde baska çocuk olup çikarlar ozellikle oglum yani kuçuk olan, bu yaz 4 yasindaydi

Kızlar hapsurunca altıma kaçırıyorum bildiğiniz az da olsa , tamamen kontrolümü kaybettim vücudum üzerimde yaaa
wc deyken bi egzersiz vardi canim onu yapman lazim
kengel di galiba di, google ayaz arastir bakalim
banada oluyordu oksurduugmde falan egzersiz yapinca duzeldi biraz

Ya normal olsun diyip son anda bu gibi sebeplerle sezeryana girenler pek çok ama biz dua edelüm hayırlısıyla normal olsun inşallah...
amin canım inşallah. benim 2 akşamdır sancılarım var az önce bayağı alt tarafa baskı oldu. normal doğum olmasını çok istiyorum sırf doktor bahane bulup sezeryana almasın diye herhalde son dakika gideceğim doktora

Emir ismi bence güzel.
tesekkurler canim cevabin için
emir ismiyle derdim yokda
abiisyle çok benziyor gibi geliyor bana
emre v emir deyince kulaga nasil geliyor sence
çok a$iri benziyormuki, sirf bu benzetme olayinda içime sinmiyor yoksa isim guzel : (((

Huhuuuuu millet ne yaptınız bakayım kimler doğrudu benim ellerim artık tutmuyor ne olacak sonum bilemiyorum evimin işini bile çok zor yapıyorum ya bu arada instagram hesabı gördüklerimi ekliyorum haberiniz olsun benim hesabım zeynebtnc

karnımda sertleşmeler oluyor 3-5 sn falan sürüyor bebek hareketli ...normal midir?

ben o sertleşmelere alıştım artık hiç yumuşamıyor
annem sancınmı var diyor bilmiyorum hissetmiyorum diyorum
bana göre normal ama doktorum sancın var demişti karnımı muayene ettiğinde

tesekkurler canim cevabin için
emir ismiyle derdim yokda
abiisyle çok benziyor gibi geliyor bana
emre v emir deyince kulaga nasil geliyor sence
çok a$iri benziyormuki, sirf bu benzetme olayinda içime sinmiyor yoksa isim guzel : (((
Bence uyumlu olması çok güzel. Kardeşler sonuçta:) benimkide Elif ve Esma olacak.

emrenin.esi diye biri var sen tanıyormusun biz tanıyamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…