bebek olsun annen gidince gör o zaman oturmayıTamam canım iyiliğim için diyor onu anlıyorum da onlarda bni anlasınlar böyle kndimi evde hapis gibi hissediyorum. Lohusayken ne olacak artık bilmiyorum, annem birde başkası olsa nolur acep die düşünüyorum kara kara, iş bile yaptırtmıyor eğilme kaldırma herşeyi kndi yapıyor ona da yazık üzülüyorum çok yoruluyor die ama işte hiç bişi yapmadan durmk bana göre değil ki
bence duzen degistiginden olmustur. Kardesle cok ilgili degil. Cok uzme kendini. Kendi evine duzenine gidince rahatlarsin ancakDoguma yakin ilk cocugu iyice rayindan cikan var mi benmki gibikafayı yiyoz yeminle iyice huysuz söz dinlemez bisey oldu. surekli cekisme halinde herkesle zaten totosu dakika yerinde durmayan bi cocuktu düz duvara tirmanir oldu enerji patlmasindan. Kimsenin kafasi goturmuyor alisik degiller tabi buyuklerle didisip durdukca hepten geriliyorum. Milletten yuz bulup beni de tanimaz oldu off zor cocuktu ultra ultra zor oldu ya sabır bebem dogunca neler yasiycam az bucuk belli oldu
Allah sagliklica girip cikmanizi nasip etsin canimYrn dogumum var kizlar, dua istiyorum :)
aile buyuklerini gorunce boyle sapitiyolar canim dogumunla ilgisi oldugunu sanmiyorum
çocuk nerden bielcek kardesin ne zaman gelecegini, hem gelse bile evdeki çocuk 6 ay boyunca misafir gibi gorurmus kardesi nasil osla gidici diye, 6. aydan sonra anlarmis artik ayni evei hayati paylasacakalrini ..
evinize gidince duzelir insallah hersey ..
kaç yasinda senin oglus, eve gidince kre$ falan du$unsen olurmuki
Canım sen dün ilk bebişimi 38+3 te aldılar demiştin ya ultrasonda gelişimi nasıldı? Ileri miydi geri ta da tam zamanını mı gösteriyordu? ememe gibi sorunlar neden oldu acaba? Normalde 38de hatta 37de gelişimi tamamlanıyor diyor Dr lar. Kafama takıldı.
bebek olsun annen gidince gör o zaman oturmayı
bende 3 çocuklu anneler gibi konuştum
iş yaptırmıyorsa pc ye karışmasın cidden insan çok sıkılır bişey yapmayınca
Evet canım benim:)O ortamda tansiyonum oynar benim nasıl olur bilmiyorum canımAllah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.benim gittiğim hastanede genel yapiliyor.dr anestesi dr karar vereceksin dedi.bende sancisi gelip doguma gidenleri kiskaniyorum bu arada ig de ekledigim sensin demi
Emir ismi bence güzel.kizlar yaaaaa oglumun adi emre demistim
emir nasil siece iki numara için ?
OLMUYOR Bi turlu isim bulamiyoruz anlasamiyoruzz kafayi yiycemm
çocuk dogucak nerdeyse ben isim ne olacak bilmiyorum, en sevmedigim i$tir belirisizlik
elimden geleni yapaiyorum ama su isim diyemiyoruz esimle
en son hakan dedik , bugun esim durmus isim ne olacak diyor,en son o demisti halbuki hakan olsun kapatalim bu isim konusunu diye bende kabul etmistim, bu adam benim sabrimi SINIYOR((((((
Ağda sorunsalı da bitmiş olduğuna göre ben artık dogursam diyorum bu ikili delilik sona erse =)
@arsenol sanaydı cevabım ama alıntı olmadı :)Ya normal olsun diyip son anda bu gibi sebeplerle sezeryana girenler pek çok ama biz dua edelüm hayırlısıyla normal olsun inşallah...
kızlar emrenin eşi kimdi
Misafirler gitti. Evi supurdum. 6 aydir ilk defa ev supurmus oldum hep temizlikci yapiyordu ama ev oyle.tozluydu ki yaptim gitti. Hem bana da hareket olur dedim.
Evimin sessizligini sakinligini ozlemisim. Mutlu oldum yaw
Bende onu düşünüyodum canım:) bi türlü bulamadım:)kızlar emrenin eşi kimdi
Utandım =) inşallah senin yavru da sana benzesiiinHa haaa süpersin yaOğlun sana benzesin lütfennn...
Bence çantanıda al ne olur ne olmaz. Benimde salı son kontrol var, ama hastane yakın götürmem bişey. Zaten benimkini biraz geç alacak gibi geliyor. Normal tarih 12 şubat, 2 sinde alalım dedi. Daha önce gelmez bebiş umarım.Yarin dr kontrolm var ve araç kullanmam gerekiyor çekinmiyorum esasen de sabah trafiginde köprü gözümde büyüyor ins drda bari çok beklemeyiz yarin. Nolur nolmaz cantayi arabaya indrsem mi dıyorum biyandan da indrip cagrmayayim dogumu diye korkuyorum delirdim iyice esim bi geleydi hayırlısı ile
Kizim var benim huuu :) birini gorunce sapittiklari dogru canim da benle de surtusuyor fazlaca ya bebisten mi boyle yapiyo dedim yakinda dogcagini biliyir ufak degil dort yasinda. Bebegin gecici olmycaginin farkindadr yani cadi ins evde bi hale yola koyarz ne diyim. Krese gidiyordu zaten biraz da enerjisini atamadigina costu galiba
gelisimi geri degildi ama kilosu 3 falandi ki 3150 gr dogmustu. Benim hic dogum belirtim olmamisti hazırlık anlaminda birden alinmis oldugundan mi kucuk diye mi bilmiyorum ama emme refleksi yoktu meme kadar biberonu da reddetti beslenemedi. Cenesinin altindan parmagmzla uyararak cok az besleyebiliyorduk onu da surekli kusuyordu reflü ve alerji sorunumuz da oldugu icin bizimki ekstra bi zorluk oldu her bebede olcak degil bu ama bizim sorunlara tuz biber oldu gucsuz olmasi savasamadi pek yavrucum. Ama sunu gozlmledim ki kirkin dolacagi gun birden uyanir gibi oldu ilk kez o zaman agladi dis dunyayi ilk farkedis o zaman oldu resmen yani adaptasyon sorunu yasanabliyor bazen hala icerde saniyo olabliyorlar kendilerini cok tuhaf bisey ama var boylesi de. Sen bizi ornek alip kafanda korkular yaratma bizimki yuzde birlik dilime vuran bi piyango oldu kim dese inanmazdim beslnme icgudusu olmayan bebek mi olur diye oluyomus bizim diger rahatszliklarla birlesiminin verdigi bir neticeydi normal dogsa belki bunlrla mucadele edecek gucu olurdu diyorum sadece o yüzden normal dogumu cok istiyorum bi anne icin evladini hiçbir yolla beslyememek cok feci bi travma çünkü yani mevzu sadece emzirememk dgldi canim biz ekstrem bi ornegiz unut sen bizi
Cnm bişey daha sorucam mesela cuma günü sezeryan olacaksın perşembe kullanacak mısın? Yoksa perşembe artık bırakıyor musun?Bir gün once canım.
Utandım =) inşallah senin yavru da sana benzesiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?