2015 Şubat Anneleri

bebek olsun annen gidince gör o zaman oturmayı
bende 3 çocuklu anneler gibi konuştum
iş yaptırmıyorsa pc ye karışmasın cidden insan çok sıkılır bişey yapmayınca

bence duzen degistiginden olmustur. Kardesle cok ilgili degil. Cok uzme kendini. Kendi evine duzenine gidince rahatlarsin ancak

Kizim var benim huuu :) birini gorunce sapittiklari dogru canim da benle de surtusuyor fazlaca ya bebisten mi boyle yapiyo dedim yakinda dogcagini biliyir ufak degil dort yasinda. Bebegin gecici olmycaginin farkindadr yani cadi ins evde bi hale yola koyarz ne diyim. Krese gidiyordu zaten biraz da enerjisini atamadigina costu galiba

gelisimi geri degildi ama kilosu 3 falandi ki 3150 gr dogmustu. Benim hic dogum belirtim olmamisti hazırlık anlaminda birden alinmis oldugundan mi kucuk diye mi bilmiyorum ama emme refleksi yoktu meme kadar biberonu da reddetti beslenemedi. Cenesinin altindan parmagmzla uyararak cok az besleyebiliyorduk onu da surekli kusuyordu reflü ve alerji sorunumuz da oldugu icin bizimki ekstra bi zorluk oldu her bebede olcak degil bu ama bizim sorunlara tuz biber oldu gucsuz olmasi savasamadi pek yavrucum. Ama sunu gozlmledim ki kirkin dolacagi gun birden uyanir gibi oldu ilk kez o zaman agladi dis dunyayi ilk farkedis o zaman oldu resmen yani adaptasyon sorunu yasanabliyor bazen hala icerde saniyo olabliyorlar kendilerini cok tuhaf bisey ama var boylesi de. Sen bizi ornek alip kafanda korkular yaratma bizimki yuzde birlik dilime vuran bi piyango oldu kim dese inanmazdim beslnme icgudusu olmayan bebek mi olur diye oluyomus bizim diger rahatszliklarla birlesiminin verdigi bir neticeydi normal dogsa belki bunlrla mucadele edecek gucu olurdu diyorum sadece o yüzden normal dogumu cok istiyorum bi anne icin evladini hiçbir yolla beslyememek cok feci bi travma çünkü yani mevzu sadece emzirememk dgldi canim biz ekstrem bi ornegiz unut sen bizi

bebek olsun annen gidince gör o zaman oturmayı
bende 3 çocuklu anneler gibi konuştum
iş yaptırmıyorsa pc ye karışmasın cidden insan çok sıkılır bişey yapmayınca

ay gezmeye bile izin vermiyorlar bacım esir kampındayım resmen doğurunca zaten 40 gün çıkartmıcaklar evden yandık vallahi

Evet canım benim:)

Emir ismi bence güzel.

Yarin dr kontrolm var ve araç kullanmam gerekiyor çekinmiyorum esasen de sabah trafiginde köprü gözümde büyüyor ins drda bari çok beklemeyiz yarin. Nolur nolmaz cantayi arabaya indrsem mi dıyorum biyandan da indrip cagrmayayim dogumu diye korkuyorum delirdim iyice esim bi geleydi hayırlısı ile

Bence çantanıda al ne olur ne olmaz. Benimde salı son kontrol var, ama hastane yakın götürmem bişey. Zaten benimkini biraz geç alacak gibi geliyor. Normal tarih 12 şubat, 2 sinde alalım dedi. Daha önce gelmez bebiş umarım.

Canım çok teşekkür ederim açıklaman için. Insan yine de sezeryan bile olsa Gününü beklesek mi diye düşünmeden edemiyor tabii. Ben bugün birsürü bişey aldım doğru mu aldım bilmiyırum onu da sorabilir miyim? Mesela sterilizatör aldım ama biberon almadım. Stetilizatörde Tırnak makasını falan steril edebiliyor muyuz? Saç fırçası tarağı Tırnak makası törpüsü aldım. Göğüs Kalkan'ı ve Göğüs pedi aldım. Ucu acırsa emzirirken kullanmak için Göğüs koruyucu adında bişey aldım. Lansinoh süt saklama poşeti aldım ama süt sağma makinem yok. Mustela şampuan vücut sütü ve sudokrem pişik kremi aldım. Temazsız ateş ölçer aldım. Kundak battaniye polar ve penye battaniye aldım. 2 numara bebek bezi premium care Prima aldım. Emzirme yastığı diye bişey ay şeklinde bir yastık aldım. Bunlardan gereksiz olanları var mı? Bize ilk Çocuğunuz mu dediler evet diyince bunları aldırdılar işte.

Utandım =) inşallah senin yavru da sana benzesiiin

Benimki için çok geç geçen usg de (4 boyutlu) dr dedi aynı babası.Eee dr da yıllanmış ne diyorsa doğrudur dedim.Eşim diyor bana sakinleştirici yapın dedim bi doz da ben alayım.Eşim 2.02 haydi hayırlısı 2 metre kız nasıl ola ki :9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…