2015 Şubat Anneleri

Coook tesekkurler, ins hepimize :)

ben o sertleşmelere alıştım artık hiç yumuşamıyor
annem sancınmı var diyor bilmiyorum hissetmiyorum diyorum
bana göre normal ama doktorum sancın var demişti karnımı muayene ettiğinde

sancı bendede yok özellikle akşamları olmaya başladı iki gündür
doğuma hazırlıktır umarım

karnımda sertleşmeler oluyor 3-5 sn falan sürüyor bebek hareketli ...normal midir?
Hiç korkma cnm öyle olsa benim her gün doğurmam gerekirdi sürekli oluyor kasılma ama sancı yada su eşlik etmiyor yani yalancı kasılmalar korkma mg içmeye çalış

Merhaba arkadaşlar konuşmalara katılmayan ama hergün sayfa sayfa tekip eden kullanıcılardanım aranızdan bazı arkadaşları ing dan eklemiştim merak edebilirsiniz belki paylaşımlarım yok ama orda da yine takipdeyim:)) benimde gebeliğim 35 haftalık oldu çok fazla sorun yaşamıyorum çok şükür ama prensesim azıcık kilolu olucak galiba o yüzden sezeryan olabilir doğumum. Birde kafası üç hafta önde gidiyomuş başıda büyük olacağı için doktor normal doğum olmaz demişti takipteyiz bakalım neler olucak. Zaman çabuk geçsin istiyorum bende artık burda doğum yapan arkadaşların yorumlarını okudukça daha daa heyecanlanıyo insan. Allah hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin arkadaşlar

Benimde bugün adet ağrısı gibi ağrı girdi kasıklarıma normal mi bilmem akıntı da çoğaldı iki gündür

Benim diger dr.ben de ikisi arasnda cokkk kararsiz kaldm.sirf konfor icin ozeli sctm sanirim.senn skntin neydi?niye buraya geliyodun?
Benim 3. Sezeryan olacak 2. Sinde karın içi yapışıklık vardı 1.5 saat ameliyatta kaldım şimdi de aynı sıkıntı olabilir ve yaşadığım şehirde tam teşekküllü hastane yok o yüzden geliyorum bakalım hayırlısı canım... çocuk dr için sana en iyi önerim üniversite de Mahmut bey aklında bulunsun

Benim de kasilmalarim var ama dogum sancim yok. Camasirim ara ara ceviz boyutunda islaniyo ama nedir bilmiyorum. Carsamba kontrole gitcez yine.

Himm bu super bi oneri.cok teseekkur ederim burda o anlmda gercektn sknti var.Allah cumlemizin yardimcisi olsun

Canim bEnde fikrimi yasadiklarimi solemek istedim bende 38+4 de dogurdum ilk kizimi sezwryan oldum kendime gelince hemen emdi ve emisi falanda kuvvetliydi 3300 dogdu hic sikintida yasamadik coknsukur bence bu her bebege gore degisiyo sanirim kimisi emmeme problemini falan ona baglarken kimiside benim gibi hic sorun yasamiyo

benim beyaz akıntım çok arttı losyon kıvamında
normalmi acaba yoksa enfeksiyonmu kaptım

iyi geeceler canim , ho$geldin
nasilsinizz , bebis napiyor
dogurma sakin haaa beni paranoyaya abglatmayin burda :)))

ooo saat 00,30 ben çoktan uyudum : )))
ama doğurmaya niyetim yok
aslına bakarsan doğursam iyi olur kımıldayamıyorum artık
senle günlerimiz aynı : )))

ben aslında süsü severim ama lohusa yatağında süse ne gerek canım
dediğin gibi yatarken kimse gelmesin , ben yatmazken de zaten dışarı çıkarım
sanki yatakta gurka yatacaz : )) peh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…