ne guzel seninkiler kiz , benzemiyolarki : )))Bence uyumlu olması çok güzel. Kardeşler sonuçta:) benimkide Elif ve Esma olacak.
Yok canım tanımıyorumemrenin.esi diye biri var sen tanıyormusun biz tanıyamadık
Coook tesekkurler, ins hepimize :)37. Haftada alsa bile erken doğmuş sayılmıyor artık, içini ferah tutmakla iyi ediyosun. Tedavi edilecek bi durumsada kafaya hiç takmaya gerek yok zaten. Sağlıkla kavuş bebeğine inşallah
Hayırlı doğumlar ydm. Tez zamanda ayağa kalkıp bol bol emzirirsin inşallah.
Bebeğine ve sana mutlu sağlıklı ömürler diliyorum
ben o sertleşmelere alıştım artık hiç yumuşamıyor
annem sancınmı var diyor bilmiyorum hissetmiyorum diyorum
bana göre normal ama doktorum sancın var demişti karnımı muayene ettiğinde
Hiç korkma cnm öyle olsa benim her gün doğurmam gerekirdi sürekli oluyor kasılma ama sancı yada su eşlik etmiyor yani yalancı kasılmalar korkma mg içmeye çalışkarnımda sertleşmeler oluyor 3-5 sn falan sürüyor bebek hareketli ...normal midir?
Benim 3. Sezeryan olacak 2. Sinde karın içi yapışıklık vardı 1.5 saat ameliyatta kaldım şimdi de aynı sıkıntı olabilir ve yaşadığım şehirde tam teşekküllü hastane yok o yüzden geliyorum bakalım hayırlısı canım... çocuk dr için sana en iyi önerim üniversite de Mahmut bey aklında bulunsunBenim diger dr.ben de ikisi arasnda cokkk kararsiz kaldm.sirf konfor icin ozeli sctm sanirim.senn skntin neydi?niye buraya geliyodun?
Himm bu super bi oneri.cok teseekkur ederim burda o anlmda gercektn sknti var.Allah cumlemizin yardimcisi olsunBenim 3. Sezeryan olacak 2. Sinde karın içi yapışıklık vardı 1.5 saat ameliyatta kaldım şimdi de aynı sıkıntı olabilir ve yaşadığım şehirde tam teşekküllü hastane yok o yüzden geliyorum bakalım hayırlısı canım... çocuk dr için sana en iyi önerim üniversite de Mahmut bey aklında bulunsun
Cnm bişey daha sorucam mesela cuma günü sezeryan olacaksın perşembe kullanacak mısın? Yoksa perşembe artık bırakıyor musun?
Canim bEnde fikrimi yasadiklarimi solemek istedim bende 38+4 de dogurdum ilk kizimi sezwryan oldum kendime gelince hemen emdi ve emisi falanda kuvvetliydi 3300 dogdu hic sikintida yasamadik coknsukur bence bu her bebege gore degisiyo sanirim kimisi emmeme problemini falan ona baglarken kimiside benim gibi hic sorun yasamiyoCanım sen dün ilk bebişimi 38+3 te aldılar demiştin ya ultrasonda gelişimi nasıldı? Ileri miydi geri ta da tam zamanını mı gösteriyordu? ememe gibi sorunlar neden oldu acaba? Normalde 38de hatta 37de gelişimi tamamlanıyor diyor Dr lar. Kafama takıldı.
iyi geeceler canim , ho$geldin
nasilsinizz , bebis napiyor
dogurma sakin haaa beni paranoyaya abglatmayin burda :)))
Bende simdi girdim sana talep gonderdim sanirimhadi yaa siz de mi bilmiyorsunuz
ayol ekledik ama kim olduğunu bilmiyoruz
evet canım kullananlar ekleştik
ben yeni girdim henüz acemiyim ama sanırım s.igoksu zaten cmcmsltn yazıyor
Benim kv de süslü püslü nevresim sermek istiyor. Lohusa yatağı yapacakmışız. Bende geleneklerden çok uzak bir tipim. Hiç öle hayallerim olmadı. Kına gecesi bile yapmadım düşün.
Gerek varmı ki, ben uyurken, iyi değilken zaten odaya kimseyi almam dedim ben. İyiyken ben çıkarım misafirlerin yanına. Anlamadım ki yol geçen hanı gibi herkes odama mı doluşacak?? Yatıyorsam kimse girip rahatsız etmesin bir zahmet. Bu kv ler ne kadar meraklı gösterişe, misafire herşeyi süslü püslü göstermeye. Benide süs köpeği gibi dantellere boğacak sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?