Canim bEnde fikrimi yasadiklarimi solemek istedim bende 38+4 de dogurdum ilk kizimi sezwryan oldum kendime gelince hemen emdi ve emisi falanda kuvvetliydi 3300 dogdu hic sikintida yasamadik coknsukur bence bu her bebege gore degisiyo sanirim kimisi emmeme problemini falan ona baglarken kimiside benim gibi hic sorun yasamiyo
iparkatree benimki :)Slm kizlar ig de birbirinizini eklediniz kimlerin var?varsa yazarsaniz ekliyim
Gozun aydin cnm:))Misafirler gitti. Evi supurdum. 6 aydir ilk defa ev supurmus oldum hep temizlikci yapiyordu ama ev oyle.tozluydu ki yaptim gitti. Hem bana da hareket olur dedim.
Evimin sessizligini sakinligini ozlemisim. Mutlu oldum yaw
Sanki biraz abartmislar cnm olecede bisey yaomadan oturunca insan sikilir ben kafayi yerdim bos bos oturamam :)ay gezmeye bile izin vermiyorlar bacım esir kampındayım resmendoğurunca zaten 40 gün çıkartmıcaklar evden yandık vallahi
tam olarak aynı durumdayız erkek bebeğe bulmak zor heralde kız olsa şu olur bu olur dyoduum ama halaa bulamadık oğlumuza yiğit rüzgar asrın hergun bısey cıkıyo cocuk ısımsız dogcakkizlar yaaaaa oglumun adi emre demistim
emir nasil siece iki numara için ?
OLMUYOR Bi turlu isim bulamiyoruz anlasamiyoruzz kafayi yiycemm
çocuk dogucak nerdeyse ben isim ne olacak bilmiyorum, en sevmedigim i$tir belirisizlik
elimden geleni yapaiyorum ama su isim diyemiyoruz esimle
en son hakan dedik , bugun esim durmus isim ne olacak diyor,en son o demisti halbuki hakan olsun kapatalim bu isim konusunu diye bende kabul etmistim, bu adam benim sabrimi SINIYOR((((((
Yeni buldum yazini okudumNe yazıkki sezeryan. Yatsı yı kılarken aniden suyum geldi. Gittik 1 cm di. Dr muayene etti. Kafa basmıyor nst çok iyi değil bu bence doğmaz dedi. Ben beklemek istiyorum dedim. 6 saat bekledim. Sancıyla. 6 saat sonundaki muyanemde de 1 cm olunca sezeryana aldılar. 6 saat boyunca Allah ım en hayırlısını ver diye dua ettim. Inşallah budur ben ve bebeğim için en hayırlı.
Sildinmi cnm park yatak hic kullanmadim ama sildikten sonra bolbol. Havalandir istersen bi zarari olcagini sanmiyorum havalandirirsan bir haftada gider o kokuYazdığın için sağol canım Allahım yardım etsin bize inşallah. Bu arada park yatak vardı onu kurduk ama plastik kokusu burnumun dibinde. Bu sorun olur mu ki gece uyurken?
Ekledim simdiiparkatree benimki :)
Sanıyorum bende yapıyorum onu ama normalde otururken veya yatarkende oluyor ıslatıyor su zannettiğim şey meğer afedersin çişmişKızlar hapsurunca altıma kaçırıyorum bildiğiniz az da olsa , tamamen kontrolümü kaybettim vücudum üzerimde yaaa
Canım ilk msjini göremedim ama sanırım ya doğuruyorsun ya da doğum tarihin belli oldu..hayırlı doğumlar diliyorum sana..Coook tesekkurler, ins hepimize :)
Sildinmi cnm park yatak hic kullanmadim ama sildikten sonra bolbol. Havalandir istersen bi zarari olcagini sanmiyorum havalandirirsan bir haftada gider o koku
Saol canım bak beğendiğin varsa Yakından koyarım fotoğrafınıÇoook güzel olmuş ellerine sağlık, pratikler de ayrı bi güzel duruyor.
Canım ilk msjini göremedim ama sanırım ya doğuruyorsun ya da doğum tarihin belli oldu..hayırlı doğumlar diliyorum sana..
Saol canım bak beğendiğin varsa Yakından koyarım fotoğrafını
fyz35 battaniyenin resmini tekrar koyabilir misin.
Ben de neye üzülüyorum biliyor musun mattika saclarim çok güzel oldular gür ve parlak. Doğumdan sonra dökülecek birazı yine çatal çatal olmaya başlıcak uzamicaklarkeşke saçların boyle kalsa uzatmayı düşünüyorum daha da ama boyle çatallı matalli olunca sinirlerin bozuluyor kestiriyorum yine basa dönüyoruz
Hepsini beğendim ki
hadi ya dökülecek mi bu saçlar
oysa yıllardır hiç bir şampuanın , hiçbir serumun yapamadığını benim miniğim yaptı
dökülen saçlarım geri çıktıydı ne mutluyum
geri mi dökülecek , seyrek mi olacak yine saçlarım
offf, doğumdan sonra kestirmeyi düşünüyorum ben kurtarma yolu yok mu ya
bakımda yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?