2015 Şubat Anneleri

Yazdığın için sağol canım Allahım yardım etsin bize inşallah. Bu arada park yatak vardı onu kurduk ama plastik kokusu burnumun dibinde. Bu sorun olur mu ki gece uyurken?

ay gezmeye bile izin vermiyorlar bacım esir kampındayım resmen doğurunca zaten 40 gün çıkartmıcaklar evden yandık vallahi
Sanki biraz abartmislar cnm olecede bisey yaomadan oturunca insan sikilir ben kafayi yerdim bos bos oturamam :)

iyi akşamlar canlar
yine dolmuş sayfalar
okuyup geliyorum

tam olarak aynı durumdayız erkek bebeğe bulmak zor heralde kız olsa şu olur bu olur dyoduum ama halaa bulamadık oğlumuza yiğit rüzgar asrın hergun bısey cıkıyo cocuk ısımsız dogcak

Yeni buldum yazini okudum
Hayirli olsun Rabbim.saglikli uzun omur versin.
Simdi.daha iyisinizdir inşallah.

Yazdığın için sağol canım Allahım yardım etsin bize inşallah. Bu arada park yatak vardı onu kurduk ama plastik kokusu burnumun dibinde. Bu sorun olur mu ki gece uyurken?
Sildinmi cnm park yatak hic kullanmadim ama sildikten sonra bolbol. Havalandir istersen bi zarari olcagini sanmiyorum havalandirirsan bir haftada gider o koku

Belim ayrılıyor ikiye kesik kesik sancılarım var sanki ama düzenli değil ay doğurcak olsam eve arabayla 20 hastaneye 30 dk uzaklıktayız elekÇi gibi geziyorum gezerken doğurmasam bari

Kızlar hapsurunca altıma kaçırıyorum bildiğiniz az da olsa , tamamen kontrolümü kaybettim vücudum üzerimde yaaa
Sanıyorum bende yapıyorum onu ama normalde otururken veya yatarkende oluyor ıslatıyor su zannettiğim şey meğer afedersin çişmiş çocuk kanalda dedi Dr torbana baskı yapıyor normal Sıkma canını dedi az kaldı canım sabretcez

hadi ya dökülecek mi bu saçlar
oysa yıllardır hiç bir şampuanın , hiçbir serumun yapamadığını benim miniğim yaptı
dökülen saçlarım geri çıktıydı ne mutluyum
geri mi dökülecek , seyrek mi olacak yine saçlarım
offf, doğumdan sonra kestirmeyi düşünüyorum ben kurtarma yolu yok mu ya
bakımda yaparım

Demir hapına devam edersen dökülmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…