2015 Şubat Anneleri

krizantemcik nasıl gidiyor? Eylül hanım nasıl?
Iyi gidiyor ama çok yorucu canım yaa.. bi de dehşet bi duygusallik yaşıyorum herseye ağlıyorum en ufak bişiye moralim bozuluyor..Eylül kirkini çıkarsa ben de şu lohusaliktan kurtulsam da normal hayatımiza dönsek diyorum..sen ne yaptın gün netleşti mi ? Haftaya çok doğum var sanırım

ooo saat 00,30 ben çoktan uyudum : )))
ama doğurmaya niyetim yok
aslına bakarsan doğursam iyi olur kımıldayamıyorum artık
senle günlerimiz aynı : )))
he o yuzden soruyorum nasilsin dogurma durumu varmi diye
erkekn daha sekerim dogurma zatenn dahaaa
yok oyle mizikçilik tasimasi zor diye erken mi dogurcaz garibanlari, ne kadar dursalar kâr
annelik en çok fedakârlik isteyen en nankor meslek diyebiliriz :))

selamlar kızlar.baya yoğun bi haftadan sonra geldim.geçen hafta kontrolde yine sancılarım çıktı.dr açılmam var mı diye baktı.açılma yok ama rahim baya yumuşamış dedi.benim sıpa makat durduğu için az daha sezeryana giriyordum.neyseki serum alıp geçrdim sancıları.baş geliş olsaydı belki doğurmuştum bile..

Gule gule kullan aldıklarıni canim. Sterilizasyon makinesinde biberon emzik gogus kalkani sut pompasi ekipmanlarinin bazilari steril ediliyor yani tırnak makasi icin ayni makine kullanimi cok uygun olmaz sanirim onu alkolle temizlesen de olur. Emzirme yastigi kimine gore rahatlik kimine gore gereksiz ama bosa gitmiyo o bebek biraz buyusun uzerine karin ustu yatrip boyun kaslarını guclndrme egzersizleri yaptriyirsun az daha oturur hale gelince beline sirtina destek bariyer olarak kullanıyorsun fonksiyonel baya :) aldiklarinda fuzuli bisey yok sut torbasi da dursun gerekirse elle de sagar koyarsn yeterki sut bol olsun canm

Belim ayrılıyor ikiye kesik kesik sancılarım var sanki ama düzenli değil ay doğurcak olsam eve arabayla 20 hastaneye 30 dk uzaklıktayız elekÇi gibi geziyorum gezerken doğurmasam bari

senin safak yaklasti bence demedi deme

canim bi akinti geliyor eline yapisan ve uzayan
tr si tipaç gibi bisey olmasi lazim o geldimi dogum basladi demek oluyor
oyle bisey deil demi ?
netde bakdim TIKAç geçiyor nisan da deniyormus, ben bunu oglumda gormustum
hastaneyi aradigimdada dogum basliyor demislerdi, simdi ben nisan mi gordumki o zman, ama saydam renkliydi

PARK YATAk kokuyor demis litchi yani plastik kokuyor demis
bendemi açip havalandirsam , hastanedeyken kursun esim diyordum ama kokacagi hiç aklima gelmemisti : (

Seni merak ediyordum ben de aldim gerci haberlerini hayattan iyi olmna sevindim hala donmedi mi sıpa bak inatci keciye sancilarla donuverr insallah. Sezeryana aliniyordum demissin az daha nasil oldu o surec kimin fikriydi doktirun durusu tavri nasildi canim. Yarin ben de kontrole gidiyorum nasipse bakalm bizde durumlar ne

Kızlar şu face de instagram da yemek koyanlara iyice sinir olmaya başladım gecenin bu vakti birinin koyduğu resim yüzünden canım istedi için kötü tarafı karnımda çok acıktı zeytin ekmek yiyorum oturmuş ama o koyanın da alacağı olsun yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…