buraya resim yüklemek çok zor olmuyo ikide bir baya ördük yani daha battaniyeler var sıkıntı olmazsa yüklerim esoba ya battaniye yüklicem bi türlü olmuyor
Iyi gidiyor ama çok yorucu canım yaa.. bi de dehşet bi duygusallik yaşıyorum herseye ağlıyorum en ufak bişiye moralim bozuluyor..Eylül kirkini çıkarsa ben de şu lohusaliktan kurtulsam da normal hayatımiza dönsek diyorum..sen ne yaptın gün netleşti mi ? Haftaya çok doğum var sanırımkrizantemcik nasıl gidiyor? Eylül hanım nasıl?
he o yuzden soruyorum nasilsin dogurma durumu varmi diyeooo saat 00,30 ben çoktan uyudum : )))
ama doğurmaya niyetim yok
aslına bakarsan doğursam iyi olur kımıldayamıyorum artık
senle günlerimiz aynı : )))
erken dahaaaaa :))Ateş basıyor beni yaa, acayip terliyorum.
Bu ne arkadaş yaaa ben artık doğurmak istiyorum yetti gayrı
Asıl ter emzirirken basıyor :) herkes mi öyle yoksa bana mi özel bilmem ama emzirirken şipir şipir ter akiyor benden :)Ateş basıyor beni yaa, acayip terliyorum.
Bu ne arkadaş yaaa ben artık doğurmak istiyorum yetti gayrı
canim bi akinti geliyor eline yapisan ve uzayanbenim beyaz akıntım çok arttı losyon kıvamında
normalmi acaba yoksa enfeksiyonmu kaptım
Yatak odanin kapisi acik yatiyosan bisey olmaz cnmYeni kurduk yarın sileyim diyorum ama gece burnumun dibinde olucak
canim bi akinti geliyor eline yapisan ve uzayan
tr si tipaç gibi bisey olmasi lazim o geldimi dogum basladi demek oluyor
oyle bisey deil demi ?
Gördüm teşekkür ettim. Ordan mesaj gönderildiğini de bilmiyordum.Yeni gördüm msjı canım koyayım da yüklenmiyor ya ben sana iğ den atayım bak
Canım çok teşekkür ederim açıklaman için. Insan yine de sezeryan bile olsa Gününü beklesek mi diye düşünmeden edemiyor tabii. Ben bugün birsürü bişey aldım doğru mu aldım bilmiyırum onu da sorabilir miyim? Mesela sterilizatör aldım ama biberon almadım. Stetilizatörde Tırnak makasını falan steril edebiliyor muyuz? Saç fırçası tarağı Tırnak makası törpüsü aldım. Göğüs Kalkan'ı ve Göğüs pedi aldım. Ucu acırsa emzirirken kullanmak için Göğüs koruyucu adında bişey aldım. Lansinoh süt saklama poşeti aldım ama süt sağma makinem yok. Mustela şampuan vücut sütü ve sudokrem pişik kremi aldım. Temazsız ateş ölçer aldım. Kundak battaniye polar ve penye battaniye aldım. 2 numara bebek bezi premium care Prima aldım. Emzirme yastığı diye bişey ay şeklinde bir yastık aldım. Bunlardan gereksiz olanları var mı? Bize ilk Çocuğunuz mu dediler evet diyince bunları aldırdılar işte.
Belim ayrılıyor ikiye kesik kesik sancılarım var sanki ama düzenli değil ay doğurcak olsam eve arabayla 20 hastaneye 30 dk uzaklıktayızelekÇi gibi geziyorum gezerken doğurmasam bari
netde bakdim TIKAç geçiyor nisan da deniyormus, ben bunu oglumda gormustumcanim bi akinti geliyor eline yapisan ve uzayan
tr si tipaç gibi bisey olmasi lazim o geldimi dogum basladi demek oluyor
oyle bisey deil demi ?
netde bakdim tikaç diger adi nisanmistıpaç dediğin nişan mı
yok yaa bildiğin beyaz kıvamlı bu
selamlar kızlar.baya yoğun bi haftadan sonra geldim.geçen hafta kontrolde yine sancılarım r açılmam var mı diye baktı.açılma yok ama rahim baya yumuşamış dedi.benim sıpa makdoktorun için az daha sezeryana giriyordum.neyseki serum alıp geçrdim sancıları.baş geliş olsaydı belki doğurmuştum bile..
Tıkar ne yahu bende akıntı hep var sizde yokmu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?