2015 Şubat Anneleri

erken dahaaaaa :))
37. Haftam bitti hadi bi hafta daha kalsın sonra gelsin yavrucak, sıkıldım yaw.
Gerçi hiç geleceği de yok gibi dün nstye girdim hiç sancı yok aradabir 70-80 o kadar

Asıl ter emzirirken basıyor :) herkes mi öyle yoksa bana mi özel bilmem ama emzirirken şipir şipir ter akiyor benden :)
Hadi yaaa bende doğurayımda kurtulayım diyodum
Minnoşun çok mu yoruyor emerken seni annesi

yok erken gelmesin zaman çabucak geçsin : )))
geçen hafta alta alta vuruyordu
dün bişeyler oldu pozisyonu değişti galiba
çok değişik vuruyor , eğer hala başı aşağıdaysa ayaklarını ayırdı bu kız sağdan soldan vuruyor

imzana gore 22 gun var ne bileyim, ben çocuklarin 40 . haftaad dogmasina alistim, 37-38 erken gelior bana :))))

Demir hapına devam edersen dökülmez.
hep iyiyd

demir hapı kullanmıyorum ki
bu aya kadar iyiydi değerler , bu ay biraz düşmüş ama
ilaç kullanmicam, kabız olmaya hiç niyetim yok
üzüme , kırmızı pancara verdim kendimi

ayy canım valla o kadar koşuşturmalı geçtiki.hiç vaktim olmadı.ben eve yakın bi hastaneye gitmiştim acaba döndümü diye.nst girince olanlar oldu..hemen aradım bizim doktoru serum al dedi durmazsa sezo dedi.makat doğum yaptırmam diyor.daha ayrıntılı konuşcam ama son ana kadar bekliyicem inşallah dönmesini.ebe abla ile konuşmuştuk zaten.en son altarnetif ultrason ile kontrol ederek döndürebilirim demişti.yani doktor ebe ile bi istişare durumu acil gerekiyo.inşallah her şeyiniz yolundadır canım yaa.inan böylesi çok zor...

pozsiyonu ne yonde degisecek ki
ba$ a$agi dönmü$müydu son kontrolde ?

bitti geçmiş
tembel öğrenciler gibi biraz atlaya atlaya okudum
yoksa eski sayfalar bitmeden , uykum gelecekti
erken uyuyorum ben malum hala çalışıyorum 7 iş günüm kaldı

hep iyiyd

demir hapı kullanmıyorum ki
bu aya kadar iyiydi değerler , bu ay biraz düşmüş ama
ilaç kullanmicam, kabız olmaya hiç niyetim yok
üzüme , kırmızı pancara verdim kendimi
ET YE canim bosver uzumu pekmezi pancari

hayvansal proteindeki aldigin demiri hiç biseyden alamasin, emilimleri ayni deil
mesela 1 -2 kofteden aldigin demiri almak için 1 kasa ispanak yemen lazim, vucudtaki emilim farkliligindan dolayi
balik tavuk artik ne seviyorsan onu ye, her gun yumurta yemeye çalis

et te yiyorum, yumurtada
tavuğu hamile kaldığımdan beri daha geçen hafta yedim
balık yiyoz her hafta
onlar akşam yemeğinde gündüz de öyle işte : ))

Yok aslında yormuyor minigim ama acayip sıcak basıyor :) olsun herseye deger onun öyle sokulup cuk cuk emmesi :)
ayyy ben bayiliirm çocuk emzirmeye :))))))
sirf bu emzirme için 10 tane çocuk dogurbailirim : ))) çok seviyorum ve haz duyyorum o cork corkk emmelerindenn
maa$alalh canim melegine
aklima emzirme gelince duygulandim valla

evet dönmüş dediydi dok
başı aşağıdaydı
şimdi az daha uğraşsa böbreğime vuracak
karnım yamuk yumuk 2 gündür
bobregindeki elleri yada poposu oluyor galiba
elleri tamamda bu çocuklar popoyla nasil vuruyolar acaba, dansoz gibi kivriiyolar heerhalde içerde :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…