yok canim yenii@maral senin park yatak eski degil mi oncekilerden yani oyleyse kokmuyordur merak etme litchi yeni aldi ya koku ondandr
37. Haftam bitti hadi bi hafta daha kalsın sonra gelsin yavrucak, sıkıldım yaw.erken dahaaaaa :))
Hadi yaaa bende doğurayımda kurtulayım diyodumAsıl ter emzirirken basıyor :) herkes mi öyle yoksa bana mi özel bilmem ama emzirirken şipir şipir ter akiyor benden :)
de oluyorkarnımda sertleşmeler oluyor 3-5 sn falan sürüyor bebek hareketli ...normal midir?
akinti bende hep var da çogaldi losyon kivami falan deyince arkadas aklima dogum habercisi olan akinti geldi,oda nisan mis yeni ogrendim : )Tıkar ne yahu bende akıntı hep var sizde yokmu ki
he o yuzden soruyorum nasilsin dogurma durumu varmi diye
erkekn daha sekerim dogurma zatenn dahaaa
yok oyle mizikçilik tasimasi zor diye erken mi dogurcaz garibanlari, ne kadar dursalar kâr
annelik en çok fedakârlik isteyen en nankor meslek diyebiliriz :))
imzana gore 22 gun var ne bileyim, ben çocuklarin 40 . haftaad dogmasina alistim, 37-38 erken gelior bana :))))37. Haftam bitti hadi bi hafta daha kalsın sonra gelsin yavrucak, sıkıldım yaw.
Gerçi hiç geleceği de yok gibi dün nstye girdim hiç sancı yok aradabir 70-80 o kadar
Hadi yaaa bende doğurayımda kurtulayım diyodum
Minnoşun çok mu yoruyor emerken seni annesi
hep iyiydDemir hapına devam edersen dökülmez.
ayy canım valla o kadar koşuşturmalı geçtiki.hiç vaktim olmadı.ben eve yakın bi hastaneye gitmiştim acaba döndümü diye.nst girince olanlar oldu..hemen aradım bizim doktoru serum al dedi durmazsa sezo dedi.makat doğum yaptırmam diyor.daha ayrıntılı konuşcam ama son ana kadar bekliyicem inşallah dönmesini.ebe abla ile konuşmuştuk zaten.en son altarnetif ultrason ile kontrol ederek döndürebilirim demişti.yani doktor ebe ile bi istişare durumu acil gerekiyo.inşallah her şeyiniz yolundadır canım yaa.inan böylesi çok zor...Seni merak ediyordum ben de aldim gerci haberlerini hayattan iyi olmna sevindimhala donmedi mi sıpa bak inatci keciye sancilarla donuverr insallah. Sezeryana aliniyordum demissin az daha nasil oldu o surec kimin fikriydi doktirun durusu tavri nasildi canim. Yarin ben de kontrole gidiyorum nasipse bakalm bizde durumlar ne
pozsiyonu ne yonde degisecek kiyok erken gelmesin zaman çabucak geçsin : )))
geçen hafta alta alta vuruyordu
dün bişeyler oldu pozisyonu değişti galiba
çok değişik vuruyor , eğer hala başı aşağıdaysa ayaklarını ayırdı bu kız sağdan soldan vuruyor
Yok aslında yormuyor minigim ama acayip sıcak basıyor :) olsun herseye deger onun öyle sokulup cuk cuk emmesi :)Hadi yaaa bende doğurayımda kurtulayım diyodum
Minnoşun çok mu yoruyor emerken seni annesi
pozsiyonu ne yonde degisecek ki
ba$ a$agi dönmü$müydu son kontrolde ?
ET YE canim bosver uzumu pekmezi pancarihep iyiyd
demir hapı kullanmıyorum ki
bu aya kadar iyiydi değerler , bu ay biraz düşmüş ama
ilaç kullanmicam, kabız olmaya hiç niyetim yok
üzüme , kırmızı pancara verdim kendimi
Yok aslında yormuyor minigim ama acayip sıcak basıyor :) olsun herseye deger onun öyle sokulup cuk cuk emmesi :)
ET YE canim bosver uzumu pekmezi pancari
hayvansal proteindeki aldigin demiri hiç biseyden alamasin, emilimleri ayni deil
mesela 1 -2 kofteden aldigin demiri almak için 1 kasa ispanak yemen lazim, vucudtaki emilim farkliligindan dolayi
balik tavuk artik ne seviyorsan onu ye, her gun yumurta yemeye çalis
ayyy ben bayiliirm çocuk emzirmeye :))))))Yok aslında yormuyor minigim ama acayip sıcak basıyor :) olsun herseye deger onun öyle sokulup cuk cuk emmesi :)
demir de kullansan cinko da kullansan dokuluyor. Hormonlar degisiyor hamilelikte ve sonrasinda. O yuzden. Tabi ilaclari kullanmazsak cok fena dokulurDemir hapına devam edersen dökülmez.
Valla kaç gün sürer bilmiyorum cnm da ben tüm hamileligimde de sıcak basmasindan şikayetciydim dogurunca geçer belki diyordum ama gecmiyormus :)o sıcak basması 40 gün mü sürecekmiş
hiç de sevmem sıcağı peff
bobregindeki elleri yada poposu oluyor galibaevet dönmüş dediydi dok
başı aşağıdaydı
şimdi az daha uğraşsa böbreğime vuracak
karnım yamuk yumuk 2 gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?