2015 Şubat Anneleri

ayyy ben bayiliirm çocuk emzirmeye :))))))
sirf bu emzirme için 10 tane çocuk dogurbailirim : ))) çok seviyorum ve haz duyyorum o cork corkk emmelerindenn
maa$alalh canim melegine
aklima emzirme gelince duygulandim valla
Ben de emzirirken çok tuhaf oluyorum ya bgn eylul emdi ben agladim. .gerçi ben bgn herseye ağladım o başka da

karnımda sertleşmeler oluyor 3-5 sn falan sürüyor bebek hareketli ...normal midir?

Canım bnmde oluyor 2 gecedir karnımda aralıklarla sertleşme kasılma hissediyorum içerden kasılıyor sertleşiyor sonra geçiyor. Sanırım rahim hazırlanıyor doğum için.

Sanki biraz abartmislar cnm olecede bisey yaomadan oturunca insan sikilir ben kafayi yerdim bos bos oturamam :)

Eveeeeeeeet bncede ama elimden bişi gelmiyor sıkıldım o yüzden de bir an önce doğursam mı die düşünmeye başladım ufaktn.

Belim ayrılıyor ikiye kesik kesik sancılarım var sanki ama düzenli değil ay doğurcak olsam eve arabayla 20 hastaneye 30 dk uzaklıktayız elekÇi gibi geziyorum gezerken doğurmasam bari

Aynen bnde de var bacım kasıklara ve bele ara ara vuruyor belli bir düzeni yok ama aşağıya baskı oluyor kasık kemiklerim ayrılacak gibi oluyor snra geçiyor hafifliyor snra tekrar geliyor şiddetlenerek ama aralarında düzenli zmn yok kafasına göre geliyor doğurcaz da bakalım ne zmna ben ocak son haftasına belkide önmüzde ki 2-3 güne doğurcam galiba ya aha yine geldi aşağıdan ağrı sancı adet ağrısına benziyor alttan geliyor hafiften şiddeti arttırıyor ikiye ayrılıcak gibi oluyo alt tarafım sonra hafifliyor azalıyor kayboluyor

tıpaç dediğin nişan mı
yok yaa bildiğin beyaz kıvamlı bu

Canım benim 1-2 aydır öle beyaz kıvamlı akıntı oluyor bazen çok ayakta kalınca birden geliyor hatta ufak bir yeri ıslatıyor çamaşırda bnde altıma kaçırdım sanıyorum bakıyorum akıntı gelmiş. Normal yani nişan fln olsa ben 2 aydır fln var doğururdum çoktan :)

Canım FSM den mi geçiceksin bilmiyorum ama gişeleri kapatmışlar 4 tane o yüzden trafik biraz daha artabilir tedbirli ol emi hbrin olsun erkenden çık yola. Hayırlı hbrlerle gel inşAllah.

et te yiyorum, yumurtada
tavuğu hamile kaldığımdan beri daha geçen hafta yedim
balık yiyoz her hafta
onlar akşam yemeğinde gündüz de öyle işte : ))
:) o zaman gunduzde ye sekerim yetmiyor demekki
kan hapini iki gune bir olsun denesen olmazmiki
arada tekleme yapmayinca sukur benim kabizlik geçti son haftalarda,bi basladimi baya bi çekiyorumda duzelip her gun çikincada oyle gidiyor artik duzeni

Valla kaç gün sürer bilmiyorum cnm da ben tüm hamileligimde de sıcak basmasindan şikayetciydim dogurunca geçer belki diyordum ama gecmiyormus :)

bana da arada geliyorlar
ama bizim işyeride çok sıcak onunda etkisi var
Allah yardımcımız olsun
Eylül büyüdü mü

kan çok düşmemiş
11 alt değer benimki 10,6 çıkmış
kurtarabilirim diye düşündüm ama

bobregindeki elleri yada poposu oluyor galiba
elleri tamamda bu çocuklar popoyla nasil vuruyolar acaba, dansoz gibi kivriiyolar heerhalde içerde :))))))))

eli aşağıda değil midir
kafası aşağıdaysa
yok popo işi değil bu
ayakları bence minik minik bişey değiyor

dün instagrama kaydolayım dedim beceremedim
ne zormuş nasıl yapacam onu bana da deyinde bende gireyim oraya yaw : ))

imzana gore 22 gun var ne bileyim, ben çocuklarin 40 . haftaad dogmasina alistim, 37-38 erken gelior bana :))))
Bendee en başından beri 38. Haftayı istiyorum. Hem gelişimi tamamlanmış olur hemde o iki haftayı bebişimle geçiririm diye. Mayıs 11de işe dönücem çünkü

Yok aslında yormuyor minigim ama acayip sıcak basıyor :) olsun herseye deger onun öyle sokulup cuk cuk emmesi :)
Oyyy canım benim, çok özendim Sana şimdi
Bende hep bebişimi emzirirken hayal ediyorum kendimi,çok huzur verici bi görüntü bence. Yeğenlerimide emerken hep izlerdim bayılıyorum o hallerine

eli aşağıda değil midir
kafası aşağıdaysa
yok popo işi değil bu
ayakları bence minik minik bişey değiyor
kafa asagidaysa elleride orda bi yerdedir iste :)
ben arada kizin oyuncak beebeklerinden alip bakiyorum karnima koyup :)))))))))))
bebegin kafasini asagi getiiryorum falan

pozsiyon degismediyse elleridir o, bana dr kafasi asagida ayaklar yukada eller ve popo sagda solda demisti

kan çok düşmemiş
11 alt değer benimki 10,6 çıkmış
kurtarabilirim diye düşündüm ama
him idare eder o zaman,hamilelikde 10 akadar izin var galiba sen yinede kendine dikkat et
emzirincede duusyor çunku
bu kan ve vitamin degerlerinde eksiklik oldugunda bebege hiç bi zaman bisey olmuyor, o alacagini alip isini goruyor olan anneye oluyor depolari bosaliyor
e bizimde saglikli olmamiz lazimki iyi bakabilleim bebi$leree

bi de gündüz nerde bulayım eti , butu : ))
çalışıyorum ya, iş yerine anca meyve , çerez falan götürüyorum
daha 7 iş günüm var

Slm kızlar bugün Dr a gittim kontrolü vardı. Benim bebis yan duruyorMuş . Aslında bende öyle hissediyordum ama hiç duymadığı bişey olunca şaşırdım. Başka bebeği yan duran var mı.

bi de gündüz nerde bulayım eti , butu : ))
çalışıyorum ya, iş yerine anca meyve , çerez falan götürüyorum
daha 7 iş günüm var
himm çalisiyorsan baska tabii
çokmus yaaa 7 gun
Allah kolaylik versin
7 gun çok deilde bizim durumumuzdaki biri için çok : )

Slm kızlar bugün Dr a gittim kontrolü vardı. Benim bebis yan duruyorMuş . Aslında bende öyle hissediyordum ama hiç duymadığı bişey olunca şaşırdım. Başka bebeği yan duran var mı.
yan derken makat olmuyormu

tabi canım
annelik zor zanaat vesselam
depolar boşalıyor , beslenme en önemlisi
ben çok önem veririm beslenmeme, yani normalde de, öyle hazır gıdalar yemem, fast food yemem
mesela bebeğe karar verdikten sonra hiç ağrı kesici bile kullanmadım .

Bendee en başından beri 38. Haftayı istiyorum. Hem gelişimi tamamlanmış olur hemde o iki haftayı bebişimle geçiririm diye. Mayıs 11de işe dönücem çünkü
Alalh gonlune gore versin canim
valla bilmemki napsan dogmasi için
bol hareket etmeye çalis, kar kis çok deilse yurumeye çalis

himm çalisiyorsan baska tabii
çokmus yaaa 7 gun
Allah kolaylik versin
7 gun çok deilde bizim durumumuzdaki biri için çok : )

kız valla bu geçtiğimiz hafta sürünerek gittim geldim resmen bu hafta nasıl geçer bilmem gözümde çok büyüyor
kar yağsada tatil olsa
ama havanında hiç niyeti yok , beyaz taneleri dökmeye : (((

benimki de 29 da yandı
32 de dönmüştü
ama dün bişeyler oldu sanki , kuşkulanıyorum
karnım yamuk yumuk oldu
inşallah değişmememiştir pozisyonu
ama seninde daha günün var
döner beklemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…