2015 Şubat Anneleri

yan derken makat olmuyormu
makat olmaz canım yan durması demek bebeğin başı sağ tarafındaysa ayaklarını sola doğru uzatıp vajinaya paralel olur normalde makat gelişti bebek vajinaya dik olur ama poposu aşağıda olur. Normal doğum pozisyonunda da yine vajinaya dik olur başı aşağıda olur.

benimki de 29 da yandı
32 de dönmüştü
ama dün bişeyler oldu sanki , kuşkulanıyorum
karnım yamuk yumuk oldu
inşallah değişmememiştir pozisyonu
ama seninde daha günün var
döner beklemek lazım
Inşallah döner. Benim yaklaşık 1 ay önce baş asagiydi şimdide böyle olmuş. Ilk dogumum normal Olduğu için bunuda normal istiyorum. Nasip olur inşallah

Alalh gonlune gore versin canim
valla bilmemki napsan dogmasi için
bol hareket etmeye çalis, kar kis çok deilse yurumeye çalis
Âmin canım sağolasın,cümlemizin inşallah :)
Temizlik yapmayı düşünüyorum bu hafta, özellikle halı silmek işe yarıyomuş

İyi geceler kızlar. Sancilarim çoğaldı ayni oğlundaki gibi oldum hastaneye gidip gitmeme konusunda kararsizim.ama bebek aşağı indi sanki her an cikacakmis gibi hissediyorum.hazirliklarimi tamamlamaya çalışıyorum çantamı begenmedim tekrardan duzenledim.sanırım sabahı bekleyemicez.dua edin bize olur mu hepinizi çok seviyorum

kız valla bu geçtiğimiz hafta sürünerek gittim geldim resmen bu hafta nasıl geçer bilmem gözümde çok büyüyor
kar yağsada tatil olsa
ama havanında hiç niyeti yok , beyaz taneleri dökmeye : (((
dogrudur ben evin içinde surunuyorum resmen
rapor alsan olmazmi , saglik raporu yanii

Süt için Malt içiyor musun? İçinde B kompleks vitaminleri var. Bir arkadaşım sürekli B kompleks vitaminleri kullanıyordu sinirleri Demir gibi olmuştu. Ağlamak istiyorum anlayamıyorum diyordu. Belki iyi gelebilir. Bizim gün olarak Perşembe veya cuma dedik sanırım perşembe olabilir.

Âmin canım sağolasın,cümlemizin inşallah :)
Temizlik yapmayı düşünüyorum bu hafta, özellikle halı silmek işe yarıyomuş
ben koltuk sildim ama doğurmadım daha canım belli olmuyor ya paşanın keyfi içerde iyi sanırım benim, daha 3 güne kadar ağrı sızı kasılma hiç bişi yamadım son 3 gündür bişiler oluyor ama bakalım ne zmna gelecek paşazadem

oyyyyyy kim gelmisss, rabbim kolay dogum nasip etsin canim hayurliisyla sagliklica gelsin insallah bebisinnn
habet et bizi haaa, uçuncu dogum bu evde fazla beklemeye gelmez oyalanma hastaneye gitmek için

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım çok zorlama kendini git hastaneye bi avazda Kurtul inşallah

canım İnşAllah sağlıkla kolaylıkla doğurur evladına kavuşursun. Dualarım seninle idolumsun zaten bnde sni çok seviyorum

Bana da bugün çok oldu işte aynı şeyleri yaşıyoruz senle

Hayırlısıyla al kucağına canım inşaAllah.

Canım sağlıkla kucağın al inşallah :) kolaycacik olsun dogumun :)

Bana da bugün çok oldu işte aynı şeyleri yaşıyoruz senle

Vallahi aynen öle canım ya eş zmnlarda doğurabiliriz.
Şuan alttan kasıktn gelen ağrılar yok ama belim ortadan ikiye ayrılıyor gibi ağrıyor
Hazırlık başladı vucudumda öncesinde pek ağrı sızı yaşamadığım için biraz tedirginim doğum başltn sancılarmıdır die ama bni iki büklüm yapmıyorlar die kim beşyüzmilyara bakıyorum biryndan burdayım. Kardeşim abla diyor ara tatilim bitip gidicem üni. dönücem ne zmn doğurcan artık doğur diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…