makat olmaz canım yan durması demek bebeğin başı sağ tarafındaysa ayaklarını sola doğru uzatıp vajinaya paralel olur normalde makat gelişti bebek vajinaya dik olur ama poposu aşağıda olur. Normal doğum pozisyonunda da yine vajinaya dik olur başı aşağıda olur.yan derken makat olmuyormu
Yok resmen yan yatıyor benimki kafası solumda ayakları sağımda keyif yapıyor herhalde.yan derken makat olmuyormu
Inşallah döner. Benim yaklaşık 1 ay önce baş asagiydi şimdide böyle olmuş. Ilk dogumum normal Olduğu için bunuda normal istiyorum. Nasip olur inşallahbenimki de 29 da yandı
32 de dönmüştü
ama dün bişeyler oldu sanki , kuşkulanıyorum
karnım yamuk yumuk oldu
inşallah değişmememiştir pozisyonu
ama seninde daha günün var
döner beklemek lazım
Âmin canım sağolasın,cümlemizin inşallah :)Alalh gonlune gore versin canim
valla bilmemki napsan dogmasi için
bol hareket etmeye çalis, kar kis çok deilse yurumeye çalis
dogrudur ben evin içinde surunuyorum resmenkız valla bu geçtiğimiz hafta sürünerek gittim geldim resmen bu hafta nasıl geçer bilmem gözümde çok büyüyor
kar yağsada tatil olsa
ama havanında hiç niyeti yok , beyaz taneleri dökmeye : (((
Valla sanıyorum ölesafak yaklasti bence demedi deme
gel benim halillarida sil szninki az gelirseeeÂmin canım sağolasın,cümlemizin inşallah :)
Temizlik yapmayı düşünüyorum bu hafta, özellikle halı silmek işe yarıyomuş
Iyi gidiyor ama çok yorucu canım yaa.. bi de dehşet bi duygusallik yaşıyorum herseye ağlıyorum en ufak bişiye moralim bozuluyor..Eylül kirkini çıkarsa ben de şu lohusaliktan kurtulsam da normal hayatımiza dönsek diyorum..sen ne yaptın gün netleşti mi ? Haftaya çok doğum var sanırım
ben koltuk sildim ama doğurmadım daha canım belli olmuyor ya paşanın keyfi içerde iyi sanırım benim, daha 3 güne kadar ağrı sızı kasılma hiç bişi yamadım son 3 gündür bişiler oluyor ama bakalım ne zmna gelecek paşazademÂmin canım sağolasın,cümlemizin inşallah :)
Temizlik yapmayı düşünüyorum bu hafta, özellikle halı silmek işe yarıyomuş
oyyyyyy kim gelmisss, rabbim kolay dogum nasip etsin canim hayurliisyla sagliklica gelsin insallah bebisinnnİyi geceler kızlar. Sancilarim çoğaldı ayni oğlundaki gibi oldum hastaneye gidip gitmeme konusunda kararsizim.ama bebek aşağı indi sanki her an cikacakmis gibi hissediyorum.hazirliklarimi tamamlamaya çalışıyorum çantamı begenmedim tekrardan duzenledim.sanırım sabahı bekleyemicez.dua edin bize olur mu hepinizi çok seviyorum
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım çok zorlama kendini git hastaneye bi avazda Kurtul inşallahİyi geceler kızlar. Sancilarim çoğaldı ayni oğlundaki gibi oldum hastaneye gidip gitmeme konusunda kararsizim.ama bebek aşağı indi sanki her an cikacakmis gibi hissediyorum.hazirliklarimi tamamlamaya çalışıyorum çantamı begenmedim tekrardan duzenledim.sanırım sabahı bekleyemicez.dua edin bize olur mu hepinizi çok seviyorum
canım İnşAllah sağlıkla kolaylıkla doğurur evladına kavuşursun. Dualarım seninle idolumsun zaten bnde sni çok seviyorumİyi geceler kızlar. Sancilarim çoğaldı ayni oğlundaki gibi oldum hastaneye gidip gitmeme konusunda kararsizim.ama bebek aşağı indi sanki her an cikacakmis gibi hissediyorum.hazirliklarimi tamamlamaya çalışıyorum çantamı begenmedim tekrardan duzenledim.sanırım sabahı bekleyemicez.dua edin bize olur mu hepinizi çok seviyorum
Bana da bugün çok oldu işte aynı şeyleri yaşıyoruz senleben koltuk sildim ama doğurmadım daha canım belli olmuyor ya paşanın keyfi içerde iyi sanırım benim, daha 3 güne kadar ağrı sızı kasılma hiç bişi yamadım son 3 gündür bişiler oluyor ama bakalım ne zmna gelecek paşazadem
Hayırlısıyla al kucağına canım inşaAllah.İyi geceler kızlar. Sancilarim çoğaldı ayni oğlundaki gibi oldum hastaneye gidip gitmeme konusunda kararsizim.ama bebek aşağı indi sanki her an cikacakmis gibi hissediyorum.hazirliklarimi tamamlamaya çalışıyorum çantamı begenmedim tekrardan duzenledim.sanırım sabahı bekleyemicez.dua edin bize olur mu hepinizi çok seviyorum
Yatak odanin kapisi acik yatiyosan bisey olmaz cnm
İyi geceler kızlar. Sancilarim çoğaldı ayni oğlundaki gibi oldum hastaneye gidip gitmeme konusunda kararsizim.ama bebek aşağı indi sanki her an cikacakmis gibi hissediyorum.hazirliklarimi tamamlamaya çalışıyorum çantamı begenmedim tekrardan duzenledim.sanırım sabahı bekleyemicez.dua edin bize olur mu hepinizi çok seviyorum
Bana da bugün çok oldu işte aynı şeyleri yaşıyoruz senle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?