Gule gule kullan aldıklarıni canim. Sterilizasyon makinesinde biberon emzik gogus kalkani sut pompasi ekipmanlarinin bazilari steril ediliyor yani tırnak makasi icin ayni makine kullanimi cok uygun olmaz sanirim onu alkolle temizlesen de olur. Emzirme yastigi kimine gore rahatlik kimine gore gereksiz ama bosa gitmiyo o bebek biraz buyusun uzerine karin ustu yatrip boyun kaslarını guclndrme egzersizleri yaptriyirsun az daha oturur hale gelince beline sirtina destek bariyer olarak kullanıyorsun fonksiyonel baya :) aldiklarinda fuzuli bisey yok sut torbasi da dursun gerekirse elle de sagar koyarsn yeterki sut bol olsun canm
senin safak yaklasti bence demedi deme
Hepimiz aynı gün gidip hastaneye yatmayalım sonraBenm gönlümde de hep 2 Şubat var :)
PARK YATAk kokuyor demis litchi yani plastik kokuyor demis
bendemi açip havalandirsam , hastanedeyken kursun esim diyordum ama kokacagi hiç aklima gelmemisti : (
Bi tanecik halım var ama koltuk silme de aynı görevi görür fikrindeyimgel benim halillarida sil szninki az gelirseee
Kızlar şu face de instagram da yemek koyanlara iyice sinir olmaya başladım gecenin bu vakti birinin koyduğu resim yüzünden canım istedi için kötü tarafı karnımda çok acıktı zeytin ekmek yiyorum oturmuş ama o koyanın da alacağı olsun yaa
valla ben taa yazin almsitim, baya bi kapali kjaldi yani : ((Kapalı kaldıysa açmakta yarar var gerçekten.
37. Haftam bitti hadi bi hafta daha kalsın sonra gelsin yavrucak, sıkıldım yaw.
Gerçi hiç geleceği de yok gibi dün nstye girdim hiç sancı yok aradabir 70-80 o kadar
Hadi yaaa bende doğurayımda kurtulayım diyodum
Minnoşun çok mu yoruyor emerken seni annesi
hep iyiyd
demir hapı kullanmıyorum ki
bu aya kadar iyiydi değerler , bu ay biraz düşmüş ama
ilaç kullanmicam, kabız olmaya hiç niyetim yok
üzüme , kırmızı pancara verdim kendimi
Ben iyice silip temizledim .oönceden acmak gerekiyorKapalı kaldıysa açmakta yarar var gerçekten.
Yok aslında yormuyor minigim ama acayip sıcak basıyor :) olsun herseye deger onun öyle sokulup cuk cuk emmesi :)
15 dakkada 5-6 kere o değerlere çıktı canım 40larda geziyor normalde70 80 sancı mI? Bayağı sancın varmış o zaman senin. Benim en fazla 16 oldu
Hadi hayirlisiyla kucagina al insallah yavrunu.İyi geceler kızlar. Sancilarim çoğaldı ayni oğlundaki gibi oldum hastaneye gidip gitmeme konusunda kararsizim.ama bebek aşağı indi sanki her an cikacakmis gibi hissediyorum.hazirliklarimi tamamlamaya çalışıyorum çantamı begenmedim tekrardan duzenledim.sanırım sabahı bekleyemicez.dua edin bize olur mu hepinizi çok seviyorum
15 dakkada 5-6 kere o değerlere çıktı canım 40larda geziyor normalde
En son cuma gittigimde kanala hala girmemis gozukuyordu belki de girmistir.Sinir bozucu gercektenSanıyorum bende yapıyorum onu ama normalde otururken veya yatarkende oluyor ıslatıyor su zannettiğim şey meğer afedersin çişmişçocuk kanalda dedi Dr torbana baskı yapıyor normal Sıkma canını dedi az kaldı canım sabretcez
Sagol canim, hemen basliyorum yapmayawc deyken bi egzersiz vardi canim onu yapman lazim
kengel di galiba di, google ayaz arastir bakalim
banada oluyordu oksurduugmde falan egzersiz yapinca duzeldi biraz
Evet canım düzenli olunca bir anlamı oluyomuş, o yüzden dedim zaten bu bebenin doğacağı yok sancım yok diyeDuzenli sancilara bakiyolar galiba. Ben 40 dkda 2 tane 100 gordum ama genelde 30lardaydi benimki de.
Canim benim hayirli haberlerle gel insallah.Rabbim hayirlisini versin sana da ailene de kuzucum.İyi geceler kızlar. Sancilarim çoğaldı ayni oğlundaki gibi oldum hastaneye gidip gitmeme konusunda kararsizim.ama bebek aşağı indi sanki her an cikacakmis gibi hissediyorum.hazirliklarimi tamamlamaya çalışıyorum çantamı begenmedim tekrardan duzenledim.sanırım sabahı bekleyemicez.dua edin bize olur mu hepinizi çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?