2015 Şubat Anneleri

Oooy maşallah ya =) biraz da bize lazım boy

Benim gribim geçmedi arkadaş. O kadar vitamin ıhlamur banamısın demiyo. Telefonda konuştuklarımda " aaa gripmi oldun, e ameliyat olcaksın dikkat etsene" diyo. Ben bayılıyorum sanki grip olmaya. Elimden gelen herşeyide yaptım yapıyorumda ama geçmiyo. Bir haftaya geçer inşaAllah. Allah izin verirse haftaya bu gece evdeki son 3 kişilik gecemiz:) rabbim hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin hepimize.

Köprü trafiği berbat olacak ayın 8 ine kdar. Erken çıkmanda fayda var cnm

bana byy bacılar
yarın erken kalkılacak
topikte esobayla ben mi kaldık çalışan
Bu hafta hemencecik bitiversin inşallah
öpüyoruz sizi kızımla teyzeleri
Kız sen çalışıyorsun ama senin bir ayın var doğuma ben 5 gün sonra doğurcam.
Hedefim işten doğuma.gitmek.
Öyle diyorlarya tarladan doğuma gittim bende son beyanımı verdim gittim.doğuma diyeceğim.
Allah akıl fikir versin. Hep böyle manyaktım sonradan olmadım

doğum yaklaştıkça sinirlerim bozuluyor. doğumdan çok korkmuyorum beni mutsuz eden bebeğimle ayrılacak olma fikri. sağolsun insanlarda düşüncesiz konuşmalarıyla daha çok geriyor. bebeğimi paylaşma fikri bana biraz zor geliyor. acaba sadece ben mi böyle düşünüyorum yoksa benim gibi düşünen varmı

Can çekmesi değild ilk 3 ay giremedim ben ig aşırı tiksiniyordum yemek görünce kusasım geiyordu. Girmedim bi müddet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…