Benimki için çok geç geçen usg de (4 boyutlu) dr dedi aynı babası.Eee dr da yıllanmış ne diyorsa doğrudur dedim.Eşim diyor bana sakinleştirici yapın dedim bi doz da ben alayım.Eşim 2.02 haydi hayırlısı 2 metre kız nasıl ola ki :9
Benim gribim geçmedi arkadaş. O kadar vitamin ıhlamur banamısın demiyo. Telefonda konuştuklarımda " aaa gripmi oldun, e ameliyat olcaksın dikkat etsene" diyo. Ben bayılıyorum sanki grip olmaya. Elimden gelen herşeyide yaptım yapıyorumda ama geçmiyo. Bir haftaya geçer inşaAllah. Allah izin verirse haftaya bu gece evdeki son 3 kişilik gecemiz:) rabbim hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin hepimize.
Yarin dr kontrolm var ve araç kullanmam gerekiyor çekinmiyorum esasen de sabah trafiginde köprü gözümde büyüyor ins drda bari çok beklemeyiz yarin. Nolur nolmaz cantayi arabaya indrsem mi dıyorum biyandan da indrip cagrmayayim dogumu diye korkuyorum delirdim iyice esim bi geleydi hayırlısı ile
Kız sen çalışıyorsun ama senin bir ayın var doğuma ben 5 gün sonra doğurcam.
Hedefim işten doğuma.gitmek.
Öyle diyorlarya tarladan doğuma gittim bende son beyanımı verdim gittim.doğuma diyeceğim.
Allah akıl fikir versin. Hep böyle manyaktım sonradan olmadım
doğum yaklaştıkça sinirlerim bozuluyor. doğumdan çok korkmuyorum beni mutsuz eden bebeğimle ayrılacak olma fikri. sağolsun insanlarda düşüncesiz konuşmalarıyla daha çok geriyor. bebeğimi paylaşma fikri bana biraz zor geliyor. acaba sadece ben mi böyle düşünüyorum yoksa benim gibi düşünen varmı
Kızlar şu face de instagram da yemek koyanlara iyice sinir olmaya başladım gecenin bu vakti birinin koyduğu resim yüzünden canım istedi için kötü tarafı karnımda çok acıktı zeytin ekmek yiyorum oturmuş ama o koyanın da alacağı olsun yaa