- 1 Şubat 2014
- 1.590
- 4.179
- 333
Sen birde bana sor Ramazan ayı gibi değil sankiama orucuda tutarsam bebişe birşey olursa diye korkuyorum ben sonradan kaza ederim o yüzden bencillik etmişim gibi olmak istemiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ohoo benim bir aydır olan kıyafetim yok. M beden giyiyordum şimdi XXL. Yeniden kıyafet aldım. Ama 5. Aya kadar daha almak istemiyorum.artık dikkat edicem.8 kilo aldım.5 kilo hakkım kaldı
selam kızlar dun aksamdan beri bulantım ve carpıntılarım kesildi..sevinmem gerekirken içime bi kurt düstü acaba bişi mi oldu diye..dayanamadım doktora gittim..cok şükür herhangi bi sorun yokmus..herkes bebegini saglıkla kucağına alır insallah
aramızda sadece 1 gün var ama ben neden kilo alamadım göbeğimde çıkmadı pofffff
selam kızlar dun aksamdan beri bulantım ve carpıntılarım kesildi..sevinmem gerekirken içime bi kurt düstü acaba bişi mi oldu diye..dayanamadım doktora gittim..cok şükür herhangi bi sorun yokmus..herkes bebegini saglıkla kucağına alır insallah
Kimisinin iç karnı geniş olurmuş sanırım ondan cikmamistir seninki ben zaten hafif gobekliydim simdi iyice kendini göstermeye başladı :)
herkes aynı yaaaa
bulantı varken neden var diye ağlıyoruz
bulantı bitince neden bitti diye doktora koşuyoruz
hayırlısıyla panik atak olmadan alsak şu bebeklerimizi kucağımıza
Amin canım inşallah benimde çok şükür hafifledi gibi
teşekkür ederim bu ikinci çocuğum olacak araları 11 sene.hala şoktayım
ya bende de normalde göbek vardı
hatta çok yemek yediğimde kaç aylık diye takılıyolardı
ama şimdi hamilelikten sonra göbek indi
şimdi ben bekliyorum olsun diye
inşallah bundan sonra çıkar
Ben artik hamileliğin keyifli zamanlar ini istiyorum lutfen.. Bugün yine ofsayta düştüm valla ev pek fenaa Esim dun süpürdü sildi. Ben kirli atiyim derken kirlileri iyice kirlettim.. Resmen tutamaz duruma geldim. Reflu olmak tek korkum korkuyorum ya basima gelir o da zaten. Oyy hic hevesim kalmadi yaa ikinci olacak yok kizmi erkekmi bir an önce 9 ay bitsin istiyorum..
bayanlar daha çok erken ama hiç isim düşündünüz mü?
henüz düşünmedim ablam gibi doğumda aklıma gelen ismi vermeyi düşünüyorum
Kiz olursa elif erkek olursa abisi demirhan onun da batihan-seyhan-metehan olabilir ama benim favorim metehanbayanlar daha çok erken ama hiç isim düşündünüz mü?
canım bende öyleydim artık dayanamaz hale gelmiştim
eşime çerezza aldırdım patlamış mısır
evde kendim patlatınca yiyemiyorum hem ne kadar tuz atsamda yetmiyodu
azar azar ondan yemeye başladım
mide bulantımı kesti baya
hatta az önce biraz yedim
şimdi daha iyiyim
onu yedikten sonra karnım acıkıyor
birde onu dene bakalım belki sanada faydası olur
Benimki diyo anladık 3 aylık hamilesin ama eve bi çeki düzen ver diyo haklı adam ne diyimAllahtan benim adam rahatsiz olmuyor duzensizlikten ondan iyice seriyorum ben de
Açlık oyunlarını okumadım ama çok sattım geçen yıl benim en beğenerek okuduğum yazar khaled hosseini ilk iki kitabı müthiş güzel ikisini de okurken ağladım araştır yorumlara bak istersen şimdi elif şafak ustam ve ben i okuyorum oda güzel gidiyorkızlar kitap siparişi vereceğim ama kararsızım
bana tavsiye edebileceğiniz kitap varmı
aklımda açlık oyunları serisi
mart menekşeleri
yağmur sonrası
böğürtlen kışı var
bu kitapları okuyan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?