2015 Şubat Anneleri

kızlar şimdi farkettim benim takvimde kıyafetleriniz dar gelmeye başladı yeni kıyafetler alabilirsiniz diyor
ama benim hala ne göbeğim çıktı ne kilo aldım
göbeği şimdiden çıkan varmı yaaa:44:
Benim cıktı göbeğim bende daha kıyafet almak istemiyorum

Sende ben gibi baya almışsın bende yaklaşık 6 kilo aldım bendede dikkat etmeliyim ama ekmek yemeden duramiyorum:26:

Son düzenleme:
Ütüler dag gibi oldu yapacak asam yok iyice serdim isi gücü zar zor aksama bi cesit yemek cikarabliyorum. Şükür ki tatildeyim iste olsaymisim vay halime:/

bende sana güvenemem diyorum anneme gece yarısı beni arama anne bu çocuk ağlıyo diye o zaman diyor

Ben. Pantolonlar olmuyor. Ama alışveriş yapmakta istemiyorum. Aradayım yani :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

e olmuyorsa mecbur yapacaksın o zaman

İçin rahat olsun canım normalde de spor yapmışım gibi karın kaslarımda hafif bir ağrı var haplarında da kramp oluyor

heh bende de var öyle işte
boşa pimpiriklenmişim demekki

ooyyy maşallah 8 kilo almışsın dikkat et canım daha çok erken

bende gaz da yok
pantolonlar 27 beden
onlar bile bol
offf utanıyorum kendimden yaaa

Benim cıktı göbeğim bende daha kıyafet almak istemiyorum

kuzucum senin çıkması normal 2 tane kuzucuk var orda bırak çıksın

valla kızlar herşeyden çok istiyorum giyecek kıyafet bulamayıp oturup ağlamayı

Ay ne süpriz olmustur ama

kızlar şimdi farkettim benim takvimde kıyafetleriniz dar gelmeye başladı yeni kıyafetler alabilirsiniz diyor
ama benim hala ne göbeğim çıktı ne kilo aldım
göbeği şimdiden çıkan varmı yaaa:44:

Ben gecelikle butunlestigim icin bilmiyorum oluyor mu kıyafetlerim kg almadim henuz

Ütüler dag gibi oldu yapacak asam yok iyice serdim isi gücü zar zor aksama bi cesit yemek cikarabliyorum. Şükür ki tatildeyim iste olsaymisim vay halime:/

ütüleri bitirdim çamaşırları katladım yatağı düzelttim kirlileri sepete attım
bir tek süpürge yapmak kaldı ama ona takatim kalmadı benimde
yine heryer saç
saçlarım dökülmeye yetişemiyo valla

Kızlar kilo aldırıcı şeyler yemiyorsanız ödem olabilir şişlik falan

Ben şişmiştim iki gündür

Bas agrilariniz oluyor mu? nasil basa cikiyorsunuz? Bende migren var, tutunca fena oluyorum hic bir ilac icmiyorum dun patates sardim basima iyi geldi sanki. Artik dogal ne varsa onlara yoneliyorum.

Canım migren bendede var. Geçenlerde bıraya yazmıştım. İki gün doğal yöntemler denedim, minoset içtim banamısın demedi. Hastaneye gittim 2 şişe serum taktılar. Bu arada bulantımda çoktu. Sonra kendime geldim. İlk defa hamileliğimde serum yedim.

Ay ne süpriz olmustur ama

Ben gecelikle butunlestigim icin bilmiyorum oluyor mu kıyafetlerim kg almadim henuz

bende evde hep pijamayla duruyorum bol olduğundan anlaşılmıyor
ama dışarı çıkacağım zaman giydiğim pantolonlar bol geliyor
millete dar gelir bana bol geliyor herşeyim ters anacım
bakalım yarın iş başı yapıyorum
işte mecburi siyah pantolon beyaz gömlek giyiyorum
pantolon 27 gömlek 34 beden
bakalım onlar nasıl gelecek yarın
inşallah dar gelirde psikolojik olarak mutlu giderim işe

Bende sabah eşime dedim bi bak karnım mı çıkmış kilo falan alışmıştım diye, git kafa bulma ben ne bileyim diyor

Ya bu sac dökülmesi cok sinir ediyor beni süpürge hep acik dursa yeridir yani

benim şarjlı el süpürgem hep yanımda düşeni çekiyorum ama onada bıktım
saçımı kestirmek istiyorum artık
batıl inanç geliyor bana ama annem kızdı kestirme dedi

ben sureklı evde oldugum halde dermanım yok utuler bırıktı eskıden boyle mıydm esım tembellestın dıyor rahatsız oldum gömleklrı utusuz askıya astım esım sasırıp guluyor

Dun gitseydim hastaneye kesin serum takarlardi. Ben korkuma minoset bile icmiyorum, bugun hafif agrim var. insallah cogalmaz.

benim şarjlı el süpürgem hep yanımda düşeni çekiyorum ama onada bıktım
saçımı kestirmek istiyorum artık
batıl inanç geliyor bana ama annem kızdı kestirme dedi

Ben keserdim 3 ayda bir, saçlarım acayip uzar dolgunlasır bide parlaktı yaaa TV'de reklamlar çıkıyorum onlar gibi olur dü :)

Ben keserdim 3 ayda bir, saçlarım acayip uzar dolgunlasır bide parlaktı yaaa TV'de reklamlar çıkıyorum onlar gibi olur dü :)

benim saçlarımı görsen bunları saç diye kafanda mı tutuyorsun dersin
sönük, cansız, mat, ince telli, çok uzun sayılmaz ama sütyenimin sırtını geçiyor
fön çektirince çok güzel ama normalde çok kötü
neler denedim düzelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…