2015 Şubat Anneleri

ablan ne isim verdi peki

yaren

dene bakalım bi
valla benimde her odada kraker var yatağımın baş ucunda bile kraker paketi duruyor ama dediğin gibi artık onlardan da öğğ geldi göresim gelmiyor
leblebiler krakerler tuzlu bizküviler hiç kar etmiyor artık
birde doritosun yeşil paketli baharatlısını almıştım oda iyi ama ondan çok yiyemiyorum baharatlı diye
bol tuzlu çekirdek de alabilirsin tuzunu emince mideyi bastırıyor

Bugun ben de iyiyim bulanti acisindan. Iyi dusunmeye calisiyorum. Kontrol carsamba gunu, beklerim ins.
Az once oglumla uyumusum ruyamda ne yemekler gordum ac uyandim. Ilk hamileligimde istah patlamasi vardi hurrem gibi :) bugun yine oyleyim sanirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım şöle benim adet işleri biraz karışmıştı düzensizdi anlayacağın aslında usgdede 5+6 çıktı ama dr ısrarla 7 haftalık dedi sonra biraz araştırdım kimi ilk zamanlarda kimi sonradan hafta atlatabiliyor gelişim açısından birde dr ne keseye nede sata göre dedi bebeğin boyu bir cm olmaya az kalmıştı ondan bide karında görünmezmiş bu hafta bebek gelişim haftalarına baktımda 7. haftaya yeni girmiş bir bebek boyu 1 cm aşkın :)))

elif ismini bende çok beğeniyorum bir de zümra erkek de yiğit emre diye düşündük ama daha fikirler çok değişir galiba

ilk iki kitabın ismini alabilirmiyim canım

açlık oyunlarını üst komşumun kızı önerdi bi okuyayım dedim bende netten baktım baya sürükleyiciymiş
elif şafağı da yazıyorum listeme

elif ismini bende çok beğeniyorum bir de zümra erkek de yiğit emre diye düşündük ama daha fikirler çok değişir galiba

Oglumda 5 haftalikken koyduk adini doğuma kdr değişmedi cinsiyeti belli olunca adoda belli olur

geçen gece mide bulantısıyla uyudum
gece rüyamda börekler yemekler aman allahım neler yedim
yarım tepsi börek yedim hayatımda hiç öyle iştahlı yememiştim
ıspanak yemeği yedim
ilk hamileliğimde tiksinmiştim o yemekten
rüyamda öyle bir iştahla yedimki
sabah uyandım eşime börek bul bana dedim
adam bulamadı tabi küçük bi yer olduğu için ramazanda heryer kapalı
sabah teyzemle konuşurken börek canım istiyo ama bulamıyoruz avcumu yalamaktan bi hal oldum dedim
kocam çarşıya gitmişti nerden bulduysa bulmuş az biraz börek
yedim kendime geldim vallahi

hahaa börek heee yemişsin allahtan sen bana ne diyosun bi kaç gün önce kızım sarmayı çok sever evcilik oynarken sarma yapıyodu güya :))) saat olmuş akşam 8 ayyyy bir canım istediii gözümün önünden sarmalar uçtu resmen dondurucuda yaprağım vardı küçük bi tencere yaptım aç kurtlar gibi yedim kızzz :))))

ayyy valla yedim ama bitecek diye nasıl yiyorum görsen
ya facede yemek sayfalarını takibe almışım hep
dakika başı yemek tarifi yayınlıyolar
canımın ne isteyeceği hiç belli olmuyo
kocam sağolsun arayıp buluyo

bayanlar daha çok erken ama hiç isim düşündünüz mü?

Beste (kızım hamileiğimi bilmiyor kız kardeşim olursa dikmenin sevgilisi gibi beste olsun ismi deyip duruyor) :)))
Defne ve arya isimlerini beğeniyorum bende
oğlum olursa ensar olabilir yada sadece rüzgar :))

bulucak tabi o kadar kilo alıyoruz dimi ama :)))) sağolsun kocan çok sevdiğim soğan kokusu bile artık rahatsız ediyo beni ama kociş oruçlu kız var evde ben mecbur yapıyorum yoluda şu tıkıyorum burna iki pamuk koku moku yok :)))))

aynen valla bende tavuk kokusunu çekemiyorum ama eşim seviyo mecbur pişiriyorum
herşey karşılıklı

Ya şöyle benim gibi olanları duyunca dünya benim oluyor. Valla ben de yarın başlıyorum dikkat etmeye kilo vermek olmaz heralde bundan sonra da almayız en azından.çünkü 10. Haftaya giriyorum. Verilmesinde sakınca olmasa veririmde aslında ama keton mu bir şey diyorlarya zararlıymış

evet doktor da ztn artık azalması normal dedi hamileliğin en keyifli zamanları baslıyor tadını cıkar dedi :))))

Aynen öyle tatlım bende artık yavaş yavaş yemek istiyor canım Rabbime ne kadar şükretsem azdır 1 hafta önceki halime dönmeyi bırak hatırlamak dahi istemiyorum Rabbim yaşatmasın bundan sonrada hamileliğin tadını çıkaralım artık :)))

Ayy çok alemsin ya ben daha giriş yapamadım mutfağa eşimin ailesi 5 dk mesafe uzakta oraya gideceğiz bu akşama kendimi tam iyileşmeden mutfağa atmak istemiyorum sonra kötü olursam yine diye korkuyorum

Ya ama benim karnım hep aç artık kızlar canım yemekte istemiyor ama midem boşmuş gibi geliyor bana daha 1saat önce patates yedim yine acıktım pofff ne olacak böyle ya

Ay yine de yazmayalim kiz canimizin ne istedigini. Hamilenin hali hic belli olmuyor en olmadik seyi istiyor cani.
Ben de her kosede satilan bseyi bulamiyorum ramazan gireli neymis ramazan dolayisiyla cikmiyormus.
Benim ruyamda gordugum yemekler de normalde olsa yemem. Hele kendim pisirince hic yiyemiyorum baskasinin pisirmesi lazim :))

Hamile kaldığımdan beri ilk defa bütün gün evde yattım. Çalıştığım için bu gibi şeylere fırsat bulamıyorum. Ama kızlar inanın çok daha kötü ve halsiz hissediyorum. Yatmak daha da düşürüyor insanın motivasyonunu. Kafamı kaldıramıyorum saat 4 e kadar yataktan çıkmadım. İlk defa iyiki çalışıyomuşum dedim bunca şikayetime rağmen. Şiddetle tavsiyem gün içinde çalışmıyosanız bile mutlaka sokakları bile olsa çıkıp yürüyün. İnanın çok daha iyi hissederseniz. Dibe vurdum evde iyice .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçmiş olsun..bebeğin gelişimi iyiyse sakın kendini strese sokma moral çok önemli

teşekkür ederim bu ikinci çocuğum olacak araları 11 sene.hala şoktayım

Benimde kardesimle aram 10 sene. Annete kolaylik oluyo vala kardesime genelde ben bakardim 1 yasinda. Itibaren. Al kardesini gezdir kardesin agliyo bi bak vs hep bana kalirdi :)) senin ilk cocuk da kizsa yasadin :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ay evet ben bide küçük bi ilçedeyim zaten aradığını bulmak zor
kışın hamile bi arkadaşım var canı çok şeftali istemiş
bizim burda aramaya lüzum yok zaten büyük market avm falan yok
eşi ta bursada bulmuş yarım kilosu 250 liraymış
2 tanesi yarım kilo yapmış zaten kız aşerdiğine pişman olmuş
bende kendi yaptığımı yiyemiyorum başkası yaparsa hazır yiyorum

valla ne yalan söyleyeyim düne kadar tatilim bitiyor diye üzülüyodum ama bugün artık yarın olsada işe başlasam diyorum
evde yattıkça kendini dinliyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…