Dün doktora gittim ve gec dollenme oldugunu ama bebisimin gelisiminin cok guzel oldugunu ogrendim. Tahmini doğum tarihimiz degisti :) ama dusuk tehditi var die her hafta igne olmam gerekio
Dün doktora gittim ve gec dollenme oldugunu ama bebisimin gelisiminin cok guzel oldugunu ogrendim. Tahmini doğum tarihimiz degisti :) ama dusuk tehditi var die her hafta igne olmam gerekio
Kızlar pantolonları dar gelenler için söylüyorum en rahatı ve en iyi göbeği kamufle edeni tayt :) ben giyiyorum taytı çıkıyorum üzerine de uzun tişört :)
Bebek bakmak zor olmaz da büyük kızımda gelişim geriliği var.şimdi tek düşüncem karnımdakinin sağlıklı olması.aynı şeyler olur mu korkusu fena.
ne hissettiğini tahmin edebiliyorum o yüzden sakın kalbini bozma sık sık dinlen
Merhaba bende bugün oruç a niyetlendinm... Şimdiye kadar bişi olmadı hatta normalden daha iyiyim diyebilirim ... Umarım iftara kadar dayanabilirim varmı aranızda deneyen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba bende bugün oruç a niyetlendinm... Şimdiye kadar bişi olmadı hatta normalden daha iyiyim diyebilirim ... Umarım iftara kadar dayanabilirim varmı aranızda deneyen
Allah kabul etsin canım ben niyetlenmedim hiç
bir günüm bir günümü tutmuyor dün gayet iyiydim ama bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum
hamile hamile oruç tutanlara imreniyorum doğrusu
Ne güzel yaa Allah kabum etsin insallah zorlanmazsin.ben oruç olmadığım halde enerjim sıfır ve gün boyu bulantım var hiç ramazanı yasayamadim biraz üzgünüm bu konuda...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne güzel yaa Allah kabum etsin insallah zorlanmazsin.ben oruç olmadığım halde enerjim sıfır ve gün boyu bulantım var hiç ramazanı yasayamadim biraz üzgünüm bu konuda...
Sen birde bana sor Ramazan ayı gibi değil sanki ama orucuda tutarsam bebişe birşey olursa diye korkuyorum ben sonradan kaza ederim o yüzden bencillik etmişim gibi olmak istemiyorum
selam kızlar dun aksamdan beri bulantım ve carpıntılarım kesildi..sevinmem gerekirken içime bi kurt düstü acaba bişi mi oldu diye..dayanamadım doktora gittim..cok şükür herhangi bi sorun yokmus..herkes bebegini saglıkla kucağına alır insallah