2015 Şubat Anneleri

Kolay doğumun olsu inşaAlla canım. Sağlıkla kucakla yavrunu. Mutlu haberlerini bekliyoruz

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, darısı bizlerin başına

yalnız değilsin. aynı şeyi hissediyorum. oğlumda da olmuştu, 5-6 aylık olunca geçti. şimdi bile kıskanıyorum ama mantıklı davranabiliyorum. annelik için gerekli olmalı ki böyle hissediyoruz

yalnız değilsin. aynı şeyi hissediyorum. oğlumda da olmuştu, 5-6 aylık olunca geçti. şimdi bile kıskanıyorum ama mantıklı davranabiliyorum. annelik için gerekli olmalı ki böyle hissediyoruz
Annelık için gerekli demek ki sözünü katılıyorum . Doğada anne ve yavru hep dipdibe bizde idi didi sosyallesicem derken insanoğlu bişeylerin ucunu kaçırmış gibi,

Maşallah sana wallahi

Aynen canım belim ayrılıyor benimde sadece elektrik çarpması gibi bişey hissediyorum kasıklarımda ama düzensiz ve kısa Benim ablamda gelecekti okullar tatil olunca doğur dedi bu hafta doğurcam zannetti doğuma giderken haber ver 10 saatte ANCA doğurursun zaten öle geleyim diyo

Var yaa burda

Dr kontrolde beni korkuttu. Normal isteyenlerin çoğu sancı gelince sezaryana al diye bağrıyorlar dirayetli olacaksın dedi. Çok kararlı olanlar bile sezaryanla sonuçlandığı oluyor dedi. uff yaa inş Allah dayanma kolaylığı veririr. TIRSTIM .....

Saolsun moral bozmuş varolsun. Epidural die bişey var mesela sezaryenden başka secenek, ondan bahsetti mi ?

Bacılar yüne çoğumuz uykusuz bakıyorum :) son günleri geçiriyoruz Allahtan burası var ya yoksa zaman Geçmez
Aksamuzeri sızmisim ya şimdi uyku gelmio. Memişler kaşınıyorum krem surdum ama geçmedi, garmastan surdum dün geçti bgn lansinoh deniim dedim iyi dememisim garmastan canmis

Aksamuzeri sızmisim ya şimdi uyku gelmio. Memişler kaşınıyorum krem surdum ama geçmedi, garmastan surdum dün geçti bgn lansinoh deniim dedim iyi dememisim garmastan canmis
Ya benimde kaşınıyor kesmiyor sanki bu krem lansinoh var

Bi saattir durmadi bebe karnimda kipir kipir, uyutmadi resmen. Keske kanala girmeye calisiyo olsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…