Yok Ceren diil cherish bnm =)" ben Ceren dilim yani =p
Kolay doğumun olsu inşaAlla canım. Sağlıkla kucakla yavrunu. Mutlu haberlerini bekliyoruzİyi geceler kızlar. Sancilarim çoğaldı ayni oğlundaki gibi oldum hastaneye gidip gitmeme konusunda kararsizim.ama bebek aşağı indi sanki her an cikacakmis gibi hissediyorum.hazirliklarimi tamamlamaya çalışıyorum çantamı begenmedim tekrardan duzenledim.sanırım sabahı bekleyemicez.dua edin bize olur mu hepinizi çok seviyorum
Geçmişi yeni okudum şimdi anladım cnm. Bi kere desifre olunca isim vermek isemdm burda.Kız sabahtan belli seni arıyoruz ya:)
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, darısı bizlerin başınaİyi geceler kızlar. Sancilarim çoğaldı ayni oğlundaki gibi oldum hastaneye gidip gitmeme konusunda kararsizim.ama bebek aşağı indi sanki her an cikacakmis gibi hissediyorum.hazirliklarimi tamamlamaya çalışıyorum çantamı begenmedim tekrardan duzenledim.sanırım sabahı bekleyemicez.dua edin bize olur mu hepinizi çok seviyorum
yalnız değilsin. aynı şeyi hissediyorum. oğlumda da olmuştu, 5-6 aylık olunca geçti. şimdi bile kıskanıyorum ama mantıklı davranabiliyorum. annelik için gerekli olmalı ki böyle hissediyoruzdoğum yaklaştıkça sinirlerim bozuluyor. doğumdan çok korkmuyorum beni mutsuz eden bebeğimle ayrılacak olma fikri. sağolsun insanlarda düşüncesiz konuşmalarıyla daha çok geriyor. bebeğimi paylaşma fikri bana biraz zor geliyor. acaba sadece ben mi böyle düşünüyorum yoksa benim gibi düşünen varmı
Bana da Şubat gibi geliyoValla sanıyorum öleaman gelsin bakalım nasip hayırlısıyla gelsin sağlıklı olsunda ister bugün ister haftaya gelsin ama içimden bir his diyorki Şubat'a kalmak
Benim sangria:)Bende sangria yı tanımıyorum.
Annelık için gerekli demek ki sözünü katılıyorum . Doğada anne ve yavru hep dipdibe bizde idi didi sosyallesicem derken insanoğlu bişeylerin ucunu kaçırmış gibi,yalnız değilsin. aynı şeyi hissediyorum. oğlumda da olmuştu, 5-6 aylık olunca geçti. şimdi bile kıskanıyorum ama mantıklı davranabiliyorum. annelik için gerekli olmalı ki böyle hissediyoruz
Maşallah sana wallahiKız sen çalışıyorsun ama senin bir ayın var doğuma ben 5 gün sonra doğurcam.
Hedefim işten doğuma.gitmek.
Öyle diyorlarya tarladan doğuma gittim bende son beyanımı verdim gittim.doğuma diyeceğim.
Allah akıl fikir versin. Hep böyle manyaktım sonradan olmadım
Aynen canım belim ayrılıyor benimde sadece elektrik çarpması gibi bişey hissediyorum kasıklarımda ama düzensiz ve kısa Benim ablamda gelecekti okullar tatil olunca doğur dedi bu hafta doğurcam zannetti doğuma giderken haber ver 10 saatte ANCA doğurursun zaten öle geleyim diyoVallahi aynen öle canım ya eş zmnlarda doğurabiliriz.
Şuan alttan kasıktn gelen ağrılar yok ama belim ortadan ikiye ayrılıyor gibi ağrıyor
Hazırlık başladı vucudumda öncesinde pek ağrı sızı yaşamadığım için biraz tedirginim doğum başltn sancılarmıdır die ama bni iki büklüm yapmıyorlar die kim beşyüzmilyara bakıyorum biryndan burdayım. Kardeşim abla diyor ara tatilim bitip gidicem üni. dönücem ne zmn doğurcan artık doğur diyor
Var yaa burdadoğum yaklaştıkça sinirlerim bozuluyor. doğumdan çok korkmuyorum beni mutsuz eden bebeğimle ayrılacak olma fikri. sağolsun insanlarda düşüncesiz konuşmalarıyla daha çok geriyor. bebeğimi paylaşma fikri bana biraz zor geliyor. acaba sadece ben mi böyle düşünüyorum yoksa benim gibi düşünen varmı
Neymiş o ben kaçırdımEn son cuma gittigimde kanala hala girmemis gozukuyordu belki de girmistir.Sinir bozucu gercekten @MaRaL_ in bahsettigi egzersizi yapayim bir de bakalim, sen de dene canim madem oyleyse.
Yok cnm neyin kusuru =)" oy bebelere kavuşmanıza az kaldı walla okudukça sizinle heycanlaniyorum bn dDirek uydurmuş gibi oldum canım yaa kusura bakma
Saolsun moral bozmuş varolsun. Epidural die bişey var mesela sezaryenden başka secenek, ondan bahsetti mi ?Dr kontrolde beni korkuttu. Normal isteyenlerin çoğu sancı gelince sezaryana al diye bağrıyorlar dirayetli olacaksın dedi. Çok kararlı olanlar bile sezaryanla sonuçlandığı oluyor dedi. uff yaa inş Allah dayanma kolaylığı veririr. TIRSTIM .....
Aksamuzeri sızmisim ya şimdi uyku gelmio. Memişler kaşınıyorum krem surdum ama geçmedi, garmastan surdum dün geçti bgn lansinoh deniim dedim iyi dememisim garmastan canmisBacılar yüne çoğumuz uykusuz bakıyorum :) son günleri geçiriyoruz Allahtan burası var ya yoksa zaman Geçmez
Ya benimde kaşınıyor kesmiyor sanki bu krem lansinoh varAksamuzeri sızmisim ya şimdi uyku gelmio. Memişler kaşınıyorum krem surdum ama geçmedi, garmastan surdum dün geçti bgn lansinoh deniim dedim iyi dememisim garmastan canmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?