2015 Şubat Anneleri

maşallah de kız inşallah giriyordur benimki kanaldada noluyo sanıyorum çıkmaya çalışıyo uyuyamıyorum hafif Sancı var

Kanala girisini hissetmis miydin? Belkim seninki de ilerliyodur :) masallah o zaman bizimkilere :)

Kanala girisini hissetmis miydin? Belkim seninki de ilerliyodur :) masallah o zaman bizimkilere :)
Tabi vajina kemiklerim ağrıyordu çok şimdi artık Sancı hissediyorum o zaman afedersin Yürürken bile şeyim acıyordu şimdide öle karnım iyice aşağıda

Hayırlısı olsun canım sağlıkla al bebişini inşAllah kucağına. erken toplarlanırsın inşAllah. iyi hbrlerini bekliyoruz.
Amin inş RAbbim herkese kolay doğum nasip etsin ne şeklide olursa olsun sonrasında kolay toparlanıp bebişlere bakalım inşAllah.

Tabi vajina kemiklerim ağrıyordu çok şimdi artık Sancı hissediyorum o zaman afedersin Yürürken bile şeyim acıyordu şimdide öle karnım iyice aşağıda
Benim kemiklerde bi agri yok sadece asagi dogru kipirdaniyo.. Yuruyunce de baski hissediyirum arada. Nese yarin gitcem doktora bakayim ne dicek..

benim sancılar saat 15-16 arası gibi başlıyor hafiften akşam saat 21 gibi fln baya baya hissediliyor snra 22-23 snrası giderek azalıyor şuanda hiç bişi yok ağrı sızı fln. Hngi saatlerde doğurcam merak ediyorum inşAllah akşam 16-21 arası hast. gitmk zorunda kalacağımız kadar sancı olmaz maslakta leventte trafik çok oluyor iş çıkışı saatlerinde, zor gideriz esenlere

Kabızlık başladı bnde ne yapcam kızlar ya son 5 gündür var bu, her gün wc çıkmama rağmen çok zorlanıyorum ıkınıyorum afedersiniz zorlarken yırttım galiba kan geldi çok az peçeteye, dışardan öle basur mu oldum die yokladım ama bişi yok ele gelen. Tam doğurma günlerime yakın bu hiç olmadı. Sebze yiyorum muz yemiyorum kbızlık olmasın die tambuğday yiyorum bol su içiyorum nie olmaya başladı ki acaba bu, bebiş aşağıya mı indi de acep bağırsakları baskıladığı için oluyor. Çünkü her gün wc çıkıyorum ama zorlanıyorum popiş acıyor wc yaptıktn snra belli bir süre.

Pırasa zeytinyağlısi diyorum =) deva diyorum

Aynen benimde oyle canim..hatta benimkiler disariya cikmis son 2haftadir surekli kabizim basur memelerim oldu..baya ciktilar dr krem verdi ama ise yaramiyor dgmda ne olacak bunlar cok korkuyorum..insaAllah sorun olmaz..ne yesekte oluyor yine de ..son haftalar normal dedi dr ama cok ikinmamaya calis demisti

geçmiş olsun canım. kuru kayısı tüket bağırsaklara iyi geliyor. bende de aksine ishal var bazı yerlerde doğumun habercisi diye yazıyor.

Bi saattir durmadi bebe karnimda kipir kipir, uyutmadi resmen. Keske kanala girmeye calisiyo olsa :)
benim kızım da 2 gündür normalden hareketli ve sürekli baskı yapıyor özellikle tuvalete gittiğimde çıkacak gibi geliyor. son günlerde vajina kemiklerimin ayrıldığını hissediyorum. özellikle yatarken sağa sola döndüğümde kemik sesi geliyor bebek doğum kanalına giriyor olabilirmi.

Pırasa zeytinyağlısi diyorum =) deva diyorum

geçmiş olsun canım. kuru kayısı tüket bağırsaklara iyi geliyor. bende de aksine ishal var bazı yerlerde doğumun habercisi diye yazıyor.

vallahi pırası yeni yedim canım hiç sevmzdim bebiş vitamin alsın die zorla yedim bu hamişlikte birde kabıza iyi geliyor die ama bu yemek düzeniyle ilgili değil bnce çünkü aynı düzende yiyorum yine her gün wc çıkıyorum garip bi kabızlık her gün wc çıkıyorum ama kabızım zor yapıyorum.

yarın kayısı incir kurusu alıp yicem inş faydası olur.

Bu arada bn elledim dışardan memecik gibi bişiler yok ama çok acıdığı için çok bastıramadım içerde de olabilirmiş memecikler o kadrını bilmiyorum bakalım çarşmba gel demişti k.doğumcu gidince tanışıcam.

Eğer ki o vakte doğurmazsam şimdi yine hafiften belime ağrı vurmaya başladı bu ağrılar başlayınca benim terlemede geliyor bana birden hararet basıyor

Çok geçmiş olsun ya

Cuma ebe arkadasin gelicekti gelmediki cnm

Kızlar ben geldim hastanedeyiz düzenli sancılarını var suni sancı takmadilar sabahı bekliyorlar kendi sancimla acilmanin gidişatına bakabilmek için.. Nstde en fazla 100 var diye düşünürdüm nedense 120 de olabiliyormus onu da gördük çok şükür..

Geçmişe bakamadim sadece alıntılara bakabildim sağolsun varolun canlarim hepiniz.. @ le yazılan mesajlar bildirim olarak gelmediği için gözünden kaçabilir kusuruma bakmayın...

Su an serum başladılar kan sekerimin filan düşmemesi içinmiş ama ben şimdiden aciktim yaa ebe sabaha kadar bakalım doğumun yakınsa kahvaltı yapmazsin dedi ama lavmanin etkisiyle midir yoksa boşluktan mi stresten mi bilmiyorum aciktim..

Bizler iyiyiz teyzeleri,ilk geldiğimizde nstde kalp atışları biraz hızlı çıktı ama 3te tekrar nst cekildigimde problem yoktu,bizleri merak etmeyin.6 gibi muayenem var onu bekliyoruz yari uykulu yari uyanık

En çok üzüldüğüm de giderken kızımla oğlumu opecektim.ama kizim bi yere gittigimizi anladı ve çok ağlamaya başladı.hatta giderken beni bırakmamak için saclarima yapıştı. Kaçarak gitmek zorunda kaldık opemedim minnoslarimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…