2015 Şubat Anneleri

Kramp girdi lanet olsun 45 dk uyudum uyumadım yani aynı yere girdi gene pff (

Inşallah bir avazda Kurtul canım Rabbim yardımcın olsun

Yediklerine çok dikkat et canım ve mümkün mertebe hiç klozet kullanma, doğumdan sonra moralini bozmayım ama daha kötüleşebilir. Benim ilk hamilelğimde doğumdan önce bişey yoktu doğumdan sonra bir basur oldum ömrümden ömür gitti iki üç gün çok şiddetliydi. Herhalde doğumda ıkınırken zarar gördü oralar, bir de klozet kullanımı da eklenince... Kremler, Yediklerime dikkat ve alaturka kullanımla atlattım ama hala kontrolü elden bırakmıyorum o gün bugündür. Yoksa hemen yine hortluyor allah yardımcın olsun (

Allah yardım.etsin
Gidince kızanlarının hepisini öpersin merak etme.
Güzel haberlerini bekliyoruz.

Olabilir valla ilk bebek benim pek anlamiyom ama iledir herhal :)

Allah kolay dogum nasip etsin canim. Hadi seni fazla ac burakmadan sagsalim insallah :)

Merdivenlerden yuvarlandım

Canimmm cok gecmis olsun. Onemli bi sey olmamisyir insallah hem sana hem bebise..

Canim Allah yardimcin olsun bir avazda kurtulursun insallah.
uzulme eve dondugunde öper koklarsin kuzularini..

Canim hadi az kalmis surec baslamis artik saglikla kolaylikla bi avazda dogur insallah

Merdivenlerden yuvarlandım

biseyin uoktur umarim gecmis olsun

Once nalet disimin ağrısından uyuyamadım sonra kipirdak kuzumun sessiz olusuna taktim stresten uyuyamadim
Durte durte bi hal oldum arada minnak bir iki hareket yakakadim ama geceleri kuduruk olurdu hep böyle uyusuk.miskin olunca ister istemez taktim kafayi iste pofff

Allah yardimcin olsun ins sag saglim dogurur kucagina alirsin agrisiz acisiz :) yavrucuklarida eve gidince bool bool opersin ona hic takilma ii haberlerini beklioruz :)

Dış agridi ne fena bisi yaaa dogumdan sonra baya bi doktora gidecem sanirim bi disim tamamen gitti dis etlerimde iltahaplandi surekli fircaliorum bide kanio iltahaplat cikio o zamanda daha cok agrio.. artik bebeislerimiz buyudu eskisi kadar hareket etmesini bekleyemeyiz cnm yerleri daraldi yavrucaklarin. Boyle seyleri kafana takipta uzulme

Bilirim canim ilkim oyleydi benim de hakkinda hayrlisi insallah gonlunce olur hersey

demek senin de vuslat vaktin bugun hadi saglicakla hayırlısı ile kavuşmak nasip olur ins

Uyandi zaten birkac tepikledi bosa uyutmadi butun gece beni cadiiii normalde takilmam sza coga da uzun sure sessiz kalinca.bi noluyoo dedim yine de iste
ah bu dislerden ne cektim her iki gebelgmde de kabus ya artik.kulagima da vuruyor parol vb de etki etmiyor. Dogumdan sonra da duzenli gidemiyon ki emzirme isinden erteliyon habire ben zaten bi girsem bi yil cikamam disciden mahvoldu butun dislerim

Allah yardımcın olsun bir avazda kurtarırsın inşallah

Uyusan uyunmaz simdi bi saate geri kalkcam off bu disin ben yaa bi hafifle gari
Dışarda da nasil sis bastirdi göz gozu görmüyor nerdeyse ins ben cikasiya yola acilir

Ya benim evimin yakinina bi dis polikinligi yapilio ins bitti insalah hemen acilirda oraya gidiveririm hamileyken ablam gitmis antibiyotik vermis hamileler kullanabilir die agri kesici falan ablam bisi olmadi sende git dio ama beklemisim bu kadar az daha bekliyim icim rahat olsun :) yaa sana sakin ol dedim simdide ben yoklar oldum hic hareket yok annelik boyle bisi demek ki :)

Allah yardimcin olsun...

Kuzum gunaydin, heyecanla bekliyoruz haberlerini.Allaha emanet ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…