2015 Şubat Anneleri

Allah yardımcın olsun canım

Rabbim yardımcın olsun canım

bebişin abisi için yazmaya devam edecektim de sen doğuma gitmişsin canım ya :)
allah yardımcın olsun; evine dönünce büyükleri bol bol öper minnakı da koklarsın :)

geçmiş olsun canım; sen dişinin ağrısına odaklandığından hissetmemiş olabilirsin belki; ya da sen gerilnce bebişin de geriliyor ya ondan olabilir. annesini rahatsız etmek istememişşş...

Benim canım fdeşifre etmeyin yaw

tamam canım isimler yazmayınca karışıyor ondan sordum kusura bakma

netde bakdim tikaç diger adi nisanmis
benimkide neyaz di yani saydamdi daha dogrusu, , parmak arasinda uzayan biseymi ?

yok uzamıyor bu

Tıkar ne yahu bende akıntı hep var sizde yokmu ki

bende de var son zamanlarda arttı

Var bende baya bir hem de yogun kremsi beyaz akinti

aynen benimkide öyle

yok kız nişan değil beyaz bu zaten

canım hadi müjdeli haberlerini bekliyoruz rabbim yardımcın olsun

Sağlıkla kucağına al inşallah bebişini dönünce doya doya öpersin kuzucuklarını:))

Canım hurma ye istersen. Ben iki gündür hurma yiyip üzerine su içmiştim lavmanın yapamadığını yaptı. Biraz karın ağrısı oluyor ama tuvalete çıkarıyor.

Sağsalim kavuşursun bebene inşallah.
Heyecanla bekliyoruz güzel haberlerini

Allah yardimciniz olsun cabucak bebisi kucagina al insAllah

Sen ve ben ne cektik su disten!hangisi agriyo anlayamiyorum da.listerine ile gargara yapip uyusturuyorm resmen sen de dene istersen

Inşallah döner. Benim yaklaşık 1 ay önce baş asagiydi şimdide böyle olmuş. Ilk dogumum normal Olduğu için bunuda normal istiyorum. Nasip olur inşallah

inşallah
işte sonradan da değiştirebiliyorlar demekki
benimde ilk doğumum ama normal olsun istiyorum
sezeryandan korkuyorum
hoş gerçi zaman yaklaştıkça ikisi de korkutuyor da neyse : ((

Günaydın
Haftasonu temizlikten işten güçten fırsat bulamadım girmeye
Ama doğuruyor olsaydım mutlaka yazardım:)
Bugün kontrol muaynemiz var Çarşamba 40 hafta doluyor. Kızımın durumuna göre beklemeye devam edicez.
Bi belirti var mı derseniz , tıııkkk yokk.
Gayet iyim
Hatta görenler nasıl 9 aylık hamilesin diyor. Inanmayan mı ararsınız yok böyleysen sen kesin sezeryan olursun diyen mi. Eşim bile diyor millet bu ay yalnız iş yapmaktan korkar sen hala gezme derdindesin diye
Hastaneye de yalnız gidicem zaten. E kocaman bi karınla her yer benim ne de olsa

doğru
Allah senin yardımcın olsun
iyi dayanıyon,
hakket nasıl dayanıyon ?
maşallah valla

anaaaa kız senin miadın dolmuşya
ay canım yaaa senin yerine ben heyecanlandım ne güzel 40. haftaya girmişsin ve 2 günün kalmış

Resmen acısan ağlıcam şimdi gece bi tanesine şimdide diğerine kramp girdi ayaklarımın üstüne basamıyorum :-( Kalktım magnezyum içtim hemen ama nafile 2 gün çekerim kesin bu acıyı
Birazcıkta Sancı bar sanıyorum
Ya birilerimiz doğurun artık si doğurunca ben heycanlanıyorum seviniyorum bugün sıra tiramisu35 te

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…