2015 Şubat Anneleri

Aman hiç takma cano benim kuzen 42. Haftada doğurdu hem kızı kendi istediği zamanda geldi hemde maşallah sağlıklı erken olmasından iyidir kendi ne zaman istiyorsa o zaman gelsin bende diyorum 40 ı doldurcam galiba

Günaydın kızlarrr bol tepikler hepimize :) dün gece aşırı kasılmam oldu gerçi çok dinlemiyorum artık geçer diye ama 10 dakkada bir geldi kasılmalar. Sancı su mu yok . Bu kasıkmaları ciddiye almalı mıyım sizce? Kasılmalar bi sıkıntı yaratır mı? Mg da bitmiş çıkıp alıcam belki işe yarar doğuma gireceklere hayırlı doğumlar Allah sağlıkla kuzucuklarınızı kucağınıza almayı nasip etsin öptüm

inşallah
işte sonradan da değiştirebiliyorlar demekki
benimde ilk doğumum ama normal olsun istiyorum
sezeryandan korkuyorum
hoş gerçi zaman yaklaştıkça ikisi de korkutuyor da neyse : ((
Canim korkma normal doğum kolay değil acı çekiliyor ama bebisi kucağına alınca hersey unutuluyor. Allah yardım ediyo biraz sabret çokta düşünme takma kafaya bugünlerin tadını çıkar

Magnezyum kasilmalari engelliyor kesinlikle bu haftalarda kullanilmamasi gerekiyor kizlar icmeyin sakin

Bence de en iyisini yapıyorsun. Hareket iyidir. Yalnız merdivenlerde falan mutlaka tutun olur mu canım? Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah.

On dakika süresi bana az gibi geldi. Dr unu ara istersen canım. Normalde yarım saatte bir gelen sancılara önemli değil diyolar ama on dakika sanki önemli gibi geldi.

Kizlar gunaydin,
Bugun niyeyse ilk defa uyuyamadim bir telas bir heyecan basiyor, terliyorum kafama abuk subuk lohusayken gelecek insanlari takiyorum.Annemden bile kiskanirim herhalde bebemi vermem kimselere diye diye dusunmekten helak oldum.Allahim yardimcimiz olsun, ne kadar zor ismis annelik, bunca ay karninda tasiyip dogurup onu en yakinindan bile kiskanmak ne zormus.Cok bunalttim sanirim kendimi dusune dusune.Bir siz varsiniz icimi dokebildigim.

Yok cnm ne bunalması hepimiz öyleyiz ben kaç gecedir sırılsıklam uyanıyorum hararet basıyor terliyor iç çamaşırıma kadar değiştiriyorım

Hoşgeldin. Ben dedim kesin doğdu diye.
Madem gelen giden yok bak keyfine.
Bana da Cts günü yolda birisi dedi Aaaa sen neden yalnız geziyorsun yollarda doğurcan.
Yanıma fefakayçi mi alayım ne yapayım. Bu öyle pat diye düşecek bir şey değil heralde en fazla taksiyee binip gideriz.

gecmisi bitirmedim daha ins guzel haberin gelmistir bu saate kadar. Ozendim sana inan.

Merdivenlerden yuvarlandım
gecmis olsun. Birseyiniz yok di mi.
Ben de cok sakarlastim

anaaaa kız senin miadın dolmuşya
ay canım yaaa senin yerine ben heyecanlandım ne güzel 40. haftaya girmişsin ve 2 günün kalmış

doldu gerçekten ama benim fıstık oldukça memnun yerinden
bari bi hafta daha gelmese de evimizi taşısak bizde o arada :)
heyecan yok bende , hiç gelmicekmiş diye düşündüğüm için sanırım
zaten ben hep böyleyim , yumurta kapıya dayandığında heyecanım doruklara ulaşıyor
doğum için çatala çıktığımda heyecandan bayılmazsam iyidir

cevabına bayıldım,bana da o tepkiyi verenler için cevabını ödünç alabilirmiyim
aynen öyle su gelse bile ben önce eve gider duş alırım sanırım

ben bir an önce gelsin diye bakıyorum sen bir hafta daha gelmesin diyorsun kız

Bence de en iyisini yapıyorsun. Hareket iyidir. Yalnız merdivenlerde falan mutlaka tutun olur mu canım? Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah.

hepimizzz için hayırlısı inşaallah
evet tutunuyorum çünkü merdivenleri görmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…