Merdivenlerden yuvarlandım
Aman hiç takma cano benim kuzen 42. Haftada doğurdu hem kızı kendi istediği zamanda geldi hemde maşallah sağlıklı erken olmasından iyidir kendi ne zaman istiyorsa o zaman gelsin bende diyorum 40 ı doldurcam galibaGünaydın
Haftasonu temizlikten işten güçten fırsat bulamadım girmeye
Ama doğuruyor olsaydım mutlaka yazardım:)
Bugün kontrol muaynemiz var Çarşamba 40 hafta doluyor. Kızımın durumuna göre beklemeye devam edicez.
Bi belirti var mı derseniz , tıııkkk yokk.
Gayet iyim
Hatta görenler nasıl 9 aylık hamilesin diyor. Inanmayan mı ararsınız yok böyleysen sen kesin sezeryan olursun diyen mi. Eşim bile diyor millet bu ay yalnız iş yapmaktan korkar sen hala gezme derdindesin diye
Hastaneye de yalnız gidicem zaten. E kocaman bi karınla her yer benim ne de olsa
Canim korkma normal doğum kolay değil acı çekiliyor ama bebisi kucağına alınca hersey unutuluyor. Allah yardım ediyo biraz sabret çokta düşünme takma kafaya bugünlerin tadını çıkarinşallah
işte sonradan da değiştirebiliyorlar demekki
benimde ilk doğumum ama normal olsun istiyorum
sezeryandan korkuyorum
hoş gerçi zaman yaklaştıkça ikisi de korkutuyor da neyse : ((
Magnezyum kasilmalari engelliyor kesinlikle bu haftalarda kullanilmamasi gerekiyor kizlar icmeyin sakinGünaydın kızlarrr bol tepikler hepimize :) dün gece aşırı kasılmam oldu gerçi çok dinlemiyorum artık geçer diye ama 10 dakkada bir geldi kasılmalar. Sancı su mu yok . Bu kasıkmaları ciddiye almalı mıyım sizce? Kasılmalar bi sıkıntı yaratır mı? Mg da bitmiş çıkıp alıcam belki işe yarar doğuma gireceklere hayırlı doğumlar Allah sağlıkla kuzucuklarınızı kucağınıza almayı nasip etsin öptüm
tamam canım isimler yazmayınca karışıyor ondan sordum kusura bakma
yok uzamıyor bu
bende de var son zamanlarda arttı
aynen benimkide öyle
yok kız nişan değil beyaz bu zaten
E doktor niye iç diyor o zaman ?Magnezyum kasilmalari engelliyor kesinlikle bu haftalarda kullanilmamasi gerekiyor kizlar icmeyin sakin
Günaydın
Bugün kontrol muaynemiz var Çarşamba 40 hafta doluyor. Kızımın durumuna göre beklemeye devam edicez.
Gayet iyim
Hatta görenler nasıl 9 aylık hamilesin diyor. Inanmayan mı ararsınız yok böyleysen sen kesin sezeryan olursun diyen mi. Eşim bile diyor millet bu ay yalnız iş yapmaktan korkar sen hala gezme derdindesin diye
Hastaneye de yalnız gidicem zaten. E kocaman bi karınla her yer benim ne de olsa
Günaydın kızlarrr bol tepikler hepimize :) dün gece aşırı kasılmam oldu gerçi çok dinlemiyorum artık geçer diye ama 10 dakkada bir geldi kasılmalar. Sancı su mu yok . Bu kasıkmaları ciddiye almalı mıyım sizce? Kasılmalar bi sıkıntı yaratır mı? Mg da bitmiş çıkıp alıcam belki işe yarar doğuma gireceklere hayırlı doğumlar Allah sağlıkla kuzucuklarınızı kucağınıza almayı nasip etsin öptüm
Benim doktorun yasakladi kasilmalari engeller bu istemedigimiz bisey dedi dusunsene kasilma olmadan dogum baslar mi rahimin kendini hazırlamasi gerekiyormuş kasilma olmak zorundaE doktor niye iç diyor o zaman ?
Yok cnm ne bunalması hepimiz öyleyiz ben kaç gecedir sırılsıklam uyanıyorum hararet basıyor terliyor iç çamaşırıma kadar değiştiriyorımKizlar gunaydin,
Bugun niyeyse ilk defa uyuyamadim bir telas bir heyecan basiyor, terliyorum kafama abuk subuk lohusayken gelecek insanlari takiyorum.Annemden bile kiskanirim herhalde bebemi vermem kimselere diye diye dusunmekten helak oldum.Allahim yardimcimiz olsun, ne kadar zor ismis annelik, bunca ay karninda tasiyip dogurup onu en yakinindan bile kiskanmak ne zormus.Cok bunalttim sanirim kendimi dusune dusune.Bir siz varsiniz icimi dokebildigim.
Hoşgeldin. Ben dedim kesin doğdu diye.Günaydın
Gayet iyim
gecmisi bitirmedim daha ins guzel haberin gelmistir bu saate kadar. Ozendim sana inan.Kızlar ben geldimhastanedeyiz düzenli sancılarını var suni sancı takmadilar sabahı bekliyorlar kendi sancimla acilmanin gidişatına bakabilmek için.. Nstde en fazla 100 var diye düşünürdüm nedense 120 de olabiliyormus onu da gördük çok şükür..
Geçmişe bakamadim sadece alıntılara bakabildim sağolsun varolun canlarim hepiniz.. @ le yazılan mesajlar bildirim olarak gelmediği için gözünden kaçabilir kusuruma bakmayın...
Su an serum başladılar kan sekerimin filan düşmemesi içinmiş ama ben şimdiden aciktim yaaebe sabaha kadar bakalım doğumun yakınsa kahvaltı yapmazsin dedi ama lavmanin etkisiyle midir yoksa boşluktan mi stresten mi bilmiyorum aciktim..
Bizler iyiyiz teyzeleri,ilk geldiğimizde nstde kalp atışları biraz hızlı çıktı ama 3te tekrar nst cekildigimde problem yoktu,bizleri merak etmeyin.6 gibi muayenem var onu bekliyoruz yari uykulu yari uyanık
En çok üzüldüğüm de giderken kızımla oğlumu opecektim.ama kizim bi yere gittigimizi anladı ve çok ağlamaya başladı.hatta giderken beni bırakmamak için saclarima yapıştı. Kaçarak gitmek zorunda kaldık opemedim minnoslarimi..
gecmis olsun. Birseyiniz yok di mi.Merdivenlerden yuvarlandım
anaaaa kız senin miadın dolmuşya
ay canım yaaa senin yerine ben heyecanlandım ne güzel 40. haftaya girmişsin ve 2 günün kalmış
Motivasyon tavan.doğru
Allah senin yardımcın olsun
iyi dayanıyon,
hakket nasıl dayanıyon ?
maşallah valla
Hoşgeldin. Ben dedim kesin doğdu diye.
Madem gelen giden yok bak keyfine.
Bana da Cts günü yolda birisi dedi Aaaa sen neden yalnız geziyorsun yollarda doğurcan.
Yanıma fefakayçi mi alayım ne yapayım. Bu öyle pat diye düşecek bir şey değil heralde en fazla taksiyee binip gideriz.
doldu gerçekten ama benim fıstık oldukça memnun yerinden
bari bi hafta daha gelmese de evimizi taşısak bizde o arada :)
heyecan yok bende , hiç gelmicekmiş diye düşündüğüm için sanırım
zaten ben hep böyleyim , yumurta kapıya dayandığında heyecanım doruklara ulaşıyor
doğum için çatala çıktığımda heyecandan bayılmazsam iyidir
Bence de en iyisini yapıyorsun. Hareket iyidir. Yalnız merdivenlerde falan mutlaka tutun olur mu canım? Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?