2015 Şubat Anneleri

Aman hiç takma cano benim kuzen 42. Haftada doğurdu hem kızı kendi istediği zamanda geldi hemde maşallah sağlıklı erken olmasından iyidir kendi ne zaman istiyorsa o zaman gelsin bende diyorum 40 ı doldurcam galiba

bende aynı şeyi düşünüyorum,sonuçta geleceği varsa istesemde içerde tutamam
fakat doktorumla yaptığımız konuşma sonucu muayneler sıklaşarak maksimium 41. haftaya kadar bekeleyebilicez
ayrıca öncesinde 3 düşüğüm var , şimdi sonuna kadar gelebilmişken riske girmekten çok korkuyorum

Haber glmemis tiramusu dan. Ama dogurmustur bu saate. Ya da doguruyordur su an.
Benim.hayalim sabah 4-5 gibi sancilarin baslamasi. Sabah 7 de oglani bakicimiza birakip hastaneye gitmek oglen olmadan da dogurmak. mumkunse 40 i doldurmadan olsun. Stresi zor son gunlerin.
Tabi once bebisin kiyafetlerini yikayip eksikleri tamanlayip canta hazirlamam lazim. Aksam etiketlerini kestim bugun yikicam bakalim. En azindan acil birsey olsa cantaya sokup gidebilirim.
Hava da gunesli gezmek istiyorum.

ben bir an önce gelsin diye bakıyorum sen bir hafta daha gelmesin diyorsun kız

deli gibi gelsinnn gelsiiinnn derken , e madem gelmedi evi taşıyalım en azından kafam rahat etsin demeye başladım artık
ama sen benim kadar beklemezsin,gelesi var zaten cimcimeninn

Sagsalm geldim hastaneye şükür köprü feci kalabalikti ama yine iyi geldim nst için sira bekliyom sonra da dr gorcek inşallah
kizlardan mujde geldi mi doğmuş mu bebecikler

hahah planda yapılmış ne güzel
ama sen önce çantanı hazır et artık sonra gezmelerini yaparsın

deli gibi gelsinnn gelsiiinnn derken , e madem gelmedi evi taşıyalım en azından kafam rahat etsin demeye başladım artık
Siz taşıyın evi gelse bile sen hastanede iken onlar yerleşirler acele acele hazır eve gidersin.
Yav bende herkese gaz veriyorum taşınma konusunda. Ne zorum varsa artık.

Sagsalm geldim hastaneye şükür köprü feci kalabalikti ama yine iyi geldim nst için sira bekliyom sonra da dr gorcek inşallah
kizlardan mujde geldi mi doğmuş mu bebecikler
Sen mi kullanıyon arabayı? Sende refakatçi yok mu?

sabah babam soruyor ne zaman olacak diye
şimdide inat etti gelmeyecekmiş 2 ay daha dedim
8 ay geçtide şu son haftalar geçmiyor hiç
ağırlaştım yoruldum kürdan bacaklarım taşımıyor beni
nedense doğurmaya çok hevesliyim

Magnezyum u yarın doktora sorm ben de ya , aklı a takildi şimdi. Tamam içiyorum rahatım da olayı neymiş bakalm

doğum yaklaştıkça mı ? ben hamile kaldığımdan beri aynı şeyi düşünüyorum. onu bırakıp nasıl işe döneceğim. benden başka kimse ona bakamaz. ben kötü bir anne mi olcam. bunları düşünüyorum sürekli kafamda.

Siz taşıyın evi gelse bile sen hastanede iken onlar yerleşirler acele acele hazır eve gidersin.
Yav bende herkese gaz veriyorum taşınma konusunda. Ne zorum varsa artık.

e çünkü kadının halininden kadın anlar da ondan
yok neymiş ya doğum başlarsa , e başlasın ne olacak ki
arabamız var eşim gelir , o gelemese de kayınvalidemin de arabası var alır annemi gelir
yani çözüm çok
hem Asya'nın odası yeni eve gitti
böyle çok bölük pörçük
eşimde sonunda ikna oldu :)

oyun oynuyorlar bizimle
bende çok hevesliyim ama şuan evi taşımaya daha çok hevesliyim

Ay cok sinir oldum ya 20dkdr nstdeyim makine kafamin ardinda diye goremiom da kagida yazmamis diye bosa gitti onca yattigim iyi mi. Zahmet edip biri geldi de farketti sar simdi filmi basa 20dk daha off yaa

bana byy bacılar
yarın erken kalkılacak
topikte esobayla ben mi kaldık çalışan
Bu hafta hemencecik bitiversin inşallah
öpüyoruz sizi kızımla teyzeleri

yok canım ben de çalışıyorum valla. kurumda doğurcam bu gidişle

dogrudur ben evin içinde surunuyorum resmen
rapor alsan olmazmi , saglik raporu yanii

sağlık raporu da alsan 32. haftadan sonradaysan eğer annelik izninden düşüyor. fiilen çalışmamız lazım yani.

Slm kızlar bugün Dr a gittim kontrolü vardı. Benim bebis yan duruyorMuş . Aslında bende öyle hissediyordum ama hiç duymadığı bişey olunca şaşırdım. Başka bebeği yan duran var mı.

benımkı de yan canım. dr bunun doğmaya niyeti yok galiba dedi.
ama son zamana kdr beklicem ben. sancılarla dönenler de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…