Aman hiç takma cano benim kuzen 42. Haftada doğurdu hem kızı kendi istediği zamanda geldi hemde maşallah sağlıklı erken olmasından iyidir kendi ne zaman istiyorsa o zaman gelsin bende diyorum 40 ı doldurcam galiba
ben bir an önce gelsin diye bakıyorum sen bir hafta daha gelmesin diyorsun kız
Haber glmemis tiramusu dan. Ama dogurmustur bu saate. Ya da doguruyordur su an.
Benim.hayalim sabah 4-5 gibi sancilarin baslamasi. Sabah 7 de oglani bakicimiza birakip hastaneye gitmek oglen olmadan da dogurmak. mumkunse 40 i doldurmadan olsun. Stresi zor son gunlerin.
Tabi once bebisin kiyafetlerini yikayip eksikleri tamanlayip canta hazirlamam lazim. Aksam etiketlerini kestim bugun yikicam bakalim. En azindan acil birsey olsa cantaya sokup gidebilirim.
Hava da gunesli gezmek istiyorum.
Bu hamilelik takvimi de iki gundur takmis mekonyuma. Hayret bisi
Siz taşıyın evi gelse bile sen hastanede iken onlar yerleşirler acele acele hazır eve gidersin.deli gibi gelsinnn gelsiiinnn derken , e madem gelmedi evi taşıyalım en azından kafam rahat etsin demeye başladım artık
ama sen benim kadar beklemezsin,gelesi var zaten cimcimeninn
Sen mi kullanıyon arabayı? Sende refakatçi yok mu?Sagsalm geldim hastaneye şükür köprü feci kalabalikti ama yine iyi geldim nst için sira bekliyom sonra da dr gorcek inşallah
kizlardan mujde geldi mi doğmuş mu bebecikler
deli gibi gelsinnn gelsiiinnn derken , e madem gelmedi evi taşıyalım en azından kafam rahat etsin demeye başladım artık
ama sen benim kadar beklemezsin,gelesi var zaten cimcimeninn
doğum yaklaştıkça sinirlerim bozuluyor. doğumdan çok korkmuyorum beni mutsuz eden bebeğimle ayrılacak olma fikri. sağolsun insanlarda düşüncesiz konuşmalarıyla daha çok geriyor. bebeğimi paylaşma fikri bana biraz zor geliyor. acaba sadece ben mi böyle düşünüyorum yoksa benim gibi düşünen varmı
doktor banada magnezyum vermedi 36 dan sonra içme dediE doktor niye iç diyor o zaman ?
Sen mi kullanıyon arabayı? Sende refakatçi yok mu?
Siz taşıyın evi gelse bile sen hastanede iken onlar yerleşirler acele acele hazır eve gidersin.
Yav bende herkese gaz veriyorum taşınma konusunda. Ne zorum varsa artık.
sabah babam soruyor ne zaman olacak diye
şimdide inat etti gelmeyecekmiş 2 ay daha dedim
8 ay geçtide şu son haftalar geçmiyor hiç
ağırlaştım yoruldum kürdan bacaklarım taşımıyor beni
nedense doğurmaya çok hevesliyim
bana byy bacılar
yarın erken kalkılacak
topikte esobayla ben mi kaldık çalışan
Bu hafta hemencecik bitiversin inşallah
öpüyoruz sizi kızımla teyzeleri
dogrudur ben evin içinde surunuyorum resmen
rapor alsan olmazmi , saglik raporu yanii
Slm kızlar bugün Dr a gittim kontrolü vardı. Benim bebis yan duruyorMuş. Aslında bende öyle hissediyordum ama hiç duymadığı bişey olunca şaşırdım. Başka bebeği yan duran var mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?