2015 Şubat Anneleri

Benim doktorun yasakladi kasilmalari engeller bu istemedigimiz bisey dedi dusunsene kasilma olmadan dogum baslar mi rahimin kendini hazırlamasi gerekiyormuş kasilma olmak zorunda
Anladım canım yani bişey demedi çünkü bacaklarıma çok kramp giriyo Sancı var zaten

Öle bi durumun varsa tabi dikkatli ol benimde düşüğüm var bazen korkuyorum ama Allah büyük diyorum gelsin kuzular sağlıklı inşallah

Magnezyum u yarın doktora sorm ben de ya , aklı a takildi şimdi. Tamam içiyorum rahatım da olayı neymiş bakalm
Allah Aşkın'a bana yazın ya kafam karıştı iyice ayağımın üstüne basamıyorum ikisindede kramp girdi kaldı öle kimse yok Yanımda kahvaltı yapcam ekmek almaya nasıl gitcem diye düşünüyorum zaten sancım var hafif ne Biçim ailelerimiz varya bi kuru ekmek veren yok bi doğurayım varya Allah biliyo herkes benim gazabımdan korksun

Bi kaç kere gittiğim bi kuaför vardı Manikür için, geldim tanımadılar , Yüzüm şişmiş . Vay ben nerelere gidem cok mutsuzum

Kramp girdiyse iç ya, of bilmiyorum ki . Doktor kontrolün ne zmndı canm

Kızlar Günaydın, iyi bir hastanede doğum yaptım fakat bize doğum sonrası bebeğe hiç bir ilaç yazmadılar. Şuanda bir takım problemler yaşıyorum göz çapaklanması, gaz, kusma, burun tıkanıklığı.. arkadaşlarıma sorduğumda doğumdan sonra bunlar yazılması lazım yazmadılar mı diyorlar. Neden böyle yaptılar bilmiyorum ama yarın hastaneye gideceğim, ağzıma geleni de sayacağım.

canim çocukda problem yoksa niye yazsinlar o dediklerini
sadece vitamin yaziyolar burda .. burun tikanikligi için verilen deniz suyunu zaten sen aliyorsun eczaneden onu sigortanin karsiladigini sanmoyorum ..

Benim bildiğim Dvit damla veriyolar sadece.. Gaz için de damla var.. Göz çapağını kendi sütünle temizle canım,burun tıkanıklığı için de serum fizyolojik alıp damlat ve burun aspiratörüyle temizle.. Napcan ilacı boşver..

Kızlar bugün muayenemiz vardı benim kızım şişko doğacak sanırım 3 Kilo olmuş doktor başı aşağıda normal doğum ihtimalin yüksek dedi ama kilosu 4 ü geçerse sezeryan diyor anam birde kuş kadar çocuk olacak dediler yemek yemiyorum diye şu hale bak ne kuşu olacaksa artık şişko birşey çıkacak o değil ben sezeryan hiç istemiyorum yaa dua edin normal doğum yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…