bi de gündüz nerde bulayım eti , butu : ))
çalışıyorum ya, iş yerine anca meyve , çerez falan götürüyorum
daha 7 iş günüm var
Kesinlikle benimkide yan duruyor nasıl deyim kafa aşağıda, bacaklar sağ Sırt tarafıma doğru. Herhalde onun için gelmiyor kerata :)benımkı de yan canım. dr bunun doğmaya niyeti yok galiba dedi.
ama son zamana kdr beklicem ben. sancılarla dönenler de var.
Anladım canım yani bişey demedi çünkü bacaklarıma çok kramp giriyo Sancı var zatenBenim doktorun yasakladi kasilmalari engeller bu istemedigimiz bisey dedi dusunsene kasilma olmadan dogum baslar mi rahimin kendini hazırlamasi gerekiyormuş kasilma olmak zorunda
bende aynı şeyi düşünüyorum,sonuçta geleceği varsa istesemde içerde tutamam
fakat doktorumla yaptığımız konuşma sonucu muayneler sıklaşarak maksimium 41. haftaya kadar bekeleyebilicez
ayrıca öncesinde 3 düşüğüm var , şimdi sonuna kadar gelebilmişken riske girmekten çok korkuyorum
ne guzel planlamisim di mi haha.hahah planda yapılmış ne güzel
ama sen önce çantanı hazır et artık sonra gezmelerini yaparsın
E doktor niye iç diyor o zaman ?
Allah Aşkın'a bana yazın ya kafam karıştı iyice ayağımın üstüne basamıyorum ikisindede kramp girdi kaldı öle kimse yok Yanımda kahvaltı yapcam ekmek almaya nasıl gitcem diye düşünüyorumMagnezyum u yarın doktora sorm ben de ya , aklı a takildi şimdi. Tamam içiyorum rahatım da olayı neymiş bakalm
Evet bişey demedi iç dedi ondan şuan kafam iyice karıştıBen de bayagi kullandim magnezyumu ama 34den sonra artik icme dogumu durdurucu etkisi var dedi. Son zamanlarda sordun mu doktoruna kullanmaya devam edeyim mi diye?
Evet bişey demedi iç dedi ondan şuan kafam iyice karıştı
yok canım ben de çalışıyorum valla. kurumda doğurcam bu gidişle
benım 15 gunum var. 6 şubatta bırakcam ben.
Kafamda deli sorulaardoğum yaklaştıkça mı ? ben hamile kaldığımdan beri aynı şeyi düşünüyorum. onu bırakıp nasıl işe döneceğim. benden başka kimse ona bakamaz. ben kötü bir anne mi olcam. bunları düşünüyorum sürekli kafamda.
Kramp girdiyse iç ya, of bilmiyorum ki . Doktor kontrolün ne zmndı canmAllah Aşkın'a bana yazın ya kafam karıştı iyice ayağımın üstüne basamıyorum ikisindede kramp girdi kaldı öle kimse yok Yanımda kahvaltı yapcam ekmek almaya nasıl gitcem diye düşünüyorumzaten sancım var hafif ne Biçim ailelerimiz varya bi kuru ekmek veren yok bi doğurayım varya Allah biliyo herkes benim gazabımdan korksun
Ben de bayagi kullandim magnezyumu ama 34den sonra artik icme dogumu durdurucu etkisi var dedi. Son zamanlarda sordun mu doktoruna kullanmaya devam edeyim mi diye?
canim çocukda problem yoksa niye yazsinlar o dedikleriniKızlar Günaydın, iyi bir hastanede doğum yaptım fakat bize doğum sonrası bebeğe hiç bir ilaç yazmadılar. Şuanda bir takım problemler yaşıyorum göz çapaklanması, gaz, kusma, burun tıkanıklığı.. arkadaşlarıma sorduğumda doğumdan sonra bunlar yazılması lazım yazmadılar mı diyorlar. Neden böyle yaptılar bilmiyorum ama yarın hastaneye gideceğim, ağzıma geleni de sayacağım.
Ben ilk 5 ayı nasıl geçirdiğimi hatırlamıyorum bile fenalardaydım :)Can çekmesi değild ilk 3 ay giremedim ben ig aşırı tiksiniyordum yemek görünce kusasım geiyordu. Girmedim bi müddet.
Benim bildiğim Dvit damla veriyolar sadece.. Gaz için de damla var.. Göz çapağını kendi sütünle temizle canım,burun tıkanıklığı için de serum fizyolojik alıp damlat ve burun aspiratörüyle temizle.. Napcan ilacı boşver..Kızlar Günaydın, iyi bir hastanede doğum yaptım fakat bize doğum sonrası bebeğe hiç bir ilaç yazmadılar. Şuanda bir takım problemler yaşıyorum göz çapaklanması, gaz, kusma, burun tıkanıklığı.. arkadaşlarıma sorduğumda doğumdan sonra bunlar yazılması lazım yazmadılar mı diyorlar. Neden böyle yaptılar bilmiyorum ama yarın hastaneye gideceğim, ağzıma geleni de sayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?