ama kime sorsam yazmışlar doğum sonrası bu ilaçları, sigorta karşılamıyorsa bile adını yazıp verebilirler benim bebeğim zaten prematüre neyi kullanacağımı nereden bileyim.canim çocukda problem yoksa niye yazsinlar o dediklerini
sadece vitamin yaziyolar burda .. burun tikanikligi için verilen deniz suyunu zaten sen aliyorsun eczaneden onu sigortanin karsiladigini sanmoyorum ..
Benim bildiğim Dvit damla veriyolar sadece.. Gaz için de damla var.. Göz çapağını kendi sütünle temizle canım,burun tıkanıklığı için de serum fizyolojik alıp damlat ve burun aspiratörüyle temizle.. Napcan ilacı boşver..
Bişey olmazsa Cumartesi gel dedi cumartesi gitcemKramp girdiyse iç ya, of bilmiyorum ki . Doktor kontrolün ne zmndı canm
git sor ama bu sferde burnu tikanik diye ant verip gondermesinler seniama kime sorsam yazmışlar doğum sonrası bu ilaçları, sigorta karşılamıyorsa bile adını yazıp verebilirler benim bebeğim zaten prematüre neyi kullanacağımı nereden bileyim.
Içiyorum malt içeceği ama iğrenç bi kokusu tadı var burnumu tikayip tek seferde içmeye çalışıyorum :) Nasıl heyecan var mı sende ? Hersey tamam mı ?Süt için Malt içiyor musun? İçinde B kompleks vitaminleri var. Bir arkadaşım sürekli B kompleks vitaminleri kullanıyordu sinirleri Demir gibi olmuştu. Ağlamak istiyorum anlayamıyorum diyordu. Belki iyi gelebilir. Bizim gün olarak Perşembe veya cuma dedik sanırım perşembe olabilir.
Canım farklı bi mesaj alıntıladım ama bu magnezyum içeren besinler nelerdi sen söylemiştin Kafayı yicem yani ilacı kullanmasam kramp geçmiyo ne yapayım bi o yiyecekleri görünce yazarsan sevinirimYok yükleme canım beğendim diye dedim.
Geçti yaralar canım artik surmuyorum ama yara varken suruyordum çok iyi geliyor mutlaka alınmalıLansinoh kremi sürüyor musun?
senin gelen nisan a noldu canim ? dr a sormdunmu onuKızlar bugün muayenemiz vardı benim kızım şişko doğacak sanırım 3 Kilo olmuş doktor başı aşağıda normal doğum ihtimalin yüksek dedi ama kilosu 4 ü geçerse sezeryan diyor anam birde kuş kadar çocuk olacak dediler yemek yemiyorum diye şu hale bak ne kuşu olacaksa artık şişko birşey çıkacak o değil ben sezeryan hiç istemiyorum yaa dua edin normal doğum yapayım
Ay evet Aynen öyle :) ben emziriyorum annem su getiriyor :)O ter insanı mahvediyor bilmezmiyim bir taraftanda su içmek istersin için yanıyordur benim öyle oluyordu canım
git sor ama bu sferde burnu tikanik diye ant verip gondermesinler seni
BENCE yinede sur canim koruma aamçli, $anslisin herkesde ise yaramiyormus o kremGeçti yaralar canım artik surmuyorum ama yara varken suruyordum çok iyi geliyor mutlaka alınmalı
Benim bildiğim muz var. Soda var canım.Canım farklı bi mesaj alıntıladım ama bu magnezyum içeren besinler nelerdi sen söylemiştin Kafayı yicem yani ilacı kullanmasam kramp geçmiyo ne yapayım bi o yiyecekleri görünce yazarsan sevinirim
serum fizyolojik bi ilaç deilki canim ama sen bilirsin yinede tabi ..bilmiyorum kafama göre de serum fizyolojik kullanmak istemiyorum.
serum fizyolojik bi ilaç deilki canim ama sen bilirsin yinede tabi ..
vitaminlerini yazdilar demi hastaneden ?
Ayyy canım yaaa nasıl mutlu etti yorumun anlatamam :) hepimiz hiç ağlamayalim hep gülelim inşallah :) bu saat oldu daha aglamadım annem endiselendi :) iyi misin diye gelip duruyor sürekli :)Çok tatlısın sen . Annelık kavramı senle çok uyusuyor bnm zihnimde =) hep gül bundan sonra inş
Aa ben geçti diye Sürmeme gerek yok sanıyordum sureyim bari çünkü o acıyi bi daha çekmek istemem canimdan can gidiyordu resmen..bi de göğüs kalkanı çok işe yaradı bende tavsiye ederim onu da herkeseBENCE yinede sur canim koruma aamçli, $anslisin herkesde ise yaramiyormus o krem
ben oglumda çok çekdim, en son burda yok diye hollandadan sudocrem getirtttim onunla geçmisti, ama benimki farkli bisey olmustu, derisi soyuluyordu memenin etrafinda ucunda deildi yaarsi
Capaklanirsa kullanmam için göz damlasi vermislerdi bana canım ama öyle bi sıkıntı olmadığı için kullanmadım. .15. Günden itibaren kullanmam için de d vitamini damla yazıldı bgn ona başlıyoruz bi de 1 aylık olunca demir ilacı başlanıyor diye biliyorum onun dışında bana da bi ilaç yazılmadiKızlar Günaydın, iyi bir hastanede doğum yaptım fakat bize doğum sonrası bebeğe hiç bir ilaç yazmadılar. Şuanda bir takım problemler yaşıyorum göz çapaklanması, gaz, kusma, burun tıkanıklığı.. arkadaşlarıma sorduğumda doğumdan sonra bunlar yazılması lazım yazmadılar mı diyorlar. Neden böyle yaptılar bilmiyorum ama yarın hastaneye gideceğim, ağzıma geleni de sayacağım.
Benim Dr hiç yorum yapmadı. Bende beklerim herhalde.benımkı de yan canım. dr bunun doğmaya niyeti yok galiba dedi.
ama son zamana kdr beklicem ben. sancılarla dönenler de var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?