2015 Şubat Anneleri

canim çocukda problem yoksa niye yazsinlar o dediklerini
sadece vitamin yaziyolar burda .. burun tikanikligi için verilen deniz suyunu zaten sen aliyorsun eczaneden onu sigortanin karsiladigini sanmoyorum ..
ama kime sorsam yazmışlar doğum sonrası bu ilaçları, sigorta karşılamıyorsa bile adını yazıp verebilirler benim bebeğim zaten prematüre neyi kullanacağımı nereden bileyim.

cherish Geldi akşıma evdeki kadına uyuz oldum yine ya. Ki hiç sesimi çıkarmam birini çalıştırmayı beceremem ben ama 1001 kez söylediğim şeyleri tutamıyor kafada yada oralı olmuyorrrr ya şu boğaz ağrımda onun yüzünden oldu alt karı temizlerken yukarı çıkıp uyudum aşağı bi indim dındurucuya çevirmiş evi pencere kapı açık her yerde. Üşüttük. Bugünde dedim ki hangi odayı temizliyorsan çünkü pencereleri sonuna kadar açıyor kapısını kapat öyle temizle şimdi alt katta üşümeye başladım bi çıktım gene aynı şey kapattım kapıyı sertçe aaa unutmuşum diyor Allahım Yarabbin ya. Birde ev müstakil olduğu için balkon ve dıl kapı açık kalınca börtü böcek sinek örümcek ne varsa içeri giriyor cam aç kapı açma diye ıyarıyorum her defasında gene bakıyorum kapılar fora. İki gece önce yatak odasında gene eşek kadar örümcek gördük eşim süpürgeyle çekti. Bişey desem kalbi kırılır demesem sinirden çatlıyorum böyle

aspiratörle temizliyorum, serum fizyolojik doktor vermeden kullanmak istemedim.

ama kime sorsam yazmışlar doğum sonrası bu ilaçları, sigorta karşılamıyorsa bile adını yazıp verebilirler benim bebeğim zaten prematüre neyi kullanacağımı nereden bileyim.
git sor ama bu sferde burnu tikanik diye ant verip gondermesinler seni

Içiyorum malt içeceği ama iğrenç bi kokusu tadı var burnumu tikayip tek seferde içmeye çalışıyorum :) Nasıl heyecan var mı sende ? Hersey tamam mı ?

Yok yükleme canım beğendim diye dedim.
Canım farklı bi mesaj alıntıladım ama bu magnezyum içeren besinler nelerdi sen söylemiştin Kafayı yicem yani ilacı kullanmasam kramp geçmiyo ne yapayım bi o yiyecekleri görünce yazarsan sevinirim

senin gelen nisan a noldu canim ? dr a sormdunmu onu

Geçti yaralar canım artik surmuyorum ama yara varken suruyordum çok iyi geliyor mutlaka alınmalı
BENCE yinede sur canim koruma aamçli, $anslisin herkesde ise yaramiyormus o krem
ben oglumda çok çekdim, en son burda yok diye hollandadan sudocrem getirtttim onunla geçmisti, ama benimki farkli bisey olmustu, derisi soyuluyordu memenin etrafinda ucunda deildi yaarsi

Canım farklı bi mesaj alıntıladım ama bu magnezyum içeren besinler nelerdi sen söylemiştin Kafayı yicem yani ilacı kullanmasam kramp geçmiyo ne yapayım bi o yiyecekleri görünce yazarsan sevinirim
Benim bildiğim muz var. Soda var canım.

Çok tatlısın sen . Annelık kavramı senle çok uyusuyor bnm zihnimde =) hep gül bundan sonra inş
Ayyy canım yaaa nasıl mutlu etti yorumun anlatamam :) hepimiz hiç ağlamayalim hep gülelim inşallah :) bu saat oldu daha aglamadım annem endiselendi :) iyi misin diye gelip duruyor sürekli :)

Aa ben geçti diye Sürmeme gerek yok sanıyordum sureyim bari çünkü o acıyi bi daha çekmek istemem canimdan can gidiyordu resmen..bi de göğüs kalkanı çok işe yaradı bende tavsiye ederim onu da herkese

Capaklanirsa kullanmam için göz damlasi vermislerdi bana canım ama öyle bi sıkıntı olmadığı için kullanmadım. .15. Günden itibaren kullanmam için de d vitamini damla yazıldı bgn ona başlıyoruz bi de 1 aylık olunca demir ilacı başlanıyor diye biliyorum onun dışında bana da bi ilaç yazılmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…