2015 Şubat Anneleri

ne ilaci yazsinlar ki. Bence ayni hastaneyi bosver iyi bir cocuk dr.u arastir. Capaklanma goz yasi kanallari tikaliysa olabilir masaj oneriliyor ozaman. Zamanla geciyor.
Burun tikanikligini iyi bir dr.a sor otribebe ac bol bol. Ne cani var ki ilac yazsinlar

Ben yine anneme geldim. Açtım kapısını yapılacaklari soledim çıktım , muhabbet arıyor resmen ki çalan telefonu açmiyorum o kdr insan çekmiyorm şu halde. , bebek doğunca bsbasa kalmayacağız belki bole olmaz diyorum .
Evde yabancı olmuyor ama mecburuz resmen

Muayene bitti günün bingosu alttan muayene ile olsa da bebis iyi suyu iyi acilma yok biraz daha asagi inmis karninda yumusama var ama rahim daha cok yumusamamis dedi. Nstde bikac sanci cikti yine bebisi kucuk bulduguna biraz daha guclensin sezeryan dikislerin erken zorlamayalim dedi bi hafta daha tedbirli gidelim dedi iyi dedik biz de. Kiloo pek degsmemis gecen haftadan beri 100gr artmis gibi minyon olucak gibi karnina bakinca dedi ilki de minyondu zaten sagkikli olsun da bizden haberler boyle simdilik. Alttan muayene gicikmis ama dayanilmycak gibi degil kasmamak gerekmis biraz yanma gibi acidi sonrasinda sadece o kadar

aynada kendimi tanıyamaz oldum gözlerimin altındaki halkalar artmış
bonzai çekmiş gibiyim

slm kızlar
bunalımlar artmış hepimiz duygusal çüküntü içindeyiz. bende çatacak yer arıyorum. allahr-tan eşim alttan alıyor beni
iki gündür kimi görsem çocuk aşağıya inmiş doğumun yakın diyorlar
bugünde k.validem yüzün pek solgun dedi. ayyy kızım daha gelmeeeee. bu hafta izne ayrılacam dr la konuştum 1 hafta daha çalışamicam. ev için temizlikçi bayan gelecek işler bitsin sonra gelsin inş. inş hepimizin doğum hikayesi güzel olur.

Doğumdan sonra geçecek hepsi canım takma kafana

inşallah yaaa sıkıldımmı bunaldımmı ne oldu bana anlamadım
önceden her işimi kendim yapardım şimdi kendimi ele muhtaç gibi hissediyorum
kalktım bulaşık makinesini boşalttım hemen kasıklarıma sancı başladı
ne yani böylemi geçecek 3 hafta

Hastanedeyim yine yarın dr yokmuş bugün geldim. Yine nst. Sıra bekliyorum.
Benim burda hep uykum geliyor sıcaktan.
PEd verdiler akıntı suyum mu diye bakmak için.
Suyun iyi ama bazen kaçak oluyor dedi.
Jel akıntı içinde Amanınn yoksa nişan mı dedi.
Hala diyorki o arada gelirse normal doğar mı diye bekledim ama sanırım doğmayacak bebek iri.
4.157 gr boy 54 çıkıyor ama o sanki yanlış gibi 54 cm olur mu Laa?

psikolojim bozuldu artık benim
neden böyle oldukki biz

geçecek bugünler canım hepimiz aynı durumdayız. bugün işe bile gidemedim. kendimi iyi hissetmiyorum. bebeklerimizi kucağımıza alınca her şey geçecek

geçecek bugünler canım hepimiz aynı durumdayız. bugün işe bile gidemedim. kendimi iyi hissetmiyorum. bebeklerimizi kucağımıza alınca her şey geçecek

belkide sabırsızlandığım için böyle oldum
herşeyim hazırya beklemek zor geliyor bekledikçe kötü hissediyorum kendimi
keşke bikaç şeyi bıraksaydım sonraya

Kızlar sabah kontrole gittim nst de sanci cikti son dk. Doktor kontrol etti dogum başlamış dedi 4cm açılma varmış inananadim sanci hissetmedim simdilik. Suyun gelirse hmn gel dedi. Gece sanci hissedersen sabah gel doguma alalim dedi. Sanci hissetnezsen persembe sabahi doguma alırız dedi. Suni sanci vermeyelim bekleyelim simdi dedi. 2900gr suan. Ani oldu hala inanamıyorum. Annemler baska sehirde bu geceye gelirler. yarin ev temizligi var bide temizlikci gelcekti. Benim oglus ta subati beklemedi.daha bebek sekerlerim gelecek kargoda. Sağlıkla dogsun da. Sira bende. Dualarinizla kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…