ne ilaci yazsinlar ki. Bence ayni hastaneyi bosver iyi bir cocuk dr.u arastir. Capaklanma goz yasi kanallari tikaliysa olabilir masaj oneriliyor ozaman. Zamanla geciyor.Kızlar Günaydın, iyi bir hastanede doğum yaptım fakat bize doğum sonrası bebeğe hiç bir ilaç yazmadılar. Şuanda bir takım problemler yaşıyorum göz çapaklanması, gaz, kusma, burun tıkanıklığı.. arkadaşlarıma sorduğumda doğumdan sonra bunlar yazılması lazım yazmadılar mı diyorlar. Neden böyle yaptılar bilmiyorum ama yarın hastaneye gideceğim, ağzıma geleni de sayacağım.
Ben yine anneme geldim. Açtım kapısını yapılacaklari soledim çıktım , muhabbet arıyor resmen ki çalan telefonu açmiyorum o kdr insan çekmiyorm şu halde. , bebek doğunca bsbasa kalmayacağız belki bole olmaz diyorum .cherish Geldi akşıma evdeki kadına uyuz oldum yine ya. Ki hiç sesimi çıkarmam birini çalıştırmayı beceremem ben ama 1001 kez söylediğim şeyleri tutamıyor kafada yada oralı olmuyorrrr ya şu boğaz ağrımda onun yüzünden oldu alt karı temizlerken yukarı çıkıp uyudum aşağı bi indim dındurucuya çevirmiş evi pencere kapı açık her yerde. Üşüttük. Bugünde dedim ki hangi odayı temizliyorsan çünkü pencereleri sonuna kadar açıyor kapısını kapat öyle temizle şimdi alt katta üşümeye başladım bi çıktım gene aynı şey kapattım kapıyı sertçe aaa unutmuşum diyor Allahım Yarabbin ya. Birde ev müstakil olduğu için balkon ve dıl kapı açık kalınca börtü böcek sinek örümcek ne varsa içeri giriyor cam aç kapı açma diye ıyarıyorum her defasında gene bakıyorum kapılar fora. İki gece önce yatak odasında gene eşek kadar örümcek gördük eşim süpürgeyle çekti. Bişey desem kalbi kırılır demesem sinirden çatlıyorum böyle
Kalsiyum sandoz gibi bişey verir belki, aradan krampları söylesenBişey olmazsa Cumartesi gel dedi cumartesi gitcem
Beni tanimadilar la bgn.. annem misafirlige gidiyor sen de gel dedi yok dedim şimdi orda da neler duyarım kim bileaynada kendimi tanıyamaz oldum gözlerimin altındaki halkalar artmış
bonzai çekmiş gibiyim
Beni tanimadilar la bgn.. annem misafirlige gidiyor sen de gel dedi yok dedim şimdi orda da neler duyarım kim bile
Onu unuttum resmen ya ama sanırım taharet alırken tahriş oldu yoksa sonrasında birşey olmadı şu an bir sıkıntı yok çok şükürsenin gelen nisan a noldu canim ? dr a sormdunmu onu
Doğumdan sonra geçecek hepsi canım takma kafanapsikolojim bozuldu artık benim
neden böyle oldukki biz
Doğumdan sonra geçecek hepsi canım takma kafana
psikolojim bozuldu artık benim
neden böyle oldukki biz
inşallah yaaa sıkıldımmı bunaldımmı ne oldu bana anlamadım
önceden her işimi kendim yapardım şimdi kendimi ele muhtaç gibi hissediyorum
kalktım bulaşık makinesini boşalttım hemen kasıklarıma sancı başladı
ne yani böylemi geçecek 3 hafta
geçecek bugünler canım hepimiz aynı durumdayız. bugün işe bile gidemedim. kendimi iyi hissetmiyorum. bebeklerimizi kucağımıza alınca her şey geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?