2015 Şubat Anneleri

Ay cok sinir oldum ya 20dkdr nstdeyim makine kafamin ardinda diye goremiom da kagida yazmamis diye bosa gitti onca yattigim iyi mi. Zahmet edip biri geldi de farketti sar simdi filmi basa 20dk daha off yaa
Bende yatıyorum şu an göremiyorum.
Oysa bu merakla onun her rakamını takip etmem gerekiyor. Varın siz düşünün sıkıntımı

Offf
sol ayağım karıncalanıyor
bi acayip yerimde duramayasım var
tuhafım

aa yapma yaw
hızlı oldu seninki
olsun, hayırlısı olsun
heyecanlandım

ayy canım yaa demek sıradaki sensin
hayırlısı olsun bak tarihe göre değil sıraya göre bu işler
inşallah sağlıcakla alırsın kuzunu kucağına

bu nst odasında yalnız mı olunuyor
kesin uyurum ben yalnızsa
kendimden beklentim o yönde

Amanınn bende şu an hastanedeyim nst ye bağlı. Benimde başıma gelirde korktuğum. Temizlik ve çikolata işlerim senle. Aynı durumda. Sanırım beraber aynı zamanda yatacağız. Sen erken davranmazsan ama bu gece doğabilirde senin. Hayırlısı

bu nst odasında yalnız mı olunuyor
kesin uyurum ben yalnızsa
kendimden beklentim o yönde
Bizim iki kişilik odalar ama yanımdakiler hiç konuşma taraftarı olmuyor.
Sıkılıyorum bende. Yanımda biri gelse onla konuşuruz ama hamileleliğim boyunca bir kez eşim geldi yanımda işte birde doğuma gelecekler.

benimde perşembeye kadar doktorum yok
perşembe de ben gitsem mi bilemiyorum , hiç halim yok
sonraki hafta çarşamba rapor almaya gidecem
beklesem mi acep , bu sefer nst çeker heralde hangi gün gidersem gideyim 36 yı geçmiş olacam

daha erken değil mi çok heyecanlıııı

uyu sende : )))

Hayirlisi canim. Senin sezeryan kac sene oldu?

Maşallah kuzuna ama yanılma payı oluyo belkim daha azdır :) doktoruna da maşallah hala normal doğurtmanın peşine :)

Canım hayırlısıyla gelsin inşallah. Hiç bi belirtin falan olmadı mı 4 cm açıklık olurken?

Masallah de olur olur neden olmasin boylu postlu güzel bi kizin olacak iste ins.

Beklesin minnos babasi gelsin. Sonrs dogsun. Hem kilo da alsin o arada. Bu haftadan sonrs kilo olcimu yaniltabilir ama

bakalim kac kg kac cm dogcak seninki. Masallah tosuna

Haftasonu gezmekteydim yüzlerce sayfa biriktimissiniz masallah. Sabahdan beri ev topluyom hersey düzgün kalsin istiyorum hicbisey dagilamsa pis olmasa doguma kadar. Ani olursa heryer temiz toplu Olsun istiyom Ama 4 yasinda bi cadiyla zor.

Hadi hayirlisi canim. Isler hallolur saglikla gelsin ins.
Dr bana da aciklik var mi bakalim.dedi baktirmamistim haha. Ama sanci hic cikmiyor bende

MaşaAllah canım:) seninki direk 2 aylık bebek doğacak:)

Aman boşver zaten artık her hafta gel der. Sonra hep nst ve cok sıkıcı.

Allah yardımcın olsun inşallah sorunsuz alırsın bebeğini kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…