Bende yatıyorum şu an göremiyorum.Ay cok sinir oldum ya 20dkdr nstdeyim makine kafamin ardinda diye goremiom da kagida yazmamis diye bosa gitti onca yattigim iyi mi. Zahmet edip biri geldi de farketti sar simdi filmi basa 20dk daha off yaa
Kızlar sabah kontrole gittim nst de sanci cikti son dk. Doktor kontrol etti dogum başlamış dedi 4cm açılma varmış inananadim sanci hissetmedim simdilik. Suyun gelirse hmn gel dedi. Gece sanci hissedersen sabah gel doguma alalim dedi. Sanci hissetnezsen persembe sabahi doguma alırız dedi. Suni sanci vermeyelim bekleyelim simdi dedi. 2900gr suan. Ani oldu hala inanamıyorum. Annemler baska sehirde bu geceye gelirler. yarin ev temizligi var bide temizlikci gelcekti. Benim oglus ta subati beklemedi.daha bebek sekerlerim gelecek kargoda. Sağlıkla dogsun da. Sira bende. Dualarinizla kızlar.
Kızlar sabah kontrole gittim nst de sanci cikti son dk. Doktor kontrol etti dogum başlamış dedi 4cm açılma varmış inananadim sanci hissetmedim simdilik. Suyun gelirse hmn gel dedi. Gece sanci hissedersen sabah gel doguma alalim dedi. Sanci hissetnezsen persembe sabahi doguma alırız dedi. Suni sanci vermeyelim bekleyelim simdi dedi. 2900gr suan. Ani oldu hala inanamıyorum. Annemler baska sehirde bu geceye gelirler. yarin ev temizligi var bide temizlikci gelcekti. Benim oglus ta subati beklemedi.daha bebek sekerlerim gelecek kargoda. Sağlıkla dogsun da. Sira bende. Dualarinizla kızlar.
Amanınn bende şu an hastanedeyim nst ye bağlı. Benimde başıma gelirde korktuğum. Temizlik ve çikolata işlerim senle. Aynı durumda. Sanırım beraber aynı zamanda yatacağız. Sen erken davranmazsan ama bu gece doğabilirde senin. HayırlısıKızlar sabah kontrole gittim nst de sanci cikti son dk. Doktor kontrol etti dogum başlamış dedi 4cm açılma varmış inananadim sanci hissetmedim simdilik. Suyun gelirse hmn gel dedi. Gece sanci hissedersen sabah gel doguma alalim dedi. Sanci hissetnezsen persembe sabahi doguma alırız dedi. Suni sanci vermeyelim bekleyelim simdi dedi. 2900gr suan. Ani oldu hala inanamıyorum. Annemler baska sehirde bu geceye gelirler. yarin ev temizligi var bide temizlikci gelcekti. Benim oglus ta subati beklemedi.daha bebek sekerlerim gelecek kargoda. Sağlıkla dogsun da. Sira bende. Dualarinizla kızlar.
Bizim iki kişilik odalar ama yanımdakiler hiç konuşma taraftarı olmuyor.bu nst odasında yalnız mı olunuyor
kesin uyurum ben yalnızsa
kendimden beklentim o yönde
hayırlı olsun sezaryen mi olacaksın?Bi aksilik olmazsa 2.2 de doğum var kızlar :) gün aşırı nst.ye gircem yine.bugünkü muayene ve nst.de sorun yoktu.2750 olmuş bakalim kaç çıkacak
Bizim iki kişilik odalar ama yanımdakiler hiç konuşma taraftarı olmuyor.
Sıkılıyorum bende. Yanımda biri gelse onla konuşuruz ama hamileleliğim boyunca bir kez eşim geldi yanımda işte birde doğuma gelecekler.
daha erken değil miKızlar sabah kontrole gittim nst de sanci cikti son dk. Doktor kontrol etti dogum başlamış dedi 4cm açılma varmış inananadim sanci hissetmedim simdilik. Suyun gelirse hmn gel dedi. Gece sanci hissedersen sabah gel doguma alalim dedi. Sanci hissetnezsen persembe sabahi doguma alırız dedi. Suni sanci vermeyelim bekleyelim simdi dedi. 2900gr suan. Ani oldu hala inanamıyorum. Annemler baska sehirde bu geceye gelirler. yarin ev temizligi var bide temizlikci gelcekti. Benim oglus ta subati beklemedi.daha bebek sekerlerim gelecek kargoda. Sağlıkla dogsun da. Sira bende. Dualarinizla kızlar.
Bizim iki kişilik odalar ama yanımdakiler hiç konuşma taraftarı olmuyor.
Sıkılıyorum bende. Yanımda biri gelse onla konuşuruz ama hamileleliğim boyunca bir kez eşim geldi yanımda işte birde doğuma gelecekler.
Muayene bitti günün bingosu alttan muayene ile olsa dabebis iyi suyu iyi acilma yok biraz daha asagi inmis karninda yumusama var ama rahim daha cok yumusamamis dedi. Nstde bikac sanci cikti yine bebisi kucuk bulduguna biraz daha guclensin sezeryan dikislerin erken zorlamayalim dedi bi hafta daha tedbirli gidelim dedi iyi dedik biz de. Kiloo pek degsmemis gecen haftadan beri 100gr artmis gibi minyon olucak gibi karnina bakinca dedi ilki de minyondu zaten sagkikli olsun da bizden haberler boyle simdilik. Alttan muayene gicikmis ama dayanilmycak gibi degil kasmamak gerekmis biraz yanma gibi acidi sonrasinda sadece o kadar
Hastanedeyim yine yarın dr yokmuş bugün geldim. Yine nst. Sıra bekliyorum.
Benim burda hep uykum geliyor sıcaktan.
PEd verdiler akıntı suyum mu diye bakmak için.
Suyun iyi ama bazen kaçak oluyor dedi.
Jel akıntı içinde Amanınn yoksa nişan mı dedi.
Hala diyorki o arada gelirse normal doğar mı diye bekledim ama sanırım doğmayacak bebek iri.
4.157 gr boy 54 çıkıyor ama o sanki yanlış gibi 54 cm olur mu Laa?
Hastanedeyim yine yarın dr yokmuş bugün geldim. Yine nst. Sıra bekliyorum.
Hala diyorki o arada gelirse normal doğar mı diye bekledim ama sanırım doğmayacak bebek iri.
Beklesin minnos babasi gelsin. Sonrs dogsun. Hem kilo da alsin o arada. Bu haftadan sonrs kilo olcimu yaniltabilir amaMuayene bitti günün bingosu alttan muayene ile olsa dabebis iyi suyu iyi acilma yok biraz daha asagi inmis karninda yumusama var ama rahim daha cok yumusamamis dedi. Nstde bikac sanci cikti yine bebisi kucuk bulduguna biraz daha guclensin sezeryan dikislerin erken zorlamayalim dedi bi hafta daha tedbirli gidelim dedi iyi dedik biz de. Kiloo pek degsmemis gecen haftadan beri 100gr artmis gibi minyon olucak gibi karnina bakinca dedi ilki de minyondu zaten sagkikli olsun da bizden haberler boyle simdilik. Alttan muayene gicikmis ama dayanilmycak gibi degil kasmamak gerekmis biraz yanma gibi acidi sonrasinda sadece o kadar
bakalim kac kg kac cm dogcak seninki. Masallah tosunaHastanedeyim yine yarın dr yokmuş bugün geldim. Yine nst. Sıra bekliyorum.
Hadi hayirlisi canim. Isler hallolur saglikla gelsin ins.Kızlar sabah kontrole gittim nst de sanci cikti son dk. Doktor kontrol etti dogum başlamış dedi 4cm açılma varmış inananadim sanci hissetmedim simdilik. Suyun gelirse hmn gel dedi. Gece sanci hissedersen sabah gel doguma alalim dedi. Sanci hissetnezsen persembe sabahi doguma alırız dedi. Suni sanci vermeyelim bekleyelim simdi dedi. 2900gr suan. Ani oldu hala inanamıyorum. Annemler baska sehirde bu geceye gelirler. yarin ev temizligi var bide temizlikci gelcekti. Benim oglus ta subati beklemedi.daha bebek sekerlerim gelecek kargoda. Sağlıkla dogsun da. Sira bende. Dualarinizla kızlar.
MaşaAllah canım:) seninki direk 2 aylık bebek doğacak:)Hastanedeyim yine yarın dr yokmuş bugün geldim. Yine nst. Sıra bekliyorum.
Aman boşver zaten artık her hafta gel der. Sonra hep nst ve cok sıkıcı.benimde perşembeye kadar doktorum yok
perşembe de ben gitsem mi bilemiyorum , hiç halim yok
sonraki hafta çarşamba rapor almaya gidecem
beklesem mi acep , bu sefer nst çeker heralde hangi gün gidersem gideyim 36 yı geçmiş olacam
Allah yardımcın olsun inşallah sorunsuz alırsın bebeğini kucağınaKızlar sabah kontrole gittim nst de sanci cikti son dk. Doktor kontrol etti dogum başlamış dedi 4cm açılma varmış inananadim sanci hissetmedim simdilik. Suyun gelirse hmn gel dedi. Gece sanci hissedersen sabah gel doguma alalim dedi. Sanci hissetnezsen persembe sabahi doguma alırız dedi. Suni sanci vermeyelim bekleyelim simdi dedi. 2900gr suan. Ani oldu hala inanamıyorum. Annemler baska sehirde bu geceye gelirler. yarin ev temizligi var bide temizlikci gelcekti. Benim oglus ta subati beklemedi.daha bebek sekerlerim gelecek kargoda. Sağlıkla dogsun da. Sira bende. Dualarinizla kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?