Acaba doğum kanalına mı girdi ki senin kız. Sen yürüyüşlere devam et haftaiçi bu iş tamamdır
Erke
erken dogarsa korkumuz sizlerde doguramamaya donustu.hadi bir avazda insallh
Ay insallah canim ya. Babam da büyük bir hastalik ve hastane sureci gecirdi uzun suredir de evde sosyal hayat yok ve acayip huyu suyu degismis rabbim kimseyi hastalıkla imtihan etmesinhersey batiyor ona pimpirik olmus cocugu takipte devamli kafasi gürültü de gotrmuyor benim kiz da fazlasıyla afacan çal çene. Haliyle devamli bir patirti kopuyor karsilikli arada gerilmekten olan bana oluyor. Bi doguraydim da herkes bi derinden ohh diyeydi ahh
Herhalde oyle oldu pazrtesi sorarim dr fitil verir belkim bana da
ay gozumde canlandrdim da hos ama zor bi manzara seninki de kuzum
bebelere oyuncak yaparsin söndurur kaldirirsin en olmadi canim ama senin ucuncu dogum zaten evde maraton kosuyon bunlara pek de ihtiyacin yok zannimca
sen ic ses yerine bebeni vur bakalim disina
ben kabul etmem pazt. Catim gayet genis. Oglanu nornal.dogurdum cok kolayca. Karnim buyukmus. Usg kiloda yaniliyor ya ya yukari dogru yanilirsaymis
masallah kuzularina da sana da. Instgram yok mu fotolarini gorseydik. Ay ne guzel sen kaka temizleme faslina gectin. Biz hala bekliyoruz stresle dua et bizlere. Kac gunluk oldunuz dikisler gecti mi artik
Günün az kalmış yanında tecrübeli birinin olması iyi bence.Gunaydin kizlar.
Kv bi kac gundur bende kaliyo beni beklemek icin. Sagolsun. Istemiyorum beklemesini ama bi sey de demiyorum. O beni bekledikce daha stres oluyorum nedense. Neyse bi dogursaydim da bebege odaklansaydim bari...
hatirlamiuyorumkiOnu yaptım ıhlamur içtim . Sizin bi çorba tarifiniz vaedı o nasıldı ?
gazi oldugu için hiçkirir canimGunaydin guzel anneler
Bebisinde hickirik bollugu olan var mi??niye oluyo ki benm oglusun hickirmaktan uykusu kaciyo artik
Bnm de sütüm gitti 3 gün sonra geldi , sagdim sağdim Kanasa da, moralimi yerine getiren arkadaşlarım geldi rahatladım . Bebeğimi aldım gogsume kokladim. Ümidini yitirme, canımın sıkılma birine sinirlenme lüksüm yok de. Gelecek sütYaa hakli olabilirsin ama gelen sutun.gitmesi anormal bi durum deilmi(
Ya ediyorum da yalniz olsam daha rahat olucam sanki.Günün az kalmış yanında tecrübeli birinin olması iyi bence.
tabi Kvnin yanında rahat edebiliyorsan?
Kanasa da emzirecek miyiz? Yoksa kanama durunca mi devam edicez?Bnm de sütüm gitti 3 gün sonra geldi , sagdim sağdim Kanasa da, moralimi yerine getiren arkadaşlarım geldi rahatladım . Bebeğimi aldım gogsume kokladim. Ümidini yitirme, canımın sıkılma birine sinirlenme lüksüm yok de. Gelecek süt
Gaz da cikarmiuo ki alt tarafi saymazsak:)gazi oldugu için hiçkirir canim
Ben sordum cok olmadigi surece sikinti yok emzir dedilerKanasa da emzirecek miyiz? Yoksa kanama durunca mi devam edicez?
Hadi gozun aydin.saglicakla buyusunslm kızlar 6 subat saat 10.30 da spınal anestezıyle kızım edamı kucagıma aldım darısı dıger haamılelere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?