2015 Şubat Anneleri

Acaba doğum kanalına mı girdi ki senin kız. Sen yürüyüşlere devam et haftaiçi bu iş tamamdır

Ay hadi iinşallah Yürüycem bugun de
Pes etmek yok

Erke

erken dogarsa korkumuz sizlerde doguramamaya donustu.hadi bir avazda insallh

Oyle oldu valla bi ara bi gelici olup korkuttular sonra da keyif bekle dur :) aminn insallah canm

Allahtan seninki bu kadar küçük değil

ben kabul etmem pazt. Catim gayet genis. Oglanu nornal.dogurdum cok kolayca. Karnim buyukmus. Usg kiloda yaniliyor ya ya yukari dogru yanilirsaymis

benim kuzenime olmuştu o normal doğuramayınca son anda sezaryene alınmıştı. usg de 3900-4000 gibi gözüküyordu 4500 doğmuştu.
hayırlısı olsun canım.

günaydın kızlar :)

dün akşam gözümü kırparken ağrıdığını hissettim aynaya gittim baktım kii göz kapağımın iç kısmında arpacık çıkmışş

sabah daha da şişmiş gibi uyandım da şimdi daha iyi sanki; birkaç güne geçer inşallah

eşim nöbetçi bugün yine ama güzel tarafı yarın izinli

masallah kuzularina da sana da. Instgram yok mu fotolarini gorseydik. Ay ne guzel sen kaka temizleme faslina gectin. Biz hala bekliyoruz stresle dua et bizlere. Kac gunluk oldunuz dikisler gecti mi artik

Ne instagram var ne facebook canım ben bu islerin içinde olmama rağmen biraz olumsuz yaklasiyorum sosyal medyaya,belki de isin içinde olduğum bildiğim için istemiyorum,aslında hepinizle yuzyuze görüşmek isterdim aslında çoğunuz istanbuldasiniz bi buluşma ayarlayabilitsiniz biz gelemeyiz tabii @esobayla karşılıklı bi çay icsek, Litchi yle tanissak Yağmur'la konussam sarilsam,senle de dertlessem ben çok aktif bi insanim evde de oyleyim gerçi ama dışarı çıkamamak beni acayip sıkıyor artik...Bugun 12 günlük olduk 13 de olabilir tam çıkartamadım bu ay 31 mi çekti neydi kizim iyi maasallah göbeği de düştü hatta 9 günlükken,ilk banyosunu yaptırdım hatta,ben de iyi sayilirim kontrole gittim herşey iyi dedi doktorum dikmişler hafiften zorluyor tabii tam iyileşmedi bazen gıcık bi kaşıntı oluyor tam dikişlerde.. Ayin 26sina randevu aldım spiral taktiricam iste oglaandan sonra taktirmadik zaten korunuyoruz diye bak bebisler 3 oldu

Senin ilk doğumun da boyle geç olmuştu değil mi? Erken doğuran bizleriz aslında sizler zamanınızı bekliyorsinuz ne güzel,bu anların da tadını çıkarın bol bol kapris yapın filan.. Takvimi bitenlere Bisey diyemicem o zaman ben de stres olurdum herhalde ama.. Çok şükür az kaldı sabredin bacılar

Gunaydin kizlar.
Kv bi kac gundur bende kaliyo beni beklemek icin. Sagolsun. Istemiyorum beklemesini ama bi sey de demiyorum. O beni bekledikce daha stres oluyorum nedense. Neyse bi dogursaydim da bebege odaklansaydim bari...
Günün az kalmış yanında tecrübeli birinin olması iyi bence.
tabi Kvnin yanında rahat edebiliyorsan?

gunaydin hanimlar
bugun erkenciyim , çocuklar uyandi benide uyanidrdi bana kalsa uyurdum daha
gidip kek yapicam kursa gonderym kizla
sonrada uyusam ne guzel olurrrrrrr

Onceddn hamilemiyiz degilmiyiz diye sterese girerdik hafif ağrı oldu mu aha hasta olu cam yine tutmadı diye üzülürdüK. Şimdi yine aynı ağrılar acaba doguruyomuyim gercek mi bu sanncilar diye kendimizi sürekli dinliyoruz. Hamileliğin diye tuvalet kontrol etmekten şimdide suyu mu geldi nisanimmi geldi geldi kontrol etmekten helak oldum.

Yaa hakli olabilirsin ama gelen sutun.gitmesi anormal bi durum deilmi (
Bnm de sütüm gitti 3 gün sonra geldi , sagdim sağdim Kanasa da, moralimi yerine getiren arkadaşlarım geldi rahatladım . Bebeğimi aldım gogsume kokladim. Ümidini yitirme, canımın sıkılma birine sinirlenme lüksüm yok de. Gelecek süt

Kanasa da emzirecek miyiz? Yoksa kanama durunca mi devam edicez?

Hayrlı sabahlar kızlar sancısı tutanlar doğuran lar doğurmayanlar inatla pazartesiyi bekleyenler suyu nişanı gelenler hiçbirşeyi gelmeyip benim gibi yan gelip yatanlar nasılsınız bakalım durumlar ne alemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…