Sana söylüyorum da bende doğumdan sonra gelin dedim. Doğumdan sonra daha çok ihtiyacım olur diye düşündüm.Ya ediyorum da yalniz olsam daha rahat olucam sanki.
Iste ben de kirilmasin diye diyemedim oyle. Aynini dusunuyorum seninke ama anlamiyolar. Neyse yine de allah razi olsun.Sana söylüyorum da bende doğumdan sonra gelin dedim. Doğumdan sonra daha çok ihtiyacım olur diye düşündüm.
biyle birsey olursa da kader artik. Ne yapalim. Ama sulalemin kadinlari hep 4500 doguriyor cati musaitbenim kuzenime olmuştu o normal doğuramayınca son anda sezaryene alınmıştı. usg de 3900-4000 gibi gözüküyordu 4500 doğmuştu.
hayırlısı olsun canım.
face bn de kullanmiyorm. Insgram iyi oluyor profili kapali yaparsin burdan ekleyenler gorur sadece. Ben de ist.da degilim keske bulusabilsek. Kilosu cok diyor dr benimkine. Daha hic hareket yok. Basimiza ne gelecek bakalimNe instagram var ne facebook canımben bu islerin içinde olmama rağmen biraz olumsuz yaklasiyorum sosyal medyaya,belki de isin içinde olduğum bildiğim için istemiyorum,aslında hepinizle yuzyuze görüşmek isterdim aslında çoğunuz istanbuldasiniz bi buluşma ayarlayabilitsiniz biz gelemeyiz tabii @esobayla karşılıklı bi çay icsek,@Litchi yle tanissak Yağmur'la konussam sarilsam,senle de dertlessem ben çok aktif bi insanim evde de oyleyim gerçi ama dışarı çıkamamak beni acayip sıkıyor artik...Bugun 12 günlük olduk 13 de olabilir tam çıkartamadım bu ay 31 mi çekti neydi kizim iyi maasallah göbeği de düştü hatta 9 günlükken,ilk banyosunu yaptırdım hatta,ben de iyi sayilirim kontrole gittim herşey iyi dedi doktorum dikmişler hafiften zorluyor tabii tam iyileşmedi bazen gıcık bi kaşıntı oluyor tam dikişlerde.. Ayin 26sina randevu aldım spiral taktiricam iste oglaandan sonra taktirmadik zaten korunuyoruz diye bak bebisler 3 oldu
Senin ilk doğumun da boyle geç olmuştu değil mi? Erken doğuran bizleriz aslında sizler zamanınızı bekliyorsinuz ne güzel,bu anların da tadını çıkarın bol bol kapris yapın filan.. Takvimi bitenlere Bisey diyemicem o zaman ben de stres olurdum herhalde ama.. Çok şükür az kaldı sabredin bacılar
Ya kıyamam sana canım benim yaBenim kiz çok kaptırıyor bazen uykuya kendi sutumu sagiyorum aventin biberonundan çok güzel içiyor sütü beni o kadar uzun emmiyor nedense.eşim biberondan daha kolay sut çıktığını o yüzden emdigini söylüyor..sut sağmak da çok uzun soluklu bi is emzirmek tamam da sut sağarken elim de dolu oluyor Bisey yapamiyorum belki de o yüzden zkruma gidiyor.kusma konusunda doktorum da fazlasını çıkarıyordur diyor ama bi de.üstüne kaka seansları eklenince zor oluyor benim.için.demin bi kaka yapmış yaa sırtından çıkarmış hanımefendiöğlen de ben altını degistiriyorum o ardından kaka yapıyor bi daha değiştirdin bi daha yaptı tam 3 kere degistirdim ustuste
Simdi de salata yapicam yapamiyorum benim ufak kiz çok seviyor bebeği ama farkında olmadan zarar verebilir diye korkuyorum bebeği gozumden uzak tutmak istemiyorum o da çok kusuyor yan yatiriyorum gerçi ama ne olur ne olmaz.. Eşimi beklicem mecburvalla halimi gorsen birini kucağmda emziriyorum.diğerini ayağımda salliyorum.ikisinin altını bir degistiriyorum.bebeğe sut sagmistim koydum biberona bebek de biraz içti kaka yapmış üstünü başını degistiresiye bi geldim baktım ki benim öteki kiz almış biberondaki sütü içiyor napiyim ben
hareket ettir kolunu bacaklarini oynarGaz da cikarmiuo ki alt tarafi saymazsak:)
senin evde cumbu$ var desenee canim : ))Benim kiz çok kaptırıyor bazen uykuya kendi sutumu sagiyorum aventin biberonundan çok güzel içiyor sütü beni o kadar uzun emmiyor nedense.eşim biberondan daha kolay sut çıktığını o yüzden emdigini söylüyor..sut sağmak da çok uzun soluklu bi is emzirmek tamam da sut sağarken elim de dolu oluyor Bisey yapamiyorum belki de o yüzden zkruma gidiyor.kusma konusunda doktorum da fazlasını çıkarıyordur diyor ama bi de.üstüne kaka seansları eklenince zor oluyor benim.için.demin bi kaka yapmış yaa sırtından çıkarmış hanımefendiöğlen de ben altını degistiriyorum o ardından kaka yapıyor bi daha değiştirdin bi daha yaptı tam 3 kere degistirdim ustuste
Simdi de salata yapicam yapamiyorum benim ufak kiz çok seviyor bebeği ama farkında olmadan zarar verebilir diye korkuyorum bebeği gozumden uzak tutmak istemiyorum o da çok kusuyor yan yatiriyorum gerçi ama ne olur ne olmaz.. Eşimi beklicem mecburvalla halimi gorsen birini kucağmda emziriyorum.diğerini ayağımda salliyorum.ikisinin altını bir degistiriyorum.bebeğe sut sagmistim koydum biberona bebek de biraz içti kaka yapmış üstünü başını degistiresiye bi geldim baktım ki benim öteki kiz almış biberondaki sütü içiyor napiyim ben
Hayırlı sabahlar gunaydınlar ne guzel bı selamlama olmusHayrlı sabahlar kızlar sancısı tutanlar doğuran lar doğurmayanlar inatla pazartesiyi bekleyenler suyu nişanı gelenler hiçbirşeyi gelmeyip benim gibi yan gelip yatanlarnasılsınız bakalım durumlar ne alemde
Gozunaydın canım hayırlısıyle buyut yavrunu ınsallahslm kızlar 6 subat saat 10.30 da spınal anestezıyle kızım edamı kucagıma aldım darısı dıger haamılelere :)
Cnm yarın dr muayenen mı var sezo yada normal doum kararı fılan mı verılcek yarınYarin nolacak Cok merak ediyorum Ne dicek doktor Ne karar vercek, ins kizim saglikli olsunda gerisine amenna dicez. Ama Insan düsünmeden edemiyo.
bebekte ve sende sorun yoksa 41 kadar beklemek normal ki ne zaman hamile kaldığını sende bilmiyorsun doktorda bu tarih tahmini doğum tarihi ay neden böyle yapıyorlar bu doktorlarPazartesi hiç gidesim yok dr a.Nst için gitmem gerekiyor mu bilmiyorum son günlerimiz gitmesen de olmaz.Dr a ne diyeyim uyarmam gerekiyor derse hayır desem ben 40 a kadar beklemem derse ben bu krizi nasıl yöneteceğim bilemedim?Kendi istediğimi nasıl yaptırabilirim konuşsam kendi bildiğini okur çok iyiyi süperim diyip duruyor beklemem 40 ı falan derse nerde bulucam bu saatte başka dr ?
ben varım çok rahatım sanırım 41. haftayı görücem soranlara da öyle söylüyorum 19 şubat olabilir yaniPufff sözde doğuma 9 gunum var bende hicbir belirti yok.hamileligimin başından beri agrim sizim olmadi.dağ tepe gezdim.bir tek sirt agrisi yasadim.simdi oda yok.gobegim hala yukarda.cokta buyumedi.eşim bile diyo artik sen hamile değilmisin acaba diye.boyle olan varmi.ne zaman dogurcam benn
Cnm yarın dr muayenen mı var sezo yada normal doum kararı fılan mı verılcek yarın
bana da 38 olur kızlar denildi bir telaş hallettik hatta ev tekrar kirlendi yine dip köşe yapmak lazımBana hep söylenen tarihten erken olur genelde dediler.temizligim alisverisim bütün işlerim bitti artik bebisimiz gelsin istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?