2015 Şubat Anneleri

benim kuzenime olmuştu o normal doğuramayınca son anda sezaryene alınmıştı. usg de 3900-4000 gibi gözüküyordu 4500 doğmuştu.
hayırlısı olsun canım.
biyle birsey olursa da kader artik. Ne yapalim. Ama sulalemin kadinlari hep 4500 doguriyor cati musait

face bn de kullanmiyorm. Insgram iyi oluyor profili kapali yaparsin burdan ekleyenler gorur sadece. Ben de ist.da degilim keske bulusabilsek. Kilosu cok diyor dr benimkine. Daha hic hareket yok. Basimiza ne gelecek bakalim

Ya kıyamam sana canım benim ya o kadar tatlı anlatmışsın ki gülümsedim okurken.Yaşarken çok çok zordur eminim ama yıllar geçince kardeşler büyüynce beraber oyunlar oynayınca işte o zaman bugünleri hatırlayıp gülümseyeceksin eminim.Benim oğlan da gözümün içine baka baka daha dakikalar önce kan ter içinde değiştirdiğim bezleri kakalarken bir de sırıtıyor üst üste bez değiştirmece aynen bizde de mevcut.Ama çok tatlılar yaaa yiyesim geliyor o uykusuzluğuma rağmen napacağız bilemiyorum böyle

Yuruyuse geldim. Hiic agri sizi yok. En ufak hareket yok. Dogsun cok tosun olmadan. Kanala da girmemis kilo almaya devam.
Tunaydin herkese

Gaz da cikarmiuo ki alt tarafi saymazsak:)
hareket ettir kolunu bacaklarini oynar
dizini ustune yattir sag sola salla yavasca,kucagindayken kafasindan belinden tut asagi sallayarak hareket ettir
ben oglani bi tavana atmadigim kalirdi :)
agzindan gaz çikarmadan uyumazdi 5-6 ay gaziyla ugrastim herseyi denerdim gazini çikarsin idye

senin evde cumbu$ var desenee canim : ))
1 numara napiyor bu arada : )))
ben sabah kalkinca ilk is bi tur bez seansi yapardim, sirayla bezlerini degisir ondan sonra baska islere baakrdim, sen gel sen git oteki gelsin durumu oluyor : ))

sallama isinin zor olacagi belliydi ama uyumaz diyorsun baska turlu Allah yardimcin olsun
biberon zor is hiç bulasma bence, bide onu yikamasiyla ugrasican,çikar memeyi sok agzina karni doyuncada çek memeyi agzindan oldu bittti
ben gece uykulu uykulu mama yapmakla falan ugrasmak istemuyorum valla insallah emziurme sorunum olmazz

Hayrlı sabahlar kızlar sancısı tutanlar doğuran lar doğurmayanlar inatla pazartesiyi bekleyenler suyu nişanı gelenler hiçbirşeyi gelmeyip benim gibi yan gelip yatanlar nasılsınız bakalım durumlar ne alemde
Hayırlı sabahlar gunaydınlar ne guzel bı selamlama olmusbende herkese guzel gunler dılerım bol gyzel haberlı gunler olsun herkes ıcın

çocuklarin sansindan kek çok guzel oldu, kiz kursuna gitti
kahvalti masasi beni bekliyor toplanmak için
uzerimde pyjama, esim geeleen kadar p^yjamayi degi$sem adam hem benden hem hayatdan soguyaack : ))
bide yapacak yemek buldummu aksama tamamdir
evide kocaya supurtuyum bugun koltuklarin alini faaln çeksin

Yarin nolacak Cok merak ediyorum Ne dicek doktor Ne karar vercek, ins kizim saglikli olsunda gerisine amenna dicez. Ama Insan düsünmeden edemiyo.

Yarin nolacak Cok merak ediyorum Ne dicek doktor Ne karar vercek, ins kizim saglikli olsunda gerisine amenna dicez. Ama Insan düsünmeden edemiyo.
Cnm yarın dr muayenen mı var sezo yada normal doum kararı fılan mı verılcek yarın

Karnımın alt kısmı agrıo hafıf hafıf popomada vuruo bebişimde oralarda baskı yapıo kalkıp evı toplasam kac saat surcek bişide yok aslında ama cok yavas hareket edıorum ondan uzun suruo pöff

bebekte ve sende sorun yoksa 41 kadar beklemek normal ki ne zaman hamile kaldığını sende bilmiyorsun doktorda bu tarih tahmini doğum tarihi ay neden böyle yapıyorlar bu doktorlar

ben varım çok rahatım sanırım 41. haftayı görücem soranlara da öyle söylüyorum 19 şubat olabilir yani

Cnm yarın dr muayenen mı var sezo yada normal doum kararı fılan mı verılcek yarın

Canim 3 keredir kalp ritimleri iyi cikmiyo doktor Univ kilinigine yolladi Onlar Bakip karar vercek Ne olacak durum Ne diye. Benimde ssvd kizim asagida kanala girmis simdi sezeryan derlerse bukadar ilermede Sonra ne bilim iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…