2015 Şubat Anneleri

Yuruyuse geldim. Hiic agri sizi yok. En ufak hareket yok. Dogsun cok tosun olmadan. Kanala da girmemis kilo almaya devam.
Tunaydin herkese
Doğum tarihlerimiz aynı ama benimki beklemedi ve hiç bi belirti yoktu doğumla alakali bol yürüyüş yap ben bi gün önce büyük temizlik yapıldı çok yoruldum ertesi gün kontrole gittik çatı muayenesinde 4 cm açılma var nasıl hissetmedin dedi hareketli olmak etkiliyor bence,

Dr "muayene olsaydin belki catin dar olacakti normal dogum bile olmayacakti zaten" dedi ama esimin soyledikleri sinirimi bozdu sonradan pisman oldu ama ben o can acisini iki kere yasamak zorunda kaldim dun geceden beri de sonda korkusu basladi bende uyusukken ameliyathanede takilsin isticem ins kabul ederler....

Gunlerdir yürüyorum hareket etmeyi abarttim amuda kalkicam yakinda. Ay senin hikayene cok ozeniyom zaten inşallah yarin bana da kontrolde böyle bir mujde gelsin bunca hazrliga maratoncu olucam yoksa

GüZel havayı FIRSAT bilen ben eşimi kandırarak kahvaltıya getirdim son turları atalım dimi ama hava mis çam Ağaçları temiz hava kızıma yarasın

Haha sokak timi isbasinda yine biz de ciktik bogaza gidiyoruz uzun uzun yuruycem bugun kiz da takilmadi allahtan pesimize bugunu iyi degerlendrmemiz lazim cicim

Kızlar merhaba, dün yavrum çok gaz sancısı çekti hiç bu kadar çok ağlamamıştı zor susturduk en son bi duş aldırdık rahatladı uyudu. ben salak gibi bir gün kapuska bir gün nohut yedim çok bilmiş kaynanam yok yok bişey olmaz gaz felan dedi ertesi gün mahfoldu çoçuk.. şimdi bu gaz sancıları için beslenme önerisi olan varmı nelerden uzak durayım? kimyon iyi geliyo diye okudum bir de rezene çayı. humana içiyorum hergün , peki kimyonu her yemeğemi koymalıyım nasıl tüketebilrim? deneyimli annelerden yardım bekliyorum

sezeryan olan anneler korse kullanıyormusunuz göbek daha çabuk toplansın diye? bana doktorum kullanma dedi
her doktor aynı yasağı koydumu merak ediyorum. göbeği sarınca ya da korse takınca daha hızlı toparlanıyormuş. ahh normal doğumun gözünü seveyim işte bize bu bile yasak :/ nasıl gidecek bu göbiş bilmiyorum artık

Bisey sorcaaam!!!
Yenidogan bebegi 2 yasina kadar yanimizda kendi besiginde mi yatirmamiz gerekiyor? Ya da odasinda onunla mi yatmak gerekiyoo???
2 yasmi ?
nerden duydun ki bunu,2 ay falan olmasin kiz o
direk ayiranda var 5 yasinda ayni yatakda yatnda var
sen nasil istersen oyle yap bence
mesela benim kitabimda ayni yatakda yatmak yok, yanimda uyusa bile mutlaka yatagina gidr uyudukdan sonra, bazi annelerde sabaha kaadr koklasaak uyyorum çok guzel diyor herkesin kendi fikri dusuncesi
emzirme suresince en azindan ilk 6 ay falan ayni odada olsaniz senin için daha iyi olur, kolaylik olur bas ucundaki çocugu almak,yoksa oda degsitirmek zorunda kalirsin oda
bunlar goreceli varamlar ve seçimelr bence

Valla canım aneliyathanede doğumdan sonra takıyorlar, hiç hissetmiyosun. Zaten ameliyata aç giriyosun. Ameliyat sonrası lazım sonda. Boşuna geriyorlar insanı. Israr et bence. Bak yine sinirlendim

Canm bnm hemen sezeryanolduğum gün istediler korseyi yanimda goturmemistm ama eşim alip gelmişti ve hemen takti bana korseyi çokta rahat oldu daha az acidi bnce kullan

Yuruyuse geldim. Hiic agri sizi yok. En ufak hareket yok. Dogsun cok tosun olmadan. Kanala da girmemis kilo almaya devam.
Tunaydin herkese

Yürü kuzum yürü elden gelene devam

Mumkun mmertebe gaz yapmycak seyler ye Bol bol komposto ic ki gaziniz ciksin. Kimyonu icebilirsin de yemeklre de.koyablrsin. rezene de ic o da iyi geliyor. AYagini belini sicak tut usutme

Bisey sorcaaam!!!
Yenidogan bebegi 2 yasina kadar yanimizda kendi besiginde mi yatirmamiz gerekiyor? Ya da odasinda onunla mi yatmak gerekiyoo???

2yasa dek birlikte yatmak guvenli baglnmayi destekliyor ggörüşü var ki ben de buna katılıyorum kac kere daha birlikte olucaz şartlar uygunsa anne yatağına birlestrlmis besikler bunun icin biçilmiş kaftan hem. Tabi maralin dedgi gibi bu herkesn kendi tercihi bakis acısı herkesn doğrusu değişiyor bu konuda ama en azından ilk yil ayni odada olmak en iyisi diyorum

korse bi ay dolunca takilabliuordu sanki. Ben bikac gun sonra kusakla sarmistim cok sıkmadan

Gunaydin guzel anneler
Bebisinde hickirik bollugu olan var mi??niye oluyo ki benm oglusun hickirmaktan uykusu kaciyo artik
Midesi genişliyor derler. Benimkide çok hıçkırıyor ama o durumda bile memeyi çekiyor. Oburcuk biraz bana çekmiş

Biz senle aynı gün mü doğum yaptık? Benim 13 günlük oldu kızım. 27 ocak benimki.
Valla çay dedinde bşr taraftan içiyorum bir taraftan canım çekti.
Allah sana çok çoookkk kolaylık versin.
Kadınlarda doğa üstü güç var bence sanki yükledikçe kaldırıyorlar
Aynı sorumlulukları erkeklere versek patır patır intihar ederler valla.

Evet bak yarın büyük gün Yürü sende bol bol bak benim geçmeyen bel ağrım var 2 günden beri anneme geldim şimdi diyorum ki bak ben yatın doğurcam hazırlıklı olun

Canim 3 keredir kalp ritimleri iyi cikmiyo doktor Univ kilinigine yolladi Onlar Bakip karar vercek Ne olacak durum Ne diye. Benimde ssvd kizim asagida kanala girmis simdi sezeryan derlerse bukadar ilermede Sonra ne bilim iste.
Anladım cnm uzme kendını inşallah ii cıkar yarın gıttıgınde duzene gırdıgını soylerlerde sende rahatlarsın.olmadı sezeryan deseler bıle olsun o da bir dogum sonucta yavrularımızı sag salım alalımda ınsallah kucaklarımıza.inşallah yarın cok guzel haberler alırız senden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…