bana da 38 olur kızlar denildi bir telaş hallettik hatta ev tekrar kirlendi yine dip köşe yapmak lazım
Doğum tarihlerimiz aynı ama benimki beklemedi ve hiç bi belirti yoktu doğumla alakali bol yürüyüş yap ben bi gün önce büyük temizlik yapıldı çok yoruldum ertesi gün kontrole gittik çatı muayenesinde 4 cm açılma var nasıl hissetmedin dedi hareketli olmak etkiliyor bence,Yuruyuse geldim. Hiic agri sizi yok. En ufak hareket yok. Dogsun cok tosun olmadan. Kanala da girmemis kilo almaya devam.
Tunaydin herkese
Dr "muayene olsaydin belki catin dar olacakti normal dogum bile olmayacakti zaten" dedi ama esimin soyledikleri sinirimi bozdu sonradan pisman oldu ama ben o can acisini iki kere yasamak zorunda kaldim dun geceden beri de sonda korkusu basladi bende uyusukken ameliyathanede takilsin isticem ins kabul ederler....Canım hiç öyle düşünme. Erkekler anlamıyor bu tür şeyleri. Çatı muayenesini yapmak zorunlu değil zaten. Doğum başladığında bile yapılabilen bişey, hem ozmn acı da duymuyosun. Bende bu konularda biraz sıkıntılıyım. Ameliyattan önce dedimki hemşireye, sondayı ameliyathanede takın. Yok dedi hazır olman lazım. Ben kendimi kasıyorum zor olacak dedim, hallederiz dedi. Sonuç benim canımı yaktı, yarım saat sonra geldi baktı olmamış sonda kendini çok kastın dedi. Ameliyathanede takarız dedi. Eee madem orada yapılabiliyor beni niye geriyosun. Allah affetsin ama ne laflar saydırdım arkasından. Eşimde diyo abartıyosun, gel dedim sana sokalım:)
Doğum tarihlerimiz aynı ama benimki beklemedi ve hiç bi belirti yoktu doğumla alakali bol yürüyüş yap ben bi gün önce büyük temizlik yapıldı çok yoruldum ertesi gün kontrole gittik çatı muayenesinde 4 cm açılma var nasıl hissetmedin dedi hareketli olmak etkiliyor bence,
GüZel havayı FIRSAT bilen ben eşimi kandırarak kahvaltıya getirdim son turları atalım dimi amahava mis çam Ağaçları temiz hava kızıma yarasın
2 yasmi ?Bisey sorcaaam!!!
Yenidogan bebegi 2 yasina kadar yanimizda kendi besiginde mi yatirmamiz gerekiyor? Ya da odasinda onunla mi yatmak gerekiyoo???
Valla canım aneliyathanede doğumdan sonra takıyorlar, hiç hissetmiyosun. Zaten ameliyata aç giriyosun. Ameliyat sonrası lazım sonda. Boşuna geriyorlar insanı. Israr et bence. Bak yine sinirlendimDr "muayene olsaydin belki catin dar olacakti normal dogum bile olmayacakti zaten" dedi ama esimin soyledikleri sinirimi bozdu sonradan pisman oldu ama ben o can acisini iki kere yasamak zorunda kaldim dun geceden beri de sonda korkusu basladi bende uyusukken ameliyathanede takilsin isticem ins kabul ederler....
Yok hep emziriyorum.Gece sağdığın sütü vermiyorsun değilmi
Canm bnm hemen sezeryanolduğum gün istediler korseyi yanimda goturmemistm ama eşim alip gelmişti ve hemen takti bana korseyi çokta rahat oldu daha az acidi bnce kullansezeryan olan anneler korse kullanıyormusunuz göbek daha çabuk toplansın diye? bana doktorum kullanma dedi
her doktor aynı yasağı koydumu merak ediyorum. göbeği sarınca ya da korse takınca daha hızlı toparlanıyormuş. ahh normal doğumun gözünü seveyim işte bize bu bile yasak :/ nasıl gidecek bu göbiş bilmiyorum artık
Yuruyuse geldim. Hiic agri sizi yok. En ufak hareket yok. Dogsun cok tosun olmadan. Kanala da girmemis kilo almaya devam.
Tunaydin herkese
Kızlar merhaba, dün yavrum çok gaz sancısı çekti hiç bu kadar çok ağlamamıştızor susturduk en son bi duş aldırdık rahatladı uyudu. ben salak gibi bir gün kapuska bir gün nohut yedim çok bilmiş kaynanam yok yok bişey olmaz gaz felan dedi ertesi gün mahfoldu çoçuk.. şimdi bu gaz sancıları için beslenme önerisi olan varmı nelerden uzak durayım? kimyon iyi geliyo diye okudum bir de rezene çayı. humana içiyorum hergün , peki kimyonu her yemeğemi koymalıyım nasıl tüketebilrim? deneyimli annelerden yardım bekliyorum
Bisey sorcaaam!!!
Yenidogan bebegi 2 yasina kadar yanimizda kendi besiginde mi yatirmamiz gerekiyor? Ya da odasinda onunla mi yatmak gerekiyoo???
sezeryan olan anneler korse kullanıyormusunuz göbek daha çabuk toplansın diye? bana doktorum kullanma dedi
her doktor aynı yasağı koydumu merak ediyorum. göbeği sarınca ya da korse takınca daha hızlı toparlanıyormuş. ahh normal doğumun gözünü seveyim işte bize bu bile yasak :/ nasıl gidecek bu göbiş bilmiyorum artık
Midesi genişliyor derler. Benimkide çok hıçkırıyor ama o durumda bile memeyi çekiyor. Oburcuk biraz bana çekmişGunaydin guzel anneler
Bebisinde hickirik bollugu olan var mi??niye oluyo ki benm oglusun hickirmaktan uykusu kaciyo artik
Biz senle aynı gün mü doğum yaptık? Benim 13 günlük oldu kızım. 27 ocak benimki.Ne instagram var ne facebook canımben bu islerin içinde olmama rağmen biraz olumsuz yaklasiyorum sosyal medyaya,belki de isin içinde olduğum bildiğim için istemiyorum,aslında hepinizle yuzyuze görüşmek isterdim aslında çoğunuz istanbuldasiniz bi buluşma ayarlayabilitsiniz biz gelemeyiz tabii @esobayla karşılıklı bi çay icsek,@Litchi yle tanissak Yağmur'la konussam sarilsam,senle de dertlessem ben çok aktif bi insanim evde de oyleyim gerçi ama dışarı çıkamamak beni acayip sıkıyor artik...Bugun 12 günlük olduk 13 de olabilir tam çıkartamadım bu ay 31 mi çekti neydi kizim iyi maasallah göbeği de düştü hatta 9 günlükken,ilk banyosunu yaptırdım hatta,ben de iyi sayilirim kontrole gittim herşey iyi dedi doktorum dikmişler hafiften zorluyor tabii tam iyileşmedi bazen gıcık bi kaşıntı oluyor tam dikişlerde.. Ayin 26sina randevu aldım spiral taktiricam iste oglaandan sonra taktirmadik zaten korunuyoruz diye bak bebisler 3 oldu
Senin ilk doğumun da boyle geç olmuştu değil mi? Erken doğuran bizleriz aslında sizler zamanınızı bekliyorsinuz ne güzel,bu anların da tadını çıkarın bol bol kapris yapın filan.. Takvimi bitenlere Bisey diyemicem o zaman ben de stres olurdum herhalde ama.. Çok şükür az kaldı sabredin bacılar
Bisey sorcaaam!!!
Yenidogan bebegi 2 yasina kadar yanimizda kendi besiginde mi yatirmamiz gerekiyor? Ya da odasinda onunla mi yatmak gerekiyoo???[/QUOTAde
Adem güneş e göre 2 yasa kadar yanınızda 4 yasına kadar aynı odada yatıranilirsiniz güvenli bağlanma adına onun ve yasar kuru nün sitelerini okuyabilirsin veya Facebook tan takip edebilirsin
Evet bak yarın büyük gün Yürü sende bol bol bak benim geçmeyen bel ağrım var 2 günden beri anneme geldim şimdi diyorum ki bak ben yatın doğurcam hazırlıklı olunGunlerdir yürüyorum hareket etmeyi abarttim amuda kalkicam yakinda. Ay senin hikayene cok ozeniyom zaten inşallah yarin bana da kontrolde böyle bir mujde gelsin bunca hazrliga maratoncu olucam yoksa
Haha sokak timi isbasinda yinebiz de ciktik bogaza gidiyoruz uzun uzun yuruycem bugun kiz da takilmadi allahtan pesimize bugunu iyi degerlendrmemiz lazim cicim
Tozlar sanki dalga geçiyor insanla =) her gün supur her gün tozbu temizlik işine iyice uyuz olmaya başladım ne var temiz kalsa ertesi gün hop aynı tozlanmış
Anladım cnm uzme kendını inşallah ii cıkar yarın gıttıgınde duzene gırdıgını soylerlerde sende rahatlarsın.olmadı sezeryan deseler bıle olsun o da bir dogum sonucta yavrularımızı sag salım alalımda ınsallah kucaklarımıza.inşallah yarın cok guzel haberler alırız senden.Canim 3 keredir kalp ritimleri iyi cikmiyo doktor Univ kilinigine yolladi Onlar Bakip karar vercek Ne olacak durum Ne diye. Benimde ssvd kizim asagida kanala girmis simdi sezeryan derlerse bukadar ilermede Sonra ne bilim iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?