- 25 Haziran 2014
- 674
- 400
- 78
bebekte ve sende sorun yoksa 41 kadar beklemek normal ki ne zaman hamile kaldığını sende bilmiyorsun doktorda bu tarih tahmini doğum tarihi ay neden böyle yapıyorlar bu doktorlar
Afiyet olsun. Sigara istiyor mu canın?Ben de bi balkona çıkayım da kahve ismarlayayim kendime
Valla özeniyorum size doğurdunuz yavruları balkonda kahveler hafiflemiş vücutlar ohhBen de bi balkona çıkayım da kahve ismarlayayim kendime
Evet bnde sureklı temızlık modundayım her an bebiş gelirse kımse evde işle gucle ugrasmasın bende bebegımle daha cok ılgolenıyım die.gercı annem gelıcek kalıcak saolsun dogumdan sonra ama annecime de kıyamıorum en azından temızlıkle ugrasmaz yemek fılan yapsa yeter.temızlıgımı yapıp cıkardım aradan da tabı ıkı gunde bı ustunden gecıorum bazı yerlerın.bi esımın gomleklerı var utulencek oylece astım dolaba utusuz onlarıda bugun yarın halletsem ii olcak gercı esım benden daha ii anlar utuden kendıde yapabılır utude cok sorun deılde yınede yapsam ii olurTozlar sanki dalga geçiyor insanla =) her gün supur her gün toz
Bu 4 cm acılma sancısız mı gerceklestı bıde ondan sonra sancın oldu mu cnm yoksa sunı sancıyla mı acılmayı sagladılar epidural fılan aldın mı bu arada miniğin hayırla ve saglıkla buyut ınsallahDoğum tarihlerimiz aynı ama benimki beklemedi ve hiç bi belirti yoktu doğumla alakali bol yürüyüş yap ben bi gün önce büyük temizlik yapıldı çok yoruldum ertesi gün kontrole gittik çatı muayenesinde 4 cm açılma var nasıl hissetmedin dedi hareketli olmak etkiliyor bence,
Ben de bi balkona çıkayım da kahve ismarlayayim kendime
kiz kahveyi fazla kaçirma sutunden çocuga geçiyor,dogustan kafein bagimlisi olucak bebis :)Afiyet bal şeker olsun.Kahve keyfi benim için çok değerlidir.Arkadaşlarıma diyorum doğurduğum günün akşamı gelin şööyyyle bir kahve keyfi yapalım :) tüm yorgunluğum,9 aylık süreç unutulacak yeni bir hayata başlayacakmışım gibi geliyor. Çok mu anlam yüklemişim bi kahveye :)
supersin canim vallaBen zaten kararımı verdim yarın dr la konuşacağım kem küm ederse baktım normal doğurtası yok sancım geldiinde doğru devlet hastanesi güzelce doğurur gelirim varsın özel odam olmasın varsın sıradaki dr doğurtsun önemli değil.Hiç bir sorunum yok,özel dr stresinden de sıkıldım artık ben güzelce stressiz bebeğimi beklemek istiyorum.Orda da sezaryene alırlarsa tamam derim.Devlete sırtımı dayayacağım :)
kiz kahveyi fazla kaçirma sutunden çocuga geçiyor,dogustan kafein bagimlisi olucak bebis :)
:)))) hamileligi ogrenmeden once yapilanlar sayilmuiyor : )Ben hamile olduğumu bilmeden neler içtim bi bilsennn kafası güzel doğacak benim bebişş
aynı durumdayız bende de ütü var nedense elim varmıyor eşim ben hallederim dedi ama çok şükür iyi durumdayım diye ben hallederim dedim benim annem değilde kardeşimin eşi gelecek temizlik zaten nankör bari ayrıntıda temiz olsun istiyorumEvet bnde sureklı temızlık modundayım her an bebiş gelirse kımse evde işle gucle ugrasmasın bende bebegımle daha cok ılgolenıyım die.gercı annem gelıcek kalıcak saolsun dogumdan sonra ama annecime de kıyamıorum en azından temızlıkle ugrasmaz yemek fılan yapsa yeter.temızlıgımı yapıp cıkardım aradan da tabı ıkı gunde bı ustunden gecıorum bazı yerlerın.bi esımın gomleklerı var utulencek oylece astım dolaba utusuz onlarıda bugun yarın halletsem ii olcak gercı esım benden daha ii anlar utuden kendıde yapabılır utude cok sorun deılde yınede yapsam ii olur
:) :) sankiAfiyet bal şeker olsun.Kahve keyfi benim için çok değerlidir.Arkadaşlarıma diyorum doğurduğum günün akşamı gelin şööyyyle bir kahve keyfi yapalım :) tüm yorgunluğum,9 aylık süreç unutulacak yeni bir hayata başlayacakmışım gibi geliyor. Çok mu anlam yüklemişim bi kahveye :)
seni büyüklerden biri okusun canım. birinin nazarı değmiş cidden. ama pes etme yinede. birde mamayı biberonla vermeki kolaya kaçmasın bebeğin. kaşıkla ver zorlansın.inşallah düzelir bir an önceYaa bebek mememi gorunce kacio yanasmio bile basio yaygarayi napcam nasi bas etcem bilmiorm(
geçmiş olsun sarılığını da atlatır inş. biran önce prenses. maşallah size darısı bizlere artıkHatunlar napıyısunuz? Foruma girer girmez baktığım kişilerfyz35 @serefraz85 :) doğurun artık hayırlısıyla:) bugün ilk kontrolü vardı kızımın. Kan uyuşmazlığından az bi sarılığı varmış.
Genel olarak iyi çok şükür. Emiyor, gece yatmadanda mama veriyorum 1 veya 2 ölçek. Benim bandajım açıldı bugün. Herşey gayet iyimiş. Bizden haberler böyle:)
evet gunumuz aynin imrenerek bakiyorum sana. Okul bitince izne ayrilinca iki haftadir yattim evde hep ondan. Hala tepelere ayak dayiyor beninki.Doğum tarihlerimiz aynı ama benimki beklemedi ve hiç bi belirti yoktu doğumla alakali bol yürüyüş yap ben bi gün önce büyük temizlik yapıldı çok yoruldum ertesi gün kontrole gittik çatı muayenesinde 4 cm açılma var nasıl hissetmedin dedi hareketli olmak etkiliyor bence,
sabah parkta yurdum. Oglan uyansin disari yine. Avm de olsa ayakta gezmek lazim. Cantami hazirlamadim ondan mi dogmuyor. Hersey yikandi utulendi de cantaya koymadim.Yürü kuzum yürü elden gelene devam
Mumkun mmertebe gaz yapmycak seyler ye Bol bol komposto ic ki gaziniz ciksin. Kimyonu icebilirsin de yemeklre de.koyablrsin. rezene de ic o da iyi geliyor. AYagini belini sicak tut usutme
2yasa dek birlikte yatmak guvenli baglnmayi destekliyor ggörüşü var ki ben de buna katılıyorum kac kere daha birlikte olucaz şartlar uygunsa anne yatağına birlestrlmis besikler bunun icin biçilmiş kaftan hem. Tabi maralin dedgi gibi bu herkesn kendi tercihi bakis acısı herkesn doğrusu değişiyor bu konuda ama en azından ilk yil ayni odada olmak en iyisi diyorum
korse bi ay dolunca takilabliuordu sanki. Ben bikac gun sonra kusakla sarmistim cok sıkmadan
Canim seninki dursun az daha yapma is fln. Ama bizim gunler doluyor hareket etmeli ki dogsun bebeklerKızlar şu ev işini bırakın bebisler dogsun sagsaglim sonra yaparsınız ben mutfak dolaplarını sildim biraz da titizim iş yapmakdan bebegimin kilo alımı yavaşlamış sürekli egil kalk bende zayıflamışım 2 kilo acıdım valla 3 haftamı doldurmak isterdim ama ne yazıkki 1 cm açılmayla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?