2015 Şubat Anneleri

bebekte ve sende sorun yoksa 41 kadar beklemek normal ki ne zaman hamile kaldığını sende bilmiyorsun doktorda bu tarih tahmini doğum tarihi ay neden böyle yapıyorlar bu doktorlar

Ben zaten kararımı verdim yarın dr la konuşacağım kem küm ederse baktım normal doğurtası yok sancım geldiinde doğru devlet hastanesi güzelce doğurur gelirim varsın özel odam olmasın varsın sıradaki dr doğurtsun önemli değil.Hiç bir sorunum yok,özel dr stresinden de sıkıldım artık ben güzelce stressiz bebeğimi beklemek istiyorum.Orda da sezaryene alırlarsa tamam derim.Devlete sırtımı dayayacağım :)

Tozlar sanki dalga geçiyor insanla =) her gün supur her gün toz
Evet bnde sureklı temızlık modundayım her an bebiş gelirse kımse evde işle gucle ugrasmasın bende bebegımle daha cok ılgolenıyım die.gercı annem gelıcek kalıcak saolsun dogumdan sonra ama annecime de kıyamıorum en azından temızlıkle ugrasmaz yemek fılan yapsa yeter.temızlıgımı yapıp cıkardım aradan da tabı ıkı gunde bı ustunden gecıorum bazı yerlerın.bi esımın gomleklerı var utulencek oylece astım dolaba utusuz onlarıda bugun yarın halletsem ii olcak gercı esım benden daha ii anlar utuden kendıde yapabılır utude cok sorun deılde yınede yapsam ii olur

Bu 4 cm acılma sancısız mı gerceklestı bıde ondan sonra sancın oldu mu cnm yoksa sunı sancıyla mı acılmayı sagladılar epidural fılan aldın mı bu arada miniğin hayırla ve saglıkla buyut ınsallah

Ben de bi balkona çıkayım da kahve ismarlayayim kendime

Afiyet bal şeker olsun.Kahve keyfi benim için çok değerlidir.Arkadaşlarıma diyorum doğurduğum günün akşamı gelin şööyyyle bir kahve keyfi yapalım :) tüm yorgunluğum,9 aylık süreç unutulacak yeni bir hayata başlayacakmışım gibi geliyor. Çok mu anlam yüklemişim bi kahveye :)

kiz kahveyi fazla kaçirma sutunden çocuga geçiyor,dogustan kafein bagimlisi olucak bebis :)

supersin canim valla
Allah gonlune gore versin insallah
kaldigin 24 saat zaten onuda idare edersin artik odada tek olmasanda

benim oda nolcak acaba,ilk ikisindede iki kiislik odaydi ama diger yatak bostu benim hep : )

hamur isi yapicam yemege
yogurdum bile, tencere tencere yemkden daha kolay geliyor bana hamuru yogurup firina atmak ::))

aynı durumdayız bende de ütü var nedense elim varmıyor eşim ben hallederim dedi ama çok şükür iyi durumdayım diye ben hallederim dedim benim annem değilde kardeşimin eşi gelecek temizlik zaten nankör bari ayrıntıda temiz olsun istiyorum

:) :) sanki

Kızlar Merhaba bugün tam 37+0 2 gün önce gece karnım yarım saatte bir sertleşti sancım oldu sabahına doktor randevum vardı 5 kez nst çekildim 3un de sancı çıktı dogum haneye çıktım 1 cm açılmam varmış serumla hap verdiler sertleşme durdu 2 nst az sancı çıktı anneme geçtim dinleniyorum doktor hap verdi biraz daha bekler mi kızlar 1 cm açılmayla ??? 2 dogumum olcak normal oldu buda normal gözüküyo

Bide bebegim 2 gün önce 2680 gramdı dua edin kızlar nolur

Yaa bebek mememi gorunce kacio yanasmio bile basio yaygarayi napcam nasi bas etcem bilmiorm (
seni büyüklerden biri okusun canım. birinin nazarı değmiş cidden. ama pes etme yinede. birde mamayı biberonla vermeki kolaya kaçmasın bebeğin. kaşıkla ver zorlansın.inşallah düzelir bir an önce

geçmiş olsun sarılığını da atlatır inş. biran önce prenses. maşallah size darısı bizlere artık

Kızlar şu ev işini bırakın bebisler dogsun sagsaglim sonra yaparsınız ben mutfak dolaplarını sildim biraz da titizim iş yapmakdan bebegimin kilo alımı yavaşlamış sürekli egil kalk bende zayıflamışım 2 kilo acıdım valla 3 haftamı doldurmak isterdim ama ne yazıkki 1 cm açılmayla

evet gunumuz aynin imrenerek bakiyorum sana. Okul bitince izne ayrilinca iki haftadir yattim evde hep ondan. Hala tepelere ayak dayiyor beninki.

sabah parkta yurdum. Oglan uyansin disari yine. Avm de olsa ayakta gezmek lazim. Cantami hazirlamadim ondan mi dogmuyor. Hersey yikandi utulendi de cantaya koymadim.

Canim seninki dursun az daha yapma is fln. Ama bizim gunler doluyor hareket etmeli ki dogsun bebekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…