2015 Şubat Anneleri

ne güzel bir sabah karışılaması :) bende kalktım duş aldım kahvaltı hazırladım kociş geç kalkınca ağırdan aldım sonra evi toparla falan derken bu saat oldu hemen sayfaları okumaya başladım. hareketlerim iyice kısıtlandı benim bazen adım atamıyorum ağır vasıta oldum valla kasılmalar yine var bel ağrısı var. her gün bugün gelecek sanırım diyorum hayırlısı artık bütün işler bitince gelsin istedim.

yaaa maşallah sana doğumun inş kolay olacak bu kadar harekete. yarın da okullar açılıyor hareketli günler bizi bekler

oyle tabi cnm bide zaten yat kalk sıkılıo ınsan barı ufak ufak utuye takılırım artık :) takvımde gunumuz aynı yazıo dr sana su gun bugun dedımı bana bısı demedı sancım fılanda yok

mutfağın üst dolapları kalmıştı güya eşime sildirecektim ama erteliyor hep... dayanamadım kalktım sildim
bir o kalmıştı ama camlar da tozlandı yine

canım bebeğin kaç günlük oldu toparlanabildin mi
annem 20 günlük olmadan dönmek zorunda yalnız kalacağım alışmış olur muyum o zamana tek becerebilirmyim acaba
Canım benim şu anda 13 günlük. Yalnızım bugün. Eşim var sadece.
Kahvaltıyı hazırladım yedik eşim sigaraya gitsede evi süpürsem diye bekliyorum.
Gayet iyiyim yani. Maşallah diyim.
20. Günde çok daha iyi olursun. Bebek zaten günden güne büyüyor.
Birde beniM Sezaryen normal olsa taş. Gibi olurdum.6-7 günden sonra ağrılar azalıyor.ilk günler biraz zor.

Insallah Canim allah razi olsun bakalim YARIn Sabah 9 da Randevu.

maaşallah size
eşim yanımda olur yardımda eder ilk zorluk zamanları geçmiş olursa sıkıntı yok o zaman

kuzum bırakın demıssın ama baksana sende boş durmamışsın mutfak dolaplarını temizlemişsin.ama tabi dıkkat et kendıne kılo fılan verdım yazmıssın bnde hareketlıyımdır kolay kolay bos durmam bı kılo verdım son zamanda ama bebişin kılosu gayet ii hatta fazlada artmasa ii olcak bakalım salı gunu ogrencem yenı kılosunu he bıde ben bu ara homini gırtlak yıyorum ama bi kilocuk gıtmıs bendende

Günlerim karmakarışık. Ben 26 ocakta doğum yaptım demek ki 14 günlük olmusuz bazen karistiriyorum hanginin altını degistirmistim kim bugün erken kalktı dun muydu yoksa bugün muydu filan..bazen ayni gün içinde yaşadığım şeyi dunmus gibi anlatıyorum beni uyariyorlar o bugundu filan diye her gün birbirinin ayni..Allahtan yarin okullar açılıyor oğlan da evde iyice sıkıldı zaten onu getirip gotururum diye hava almış olacağım en azından

Demek cay iciyorsun dur ben de bi tane sallama cay iceyim olmazsa..yanimda kimse yoksa demleme cay icemiyorum bi bardak içip bırakıyorum
Sorumluluklar arttıkça en pratik şekilde üstesinden Nasil gelebilirim diye kendince çözüm yolları üretiyor insan.kadınlar gerçekten güçlüler. Analigin bizlere bahsedilmesinin bir sebebi var tabii

Kahve ben de cok severim. Doguramayanlar toplanip bir kahve keyfi mi yapsak son defa oh mis
Bende bayılırım bende bende.ama 9 aydır hıc ıcmedım baslarda cnm ıstemedı ama sımdı kokusunu duyunca cnm istemıo degıl hatta burada okuyunca bile kokusu geldi burnuma.neyse bu kadar durduk biraz daha durabilirim

Kızlar bebegin yüzünde sivilce gibi bi kabarcık var ufak , sıcaktan mi olmuştur acaba

Yok yok kesinlikle haklısın =) ağız tadiyla içersinz inş

Valla özeniyorum size doğurdunuz yavruları balkonda kahveler hafiflemiş vücutlar ohh ben hiç doğuramıyacakmış gibi hissediyorum sanki hep bu Göbek bende kalacak :) bi kahve bi sigara olaydı şimdi iyiydi
Az kaldı annesi gerçekten beklemek çok zor . Az kaldı buna odaklanmali şimdi =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…