ne güzel bir sabah karışılaması :) bende kalktım duş aldım kahvaltı hazırladım kociş geç kalkınca ağırdan aldım sonra evi toparla falan derken bu saat oldu hemen sayfaları okumaya başladım. hareketlerim iyice kısıtlandı benim bazen adım atamıyorum ağır vasıta oldum vallaGece kimsecikler yazmamis bidaha hayırlı sabahlar ola herkese.. güzel bir gün olsun cümlemize. Emmeyen bebeler emsin akmayan memeler süt dolup tassin uyuyamayan kuzular uyusun gazdan kivranan kuzular kolaycacik pirtlatsin ve tabii ki doguramayan hatunlar sancisi tutup kolayca bi avazda doguruversin inşallah saglikla
yaaa maşallah sanaçocuklarin sansindan kek çok guzel oldu, kiz kursuna gitti
kahvalti masasi beni bekliyor toplanmak için
uzerimde pyjama, esim geeleen kadar p^yjamayi degi$sem adam hem benden hem hayatdan soguyaack : ))
bide yapacak yemek buldummu aksama tamamdir
evide kocaya supurtuyum bugun koltuklarin alini faaln çeksin
Ee benimki çay bağımlısı olmuştur.kiz kahveyi fazla kaçirma sutunden çocuga geçiyor,dogustan kafein bagimlisi olucak bebis :)
Bizi mi dışladınız nedir? :-(Kahve ben de cok severim. Doguramayanlar toplanip bir kahve keyfi mi yapsak son defa oh mis
Ee benimki çay bağımlısı olmuştur.
oyle tabi cnm bide zaten yat kalk sıkılıo ınsan barı ufak ufak utuye takılırım artık :) takvımde gunumuz aynı yazıo dr sana su gun bugun dedımı bana bısı demedı sancım fılanda yokaynı durumdayız bende de ütü var nedense elim varmıyor eşim ben hallederim dedi ama çok şükür iyi durumdayım diye ben hallederim dedim benim annem değilde kardeşimin eşi gelecek temizlik zaten nankör bari ayrıntıda temiz olsun istiyorum
Ben bZn gece sagdigim sütü veriyorum ne oluyor ki gece onu verince uykusuz mu kalıyorlar ??Gece sağdığın sütü vermiyorsun değilmi
Canım benim şu anda 13 günlük. Yalnızım bugün. Eşim var sadece.canım bebeğin kaç günlük oldu toparlanabildin mi
annem 20 günlük olmadan dönmek zorunda yalnız kalacağım alışmış olur muyum o zamana tek becerebilirmyim acaba
Anladım cnm uzme kendını inşallah ii cıkar yarın gıttıgınde duzene gırdıgını soylerlerde sende rahatlarsın.olmadı sezeryan deseler bıle olsun o da bir dogum sonucta yavrularımızı sag salım alalımda ınsallah kucaklarımıza.inşallah yarın cok guzel haberler alırız senden.
Rahat dur kız. Dolapla ne işin var.mutfağın üst dolapları kalmıştı güya eşime sildirecektim ama erteliyor hep... dayanamadım kalktım sildim
bir o kalmıştı ama camlar da tozlandı yine
Canım benim şu anda 13 günlük. Yalnızım bugün. Eşim var sadece.
Kahvaltıyı hazırladım yedik eşim sigaraya gitsede evi süpürsem diye bekliyorum.
Gayet iyiyim yani. Maşallah diyim.
20. Günde çok daha iyi olursun. Bebek zaten günden güne büyüyor.
Birde beniM Sezaryen normal olsa taş. Gibi olurdum.6-7 günden sonra ağrılar azalıyor.ilk günler biraz zor.
Kızlar şu ev işini bırakın bebisler dogsun sagsaglim sonra yaparsınız ben mutfak dolaplarını sildim biraz da titizim iş yapmakdan bebegimin kilo alımı yavaşlamış sürekli egil kalk bende zayıflamışım 2 kilo acıdım valla 3 haftamı doldurmak isterdim ama ne yazıkki 1 cm açılmayla
Biz senle aynı gün mü doğum yaptık? Benim 13 günlük oldu kızım. 27 ocak benimki.
Valla çay dedinde bşr taraftan içiyorum bir taraftan canım çekti.
Allah sana çok çoookkk kolaylık versin.
Kadınlarda doğa üstü güç var bence sanki yükledikçe kaldırıyorlar
Aynı sorumlulukları erkeklere versek patır patır intihar ederler valla.
Bende bayılırım bende bende.ama 9 aydır hıc ıcmedım baslarda cnm ıstemedı ama sımdı kokusunu duyunca cnm istemıo degıl hatta burada okuyunca bile kokusu geldi burnuma.neyse bu kadar durduk biraz daha durabilirimKahve ben de cok severim. Doguramayanlar toplanip bir kahve keyfi mi yapsak son defa oh mis
Oy hem nası . Doktor ark a sormuş eşim 4 tane ıce bilir günde ama çocuğu 2 saat emzirme sin demiş . Insanin içi elvermiyor tbi ama istiyor o ayrıAfiyet olsun. Sigara istiyor mu canın?
Yok yok kesinlikle haklısın =) ağız tadiyla içersinz inşAfiyet bal şeker olsun.Kahve keyfi benim için çok değerlidir.Arkadaşlarıma diyorum doğurduğum günün akşamı gelin şööyyyle bir kahve keyfi yapalım :) tüm yorgunluğum,9 aylık süreç unutulacak yeni bir hayata başlayacakmışım gibi geliyor. Çok mu anlam yüklemişim bi kahveye :)
Oy hem nası . Doktor ark a sormuş eşim 4 tane ıce bilir günde ama çocuğu 2 saat emzirme sin demiş . Insanin içi elvermiyor tbi ama istiyor o ayrı
Az kaldı annesi gerçekten beklemek çok zor . Az kaldı buna odaklanmali şimdi =)Valla özeniyorum size doğurdunuz yavruları balkonda kahveler hafiflemiş vücutlar ohhben hiç doğuramıyacakmış gibi hissediyorum sanki hep bu Göbek bende kalacak :) bi kahve bi sigara olaydı şimdi iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?