2015 Şubat Anneleri

Kizlar cevaplar icin tesekkurler. K.validem dedi. Surekli biri uyanik olmali bebegi kontrol etmeli diye. Ya yaninda olacak besigi ya da sen bebegin odasinda yatacaksin diyor.
Ama ben cocugun alismasi icin ayri yatmasi taraftariyim. Ki 5 yasinda hala cocuguyla yatan arkadaşlarım var. Ve cocugu anneden ayrilmiyor simdi. O yuzden fikrinizi almak istedim.

oyle tabi cnm bide zaten yat kalk sıkılıo ınsan barı ufak ufak utuye takılırım artık :) takvımde gunumuz aynı yazıo dr sana su gun bugun dedımı bana bısı demedı sancım fılanda yok
işte haftalık gidiyorum 41. haftaya kadar yolu var bende de sancı yok son ay daha bi rahatım hatta

KENDİNİ yorma canım bnm dogumda enerjiye ihtiyacın var, inan ihtiyaç olduğunda birileri gelip yapiveriyor ole düşün

mutfağın üst dolapları kalmıştı güya eşime sildirecektim ama erteliyor hep... dayanamadım kalktım sildim
bir o kalmıştı ama camlar da tozlandı yine
camı görümcem gelip silmişti valla hiç cam silemem ama onun dışındakileri yapıcam bu hafta

4 cm den sonra Epidural aldım canm ben, inan o ana kdr adet sancısı gibiydi ağrı .

Oy hem nası . Doktor ark a sormuş eşim 4 tane ıce bilir günde ama çocuğu 2 saat emzirme sin demiş . Insanin içi elvermiyor tbi ama istiyor o ayrı
Vuu 4 tane cok bıle demiş.ne kadar az icersen o kadar ii Allah yardımcın olsun boyle bı zamanda ınsanın canın sıgara ıstemesı.hem içmek istersın hemde ne kadar ıkı saatde gecmesını beklesen bıle emzırırken aklına gelır herhalde Rabbım sogukluk versınde sıgaradan temız temız guzel guzel emzır mınıgını

bende maşallah diyeyim

Canım ben anne sütüyle besliyorum bebisimi,sut sağma makinası aldık sutumu sağıp biberondan veriyorum bazen kızıma,çünkü hiçbir turlu uyanmıyor havalar sıcak olsa elini ayağını suya sokarim ama havalar da soğuk.Çocuklarıma hiçbir zaman mama vermedim emzirdim hep emzirmek anne için de bebek için de çok sağlıklı. Ağlıyor bebeğim uyanıyor mesela hemen hazırda gogsumu çıkarıyorum emziriyorum gazını alıp yatiriyorum oldu bitti.emzirmesem kalkacagim mamasını hazirlayacagim yok sıcak oldu yok soğuk oldu o arada bebek ağlamaktan catlayacak eşim uyanır kizim uyanır oğlum uyanır..rezil oluruz vallaa
Zaten sabah uyanır uyanmaz bez değişimi seansimiz oluyor pijamalarini filan çıkarıyorum günlük kıyafetlerini giydiriyorum vs.. Sallama isini Çözemedin kizim çok hareketli uyumuyor hep bebeğe sarıyor öpmek istiyor bebekle ilgilenmese yaramazlık yapıyor bak simdi yanımda oturmus taytini çıkarmış bezle duruyor sadece kaç kere çıkarma dedim dinlemiyor günde kaç kere coraplarini çıkarıyor eskiden külotlu çorap giydirdigimde cikaramazdi simdi komplesini çıkarabiliyor kafasına gore bir de bebiii bebii diyisi var ki deli oluyor kardeşine
Oğlan bebeğe karşı çok hassas davranıyor ama iki numarayla pek anlasamiyor çok eziyet ediyorlar birbirlerine bi d hasta oldu kuzum öyle öksuruyor ki anlatamam..
Bakalım sizde durumlar Nasil olacak seninkiler yine büyükler rahat olursun sanırım

Bizi mi dışladınız nedir? :-(
Bizde doğuranlar toplaşsak 5 dakikada kafayı üşütüp dağılırız.
Ya da emzirme odasında toplanmalıyız.
Dislamam da bi bbek gaz sancisi ceker biri kusar biri altina yapar. Doguranlar ayni anda icemez kahve. Oglumdan sonra cayi doldurunca direk icemez oldum. 3-4 dk bekliyor soguyor ki iceyim.
Ben de dogursam da icemesem kahve. Ztn cok canim.istiyor ama midemi yakiyor

ben haftada 1-2 ictim. Koktuysa yap ic bence. Asiri olmadiktan sonra bisey olmaz

Gunes hnma mı gıdıorsun cnm bıde normal dogum fıyatını konustunmu sen bana telde farklı orada farklı demıslerdi de sana ne dedılr
hayır gitmedim via diye bir hastaneye gidiyordum birde zeynep kamile ama bu hafta korkuttular sadece zeynep kamile gidicem

bu arada doğuranlar doğumdan sonra kaç kilonuz gitti. ben 5. gün tartıldığımda 10 kilom gitmiş yani 79 kiloyum şuan eskisi gibi toplandı vücudum. bir göbek çok az duruyor.

birde geçmişi okuyamıyorum sizin bebeklerde çok hıçkırma var mı? bizim ki karnımdaykende çok hıçkırırdı doğdu yine aynı meme veriyorum ayrıca mama her türlü hıçkırıyor

Kızımla oğlum bazen aska geliyorlar birbirlerine o kadar güzel sarılıp opuyorlar oyunlar oynuyorlar ki anlatamam.o zamanlar çok hoşuma gidiyor ama su an maalesef bunlar nadir anlar iki dakika sonra birbirlerini yyorlar inşallah büyüdükçe daha güzel olacak benim kardeşim yok tek çocuğum bilemiyorum Nasil bir duygu..

Bir de oglanlarin özellikle altını açınca şıırrr diye çiş yapması var benin oğlum ustune yapmıştı bi sefer öyle seninki de yapıyor mu o şekilde? Yapmadiysa da bi gün mutlaka yapar sanırım oy teyzesinin kuzusu gulmelere de başladık öyle mi maasallah bebislere
Uykusuzluk demissin seninki de mi gececi esin yardımcı oluyor mu peki? Gerçi yardımcı olsa uykusuz olmazdin di mi

Ayni şey facebookta da var sanırım ama ben sevmiyorum ya.sen neredeydin canım?
Kilosu çok derken kaç yani 4u geçmiş mi? Esranin bebeğine 5 kilo demişlerdi 4,5 filan doğdu .. Öteki bebegin kaç kilo doğmuştu?

Rahat dur kız. Dolapla ne işin var.

durmaya çalışıyorum da her iş bitti alt tarafı da silmiştim üste çıkmayayım diye bekledim bekledim sinir oldum yaptım en sonunda; sorunsuz bitti şükür :)

camı görümcem gelip silmişti valla hiç cam silemem ama onun dışındakileri yapıcam bu hafta

eşim silmişti benim de 1 ay oldu ; benim camlar tek kanat dışarıya uzanmıyorsun kolay yüzden silmesi

Ben 40 i ciksin yanina telsiz koyup yan odaya aliyim diyorum.bizim buyuklerde olmaz diyo.ama bi sure sonra ayiramayabiliriz asil o zmn yalniz hissedee bence hem anne babaninda bi hayati var.simdi sana geln cvplari okuyalim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…