Canım ilk çocuklarda insan daha temkinli oluyor:) yada ben öyleydim. Elifime hamileyken herşeyime çok dikkat ettim. Canım çok gazlı içecek istiyordu mesela. Deli gibi aşeriyordum ama içmedim. Neyse doğum yaptım. Benden sonraki hamilelere baktım, canları ne istiyosa yiyip içiyorlar. Ama abartmadan tabi:) bu hamileliğimde bende hiç kasmadım. Canım ne istiyorsa yedim içtim, abartmadan. Çok şükür kuzumunda sağlığı yerinde. Demem o ki abartılmadığı sürece herşey tüketilebilir bence:)Bende bayılırım bende bende.ama 9 aydır hıc ıcmedım baslarda cnm ıstemedı ama sımdı kokusunu duyunca cnm istemıo degıl hatta burada okuyunca bile kokusu geldi burnuma.neyse bu kadar durduk biraz daha durabilirim
4 kg gitti ya bende =) 4 u duruyor , gitmicek galibabu arada doğuranlar doğumdan sonra kaç kilonuz gitti. ben 5. gün tartıldığımda 10 kilom gitmiş yani 79 kiloyum şuan eskisi gibi toplandı vücudum. bir göbek çok az duruyor.
birde geçmişi okuyamıyorum sizin bebeklerde çok hıçkırma var mı? bizim ki karnımdaykende çok hıçkırırdı doğdu yine aynı meme veriyorum ayrıca mama her türlü hıçkırıyor
Ben zaten kararımı verdim yarın dr la konuşacağım kem küm ederse baktım normal doğurtası yok sancım geldiinde doğru devlet hastanesi güzelce doğurur gelirim varsın özel odam olmasın varsın sıradaki dr doğurtsun önemli değil.Hiç bir sorunum yok,özel dr stresinden de sıkıldım artık ben güzelce stressiz bebeğimi beklemek istiyorum.Orda da sezaryene alırlarsa tamam derim.Devlete sırtımı dayayacağım :)
Uyku düzeni şaşarmış... Gece sağdığınız sakladığınız torbaya gece dıye yazın onu gece verin , sabah sağdığınızı sabah verin denıldı kursta bizeBen bZn gece sagdigim sütü veriyorum ne oluyor ki gece onu verince uykusuz mu kalıyorlar ??
Sen işleri nsptın canımCanım benim şu anda 13 günlük. Yalnızım bugün. Eşim var sadece.
Kahvaltıyı hazırladım yedik eşim sigaraya gitsede evi süpürsem diye bekliyorum.
Gayet iyiyim yani. Maşallah diyim.
20. Günde çok daha iyi olursun. Bebek zaten günden güne büyüyor.
Birde beniM Sezaryen normal olsa taş. Gibi olurdum.6-7 günden sonra ağrılar azalıyor.ilk günler biraz zor.
Epidural alıp suni sancı verıyorlarmış sonra doğururken sancın az olduğu için ıkınamıyorsun sen de öyle bişi oldumu4 cm den sonra Epidural aldım canm ben, inan o ana kdr adet sancısı gibiydi ağrı .
benim dogru cikti kiz cikmisti :)kızlar bebeklerınız hayırlı olsun.ben cok merak ettıgım ıcın bısey sormak ıstıyorum lutfen bılen varsa cevap yazarsa cok sevınırım.çın takvımı hakkında ne dusunuyosunuz ve bebeklerınız cın takvımıne gore dogru cıkıyormu acaba cok tesekkur ederım şimdiden
yok canim fce gibi degil. Isim degil nick kullanabilirsn ve sadece foto video paylasiyorsn. Grup sohbet vs yok.Ayni şey facebookta da var sanırım ama ben sevmiyorum ya.sen neredeydin canım?
Kilosu çok derken kaç yani 4u geçmiş mi? Esranin bebeğine 5 kilo demişlerdi 4,5 filan doğdu .. Öteki bebegin kaç kilo doğmuştu?
ben emzirmek icin oda degistirmeye dayanamadim 18 ay odamzda yatti bu yuzden. Ama 1 yasindan sonra ayirsam olurdu. Dedigin gibi yataginda esinle kelime konusamiyorsn hemen uyaniyor rahat edemiyorsn. 18 aylikken oda aldm severek kendi yatagina yatti. Bakalim bunda je yapacagiz.Ben 40 i ciksin yanina telsiz koyup yan odaya aliyim diyorum.bizim buyuklerde olmaz diyo.ama bi sure sonra ayiramayabiliriz asil o zmn yalniz hissedee bence hem anne babaninda bi hayati var.simdi sana geln cvplari okuyalim:)
Hic korkma hergun biraz daha ii oluyosun ben de artik kendi odami fln temizliuorum annm olmasina ragmenmaaşallah size
eşim yanımda olur yardımda eder ilk zorluk zamanları geçmiş olursa sıkıntı yok o zaman
. Yo olmadı canm bunlara takılma ben çok takıldım korktum çocuğu da kendimi de kastım boşu boşunaEpidural alıp suni sancı verıyorlarmış sonra doğururken sancın az olduğu için ıkınamıyorsun sen de öyle bişi oldumu
Deneyip gorelim bakalim.bi de simdi biz evdeyiz de babalar uykusuz ise gidicek.hayirlisi bakalim ben pek buyuk sozu dinlemiyorum sanirimben emzirmek icin oda degistirmeye dayanamadim 18 ay odamzda yatti bu yuzden. Ama 1 yasindan sonra ayirsam olurdu. Dedigin gibi yataginda esinle kelime konusamiyorsn hemen uyaniyor rahat edemiyorsn. 18 aylikken oda aldm severek kendi yatagina yatti. Bakalim bunda je yapacagiz.
Her bebegin her ailenin huyu farkli yasayip gornek lazim.
bana da 38 olur kızlar denildi bir telaş hallettik hatta ev tekrar kirlendi yine dip köşe yapmak lazım
O gün karıştırma bende de var hele de gece uyumamışsam.sanki günler değişmeden Devam ediyor gibi geliyor.Günlerim karmakarışık. Ben 26 ocakta doğum yaptım demek ki 14 günlük olmusuzbazen karistiriyorum hanginin altını degistirmistim kim bugün erken kalktı dun muydu yoksa bugün muydu filan..bazen ayni gün içinde yaşadığım şeyi dunmus gibi anlatıyorum beni uyariyorlar o bugundu filan diye her gün birbirinin ayni..Allahtan yarin okullar açılıyor oğlan da evde iyice sıkıldı zaten onu getirip gotururum diye hava almış olacağım en azından
Demek cay iciyorsun dur ben de bi tane sallama cay iceyim olmazsa..yanimda kimse yoksa demleme cay icemiyorum bi bardak içip bırakıyorum
Sorumluluklar arttıkça en pratik şekilde üstesinden Nasil gelebilirim diye kendince çözüm yolları üretiyor insan.kadınlar gerçekten güçlüler. Analigin bizlere bahsedilmesinin bir sebebi var tabii
Bebegi disari cikariyo mysun?biz esimle cikip yuruyiruz bebek annmde kirk cikmadan olmazmisO gün karıştırma bende de var hele de gece uyumamışsam.sanki günler değişmeden Devam ediyor gibi geliyor.
Ben senin 1/3 ün kadar karmaşık olabilirim.
Gündüzleri iyiyim ama gece depresyona giriyorum.
Benim de dışarı çıkmam gerek.
Rn son Pzts sağlık ocağına gitmiştim. Yarın kar yağarsa çıkarım belki.
ılk bebekmı olacak senınkı canım yoksa bundamı tuttubenim dogru cikti kiz cikmisti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?