2015 Şubat Anneleri

Canım ilk çocuklarda insan daha temkinli oluyor:) yada ben öyleydim. Elifime hamileyken herşeyime çok dikkat ettim. Canım çok gazlı içecek istiyordu mesela. Deli gibi aşeriyordum ama içmedim. Neyse doğum yaptım. Benden sonraki hamilelere baktım, canları ne istiyosa yiyip içiyorlar. Ama abartmadan tabi:) bu hamileliğimde bende hiç kasmadım. Canım ne istiyorsa yedim içtim, abartmadan. Çok şükür kuzumunda sağlığı yerinde. Demem o ki abartılmadığı sürece herşey tüketilebilir bence:)

kızlar bebeklerınız hayırlı olsun.ben cok merak ettıgım ıcın bısey sormak ıstıyorum lutfen bılen varsa cevap yazarsa cok sevınırım.çın takvımı hakkında ne dusunuyosunuz ve bebeklerınız cın takvımıne gore dogru cıkıyormu acaba cok tesekkur ederım şimdiden

kızlar merhaba..

bnde bebeğimi kucağıma almak istiyorum...daha 10 gün filan var..bnden 2 gün küçük olan arkadaşımın doktoru salı günü sezeryanla dogum yaptırcak..bnmki bekletiyor... bakalım hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde gelsinde beklerim bn....

4 kg gitti ya bende =) 4 u duruyor , gitmicek galiba

Nerde yasıyorsun şehri olarsk

Sen işleri nsptın canım

benim dogru cikti kiz cikmisti :)

yok canim fce gibi degil. Isim degil nick kullanabilirsn ve sadece foto video paylasiyorsn. Grup sohbet vs yok.
Oglum 3100 dogmustu 40+3 te.
Bu kiz suan 3800 fln. Dr bi daha olcsem 4 cikacak dedi olcmedi. Suni sanci vermek istiyor 4 u gecerse ve 4500 flnsa sezeryan olmasi gerekir diyor. Bakalim yarin gidicez bi daha. Baskasina dr.a bakma bekle diyorum ama kendim korkulara dustum simdi. Stres oluyor insan. Ins yarin birgun gelir kendi

Ben 40 i ciksin yanina telsiz koyup yan odaya aliyim diyorum.bizim buyuklerde olmaz diyo.ama bi sure sonra ayiramayabiliriz asil o zmn yalniz hissedee bence hem anne babaninda bi hayati var.simdi sana geln cvplari okuyalim:)
ben emzirmek icin oda degistirmeye dayanamadim 18 ay odamzda yatti bu yuzden. Ama 1 yasindan sonra ayirsam olurdu. Dedigin gibi yataginda esinle kelime konusamiyorsn hemen uyaniyor rahat edemiyorsn. 18 aylikken oda aldm severek kendi yatagina yatti. Bakalim bunda je yapacagiz.
Her bebegin her ailenin huyu farkli yasayip gornek lazim.

Epidural alıp suni sancı verıyorlarmış sonra doğururken sancın az olduğu için ıkınamıyorsun sen de öyle bişi oldumu
. Yo olmadı canm bunlara takılma ben çok takıldım korktum çocuğu da kendimi de kastım boşu boşuna

Deneyip gorelim bakalim.bi de simdi biz evdeyiz de babalar uykusuz ise gidicek.hayirlisi bakalim ben pek buyuk sozu dinlemiyorum sanirim

Bu emzirme olayı hala takıntı bende 26 sında doğum yaptım 5 şubatta kontrolde 90 gr almis mamaya gerek yok dedi eve geldik süt azaldı gibi ıki gundur yada oğlan bi değişik memede uyuyuveriyo ıki cekiyo bir yutuyo 20 saniye sonra uyuyor sipa bende yetip yetmediğini anlamiyom. hickirik tutuyo bizide. Günde 4-5 defa bol cisli normal kanalı bez alıyorum bugün daha 3 deyiz bakalım aksama noolcak uyanınca huzursuz olmuyi bakiniyor Offff yeterliliğini acaba. Birde milletin solunda az sağında fazla süt olur benim tam tersi. Süt icin yapmadığım sey yok bir ısırtan çayı kaldı ilk fırsatta onuda alcam. Sizce durum nasıl sutum yetiyormudur

O gün karıştırma bende de var hele de gece uyumamışsam.sanki günler değişmeden Devam ediyor gibi geliyor.
Ben senin 1/3 ün kadar karmaşık olabilirim.
Gündüzleri iyiyim ama gece depresyona giriyorum.
Benim de dışarı çıkmam gerek.
Rn son Pzts sağlık ocağına gitmiştim. Yarın kar yağarsa çıkarım belki.

selam kızlar herkese hayırlı akşamlar biz çok şükür evimize çıktık. sezeryan dikişlerim çok yanıyor yatınca kalkamıyorum kalkınca yatamıyorum nefes alamıyorum ayaktayken hiç böyle olacağını tahmin etmemiştim
herşeye rağmen anne olmak onun kokusunu duymak emzirmek dünyanın en güzel duygusu rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın inşallah.

Bebegi disari cikariyo mysun?biz esimle cikip yuruyiruz bebek annmde kirk cikmadan olmazmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…