2015 Şubat Anneleri

5-6 gün sonra geçiyor ağrılar.
Zor oluyor ilk günler.

. Yo olmadı canm bunlara takılma ben çok takıldım korktum çocuğu da kendimi de kastım boşu boşuna
Ne bilim benım ilk Doğumda ağrı kesıci iğne yaptılar. Bu arada hızla açıldım doğumhaneyi gıttık bende sancı mancı kalmadı ıkınamadım. Zor oldu yani sancısız

Bebegi disari cikariyo mysun?biz esimle cikip yuruyiruz bebek annmde kirk cikmadan olmazmis
Yok canım bebekle değil yalnız çıkacağım. Bebeğin ne işi var soğukta. Zaten sar sarmala birde dışarda ağlasın tam çile

Gezdim tozdum yürüyüşümü yaptim bugün de bitti gitti iste. Oldukca sakin kuzum onca tempolu yuruyus ninni gibi mi geliyor nedir. Sayesinde istanbulu bastan asagi geziyoz tek güzel yanı bu sanırım. Bugun hava orta karar soguktu yağış olmayinca bogazda yürümek pek bi tatli geldi epeydir esimle tek cikamamistik büyük kizanim takılmayinca firsat dogdu bize de. Yarin dr günü bir mucize bir isaret bi start artik lutfet yarabbim nolursun ben de saglikla kavusayim yavruma varayim evime yurduma. Disari gezmek vb guzel hos da her dönüşte gizliden gizliye de olsa ergen ebeveyn hesaplasmasi yasamak da gicik oluyo bi yastan sonra arkadaş

fyz35 gezion mu daha gidip oyunbozanlik yapip dogurmadin dimi kız

Yok canım bebekle değil yalnız çıkacağım. Bebeğin ne işi var soğukta. Zaten sar sarmala birde dışarda ağlasın tam çile

Biraz daha gecsin de bebişi de cikar bisey olmaz iyi giydirip ruzgar cereyanda tutmadikca. Kuckten alistir çıkmaya sonra daha nane molla oluyolar duzen yer arayip ariza çıkarıyorlar. Ne kadar ufaktan başlarsa daha rahat edersiniz ilerde her kosula uyan cocugunuz olur ki büyük konfor bu gerektiginde

cimcimesultan bikac gune daha iyi olursun inşallah bol hareket etmeye çalış yattikca o pskoljiden agridan kurtulamazsin canim

bebis nasil bu arada kimse bebislete dair ayrinti vermiyor pek yahu

yok kız gezdim sabah Baya Ormanın içinde güzel bir köy kahvaltısı yaptık biraz Yürüdük çam kokusunu çeke çeke gezdik eşortmanları giydik giderken güzel bi Doğa yürüyüşü oldu sonrasında anneme gittik bi kahve içip kalktık arkadaşlarla buluştuk bişeyler içtik biraz daha Yürüdük yağmur başlayınca durduk şimdi eve girdik ayaklarımı uzattım oturuyorum. Saat 8 gibi arkadaşıma gidicem 10 gün oldu doğum yapalı bebiş göreyim diyorum doğurursam gidemem çünkü daha gün bitmedi yani bende senin gibi bi işaret bi hareket bekliyorum bugün benim hafta doluyor seninse eşinin izni o yüzden Rabbim bize kuvvet versin yarın ikimizde doğuralım inşallah :)

canim gözünüz aydin evinizdesiniz ne güzel. Dikislerin de zamanla düzelecek ins. bol sütlü genleriniz olsun ins. Kuzucugunu kokla bol bol

cabucak iyilesirsin canim ins

ben gezemiyorum da senin.gibi oh masallah

40+5 te bıttı..ben yıne doğuramadım..

kendı es dost akrabalarım yetmez gıbı artık esımın velılerı bıle bebıs nasıl dıye sorar oldular..yalnız dogdumu dıye sormuyolar hıc ısın yoksa anlat dur..

yarın haftalar sonra kendı druma gıdıcem ınsaallah..2 seçenek sunucam ona..

ya rahmı uyar doğumu kendın başlat(muhtemelen yapmayacaktır ama yalvarmayı düşünüyorum gözyaşları eslıgınde )
ya da doplerr ıstıcem..madem beklıcem en ufak bır sorun olmadığından emın olayım..

dayanılmaz sancı cekıyorum..hele belım anlatılmaz sıddette ağrıyor gece gunduz ağlıyorum acısına..

Rabbım okunan şu ezanlar hurmetıne kurtarsın benı bıran evvel bu çıkmazdan..

KENDİNİ yorma canım bnm dogumda enerjiye ihtiyacın var, inan ihtiyaç olduğunda birileri gelip yapiveriyor ole düşün
Saolasın
4 cm den sonra Epidural aldım canm ben, inan o ana kdr adet sancısı gibiydi ağrı .
Masallah ne guzel bı dogum olmus peki epidural sonrası kac cm acılma olması gerekıo bıde ıkınma hıssını ınsan o anda tamamen kaybedıo mu bide iğne yapılırken hıc kımıldamamak gerekı
4 cm den sonra Epidural aldım canm ben, inan o ana kdr adet sancısı gibiydi ağrı .
Bu epidural için iğne olurken kımıldamamak ggerekiyormuş dimi bide ıkınma hıssını tamamen kaybedıomusun epidural olduktan sonra

hayır gitmedim via diye bir hastaneye gidiyordum birde zeynep kamile ama bu hafta korkuttular sadece zeynep kamile gidicem
Anladım cnm bencede devlet daha guvenılır bende devlet hastanesınde dogum yapmayı dusunuorum ozel hastane arayısından vazgectım devlet hastaneleri bu konuda daha guvenılır gıbı gelıo bana

Haklısın bnmde ılk ya belkı ondan boyleyım mesela gazlı ıcecek cnm ıstemıo ama bazen esım ıcerken goruorum bı yudum en fazla ıkı yudum alıorum sonra vıcdan azabı duymaya baslıorum neden ıctım nefsıme hakım olsaydım dıorum bebegıme karsı sucluluk duygusuna gırıorum oysa haklısın bişiler abartılmadan yenılebılır illaki dediğin gıbı ılk cocuk ya belkide ondan bole

Canımm inşallah bır an once agrın sızın gecer de toparlarsın kendını.bebişinle saglıklı mutlu gunleriniz olsun ınsallah

Amin canım ınsallah senın bebıs cok memnun yerınden herhalde :) ilk cocugunda mı gununu gecırmıstı insallah bugun yarın dogurursunda rahatlarsın beklemek zor

durur canim tabiki 1 cm
ben kzimda iki ay oglumda 1 ay durdum 1 cm açilmayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…